|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  101 102 [103] 104 105   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarčki in januarčice 2009/4. del
29.11.2009 10:54:23   
krtekxx
Zdravo Najki. Dobrodosla.

Ostale: kje pa ste? A vse spite??
Mi smo bili (VSI) na bazenu. Briti za prvič ni bilo pretirano všeč. Je mahala samo z nogami, roke pa pri miru držala. Veliko bolj ji je bila všeč ta zelena mreža na stenah.

(odgovor članu Najki)
Neposredna povezava do sporočila: 2551
29.11.2009 11:12:22   
Zvezdica
Veliko bolj ji je bila všeč ta zelena mreža na stenah.

bo pa plezalka user posted image

Drgač pa pridni ste. mi pa danes lenarimouser posted image

i belive i can fly....

(odgovor članu krtekxx)
Neposredna povezava do sporočila: 2552
29.11.2009 14:27:59   
Jancci
Krtekxx mi smo bili tut na bazenu. Smo prišli malo čez 11. Verjetno smo se ravno zgrešili!!? Meta je bila čist navdušena. Sva jo dala najprej kar v tavelik bazen, pol pa še v malega, ker je tok fino topla voda ko prideš iz velikega. user posted image

Sonček a tale čistilec se kje dobi ceneje? A si kej gledala? Ponavadiima ta top shop ful nabite cene. Una pečica ki sem jo jest kupila je bila na top shpu še enkrat dražja. Jest bi ga imela predvsem za kopalnico.. tuš, wc,...

Ploha jest imam sušilca, tako ,da obešam samo poleti in še to na balkonu na stojalu in tam ni važno kakšen je vrstni red, ker nihče ne vidi. Me pa ne moti če kje kakšne gatke visijo.

Srečanje.. hitro se zmislite, jest grem čez 14 dni delat!! A grem taprva v službo vsak dan za 8 ur?

Zvezdica dobr ti tele tvoje fante crkljaš!! Lepo da si še z nami podelila. ..mmmmmm

Najki mere si pa na seznamu poglej. Jest vidim da moja Metica že trenira, da bo miss, ker je med bolj suhicami. No, Brita je tam nekje pri 8 kilah če se ne motim?

Tako drobcene ročice,
pa se za vse večne čase oklenejo naših src.
(P Brown)

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 2553
29.11.2009 14:47:59   
sonček33
IZVIRNO SPOROČILO: Jancci

Sonček a tale čistilec se kje dobi ceneje? A si kej gledala? Ponavadiima ta top shop ful nabite cene. Una pečica ki sem jo jest kupila je bila na top shpu še enkrat dražja. Jest bi ga imela predvsem za kopalnico.. tuš, wc,...

Jancci, jaz sem mal sicer gledala po netu, pa nisme najdla, vsaj te tanove variante ne, ki mi je pa bolj všeč, ker ima še snemljivo glavo in lahko pol s apro vse sorte stvari pucas. Tut moj ej reku, da je na topshopu precej drgao, sam jaz nism najdla druge variante.

Vem pa, da so mel tastar model v šparu en cajt nazaj pa ej bil kar cenejši.
Torej, če se ti da mal pogledat, pa bit bolj pozorna na to, ga boš zihr dobial cenej, čeprav pomoje ga sicer ne dobiš...sploh tega novega še ne...morda so dal star model v druge prodaje tut zato, ker je zdej ta model na voljo.

eh, sem zakomplicirala, sam sej vem, ti boš razumelauser posted image

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu Jancci)
Neposredna povezava do sporočila: 2554
29.11.2009 14:49:41   
sonček33

Me pa ne moti če kje kakšne gatke visijo.

ja, jancci, govora je bilo o gatah, ne gatkah...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Jancci)
Neposredna povezava do sporočila: 2555
29.11.2009 15:00:43   
Jancci

IZVIRNO SPOROČILO: sonček33

Me pa ne moti če kje kakšne gatke visijo.

ja, jancci, govora je bilo o gatah, ne gatkah...user posted image user posted image user posted image

Ajaaaaaa!!? To je pa pol čist druga pesem... user posted image user posted image user posted image Ma, v bistvu me tut gate ne motijo. Dokler so oprane so mi čist všeč. user posted image

Za čistilec sem pa vse razumela. user posted image

Tako drobcene ročice,
(P Brown)

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 2556
29.11.2009 15:14:30   
farfala
sonček daj še ti hitro sprobaj ta čistilec - tepihi, pomivalni stroj, okna, ker ko sem mojemu povedala, da se dobi v top shopu ni bil preveč navdušen, samo smejal se mi je, ker tast skoz tam kupuje neke prčkarije, ki niso kvalitetne in niti približno ne deluje tako kot v reklamah, zato potrebujem čim več dobrih mnenj, najki ga je že dala

Pa 100 evrov je kar veliko, če potem ne bo efekta

(odgovor članu Najki)
Neposredna povezava do sporočila: 2557
29.11.2009 15:23:13   
sonček33
farfala.. evo...jaz sem danes pomila po tleh - ok, tepihov nimamo, razen dva mala na hodniku in od lovra podlogo v dnevni - ok, moj je pomil okna s tistim nastavkom - ok, včeraj ej spucal pečičo - ok, ... torej jaz sem zadovoljna.

(odgovor članu farfala)
Neposredna povezava do sporočila: 2558
29.11.2009 15:58:07   
Najki
Ok ko smo ze pri bazenih, imam jaz ze dolgo dilemo. Bi sla lahko ze parkrat v terme z malim, pa me je strah okuzb, pa sem razmisljala o bazenih, ki pa so spet kuzni. Je ena mama peljala svoja otroka na zunanji bazen in sta oba dobila meningitis... Za terme je se tolk hujs k sami bolni hodijo, pa topla voda je legloglivic pa bakterij. Imam tudi sama slabe izkusnje, mali ima pa ze tako dermatitis...

Jan je plaval v morju s fredom in je noro uzival in bi ga zelo rada peljala plavat, pa ne vem koliko je to varno. Imate tudi ve pomisleke glede bazenov?

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 2559
29.11.2009 16:01:32   
sonček33
Najki bolj ali manj jih imamo vse. Ene so striktno proti, druge malo manj. Dejstvo je, da je vse res - mislim, da je možnost okužb precejšnja...odvisno seveda tudi od bazena do bazena... Mi smo bili do sedaj 1x na Bledu v Welnesu in nazadnje še v Bernardinu, kjer pa je morska voda.

Za tiste z dermatitisom pa bazeni res  niso..sploh klor je velik hudić za kožo

(odgovor članu Najki)
Neposredna povezava do sporočila: 2560
29.11.2009 16:16:49   
Najki
Ja skoda =[. Drugace mu je pa morska voda v kombinaciji s sonckom fantasticno pomagala. Mogoce bomo sli kaj do portoroza s tem namenom, sem cisto pozabila na to opcijo =].

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 2561
29.11.2009 16:27:32   
farfala
sonček hvala za informacijouser posted image

zvezdica mi je včeraj take lušte naredila z blejsko grmado, da sem jo danes šla delat prvič - biskvit mi ni najbolj uspel, ampak dobra je pa vseenouser posted image

(odgovor članu Najki)
Neposredna povezava do sporočila: 2562
29.11.2009 16:44:55   
sonček33
Najki, ja morska voda pa je fajn. Moaj nečakinja im ahud dermatitis in ji morje pomaga. Poleti boste veliko na morju pa bo super koža.

(odgovor članu farfala)
Neposredna povezava do sporočila: 2563
29.11.2009 17:00:41   
krtekxx
Najki, pol pa na poletje počakaj - Čukov bajrn v Kr ima najčistejšo vodo. Mislim, ta o meningitisu iz bazena je pa tako mim... po moje so  od bazenov veliko nevarnejši vrtci, šole, cerkve, nakupovalni centri ipd.
Brita sedaj noče več bit suhica in že en teden pridno je, tako da ima pri skoraj 11 mesecih že nespodobnih 8,3 kg.
Jancci, smo ob 10h že zaključili, ker je bila zeloooo zaspana.
Evo, ravnokar sem oddala en projekt za službo, pojedla pico, ki sem jo sama spekla...se počutim kt superwoman.

Pa, pa.

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 2564
29.11.2009 17:23:19   
sonček33
IZVIRNO SPOROČILO: krtekxx

se počutim kt superwoman.

sej tut siuser posted image user posted image

(odgovor članu krtekxx)
Neposredna povezava do sporočila: 2565
29.11.2009 18:01:59   
symona
Ojla,

da se vam na hitro javim.
Eno vprašanje: Zgleda, da sem nekje fasala vnetje sinusov, ki jih še nikoli nisem imela. Sploh nisem vedla, zakaj me že nekje tri tedne boli glava, pod očmi, nad očmi, pa vrat, pa pri ušesih, ampak se mi ne odpre. Tak da moram jutri iti v lekarno. Kaj to vpliva tudi mogoče na oči? Ker se mi zdi, da včasih malo megleno vidim. So še kakšni drugi znaki?

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 2566
29.11.2009 18:15:06   
Hijacinta
Živjo babe user posted image
Se vidi da je vikend, se vse potepate user posted image . Mi smo šli dons na knjižni sejem in smo kupili 2 lušni knjigici za Erika, potem pa še na sprehod po mestu. Se je celo sonček pokazal user posted image . Zdej pa spi že dobre3 urce user posted image .

Je pa dons prijatelca rodila in ko sem dobila sms sploh nisem razumela kaj hoče ker je bilo napisano ... dobili smo Maximma ... in sploh nisem štekala kaj je zdej to, kakšna restavracija neki (Maxim). Je blo še mal zgodi user posted image

Jancci in vse ki uporabljate sušilec a vse sušite not? Ker men so ene cunje šle malo skupi in se zdej ne upam več. Mogoče sem pa kej narobe delala.

Ploha jst obešam čist po sistemu kar prej primem prej obesim. Mi je pa čist vseeno kako sosedje sušijo. Se včasim malo namuznem ko vidim kakšne velike gate pred hišo, ampak če njih ne moti mene tudi ne.

Najki kar se pa bazenov in bacilov tiče je pa men to čist mem. Mi že skoz hodmo na bazen pa nismo še nikoli nič staknl (že trkam), smo se pa pri pediatru ko smo šli na sistematski pregled nalezli prehlada od enega fantka ki je bil bolan, ker mama ni upoštevala napisa bolani in zdravi user posted image Ker če tko gledaš si lahko skoz samo doma. Se pa strinjam da je morska voda najbolj fajn user posted image
Zvezdica pohvale možeku user posted image . Jst tud zdej lobiram. Mogoče bo do razprodaj uspelo user posted image . A jih je on kupil tuki ali preko neta.

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 2567
29.11.2009 18:49:18   
krtekxx
Eno vprašanje: Zgleda, da sem nekje fasala vnetje sinusov, ki jih še nikoli nisem imela. Sploh nisem vedla, zakaj me že nekje tri tedne boli glava, pod očmi, nad očmi, pa vrat, pa pri ušesih, ampak se mi ne odpre. Tak da moram jutri iti v lekarno.

Po moje bi bilo dobro, da zaviješ tudi k dr, ne samo v lekarno. Kolikor jaz vem, pomagajo pri bakterijskem vnetju (in če je že 3 tedne, je težko kaj drugega) le antibiotiki. Vsaj pri moji slabši polovici je tako.

(odgovor članu Hijacinta)
Neposredna povezava do sporočila: 2568
29.11.2009 18:50:56   
Najki
Narocila vceraj tiste fejk uggice, samo crne, pa bomo videli. Pa se ene krznene gleznarje za mamo.

Prijateljica je tudi staknila virozo pri pediatru, so bili en teden vsi bolni. Me je kar minilo odnesti odpustnico do pediatrinje, bo raje pocakalo do naslednjega pregleda.

A za na bazen imajo tamali neoprenske kopalke, ali tiste plavalne plenicke za enkratno uporabo?

Kaj boste kupile malckom za praznike? Kaksne igrace jim nasplosno rajsi kupite?

Jan ne mara pliskotov, pa tudi govorece igrace mu ne potegnejo, ima pa rad loncke, pa kocke, zogice, predvsem trde zadeve, da fajn ropotajo, pa ropotulje ter sumece vrecke. Rad klofa tudi po klavircku iz leclerca. Knjigice mu vcasih kupim, so mu ful vsec, ena je tista z zivalskimi zvoki, pa obozuje gumbke. V bistvu gumbki so carski, uziva prizigat TV z daljincem, pa skos krade telefone ipd., samo ne tiste na govorecih igracah. Se mi zdi, kot da ima vsak dan bozic, pa mu ne bi nic pomenilo letos praznovat ali darila dobivat, tako da bi ga prvic kar preskocila user posted image .

Kaj pa imate od vecjih igral? Stajice, hojice, poganjalcki, tricikli, gugalniki, gugalnice?

Verjetno bo za bozicka dobil zimsko vreco za na vozicek, pa familiji bom rekla naj se drzijo kaksnih poucnih knjigic (eno ima Spar z elektronsko misko za ucit barve, me ful mika jo imet), me pa tudi mika tisti tunelcek iz ikee, ce bom sla za kuhne pogledat, bo gotovo poln vozicek (nepotrebnih) igrac ha ha.

Mja kr neki bluzim, se mi ne da omare do konca pospravit. Vrgla vse ven, da nesem kaj v humano, zdaj pa caka, da ostalo nazaj zlozim. Moj dragi in Jan sta pa zakomirala, pa ju nocem zbujat...

(odgovor članu krtekxx)
Neposredna povezava do sporočila: 2569
29.11.2009 18:55:33   
Jancci
Hijacinta jest zaenkrat nisem imela težav s sušilcem. Nastavim pa lahko samo čas sušenja, temperatura je vedno enaka. Men je sušilec ZAKON. Ne rabim uporabljat mehčalca in ne rabim likat. Je pa treba čimprej ko se posuši ven pobrat in zložit. Poleti pa obešam, ker skrbim za bolj čisto okolje.user posted image Sem pa že kakšno coto zabarvala med pranjem, ampak zdaj to bolj pazim (imam tudi 2 koša, enega za pisane cote in enega za bele) in se mi tut to ne dogaja več.

Celo popoldne se valjam po kavču in me že vse boli. user posted image

Tako drobcene ročice,
(P Brown)

(odgovor članu Hijacinta)
Neposredna povezava do sporočila: 2570
29.11.2009 19:23:33   
sonček33
Celo popoldne se valjam po kavču in me že vse boli. user posted image

To ap ni čist nič tebi podobno.

(odgovor članu Jancci)
Neposredna povezava do sporočila: 2571
29.11.2009 19:32:29   
krtekxx
A za na bazen imajo tamali neoprenske kopalke, ali tiste plavalne plenicke za enkratno uporabo?

Naša oboje. Ma očija, k je kajakaš in ne moremo brez neoprena. Pleničko je pa že dobro da ma, tako zaradi lulanja kot vnašanja raznih mikrobov.
Sonček, kako si ti prijazna. Upam, da bova našli obe enkrat čas in šle skupi na kremšnite (mljask). Pa kavo, seveda.
Jancci, a se hecaš??? Gotovo greš kam sedaj zvečer.
darila: naši 3-je bobo od Miklavža dobili vsi skupi eno darilo - kuhinjo. Ker mam dost tistega pregovarjanja..."da ne boš skozi moje okno gledal, pa da en boš šel skozi moja vrata ipd.". Zdej bo pa skupno, pa konec. Potem jim prinese še Dedek Mraz v službi. To je pa vse. Ti otroci so čist zmešanih od vseh teh daril..in če pomislim, da imata 2 še RD takoj po 1.1.....potem nekaj časa kar mislijo, da morajo skozi ena darila dobivat.
Jest grem spat, jutri sem doma potem služba 1 dan, pa en dan doma in spet služba.
Mi mamo sušilca, ampak skozi sušimo tako, da obešamo kar noter v eni kopalnici. Smo Gorenjci tako kot Jancci.

< Sporočilo je popravil krtekxx -- 29.11.2009 19:33:29 >

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 2572
29.11.2009 20:01:42   
Jancci
Adej Krtekxx jest nisem gorenjka, ampak ekologinja. user posted image

Drugač pa zdaj malo pospravljam, da bom šla malo bolj zadovoljna spat in ju3 malo bolj zadovoljna vstala. user posted image Povdarek je na MALO. user posted image Meta spi, moj športa.

Tako drobcene ročice,
(P Brown)

(odgovor članu krtekxx)
Neposredna povezava do sporočila: 2573
29.11.2009 20:23:37   
marta82
IZVIRNO SPOROČILO: Najki

Ok ko smo ze pri bazenih, imam jaz ze dolgo dilemo. Bi sla lahko ze parkrat v terme z malim, pa me je strah okuzb, pa sem razmisljala o bazenih, ki pa so spet kuzni. Je ena mama peljala svoja otroka na zunanji bazen in sta oba dobila meningitis... Za terme je se tolk hujs k sami bolni hodijo, pa topla voda je legloglivic pa bakterij. Imam tudi sama slabe izkusnje, mali ima pa ze tako dermatitis...

Jan je plaval v morju s fredom in je noro uzival in bi ga zelo rada peljala plavat, pa ne vem koliko je to varno. Imate tudi ve pomisleke glede bazenov?

Tinej ima dermatitis (atopični) - sicer milejšo obliko - smo bili na Ptujskih, užival 100/h, težav ni bilo.user posted image Je pa sigurno tvegano kar se tiče okužb (tako kot vrtci, trgovine ipd.). In imam tudi sama pomisleke, ampak ga ne bi rada čisto v vato zavila.user posted image

< Sporočilo je popravil marta82 -- 29.11.2009 20:29:11 >

(odgovor članu Najki)
Neposredna povezava do sporočila: 2574
29.11.2009 20:25:13   
krtekxx
Jancci, ja iz kje pa si? No, jaz gotovo nisem, ker sem primorka. Tle pač živim in sem se mal enih navad navzela...čeprav je primorska klima ravno pravšnja za sušenje cunj zunaj (veter, vlaga, sonce). Sam ne zadnje 3 tedne.

(odgovor članu Jancci)
Neposredna povezava do sporočila: 2575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  101 102 [103] 104 105   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  101 102 [103] 104 105   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 najlepših daril, ki jih otroku ne moret...
Najboljša darila so tista, ki jih ni mogoče kupiti, niti zaviti v bleščeč papir. To je seznam stvari, ki jih ne boste do...
Imena, ki otrokom prinašajo srečo v življenju
Starši si najbolj od vsega želimo, da bi bili naši otroci srečni v življenju. Nekateri celo verjamejo, da k temu lahko p...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?