|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  16 17 [18] 19 20   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: pomurski dojenčki :)
28.11.2009 18:30:54   
detelja
IZVIRNO SPOROČILO: TuBoLina_86

IZVIRNO SPOROČILO: detelja

lubike moje ge san tpa tak prehlajea...straj me je samo ka majči kaj ne dobi...kak ste vej kaJ?

čaj z rumom, pa če nede pomagala, te pa rum z čajon user posted image user posted image user posted image user posted image

ja, zdaj je tej čas, pun betegov..... pa to nebomo mogli preprečiti, ka bi naši user posted image nej betežni gratali user posted image upam ka se čim prej pozdravite...

kak je pa kaj majčika? pa zobeki?

ges pa čakan obiske iz mađ....

ej zdaj si me nasmejala...znaš ka ge nemo sprobavala ge san se kar odločila rum z čajonuser posted image user posted image user posted image user posted image te mo vsaj v stanji ka nemo znala ka je krivo....pa znaš kak je saj same znate, deco spakivati sebe skup dati pa leteti vo...te leteti domov...mene ful hormoni davajo pa švican kak nora...in cejla mokra voni se na pol slečen...pa že dugo san mejla v nosi kraste pa afte po ustaj tak ka enkrat je moglo neka priti...moj tudi že kašla 3 tedne...najhujše je zdaj prvi den kda tečej pa tečej...pa nos me pečej...fčejla pa ja zobeki pa mogoče je kaj fasala od mene...

Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!!

15.4.2009 ob 13:22 je na Svet pokukala najina prečudovita hčerkica Maja!

(odgovor članu TuBoLina_86)
Neposredna povezava do sporočila: 426
28.11.2009 18:31:38   
detelja
ženskice eno pitanje...je kera slučajno na fb razen tebe nonči??? če ja mi naj napiše zs....ali ji pa ge napišen....

Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!!

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 427
28.11.2009 20:35:56   
Nalini

ženskice eno pitanje...je kera slučajno na fb razen tebe nonči??? če ja mi naj napiše zs....ali ji pa ge napišen....

jesuser posted image
pa še zad vej znan user posted image .... za nonči pa ne ven user posted image

plavanje dojenčkov - dobila tudi jaz tako sporočilo ..... upam, da bodo organiziral, ker mi bi šli na čopkanje

POKICA - ne vem kje si me točno vprašala glede sistemat. , ti odgovorim kjar tukaj- mi smo dali samo kri, vode neuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .... mi je malo čudno, ko berem, da so skoraj vsi dali tudi vodo.....
me zanima kak boste vi dobili ..... .... smo šli v laboratorij, pa tak pikne v prstek potem pa lovi kaplice .... nič groznegauser posted image

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 428
28.11.2009 20:45:50   
detelja
IZVIRNO SPOROČILO: Nalini

jesuser posted image

plavanje dojenčkov - dobila tudi jaz tako sporočilo ..... upam, da bodo organiziral, ker mi bi šli na čopkanje

POKICA - ne vem kje si me točno vprašala glede sistemat. , ti odgovorim kjar tukaj- mi smo dali samo kri, vode neuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .... mi je malo čudno, ko berem, da so skoraj vsi dali tudi vodo.....
me zanima kak boste vi dobili ..... .... smo šli v laboratorij, pa tak pikne v prstek potem pa lovi kaplice .... nič groznegauser posted image

ja tebe tak znan...pa ti si malo tuj zato san te niti nej pisalauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Nalini)
Neposredna povezava do sporočila: 429
28.11.2009 20:54:06   
naty6

fb? Misliš s tem facebook?

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 430
28.11.2009 20:57:44   
naty6
Večer.

Tako vse san napravila...razen peke. Znankar mo vutro kaj spekla, medtem ko mo kuhala kosilo. Anej je bil popoldan kar žmeten...nej pa nej se za umiriti, nej spati nej nikaj. Popoldan pa je priden bil. Na sprehodu smo tudi bili, zdaj pa spi, Damjana pa moram še spraviti spat. Sam nevem kako, ka je šče atija počakat...nevem no.

Nočko vsem

(odgovor članu naty6)
Neposredna povezava do sporočila: 431
28.11.2009 21:19:45   
TuBoLina_86
evo, z deteljo sve že kolegice na fejsbuke user posted image user posted image še kera?

kak san se zdaj nasmijala, mali se je nekaj zbujdo, pa en čas glejda, te njemi pa očij skup idejo... pa li ščej glejdate, pa nemre ka so njemi veke pretežke... hehe... to je tak, ko ščeš biti buden, a si vseeno preveč zaspani....

17.09.2009 ob 8:48 sem postala ponosna mamica malega sončka Tina

ob rojstvu, 17.9.2009: 3140 g, 50 cm
1 leto : 10,5 kg, 77 cm

(odgovor članu naty6)
Neposredna povezava do sporočila: 432
28.11.2009 21:44:16   
pokica_

jesuser posted image

Hvala za odg. Na FB san te pijtala za sistematskega. Ja san zaj tuj svojo sestrično gnes pijtala, oni so tuj meli sist. pr naši isti P, pa je tuj pravla, ka so samo kri dali, sicer čudno, da nej tudi vode, ko običajno bi naj bil sist. tudi tako, da se urin vzame. No, saj ima svoje prednosti in slabosti, celo kar se tiče kakih uroinfektov,...ampak dobro, bomo pa samo kri dali. Jokeca pa tudi nebo pr tem,...smo dali že preveč krvi, da bi zdaj jokal, prvič se je smejal tam uni laborantki. user posted image
Hvala Nalini!!! user posted image   

Pa smo dočakali najino največjo srečo...sinka Aneja

(odgovor članu Nalini)
Neposredna povezava do sporočila: 433
28.11.2009 22:54:41   
Nončika

jesuser posted image

ja tebe tak znan...pa ti si malo tuj zato san te niti nej pisalauser posted image user posted image user posted image user posted image

nonči je na FB. user posted image user posted image user posted image

3 datumi v mojem življenju: 2.8.2005, 24.10.2009 in 22.5.2010.

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 434
28.11.2009 22:59:43   
Nončika
evo, z deteljo sve že kolegice na fejsbuke user posted image user posted image še kera?

je san ti poslala prošnjo za prijateljstvo. vidin, ka mave skupno prijateljico. našo deteljo in pa mojo bivšo sodelavko. zanimivo.

Neposredna povezava do sporočila: 435
28.11.2009 23:01:14   
Nončika
na sistematskon ste krv pa vodou davali? možno ka se je kaj jako spremenilo. mi pred 4mi lejtami smo nika nej davali.

še kera na FB?

(odgovor članu Nončika)
Neposredna povezava do sporočila: 436
29.11.2009 10:18:56   
detelja
IZVIRNO SPOROČILO: naty6

fb? Misliš s tem facebook?

ja facebook san mislila...

(odgovor članu naty6)
Neposredna povezava do sporočila: 437
29.11.2009 11:41:21   
TuBoLina_86
dober dan!

na fejsbukeuser posted image se mi veča število prijateljev.... še kera? imena ali gmail naslove na zs....user posted image user posted image user posted image

detelja, tij si meni taaaaak znana, pa neven kama te naj denenuser posted image user posted image
nončika san te sprejela....
nej@ tebe san tude dodala...

vse mate taaak lejpe slikice od vaših malih sončkov..... ka so lejpiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiuser posted image user posted image user posted image user posted image ges man taaaak rada malo deco, zatou pa san šla po stopinjah moje mame, pa san šla v vzgojiteljsko v ljutomer.... neven zakoj san se nej vpijsala v srejdnjo v mb, kda san še mladauser posted image user posted image user posted image bijla, namesto ka san zdaj mogla plačate....

kelko user posted image user posted image user posted image vij ščete meti??

ges bi mejla čim več, samo mi finance ne dopuščajo, ka bi si lejko privoščila velko družino.... tak mi je pa bv meti, če nebom mogla vsen dati, to ka bi ščela, ker včasih je samo ljubezen nej zadosta.... če pa dobim na lotoje, pa bom mejla veeeeeeeeeeeeeeeeeeeelko družino...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

samo te še mojega moren pregučate... komaj san ga pregučala do številke 3 user posted image user posted image user posted image tak ka 3 bodo sigurno, če bo vse po sreči....

ja pa še tau, na bolhe san vijdla ka eden odavle za 20 eur ovčje kože za vozičke... pa san pri enoj vijdla, ka ma dvojčke, pa se mi je zadevica zdela super, za zijmo.... pa kesnej maš jo lejko kak podlago za špilanje tude.... evo link:

http://www.bolha.com/oglas383469112/ovcje-koze-za-otroski-vozicek

mnenja? izkušnje? agumenti ZA in PROTI? ka v parlamenti, hehe....

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 438
29.11.2009 12:03:41   
Nej@
Tej fb je dokaz kak je svejt mali, Tubolina ma mojo sestro med prijatelji, detelja ma pa bivšo sošolko in zdaj po novem sodelavko po in eno mojo bivšo sodelavko med prijatelji user posted image

san pa včeraj v nkd kupila zimski kombinezon za malo, tak ka mo zdaj lejko brezskrbno lutali po dunaji v kengorujčki in uživali božično vzdušje user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 439
29.11.2009 12:20:13   
naty6
user posted image

Vsem lep adventni dan...

(odgovor članu Nej@)
Neposredna povezava do sporočila: 440
29.11.2009 14:20:35   
Nalini
detelja daj združi ti mene s pomurkami na FB ............. prosim ...user posted image

(odgovor članu naty6)
Neposredna povezava do sporočila: 441
29.11.2009 14:27:19   
cebelica82
nalini, daj mi prosim na fb pošlji predloge za prijateljstva od naših pomurk....fala

(odgovor članu Nalini)
Neposredna povezava do sporočila: 442
29.11.2009 14:29:32   
veronikab
Meni tuj nalini, prosim.

Najina sreča Jakob Bela se je rodil 27. 4. 2009.

(odgovor članu cebelica82)
Neposredna povezava do sporočila: 443
29.11.2009 15:58:26   
TuBoLina_86
meni tuj, epo plocim user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu veronikab)
Neposredna povezava do sporočila: 444
29.11.2009 15:59:24   
TuBoLina_86
IZVIRNO SPOROČILO: Nej@

Tej fb je dokaz kak je svejt mali, Tubolina ma mojo sestro med prijatelji

sonja je tvoja sestra? mij smo skuper odili v radence v šolo, pa skuper bilij v internate user posted image user posted image user posted image pozdrave jo!

(odgovor članu Nej@)
Neposredna povezava do sporočila: 445
29.11.2009 17:35:05   
Nončika
ja, rejsan je svejt mali. detelja ma med prijatelji mojo sestrično, pa še isti priimek mata. zanimivo.

turbolina mojo bivšo sodelavko. aja, pa tvoj se mi zdi nekan jako znani, po imeni še bole. torcida generacija.

Neposredna povezava do sporočila: 446
29.11.2009 17:35:56   
Nončika
je bi tudi vaše naslove, vsaj imena ka se povežemo na FB.

(odgovor članu Nončika)
Neposredna povezava do sporočila: 447
29.11.2009 18:11:01   
TuBoLina_86
IZVIRNO SPOROČILO: Nončika

turbolina mojo bivšo sodelavko. aja, pa tvoj se mi zdi nekan jako znani, po imeni še bole. torcida generacija.

ja on je rejsan torcida generacijauser posted image user posted image

(odgovor članu Nončika)
Neposredna povezava do sporočila: 448
29.11.2009 18:35:42   
Nončika

IZVIRNO SPOROČILO: Nončika

ja on je rejsan torcida generacijauser posted image user posted image

se mi je kar zdelo. sicer pa jes tudi spadan med tou generacijo. user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 449
29.11.2009 21:27:23   
TuBoLina_86

[/quote]

se mi je kar zdelo. sicer pa jes tudi spadan med tou generacijo. user posted image user posted image user posted image
[/quote]

heh, pa rejsan je svejt mali....

naš mali pa ma že dva dnij nekše čudne.... samo je neši cendrave, pa jokave, pa nikaj njemi ne paše... pa večer, gda trbej iti spat, je vse drujgo zanimijvo, samo ka nej trbej spati... saj zaspij, ali po kakšoj vori mantranja, pa cendranja pa pitja mojih živcov user posted image user posted image user posted image user posted image

vutro njemi iden po kamagel... to njemi samo z prston gor namažen, nej? ka san njemi gnes dala čaj, pa se je samo špilal z dudo, te pa san ga malo dregala po dlesni, pa je taaak na velki odpro usta pa se smejo....

v torek iden na kobilje, pa keden ali dva.... če de kera v bližijne, naj povej, njoj dan številko, pa naj prijde na kavo....

darjussa, če bom mejla prevoz, se lejko oglasen na kakšoj kavi user posted image ?

(odgovor članu Nončika)
Neposredna povezava do sporočila: 450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  16 17 [18] 19 20   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  16 17 [18] 19 20   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Objemi so pomembni za razvoju možganov doj...
Noben starš ne pozabi prvega objema z dojenčkom, raziskave pa kažejo, da ti najzgodnejši objemi okrepijo možganske reakc...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?