Najki
|
Narocila vceraj tiste fejk uggice, samo crne, pa bomo videli. Pa se ene krznene gleznarje za mamo. Prijateljica je tudi staknila virozo pri pediatru, so bili en teden vsi bolni. Me je kar minilo odnesti odpustnico do pediatrinje, bo raje pocakalo do naslednjega pregleda. A za na bazen imajo tamali neoprenske kopalke, ali tiste plavalne plenicke za enkratno uporabo? Kaj boste kupile malckom za praznike? Kaksne igrace jim nasplosno rajsi kupite? Jan ne mara pliskotov, pa tudi govorece igrace mu ne potegnejo, ima pa rad loncke, pa kocke, zogice, predvsem trde zadeve, da fajn ropotajo, pa ropotulje ter sumece vrecke. Rad klofa tudi po klavircku iz leclerca. Knjigice mu vcasih kupim, so mu ful vsec, ena je tista z zivalskimi zvoki, pa obozuje gumbke. V bistvu gumbki so carski, uziva prizigat TV z daljincem, pa skos krade telefone ipd., samo ne tiste na govorecih igracah. Se mi zdi, kot da ima vsak dan bozic, pa mu ne bi nic pomenilo letos praznovat ali darila dobivat, tako da bi ga prvic kar preskocila . Kaj pa imate od vecjih igral? Stajice, hojice, poganjalcki, tricikli, gugalniki, gugalnice? Verjetno bo za bozicka dobil zimsko vreco za na vozicek, pa familiji bom rekla naj se drzijo kaksnih poucnih knjigic (eno ima Spar z elektronsko misko za ucit barve, me ful mika jo imet), me pa tudi mika tisti tunelcek iz ikee, ce bom sla za kuhne pogledat, bo gotovo poln vozicek (nepotrebnih) igrac ha ha. Mja kr neki bluzim, se mi ne da omare do konca pospravit. Vrgla vse ven, da nesem kaj v humano, zdaj pa caka, da ostalo nazaj zlozim. Moj dragi in Jan sta pa zakomirala, pa ju nocem zbujat...
|