Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 29.11.2009 19:15:29
|
|
|
|
Leela
|
Jaz bi rekla, da je Tej skrajšano od Matej. Jaz kadar kašljam Panatus jem. Za tamale pa se mi zdijo najboljš inhalacije. Mi smo bili cel dan zdoma. nekaj smo zapravljali v šiti parku, ne dost. je bilo treba ugodnosti izkoristit. ajd
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 29.11.2009 19:27:39
|
|
|
|
Dudica1
|
Ja res še najbolj bi blo Mateju podobno ja...samo jaz nč ne primerjam tko kot je je...Tej Evo naša dva spita
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 29.11.2009 19:31:55
|
|
|
|
majana79
|
J. pa je ko čuk... Še ne misli it spat v posteljici pa kriči... Ah ja...
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 29.11.2009 19:37:11
|
|
|
|
Dudica1
|
Dej ga mal k men pripelji bo takoj zaspal ...hecam se,pač bo žurer a veš in bo bolj pozno hodu spat
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 29.11.2009 19:55:53
|
|
|
|
majana79
|
Zihr mate gor kak poseben zrak, pa pomaga Sej zarad mene je lahko žurer, sam da ni siten. Nč mu ne paše, ne se nosit, ne spat, ne se igrat... kaj vem kaj mu je
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 29.11.2009 20:12:49
|
|
|
|
PapuaNG
|
Evo, moja štruca tut spi, tokrat smo se skopali brez kričanja, celo smejal se je. Je pa prejle popoldne kar naenkrat dobil vročino 39.7 Pa še malo pred tem sem mu jo merila in je bila 38.5. Je čist zašvical, tko da je dobil svečko, pa je temperatura padla spet na 38.5 (zato je pa bil spet razpoložen). Nismo šli pa nič zdravniku dudi, zdej čez vikend itak-kam se pa sploh gre? Mi je čudno, ker apetit ma-mogoče se hoče nekoliko več dojit (je žejen verjetno), tut mlečno kašico je normalno pojedel. Drugače je nekoliko bolj tečkast, to je pa to. Bomo videli, kako bo jutri, sicer se gremo pokazat. Bomo itak rabil recept za svečke, če temp. ne bo padla. Tiste, ki mate že malo večje mulčke-kaj (razen svečk pa kopeli) se sploh še lahko naredi v takem primeru, da vročina ne pada? Sprašujem zaradi smiselnosti obiskovanja dohtarja...sploh zdej, ko je tok teh viroz pa vsega...se mi zdi smotano še okol dohtarjev hodit pa kaj staknit, če mi ne bojo nič drugega kot svečke dal... Ah ja, upam,da bo jutri bolje. Mora bit!
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 29.11.2009 20:19:48
|
|
|
|
Anonimen
|
PapuaNG - ravnokar sem študirala alternativno medicino in baje, da proti vročini najbolj pomaga bezeg, ki povzroča potenje. je pa to že za malo starejše otroke. drugače pa probaj še s kisovimi obhladki, vsaj čez dan. in če jutri ne bo bolje, pojdi do P, naj mu pregledajo kri in vodo. lahko da je viroza, naš jo je imel 5 dni, nobenga smrkanja, kašlanja, velikooo tekočine int. Nato je začel smrkat in kašljat, a je tudi vročina padla. tako da mogoče to še pride.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 29.11.2009 20:26:38
|
|
|
|
Leela
|
PapuaNg pravilo je če tri dni vročina ne pade, da se greš pokazat. Drugače so pa res take viroze, da vročina kar traja. Jaz sem za primer, da vročina ne pade (blizu 40, kar se nam je že enkrat zgodilo) dobila voltaren za tavelzga. lahko pa se mu kuha kakšno vnetje zato je le dobro da gresta. Proti vročini pa pomaga tudi lipov čaj in sok rdeče pese. dudi, ponavadi so krajša imena izpeljana iz daljših, tako kot je Jan v bistvu Janez. Kaj pa je župnik rekel, katerga svetnika ima?
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 29.11.2009 20:38:38
|
|
|
|
lake
|
No pa je nedelja za nami. Smo bli večinoma doma, za spremembo je bil moj zlo mal časa v kleti, in se je celo mal s Tajo ukvarju. Obrvi si že skoz pulm sama, ker drgač sm k Fredi Miller . Papua Če ma samo vročino, je možno da ma kak uroinfekt. Mogoče nebi blo slabo vode pa krvi dat. Moj gleda fuzbal, tko da si bom šla tacajt glavo oprat pa pod tuš.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 29.11.2009 20:42:02
|
|
|
|
Tanja_
|
No,pa je vikend mimo in gre moj spet v službo H. spi. Danes je jedla krompir z avokadom i je ful pomazala-sej ni čudno, je blo ful dobro, bom tud za naju kdaj to nardila.Sicer pa nič novega.Prodala sem košaro za voziček Je takoj šla, samo najprej sem jst mogla pogruntat, da v resnici nisem oddala oglasa, čeprav sem mislila, da sem ga No, ja...Se zgodi. papua, če ima mali že toliko časa vročino, bi ga jaz tud peljala pogledat kri in vodo. Lahko da je uroinfekt, kot ti je že lake napisala.Sej vode pa še nisi oddala zdej po zadnjem pregledu?
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 29.11.2009 20:42:48
|
|
|
|
Anonimen
|
d.večer! Papua, jaz bi ga šla pokazat k zdravniku. ker tale vročina pa že malo predolgo traja. za Svita! (za kisove obkladke sem tudi jaz slišala, da zbijejo vročino, prakticirala pa jih še nisem) sicer nočem strašiti, a malo več ga opazuj, da slučajno ne bo imel kakšnih vročinskih krčev. Dudica, sem tudi jaz mislila, da je Tej speljanka iz Mateja. kako sicer si prišla do tega imena? Leela, a Miklavž še ni prenehal zapravljati? obisk uspel... vsekakor bolj prijetno kot zoo. zdaj moram pa še Oskarja spravit spat,... Urban je zadovoljno objel svojega kužka in zaspal v sekundi, ko sem ga položila v posteljico.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 29.11.2009 20:45:21
|
|
|
|
Dudica1
|
leela T god sva izbrala sama in ga ima na timotej januarja,izbrala sva ga samo zato ker ima krajšavo Tej. IZVIRNO SPOROČILO: lake Obrvi si že skoz pulm sama, ker drgač sm k Fredi Miller .
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 29.11.2009 20:48:23
|
|
|
|
Dudica1
|
ktja za ime se nikakor nisva mogla odočit pol sm pa slišala tega ker ga imajo eni ki se poznamo,samo nismo velik skupaj...od mojga sodelavc ima sina s tem imenom, ...pa sva dala tega ker mi je bil ful všeč.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 29.11.2009 20:57:12
|
|
|
|
PapuaNG
|
ja, urin je dal takoj po pregledu, pa sem čist pozabla poklicat pol, če je vse ok. No, bom itak jutri poklicala P, sam dela šele popoldne...tamal se pa kar neki zbuja že vidim, da bo spet pestra noč.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 29.11.2009 21:34:39
|
|
|
|
pokica_
|
Mi smo tudi doma, Anej že en cajt panča, jst sem se razkomotila pred rač., lubi gleda tv...vse lepo in prav. Smo bli pr mojih na obisku, blo fajn, tako kot ponavadi, sem se malo spočila, sma 2h ležala in dremala pred tv-jem, medtem ko sta babi in dedi šetala z Anejem. Zdaj sem pa zmazala en magnum, pa mi še kr neki diši,...glede na to, da sma danes obedala že ob 11h! Edin obrok danes...za zajtk je blo že prepozno, večerjo pa preskočla. Jst sem opazla, da Anej full več poje, če je hrana vsaj malo slana,..ko čist neslano sploh noče jest, kr vn bljuva in se pači, pa se briše v slinčeka, danes je pa fajn odpiral usta in delal mmm...mmmm... Boma ju3 še tud bučke in krompir kašico, pol boma pa meseka v torek. Kaj a gluten ste že začele uvajat; mislim testenine z jajci, pšenico (kruh), itd.?
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 29.11.2009 21:41:48
|
|
|
|
lake
|
Jst sm izpod tuša, nohte sm si tud zrihatala, tko da sm zdej nasplošno lepa . Kok soli pa daste v obrok? Jst sm gluten uvajala samo tok kokr je v teh kašicah.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 29.11.2009 21:46:36
|
|
|
|
pokica_
|
jst sem pa imela depilacijski večer . lake, jst dam majhen ščepec soli, tolk da je jed vsaj malo okusnejša. Kako to misliš tolko glutena, kot ga je v kašicah? A devaš že kašice z testeninami tudi?
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 29.11.2009 21:48:03
|
|
|
|
majana79
|
Se mi ne da pisat... Tale otrok me bo ugnobil
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 29.11.2009 21:51:40
|
|
|
|
pokica_
|
IZVIRNO SPOROČILO: majana79 Se mi ne da pisat... Tale otrok me bo ugnobil
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 29.11.2009 21:52:44
|
|
|
|
lake
|
Ne to ne, samo recimo ji pa dam kašico z neki gres s keksom, ki ga obožuje, in so notr keksi z glutenom. Pa zanč sm ji dala gres z vanilijo, kjer tud piše da vsebuje gluten. Jst ji sicer dam tud ščepec, samo se mi zdi da glih tko nima okusa. Majana A še ne spi? Jst sm glih kar pojedla ko pizze.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 29.11.2009 21:55:07
|
|
|
|
majana79
|
Spi, spi, sam se je vmes že zbudu, pa preden je zaspau, sem ga okol nosila več k eno uro. Zdej mi bo pa križ odpadu. Dejansko se ponoč zbujam v bolečinah. Jaz sem se pa ne najedla, ampak nažrla slanikov pa pršuta. Kaj bom žejna ponoč Sploh ne vem al naj grem spat al ne, ker se bo čez eno uro spet zbudil...
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 29.11.2009 21:56:27
|
|
|
|
pokica_
|
aja, eh sj pol to ni še dost glutena, jst tud devam zdaj plasmon z glutenom včasih, pa gris ko ga sam sipam v flaško mleka,...bom pa vprašala ta teden P, kdaj lahko začnemo z glutenom. Kolk berem že 7 mesečniki jejo juhce z testeninami in grickajo skorjo kruha, tk da...bomo vidli kaj bo P povedla.
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 29.11.2009 21:57:53
|
|
|
|
lake
|
Majana Ko boš stara bo pa on tebe okol nosu.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 29.11.2009 21:58:54
|
|
|
|
pokica_
|
majana79, pa zakaj se ti pa J tolk zbuja, a lakota, al ima kr skos nočne more, al kaj? Ma naš se zbudi samo ko je lačen, pa mogoče kdaj še vmes, preden končno zaspi, pol grem sam tam, pa ga pobožam in pripovedujem, da je treba ajat, da bo spočit, in se lepo igral jutri,...pa je do zdaj še skos zaleglo, hvala bogu. Včasih mam občutek, da me res popolnoma razume, kaj mu govorim...k pol nardi, tako kot pričakujem od njega.
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 29.11.2009 22:00:26
|
|
|
|
majana79
|
hvala prjatlca Ko bom stara, me bo v dom dau, pa enkrat na 3 mesece prišel pogledat Kolk dni je normalno da ne kaka? Zdej ni več samo dojen, ampak dobi zvečer tut riževe kosmiče, pa danes je drugič dobil GH. Ni mi pa kakal že 3 dni božček, jutri bo 4 dan... Sem mu vmešala danes med kosmiče spasirane suhe slive iz kompota. Mislite da bo to kej pomagalo?
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?