|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  18 19 [20] 21 22   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: pomurski dojenčki :)
1.12.2009 11:00:24   
Nončika
eh, mi smo pa več pri doktoraj kak pa domauser posted image user posted image user posted image

zaj mi je mala neke izpuščaje fasala. san jo sicer že v soboto pelala k dežurnomi, pa so flekeci še izda prisotni. moren jo zaj gnes k osebnomi pelati. ve de enkrat bougše. se s ten tolažin.

ovači, pa san zaj zvala in maloga pelamo v petek v maribor k ortopedi. san kontakterala eno mamico in mi je pravla, ka naši izvidi so sploj nej slabi. naj ga vseeno poglednejo in ocenijo, či trebej še kaj ali pa je tak ok.

naty, je te ne najden.

turbolina, eni tak drugi ovak. kelko krat ti čez den gej? vnoči praviš ka ne gej. meni mali cukne dnevno ene 7-8x po 100-130ml.

3 datumi v mojem življenju: 2.8.2005, 24.10.2009 in 22.5.2010.

(odgovor članu TuBoLina_86)
Neposredna povezava do sporočila: 476
1.12.2009 11:29:02   
naty6
Ojla.

Nončika pošlji mi svoj mail na zs pa te kontakteram ges.

Vupan ka de z user posted image  čimprej vse o.k. user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil naty6 -- 1.12.2009 11:30:03 >

(odgovor članu Nončika)
Neposredna povezava do sporočila: 477
1.12.2009 11:39:14   
naty6
Evo Nončika....san te dodala.

(odgovor članu naty6)
Neposredna povezava do sporočila: 478
1.12.2009 11:41:31   
TuBoLina_86
IZVIRNO SPOROČILO: Nončika

turbolina, eni tak drugi ovak. kelko krat ti čez den gej? vnoči praviš ka ne gej. meni mali cukne dnevno ene 7-8x po 100-130ml.

moj gej prvo okrog 6 zajtra, pa te okrog 10, 11, pa te opet okrog 14,15, pa večer ob 20 oz po kopanji.... pa to je saki den tak nekak, mogoče kakšo voro gor ali doj ali ne gej več kak 4 krat na den....

17.09.2009 ob 8:48 sem postala ponosna mamica malega sončka Tina

ob rojstvu, 17.9.2009: 3140 g, 50 cm
1 leto : 10,5 kg, 77 cm

(odgovor članu Nončika)
Neposredna povezava do sporočila: 479
1.12.2009 13:54:36   
naty6
IZVIRNO SPOROČILO: TuBoLina_86

moj gej prvo okrog 6 zajtra, pa te okrog 10, 11, pa te opet okrog 14,15, pa večer ob 20 oz po kopanji.... pa to je saki den tak nekak, mogoče kakšo voro gor ali doj ali ne gej več kak 4 krat na den....

Mi gemo skoro tudi tak...kakša ura gor ali dol

Neposredna povezava do sporočila: 480
1.12.2009 14:27:25   
TuBoLina_86
IZVIRNO SPOROČILO: naty6

Mi gemo skoro tudi tak...kakša ura gor ali dol

pa kolko pogejte?

(odgovor članu naty6)
Neposredna povezava do sporočila: 481
1.12.2009 14:33:28   
veronikab
TuBoLina_86 gjes se za ednok ne bi sekirala, počakaj, pa boš vijdla, ka de ti P pravo. Moja sestrična je samo dojila, pa se ji je mala tak redijla, ka je bila prava bajsika, vsak mejsec je šla gor po 1,5 kg do 2 kg, te se je pa samo ednok stavilo, zdaj je pa celo shujšala.
Sicer pa so edni dojnčki lejko čisti bucki, te pa kda se začajo plaziti, eli pa kda shodijo, pa fejst shujšajo.

Najina sreča Jakob Bela se je rodil 27. 4. 2009.

Neposredna povezava do sporočila: 482
1.12.2009 14:38:00   
naty6
Kelko pogemo? 100 ml, včasih 120ml...več nej ka te ven pljuva.

(odgovor članu veronikab)
Neposredna povezava do sporočila: 483
1.12.2009 15:23:20   
darjussa
Ojla!

Kak ste mi kaj ženskice. Ge san mislila ka mo šla malo ležat, kak se mi je dremalo. Nej čudo ka takše vreme...No pa san se prebidila, ka van kaj napišen.
No moja Kiara pa pogej nendre 5 x na den po 150 ml. En obrok mleko, en obrok kašico. Gnes sve pa probale fruteka s kekson. Kak je bilo, pa si poglednite na slikeuser posted image .

Aja...ka pride kera na kavico? Še nej je kesno, pa še vreme je takše fajn za kofetkanje. Ajde prijte...skuham. Pa šalice s sebov, kak san pravla user posted image .

user posted image

user posted image

26.7.2009 je prikukala na svet moja mala pikica Kiara!

(odgovor članu naty6)
Neposredna povezava do sporočila: 484
1.12.2009 17:47:13   
TuBoLina_86
te pa bom njemi še gnjes dala 180, pa te vutro začava z 210... bomo na spomlad skuper hujšale, če mo predebeli user posted image user posted image user posted image user posted image

samo čez noč je nej problem, pogej 180, pa prespij cejlo no, a podnejvi pa zgleda, kak da bi njemi premalo bilau.... neven, ali njemi naj večkrat davlen pa pri 180 ostanen, ali pa naj ostanen pri 4 obrokaj, pa zvijšan na 210.....

rejsan neven....

ges san na obiske pri moji mami tej keden, mogoče še naslednji, tak ka san dopodnejva vedno sama doma, če je keroj dosadno, se lejko pripela.... ka ges nemren dopodnejva nikan, ka neman avtoja, samo cipelcuguser posted image user posted image

(odgovor članu darjussa)
Neposredna povezava do sporočila: 485
1.12.2009 17:49:26   
darjussa
Heii..

Neka bi vas rada pitala. Kolegica je noseča 7 tednov in je bijla pri ginekologe 1. zdaj. In njej je zel tude papa bris. Se to gemle? Ge neven ka bi meni to zeli. In zdaj pač nevej če je to kaj narobe al nej.

Kaj mi pište...hvala!

(odgovor članu darjussa)
Neposredna povezava do sporočila: 486
1.12.2009 17:58:43   
veronikab
darjusa kelko gjes znan ti je Gpri prvon obiski, dužen vzeti bris. Te pa na vsakšni dvej leti(? nejsan sigurna), če je vse OK.

(odgovor članu darjussa)
Neposredna povezava do sporočila: 487
1.12.2009 18:09:32   
veronikab
user posted image user posted image user posted image Dikline, nucan malo pomoč - glede na tou ka se bliža Božič, pa letos že pa ne ven ka bi našin kupila, me zanimle, če mi lejko kera kaj svetujete. Sestro pa njenoga , pa brata pa njegovo, bi rada poslala na kakšno lepo večerjo, pa ne ven kama, pa mogoče še kakšno razvajanje bi scuj dala, pa tuj ne ven gje? Mate kakšne predloge?

Neposredna povezava do sporočila: 488
1.12.2009 18:39:22   
TuBoLina_86
IZVIRNO SPOROČILO: darjussa

Heii..

Neka bi vas rada pitala. Kolegica je noseča 7 tednov in je bijla pri ginekologe 1. zdaj. In njej je zel tude papa bris. Se to gemle? Ge neven ka bi meni to zeli. In zdaj pač nevej če je to kaj narobe al nej.

Kaj mi pište...hvala!

ja, meni je tude zejla.....  ka preveri če je vse ok, če nega kakšoga vnetja, ali kaj ka bi se razširilo do ploda.... te pa dale več nej.... edijno po porode...

meni je pa nej bil dober pap bris, zaj po porode,  pa moren maja nazaj na pregled, edijno če nas preseneti kaj drujgoga ( user posted image ), te mo pa mogla prlej ite....user posted image user posted image

za božič.... hmmm, tu v prekmurje ger? ges bi predlagala moravce, glede na to, ka so se modernizirale.... sicer san sama še tan nej bijla, ali pravijo ka je nej slabo.... welness paket plus večerja - dobra ideja....user posted image

(odgovor članu darjussa)
Neposredna povezava do sporočila: 489
1.12.2009 19:21:13   
veronikab
Če še štero zanimle - eti je cenik welness programa v Moravcaj KLIK

Neposredna povezava do sporočila: 490
1.12.2009 19:23:18   
pokica_
ka je mogoče kera izmed vas mene dodala na FB..inicialke N.F.? user posted image  Ka mo znala či potrdin ali nej..

Pa smo dočakali najino največjo srečo...sinka Aneja

Neposredna povezava do sporočila: 491
1.12.2009 20:17:14   
detelja
IZVIRNO SPOROČILO: darjussa

Heii..

Kaj mi pište...hvala!

če spada v kakšno rizično skupino te ja...meni so tudi vzeli ampak so bili izvidi pač nejrealni (san mejla okužbo z streptkokom) pa so mi po porodi takoj še enkrat vzeli...sicer pa če je z plodon vse ok itak nede nič narobe, če nej pa bi tudi če je nej bil bris lejko kaj zgodi...

Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!!

15.4.2009 ob 13:22 je na Svet pokukala najina prečudovita hčerkica Maja!

(odgovor članu darjussa)
Neposredna povezava do sporočila: 492
1.12.2009 21:30:11   
Nončika

ges san na obiske pri moji mami tej keden, mogoče še naslednji, tak ka san dopodnejva vedno sama doma, če je keroj dosadno, se lejko pripela.... ka ges nemren dopodnejva nikan, ka neman avtoja, samo cipelcuguser posted image user posted image

dobra si s ten cigelcugon. de bole prišo v poštev spomladi. po brejgi dol že ide eli gor pa je druga pesen.

mogoče se drugi keden rejsan pripelan k tebi. te keden mamo atija na očetovskon in moren malo skoristit ka mi maloga popazi. ovači mi ga nišče ne zeme. pa san pri staršaj doma.user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 493
1.12.2009 21:35:03   
Nončika
pokica, maš zs

(odgovor članu Nončika)
Neposredna povezava do sporočila: 494
1.12.2009 21:35:48   
TuBoLina_86
IZVIRNO SPOROČILO: Nončika

dobra si s ten cigelcugon. de bole prišo v poštev spomladi. po brejgi dol že ide eli gor pa je druga pesen.

mogoče se drugi keden rejsan pripelan k tebi. te keden mamo atija na očetovskon in moren malo skoristit ka mi maloga popazi. ovači mi ga nišče ne zeme. pa san pri staršaj doma.user posted image user posted image user posted image

no pa če je ati doma, te se tij lejko  že tej keden pripelaš user posted image user posted image ali pa prijte vsi user posted image user posted image mamo placa zadosta, pa šalic tudeuser posted image user posted image user posted image

pa darjussa, tij se tude lejko pripelaš, če de ti gda dopoldnejva dosadno, pa tude popodnejve lejko prijdeš....user posted image user posted image user posted image

pa če je še kera.... serendipity, tij si pravla ka maš sestro tu.... prileti ka idemo na voziček tour user posted image user posted image user posted image

kere pa ste bliže lendavi, pa gda mo v lakoše, lejko ta prijdete....user posted image user posted image

mali je bil tak zmantrani, ka mi je že na dudi zaspal,hehe...

(odgovor članu Nončika)
Neposredna povezava do sporočila: 495
2.12.2009 9:52:22   
darjussa
Dobro jutro!

Ge san že v sobote...man laptop sebov pa malo štrnckan. Mi je dosadno, ka že saki den iden v ms...pa san si zela sebov. Mi vsaj hitro čas mine.

Če pa kera z ms ma čas, mi lejko kakšo kavico skuja. Sicer je mala nej z meno, ka jo teta pazi, ka jo neščen zdaj v ton čase sebov vozite. tAK TO..

Vsen pa želin lep dan!

PS:Mogoče se nan ena nova pridruži, san jo povabila, sicer še nema bebe, ali vseeno.

Neposredna povezava do sporočila: 496
2.12.2009 10:05:17   
naty6
Ojla.

Nekšni mir je na ton forumu gnes. Znankar vas je megla zmotila....midva sva Z Anejen že v Soboti bila, ka sva Damjana odpelala v vrtec in te sva še skočila k sodelavki na kapuccino....pa tak.
Vsi se menite za nekšno kavo, mene pa ni vrag ne pozove...zato si mo pa privoščila eno doma...

user posted image

...ekola...user posted image user posted image user posted image

lep začetek dneva vsem....se beremo kasneje

Neposredna povezava do sporočila: 497
2.12.2009 10:07:12   
TuBoLina_86
darjussa, ka pa te v ms delaš?

več nas bo, lepše de....user posted image user posted image

ges pa sama doma, z malim, zmejšalo de se mi.... samo na rokej prose, pa tak je  razcartane, ka neven.... samo bi se noso.... user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu darjussa)
Neposredna povezava do sporočila: 498
2.12.2009 10:07:58   
veronikab
U naty6 kakšna kavica, mmmmm.... gjes bi tuj takšno. San kave zdaj že nej pila od tistoha mau, kak san zanosila. Te mi je grozno smrdejla, te smo dojili, zdaj mi pa pa tak dišij .....

(odgovor članu naty6)
Neposredna povezava do sporočila: 499
2.12.2009 10:09:43   
veronikab
darjusa dobro si se spomnila z računalnikon user posted image
Eti v LJ se pa končno sonce kaže. Je že bil časuser posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 500
Stran:   <<   < Prejšnja stran  18 19 [20] 21 22   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  18 19 [20] 21 22   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Objemi so pomembni za razvoju možganov doj...
Noben starš ne pozabi prvega objema z dojenčkom, raziskave pa kažejo, da ti najzgodnejši objemi okrepijo možganske reakc...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?