Zvezdica
|
Eno vprašanje: Zgleda, da sem nekje fasala vnetje sinusov, ki jih še nikoli nisem imela. kr k zdravniku symona, da da antibiotike če je nuja. mene čaka punkcija v prihodnost, ne sprašuj grozljivo je, zato raje zdravi dokler se da. Jancci in vse ki uporabljate sušilec a vse sušite not? Ker men so ene cunje šle malo skupi in se zdej ne upam več. Mogoče sem pa kej narobe delala. hijacinta, imam ga že 9 let in sušim tudi marsikaj kar na nalepki piše da ni za v sušilca. Sicer pa nobenih lanenih, volnenih, svilenih in bolj finih zadev. Je potem tko simpl za zlikat, včasih pa določene stvari za doma sam zložim. ezdica pohvale možeku user posted image . Jst tud zdej lobiram. Mogoče bo do razprodaj uspelo user posted image . A jih je on kupil tuki ali preko neta. preko spleta direkt iz autralije. traja cca 2 tedna dostava. drgač maš pa ZS. DARILA jao groza. Mi smo grozni, naši otroci itak nimajo pojma kaj pomeni darilo ker so obdarjeni skoraj teden. Tko da sva z mojim spet mal pobremzala babice in dedke, tko da miklavž, mal sadja pa liamu igrca, patriku kak avto, ker je nor na avte. Te govoreče igrače so brez veze, knjig sem pa spet tolk nakupila, ma itak mam gor pri tašči knjižnico, ampak res knjižnico, brez heca. zadnjič sem štela otroške knjigice (moje, od mojga, od njegove sestre in od naših otrok)cca 200 brez heca, pa par zadev je podvojenih, pepelke imamo iz različnih obdobij... pa še vsi te kupi ki jih imamo doma. Pa sem vmes že nesla v knjižnico pa na rk. Nea, si dobila recept? Otroc pa . Erik lumpi, mora pazitt sestrico. Lara za pogum. Mimi a si našla najboljše in najlepše ploščice? Kako nejc? Moj je vse pospravil ko smo bli zunaj, jast likam, no se odpravljam, pa še kaj je treba postorit, kar njemu ne diši. Mogoče pa nič ne bom delalla, pa grem sam spat, se še odločam.