|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  102 103 [104] 105 106   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarčki in januarčice 2009/4. del
29.11.2009 20:26:08   
sonček33
Ravnokar sem prebrala, da je umrla Jerneja Perc. Grozno. R.i.p.user posted image

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu krtekxx)
Neposredna povezava do sporočila: 2576
29.11.2009 20:28:02   
sonček33
Krtekxx, seveda je Gorenjka, sam dandanes je bolj moderno da si ekološko naravnana, kot Gorenjecuser posted image

(odgovor članu krtekxx)
Neposredna povezava do sporočila: 2577
29.11.2009 20:35:47   
Jancci
Krtekxx jest sem rojena v KR, moja mati je domačinka, oče pa čistokrvni dolenjc.user posted image

Tako drobcene ročice,
pa se za vse večne čase oklenejo naših src.
(P Brown)

(odgovor članu krtekxx)
Neposredna povezava do sporočila: 2578
29.11.2009 20:36:44   
Jancci
umrla Jerneja Perc.

Zakaj???

Tako drobcene ročice,
(P Brown)

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 2579
29.11.2009 20:37:55   
sonček33
Menda rak

(odgovor članu Jancci)
Neposredna povezava do sporočila: 2580
29.11.2009 20:39:30   
snikolina
dolenjc.user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil snikolina -- 29.11.2009 20:40:12 >

(odgovor članu Jancci)
Neposredna povezava do sporočila: 2581
29.11.2009 20:45:49   
Nea
Ful komentirala in me je ven vrglo user posted image

Zato pa samo par slikic prilimam:
user posted image

user posted image

user posted image

Moji sončki
24.1.2004 Ema
06.8.2006 Lara
31.1.2009 Erik

(odgovor članu snikolina)
Neposredna povezava do sporočila: 2582
29.11.2009 20:47:10   
sonček33
Nea ooo kakšne velike učke...lepi so vsi trije.. to pa si lahko ponosna...

dej še 1x pokomentirej

(odgovor članu Nea)
Neposredna povezava do sporočila: 2583
   [Brisano sporočilo]
29.11.2009 20:48:05   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu sonček33)
  Neposredna povezava do sporočila: 2584
29.11.2009 20:52:45   
Nea
Sonček - hvala!!!!

sušilec  uporabljam čeprav v njem sušim samo belo in neobčutljivo perilo. Otroške stvari ne dajam noter ker se skrčijo al pa zbledijo. Perilo čez poletje sušim od zunaj, po zimi v kleti nad sušilcem.

Najki - kolko boš v evrih dala za škornje? Jaz sem našla eno nemško e.bay ponudbo in bi me prišli 22EVR (poštnina všteta).

symona - obvezno se pojdi pokazat zdravniku. Taka vnetja se zdravijo z antibiotiki. Jaz sem imela veliko težav s sinusi in brez antibiotikov ni šlo.

... danes smo imeli lep dan. S prijatelji in otroci smo šli na sprehod in še pogledat razstavo malih živali. Otroci so bili ful pridni, jaz pa se naklepetala. Fajn!

Moji sončki
24.1.2004 Ema
06.8.2006 Lara
31.1.2009 Erik

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 2585
29.11.2009 20:56:10   
Nea
pa še to...

naš banditos je včeraj Laro tako močno za uho povlekel da ji je šrauf od uhana potisnil noter v luknjico. Reva se je ful jokala. Najprej sem mislila da je šrauf ven potegnil in smo ga vsi skupaj po telh iskali, da ga ja Erik ne bi pojedel. IN ga ni bilo. Potem pa ga zagledam v luknjici skupaj s tisto iglo od uhana. Skoraj me je kap user posted image  Danes zjutraj se je vse skupaj vnelo in je z očijem šla k dežurnemu. Uho so ji očistili,  delčke uhana izvlekli ven s pinceto. Baje da je bila ful pogumna in se ni nič jokala. Pridna!!!

Moji sončki
24.1.2004 Ema
06.8.2006 Lara
31.1.2009 Erik

(odgovor članu Nea)
Neposredna povezava do sporočila: 2586
29.11.2009 20:56:58   
Ploha
wauuuuuuu nea hude hude fotke user posted image user posted image in še bolj luštni otroci user posted image user posted image

drgač sm sam jancci pršla povedat, da nabiram literaturo za diplomo user posted image user posted image vsaj premika se user posted image user posted image

najki in marta: jest imam tudi AD, na kmetiji je pa še bolj vse zjeban, k je prah, kadi se skos nekej in to še poslabša zadevo, al pa kake toplice, to je noro kaj to rata iz kože...na morju me je moj v vodi držov, da sm sploh zdržala, ker me tolk peče....

(odgovor članu Nea)
Neposredna povezava do sporočila: 2587
29.11.2009 20:57:28   
sonček33
user posted image  Lara za pogum...ja tile naši falotki so močni da je kej

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 2588
29.11.2009 21:08:00   
Jancci
Ploha nauš vrjela, da sem te imela v mislih na to temo, pa nisem hotla težit. No BRAVO za napredovanje. Kar tako naprej.user posted image user posted image user posted image

Nea dobre fotke in res imaš luštne otroke!!!user posted image

Ja, res hudo za Jernejo oz. njene bližnje. Rak res ne izbira....user posted image

Snikolina a ti si pa mal lokalpatriot???user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Jancci -- 29.11.2009 21:09:08 >

Tako drobcene ročice,
(P Brown)

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 2589
29.11.2009 21:12:02   
marta82
Nea lušne slikice.user posted image

(odgovor članu Jancci)
Neposredna povezava do sporočila: 2590
29.11.2009 21:26:48   
mimi30
IZVIRNO SPOROČILO: marta82

Nea lušne slikice.user posted image

user posted image

obešanje cunj:zlagam majce skup, hlače skup, zokne po parih,....gate in gatke pa v bilokatero vrsto sam da so skupuser posted image
sušilec: moja nova pridobitevuser posted image .....zaenkrat se not sušijo samo brisače, zokni, spodnjice, ....in podobno, ostalo je še vedno na stojalu....nekak si ne upam vsega not datuser posted image , sem vidla otroška oblačilca vedno sušena v sušilcu in sploh ni primerjave s tistimi, ki niso....šivi celi zategnjeni in zamaknjeni....

If you can dream about it, you can do it.

(odgovor članu marta82)
Neposredna povezava do sporočila: 2591
29.11.2009 21:54:30   
Zvezdica

IZVIRNO SPOROČILO: sonček33

Ravnokar sem prebrala, da je umrla Jerneja Perc. Grozno. R.i.p.user posted image

pa še tako mlada user posted image user posted image user posted image .

i belive i can fly....

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 2592
29.11.2009 22:07:36   
farfala
nea ful dobre slike in lepi otrociuser posted image user posted image , jaz tud podobno sušim kot ti, včasih v kleti včasih na stopnišču pozimi, sušilec uporabim samo izjemoma, ko je dosti perila in nimam kje sušit, ob lepem vremenu pa vedno zunaj

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 2593
29.11.2009 22:20:06   
Zvezdica
Eno vprašanje: Zgleda, da sem nekje fasala vnetje sinusov, ki jih še nikoli nisem imela.

kr k zdravniku symona, da da antibiotike če je nuja. mene čaka punkcija v prihodnost, ne sprašuj grozljivo je, zato raje zdravi dokler se da.

Jancci in vse ki uporabljate sušilec a vse sušite not? Ker men so ene cunje šle malo skupi in se zdej ne upam več. Mogoče sem pa kej narobe delala.

hijacinta, imam ga že 9 let in sušim tudi marsikaj kar na nalepki piše da ni za v sušilca. Sicer pa nobenih lanenih, volnenih, svilenih in bolj finih zadev. Je potem tko simpl za zlikat, včasih pa določene stvari za doma sam zložim.

ezdica pohvale možeku user posted image . Jst tud zdej lobiram. Mogoče bo do razprodaj uspelo user posted image . A jih je on kupil tuki ali preko neta.

preko spleta direkt iz autralije. traja cca 2 tedna dostava.  drgač maš pa ZS.

DARILA jao groza. Mi smo grozni, naši otroci itak nimajo pojma kaj pomeni darilo ker so obdarjeni skoraj teden. Tko da sva z mojim spet mal pobremzala babice in dedke, tko da miklavž, mal sadja pa liamu igrca, patriku kak avto, ker je nor na avte. Te govoreče igrače so brez veze, knjig sem pa spet tolk nakupila, ma itak mam gor pri tašči knjižnico, ampak res knjižnico, brez heca. zadnjič sem štela otroške knjigice (moje, od mojga, od njegove sestre in od naših otrok)cca 200 brez heca, pa par zadev je podvojenih, pepelke imamo iz različnih obdobij... pa še vsi te kupi ki jih imamo doma. Pa sem vmes že nesla v knjižnico pa na rk.

Nea, si dobila recept?
Otroc pa user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Erik lumpi, mora pazitt sestrico. Lara user posted image user posted image user posted image za pogum.

Mimi a si našla najboljše in najlepše ploščice? Kako nejc?

Moj je vse pospravil ko smo bli zunaj,  jast likam, no se odpravljam, pa še kaj je treba postorit, kar njemu ne diši.  Mogoče pa nič ne bom delalla, pa grem sam spat, se še odločam.

i belive i can fly....

(odgovor članu symona)
Neposredna povezava do sporočila: 2594
29.11.2009 22:23:33   
Zvezdica
Še kosilo za jutri (zdaj mali je kar mi jemo)

Goveja juhica, popečen puranji file in riž, zelena solata z radičem.

Danes, pizza (spet) pa za malega zelenjavna čorbica z piščančkom in kvinojo. Moram priznat, da mu kvinoja ni najbolj všeč, ampak če je veliko zelenjave jo kar poje. In že tretjič je jedel meso user posted image

i belive i can fly....

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 2595
   [Brisano sporočilo]
29.11.2009 22:35:51   
Brisani uporabnik

(odgovor članu mimi30)
  Neposredna povezava do sporočila: 2596
29.11.2009 22:53:05   
Hijacinta
Zvezdica sem odgovorila :)

Niia imaš ZS. Mi letos ne bomo imeli smrekce, ker nima smisla da jo imamo nekje visoko na omari user posted image . Venčka pa tudi še nisem dala na vrata, ga bom enkrat ta teden.

Jst imam sušilec in pralni stroj v enem in imam samo 2 programa za sušenje, tako da mogoče je to problem. Ker notri pa ne smeva sušit, ker imamo potem preveč vlage. Tako da nekaj dam v sušilec, nekaj pa zunaj.

Nea lušne slikce.

Za Jernejo pa kr nisem mogla verjet. Sem jo večkrat srečala (del firme je eno nadstropje pod njenim pilates centrom) in smo se pozdravljali, rekli par besed, pa zmeraj je bila tako prijazna in polna energije.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2597
29.11.2009 22:54:49   
Zvezdica
Danes sem si privoščila en mali šoping, sem šla po spodnje perilo, ker modercev za dojenje ne morem nositi v nedogled, moji od prej mi pa niso prav. Sem nakupila ful lepe stvari.

bravo niia. Je treba poskrbeti zase. user posted image

A imate kakšne adventne venčke na mizi ali podobne okrase. Meni so taki moderni ful lepi, grem jutri nabaviti. Kaj pa jelko boste postavili, midva ne veva če jo bova, ker ne bi rada da se mali obesi nanjo in vse podre.

mi jo bomo, že zarad liama. Lani smo renovirali, pa smo jo imeli potavljeno le en dan ali dva. Sicer pa že vidim kako bo mali tarzan veseluser posted image   Imamo pa veliko smreko, tko da mogoče niti ne bo tako hudo.

Pol gresta jutri šopingirat. sem mislila, da se kaj vidimo jutri.
Kako sta drugače, ti še prehlajena?

i belive i can fly....

Neposredna povezava do sporočila: 2598
   [Brisano sporočilo]
29.11.2009 23:11:56   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Zvezdica)
  Neposredna povezava do sporočila: 2599
29.11.2009 23:27:15   
Hijacinta
Niia točno tako je pri nas s tem sušilcem. Samo midva žal nimava prostora za 2 ločena, tako da to žal za nekaj časa odpade.

Pa upam da te ta prehlad čimprej mine.

Lepo nočko vsem, se morm mal skipat dol z neta, ker mamo celo štalo, men se pa nč ne da.

Neposredna povezava do sporočila: 2600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  102 103 [104] 105 106   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  102 103 [104] 105 106   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 najlepših daril, ki jih otroku ne moret...
Najboljša darila so tista, ki jih ni mogoče kupiti, niti zaviti v bleščeč papir. To je seznam stvari, ki jih ne boste do...
Imena, ki otrokom prinašajo srečo v življenju
Starši si najbolj od vsega želimo, da bi bili naši otroci srečni v življenju. Nekateri celo verjamejo, da k temu lahko p...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?