metuljcek321
|
rascal ... hi, hi, dober štos tole z imenom ... pa a veste, kaj pomeni Rascal? Nima glih ravno pozitivnega pomena No, za začasni nick je čist OK, potem pa back to the old one, a ne? Upam, da se spanje povrne v obsegu in kvaliteti kot je blo pred nosečnostjo! Umpa, vaš "lumpek" pa tko rad drnjoha - mu očitno paše. Naša je tud pred pol urce padla za domovino - prej sva 2 uri na polno šibali po Barju, srečali sva še Anjino prijateljico Tio in njeno mami, ki živita v bližini, smo šli na igrišča, pa sta se zabavali na kvadrat. Kva sta bli cortlih ta mali, ej. Cukra ... totalna! nanka, dobr zrihtaj mireno. Ah, kaj rabiš zaščito. Brez veze ... boste pa še enega otročiča imeli, saj si že zverzirana Hec, hec. Kaj boš uporabila? flower, aja, jaz sem pa misnla, da imata stene temno rdeče (kakšne pa so sicer?) & me je zato ful zanimal, kako to izpade. Kolegica se je zadnjič odločila, da iz krem hodnika naredi bordo rdečega. Je šla po eno tistih miljavžnt lepih barv, k so že zmešane - samo odpreš in hopla namažeš ... barva je bla odlična, hodnik je pa čist zamorjen ratal - ful pretemno je deloval vse skupaj, vtisnjeno tko, da je glava pekla. Zdaj je back to basics - kar bel & paše ful. mirjam, ekola, pa ste tud na Primorskem koncu dočakali sonček - jupiiii! A se spomniš, da sem ga zadnjič pihala v vašo smer ... no, zdaj je ratalo. KONČNO Sem šla prav čekirat, kdaj i pisala post, k si napisala, da čakaš tvoja 2, da se zbudita & pičite ven ... vau, ob devetih še horizontala ... to pa ni kar tko. Pri nas je auf nekaj pred sedmo. Every single day. No, saj ni panike, ampak tu in tam me pa prime, da bi še mal "zabluzila" v postelji Lost - joooooj, meni se čist zrola vedno, k pride nova sezona. Tolk enih variant imam zmeraj, kaj se je zgodilo, zakaj, komu, kaj bi se, če bi se .... bla, bla, bla ... a never-ending story. Tu in tam rata že precej konfuzno, k je tolk enih zgodb/povezav, da se lahko mal zgubiš med vsemi podrobnostmi ... še dobr, da so internetne strani, kjer imajo feni teorij za izvoz. Se pa prav sprašujem, kako bodo dejansko VSE pojasnili - upam, da bo veliki finale upravičil renome serije. plastelin - dobra ideja, bomo sprobali. populis, too bad, da bolehate, ta vikend sva home alone in bi nama prav pasalo it mal na izlet. Za pop. sem se tko že zmenila s frendico, pride naokoli na čvekec. lejla - praznik čokolade? Kje? pohištvo/barve/dom - ma, kolk se vse lepo bere, punce moje. Si kar v mislih rišem vse te možne kombinacije. Tko mi je kul, k ima prav vsak svojo idejo o tem, kaj je lepo, prijetno, udobno & si seveda v tem stilu opremi "house," ki se potem v sožitju z njemu ljubimi osebami spremeni v "home" Majuška, danes ponoči spiš ti na postelji in tvoj na kavču - si mu že omenila? Hja, pravica mora bit. flower, kolk pa pred spanjem spije? Kaj, če bi mu en mal dala prej, pa ga mogoče ne bi potem tko žeja mučla? Preveč pa tud ne, da potem ne bo preveč moker. Tolimat - NLB-jeva zadevica - račun, kamor lahko polagaš tako bankovce kot tudi kovančke. Več tukajle: TOLIMAT auroraa, je dobr Lost, a ne? Pa Jack tud kar sexy ... hi, hi ... Almera, jaz sem imela tud zadnjič Klomifen (+ injekcije), zdaj sem pa samo injekcije dobila, K nič, doza je pa duplo. Hm, to bodo hormoni švigal ... fijuuu, fijuuuuu ... Da ne pozabim: še moj adventni venček ... sem ga šla kar fotknit prejle: