|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  153 154 [155] 156 157   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Z-majčki 2009 - 6. del
29.11.2009 22:02:52   
lake
Mislm da je to še vedno normalno, če nima preveč napetga trebuščka. 

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 3851
29.11.2009 22:03:53   
majana79
IZVIRNO SPOROČILO: pokica_

majana79, pa zakaj se ti pa J tolk zbuja, a lakota, al ima kr skos nočne more, al kaj? Ma naš se zbudi samo ko je lačen, pa mogoče kdaj še vmes, preden končno zaspi, pol grem sam tam, pa ga pobožam in pripovedujem, da je treba ajat, da bo spočit, in se lepo igral jutri,...pa je do zdaj še skos zaleglo, hvala bogu. Včasih mam občutek, da me res popolnoma razume, kaj mu govorim...k pol nardi, tako kot pričakujem od njega. user posted image  

Ob 23 se zbudi in je lačen, ker mi čist izprazne joške, tolk močno pa dolgo vleče. Potem se spet na vsake 3 ure pa niti ni več tolk lakota, ker manj poje, ampak ga ponavadi kaj matra. Ga napenja al pa kej podobnega. Včasih pa enostavno kej sanja in ga čist iz tira vrže. Jaz pa sredi noči nimam energije za kako božanje in ga samo popokam v veliko posteljo...

Danes je pa po moje siten tut zato, ker ni že dolgo kakal in ga vse to muči. Ne vem zakaj gre tako nerad spat.... Moram res tisto knjigo prebrat, če je kak pameten nasvet notr.

(odgovor članu pokica_)
Neposredna povezava do sporočila: 3852
29.11.2009 22:05:03   
majana79
IZVIRNO SPOROČILO: lake

Mislm da je to še vedno normalno, če nima preveč napetga trebuščka. 

Se mi ni zdel, je imel kdaj že hujše... Bomo videli kaj bo jutri.

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 3853
29.11.2009 22:07:26   
lake
Probej s kakšno umirjeno glasbo, recimo klasiko. Tajo čez dan to pržgem ko je zaspana, pa noče zaspat, in jo okol nosm. Ponavadi ma učinek. 

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 3854
29.11.2009 22:07:36   
pokica_
slive so nam še zmeraj pomagale, res..mi pa zdaj ko jemo GH kakamo po 2x dnevno.

Pa smo dočakali najino največjo srečo...sinka Aneja

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 3855
29.11.2009 22:08:55   
pokica_
grem v mižule, lahko noč!

Pa smo dočakali najino največjo srečo...sinka Aneja

(odgovor članu pokica_)
Neposredna povezava do sporočila: 3856
29.11.2009 22:12:40   
lake
Pokica, lahko noč.

Taja kaka na dva dni, in to čist trdo.

(odgovor članu pokica_)
Neposredna povezava do sporočila: 3857
29.11.2009 22:15:54   
Tanja_
Večer!
Midva sva gledala eno kriminalko in zdej mi je prou bedno it spat-me je strah.Taki filmi niso zame...

majanči user posted image user posted image Sej bo zrastu, pa bo bolš, boš vidla. Drugač pa pri GH je pomembno, da dovolj spijejo, da potem lahko kakajo.Slive bi skor mogle pomagat.Glede spanja pa-meni je ful koristen nasvet, ki sem ga prebrala v eni knjigi, da ko otroček postane siten za spat, da se menca in joče, da ga ne smeš animirat ali pa okoli nosit, ampak samo pustit da zaspi. H. se tud zadnje dni čez dan upira spanju-se že ful menca in zeha,ko jo pa nesem v postlco, pa joka. Ampak ji pač parkrat dudo popravim, mal jo pobožam in zaspi.Za zvečer smo pa uvedli rutino-kopanje, pol jo v čisti temi podojim in potem jo imam še kako miuto v naročju-se ponavadi čisto umiri-in jo nesem v njeno posteljico. Tudi, če ne zaspi takoj, nikoli ne šrižigam luči, ampak samo dudo poravim in vedno hitro zaspi. Rutina pri nas ful pomaga.

Glede glutena-v pete je prvič dobila gresovo kašico in Plazmon piškote z glutenom.

Jutri pa telovadba lakeuser posted image user posted image A si kej razmišljala, boš hodila, če bo kul?

(odgovor članu pokica_)
Neposredna povezava do sporočila: 3858
29.11.2009 22:18:31   
petra a
IZVIRNO SPOROČILO: lake

Jst sm izpod tuša, nohte sm si tud zrihatala, tko da sm zdej nasplošno lepa user posted image .

se pridružujemuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 3859
29.11.2009 22:23:03   
lake
Ja sm razmišljala, bom vidla kako bo jutr, pa če bo Taja sodelovala.  A bi šle midve z enim avtom, ker vprašanje kje se da tam parkirat. 

(odgovor članu petra a)
Neposredna povezava do sporočila: 3860
29.11.2009 22:26:30   
majana79
Hvala punce, bom probala še z glasbo.

Rutina... Moram pogruntat kaj mu paše in kaj ne, ker včasih res brez problema zaspi, druge dneve pa tako kriči da je ves moker in takrat ga enostavno vzamem v naročje, ker ga ne morem poslušat, ker se res dere. user posted image Mogoče je bilo danes tudi krivo da se mu je ful dogajalo čez dan in tega ni navajen. Bomo videli kaj bo jutri user posted image

Zdaj sem šla pod en doooolg tuš (enkrat lahko pozabim na ekologijo user posted image ) in je pasalo.

lake, Tanja
, na kako telovadbo pa greta?

(odgovor članu petra a)
Neposredna povezava do sporočila: 3861
29.11.2009 22:28:26   
PapuaNG
Jst sm tut opazla, da bolje spi, če mi ne zaspi na joški pa če ne nucam dude, ampak sam zaspi. Vse lepo in prav, če bi bilo to vedno mogoče izvest. Danes je bil en trenutek še čisto zbujen, drug trenutek je pa že spal in ga ni zbudilo niti prestavljanje v posteljico. Kakor sem brala v tisti knjigi, je pomembno, kako otrok zaspi, ker si zadnjo situacijo zapomne-torej če zaspi na joški in vmes, ko se zbudi, joške ni zraven, se začne jokat. Naj bi se vsi otroci ponoči zbujali, a praviloma tudi nazaj zaspali v kratkem času.
Torej-otrok naj ne bi zaspal na joški (flaški itd...), ampak sam v posteljici, tako se ne bo ustrašil, ko joške, flaške itd. ne bo zraven, ko se zbudi. Ista fora je z dudo-če zaspi z dudo, pa mu vmes pade ven, jo bo iskal, ko se zbudi.
In ja, rituali so pomembni,....kopanje, mirno okolje...

(odgovor članu petra a)
Neposredna povezava do sporočila: 3862
29.11.2009 22:29:32   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: majana79

user posted image Se mi ne da pisat... Tale otrok me bo ugnobil
user posted image user posted image user posted image

daj mu za pit frutkov jabolček-kamilica ali pa tistega z grozdjem,... pospeši prebavo.
Urbana je po začetku uvajanja z GH tudi zaprlo za tri dni pa ni imel nič napetega trebuščka, spal pa je tudi bolj nemirno in zbujajoče se (še bolj kot sicer), ko pa je kakal, je bilo blato kar kompaktno.

pokica_ Urban tudi že poje kakšno glutensko zadevo (gres, prepečenci, piškotek,...)
danes sem mu pa zmiksala rižek in piščančka (z malo dodanega mleka... sem dodala kar žličko, dve alpskega mleka) - je jedel z enim velikanskim nasmeškom na obrazu!

me sili na kašljanje...

Papua, pri nas je v navadi, da sami pokličejo, če bi bilo karkoli narobe z urinom ali krvjo. ampak za vsak slučaj jih pa le pokliči.
je s Svitom že kaj bolje? mogoče mu pa le zobki nagajajo,...?

grem počasi v mižule mažule... moram prestavit še Oskarja, ki je zaspal na moji strani postelje. kljub občasnim dvigom mojih nervov sem zelo zelo hvaležna, da ga imam... pa tudi Urbana. oba: moja mojauser posted image .

saj vem,... čez kakšno urico bom že... user posted image grem spat.
lahko noč vam želim in prijetne sanje! (KatMat a uživaš? no, le daj! jutri pa obnovo filma, prosimuser posted image )

(odgovor članu majana79)
  Neposredna povezava do sporočila: 3863
29.11.2009 22:32:21   
Anonimen
Papua, pri nas Urban zaspi brez dude, brez joške,... edino včasih objame kužka, ki pa ga ima ob sebi vso noč, a vseeno se zbuja... evo, zdajle.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3864
29.11.2009 22:32:53   
Tanja_
Ja papua, to sem tud jaz brala, da vsi dojenčki, ko se vmes zbujajo, preverjajo, če je vse tako, kot je bilo,ko so zaspali. Zato sem jo jaz že od vsega začetka v posteljico odlagala tudi če ni še spala.Je pa tko,da sigurno niso vsi otroci enaki in mogoče je H. taka, kot je opisano v tej knjigi, Jure naprimer je pa čist svoj in zanjga pač veljajo drugačna pravila.

majana na Igrivo vadbo za dojenčke greva. A se nama pridružiš?Če ne boste več na plavanje hodili seveda. Prvo uro imava zastonj, ker sva tisto knjigo kupili, potem bomo pa vidli za naprej. Jaz bom najbrž kar hodila s H., ker sem zdej vidla, da ji ful pomaga, če mal telovadim z njo...

lake
lahko greva z enim avtom. Sej lupinici bi mogli it obe v mojega?Tko da loh jaz peljem.

(odgovor članu PapuaNG)
Neposredna povezava do sporočila: 3865
29.11.2009 22:34:53   
lake
Majana Naročile sva knjigo od Andreje Semolič igriva vadba z otrokom, in dobile eno uro telovadbe pri njej zastonj, tko da greva jutr z najinima na telovadbo. Je fajn knjiga, pa pomoje se bova še bolj naučile če bova to tud direkt probale. 

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3866
29.11.2009 22:36:18   
Tanja_
Nočko punce!
Sladke sanje!

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 3867
29.11.2009 22:37:11   
lake
No super, se pol slišva jutr pa se zmenva. Ubistvu niti ne vem čist dobr kje to je. Bom vzela GPSuser posted image  

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 3868
29.11.2009 22:40:33   
Anonimen
zdaj pa res hitim,... vsaj za kakšni dve urici bo mir.
sem ga danes pokrila z dodatno odejo, če bo kaj drugače spal.

ali kaj verjamete v feng shui spalnice, spanja, v bioenergijo prostora,...???
na morju, se mi zdi, je bolje spal... se je sicer tudi zbujal, a ne toliko...???

lahko noč, zdaj pa zares!user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3869
29.11.2009 22:44:54   
majana79
IZVIRNO SPOROČILO: k.tja

ali kaj verjamete v feng shui spalnice, spanja, v bioenergijo prostora,...???
na morju, se mi zdi, je bolje spal... se je sicer tudi zbujal, a ne toliko...???

V energijo ja, sem dala to uredit preden sva se dokončno vselila in imamo vsi trije postelje na ok mestih. Drugam jih itak ne bi mogla dat user posted image

lake, Tanja
, sej sta mi že govorili o tem pa sem pozabila user posted image Bosta povedali kako je, pa bomo videli, zaenkrat bomo probali še s plavanjem, s tem da jutri ne gremo.

Vas jaz tudi zapuščam, lepo spite vsi

Nočko

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3870
29.11.2009 22:50:06   
lake
Lahko noč!

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 3871
30.11.2009 7:50:45   
Dudica1
dobro jutro

Maj še spi,čakam da se zbudi da pojeva pa greva v nkd trgovino pogledat k sm vidla da imajo ene stvari od mojstra mihca.

Drugače sem pa pri zajtrku...

kati kako je blo??

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 3872
30.11.2009 8:12:26   
Anonimen
dobro jutro,

O. spi, T. pa doma ker je ponoči zakuhal. Zdaj je že dobro, ampak je preventivno doma, da vidimo kaj se bo izcimilo. Spali smo dobro.

Danes imam JUST- ovanje, če katera kaj rabi user posted image

(odgovor članu Dudica1)
  Neposredna povezava do sporočila: 3873
30.11.2009 8:17:02   
majana79
Jutro!

Eno dojenje sem dejansko prespala, se ga ne spomnim, potem je bilo pa samo še eno na sporedu user posted image

Lina, še dobro da si spet napisala za Just, ti pustim ZS

A katera od naših babušk pride?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3874
30.11.2009 8:39:26   
Tanja_
Jutro user posted image user posted image

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 3875
Stran:   <<   < Prejšnja stran  153 154 [155] 156 157   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  153 154 [155] 156 157   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?