|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  16 17 [18] 19 20   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijske čvekice 2008 - 3. del
28.11.2009 22:35:57   
metuljcek321
IZVIRNO SPOROČILO: UmpaLumpa

naš tamal pa spet toooooliko spi. kakšna obdobja ima to ej.

14-14,5 ur ponoči, potem se pa zbudi, popoldne pa bi menda spal dokler bi šlo, ampak ga grem po 4 urah malo bocknit...

Suma sumarum 18,5 ure? Is that possible?

In si že pisala, da je imel tako "zaspano" obdobje, a ne? A preostali čas je pa buden in za stvar? Al je zmatran? Pa kar pride tako "spalno" obdobje in se pol poslovi al kako to zgleda? K ni bil v tej fazi, je pa spal koliko? Se spomnim, k si že enkrat spraševala, če je vse OK, k tolk spi (tud Tanč, se mi zdi), pa je bil odgovor, če je sicer aktiven, odziven, ...., ni panike. Rabi pač več počitka.

A vidva s tvojim sta zaspanca al ne?

Families are like fudge - mostly sweet with a few nuts.
(author unknown)

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 426
28.11.2009 22:37:11   
metuljcek321
Hm, že drugi večer zapored sem sama na čveku ... kje ste, bejbike?

Je kakšna za čvekec?

Še ene pol urce sem v pogonu, potem pa via postelja ...

(author unknown)

(odgovor članu metuljcek321)
Neposredna povezava do sporočila: 427
28.11.2009 22:55:40   
Majuska
Hoj,

evo mene ste tudi zrajcale s temi adventnimi venčki, da sem si danes v šopingiranju ogledovala material ... ideje so šle ena čez drugo, že stegnem roko za das maso, mi dragi reče saj jo imamo doma. OK, dam nazaj, doma pa ugotovim, da jo imamo premalo. Grrrr, še enkrat več bi morala zaupati svoji intuiciji - tako da sem improvizirala iz vsega, kar sem našla po kotičkih.

Tako da ... improvizacija rulz! user posted image

user posted image

Aleksander "the great" is here :)
08.08.2008

Neposredna povezava do sporočila: 428
28.11.2009 22:58:15   
Majuska
IZVIRNO SPOROČILO: metuljcek321

Majuška, ja, tud men se dopade kombinacija na slikci. Res kar neverjetno, da je točno takšna, kot sva si jo izbrala v Baumaxu. Btw: a ste že kaj zavile v povečani CP?

a so ga že dokonca zrihtali? Mene že celo večnost ni bilo tam ... bo treba it malo pogledat user posted image

08.08.2008

Neposredna povezava do sporočila: 429
28.11.2009 23:06:39   
Majuska

Modra in rumena sta dobri prijateljici, don't you think?

Metuljčica, si me spomnila, da sva ravno pred nekaj dnevi z dragim debatirala o barvah v stanovanju ... zdaj ko vemo, da gremo drugam, si itak stalno ogledujem vse reklame s pohištvom ipd. Pa tudi oglase za stanovanja včasih pokukam, ker sem firbčna, kaj se trenutno prodaja in ugotavljam, da mi določena modra v stanovanju sploh ne sede. Recimo modre kuhinje (pa ima ful folka tako kuhinjo!). Ali pa modre omare v kakih otroških sobah, pa modre zavese - se mi zdi, da v teh prostorih ni nobene topline. Medtem ko ima svetlo modra barva povsem drugačen efekt. No je pa hecno, da imam na splošno modro zelo rada. Jaz bi imela stanovanje v svetlih, bolj naravnih tonih, z učinkom topline.

Evo, pa imamo iztočnico za novo debato. Kakšne barve bi izbrale ve, če bi trenutno opremljale svoj dom? Pri meni bi sigurno prevladovalo pohištvo v naravnem lesu (javor). Stene nekje med vaniljevo, marelično, morda nežno zeleno. Opečnata barva oz. terra mi paše v kopalnico. V otroških sobih nič stereotipnih barv (za punčke roza, za fante modra...), prej bi izbrala rumeno ali zeleno. In tako naprej user posted image

08.08.2008

Neposredna povezava do sporočila: 430
28.11.2009 23:19:10   
Majuska
A že vse spite? user posted image

08.08.2008

(odgovor članu Majuska)
Neposredna povezava do sporočila: 431
   [Brisano sporočilo]
28.11.2009 23:21:25   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Majuska)
  Neposredna povezava do sporočila: 432
28.11.2009 23:23:18   
metuljcek321
Nafejsbukana, narr-jana in naspana ... upsi - nenaspana ... night, night ...

Majuška, tvoj venček tud ni kar tko. Mam filing, da je moja klasika vzela čist preveč cajta za izdelavo. Drugo leto eksperimentiram tudi jaz.

Govoril sem ... hawk ...

Over & out ...

(author unknown)

(odgovor članu Majuska)
Neposredna povezava do sporočila: 433
28.11.2009 23:24:02   
metuljcek321
IZVIRNO SPOROČILO: Majuska

Majuška, ja, tud men se dopade kombinacija na slikci. Res kar neverjetno, da je točno takšna, kot sva si jo izbrala v Baumaxu. Btw: a ste že kaj zavile v povečani CP?

a so ga že dokonca zrihtali? Mene že celo večnost ni bilo tam ... bo treba it malo pogledat user posted image

V četrtek, 26. 11., je bla otvoritev.

(author unknown)

(odgovor članu Majuska)
Neposredna povezava do sporočila: 434
28.11.2009 23:24:45   
metuljcek321

Modra in rumena sta dobri prijateljici, don't you think?

Evo, pa imamo iztočnico za novo debato. Kakšne barve bi izbrale ve, če bi trenutno opremljale svoj dom? Pri meni bi sigurno prevladovalo pohištvo v naravnem lesu (javor). Stene nekje med vaniljevo, marelično, morda nežno zeleno. Opečnata barva oz. terra mi paše v kopalnico. V otroških sobih nič stereotipnih barv (za punčke roza, za fante modra...), prej bi izbrala rumeno ali zeleno. In tako naprej user posted image

Go wild!

(author unknown)

(odgovor članu Majuska)
Neposredna povezava do sporočila: 435
28.11.2009 23:30:13   
metuljcek321
IZVIRNO SPOROČILO: flower

spalnica-temno rdeča
otroška-2 steni rumeni, 2 modri
kuhinja-1 stena živo oranžna, 3 rumene
dnevna-svetlo modra

Pri pohištvu mi naraven les ni všeč, ampak temnejše, morda v komnbinaciji z belo. Všeč mi je steklo. Na splošno ta moderen slog. Kuhinjo imam oranžno v kombinaciji s sivo. Zanimivo, modre kuhinje še nisem videla in si je niti predstavljati ne znam.

Meni je izredno všeč pohištvo v barvi češnje ... jedilnico, dnevno & prehod iz jedilnice v kuhinjo imava v tej barvi. Je topla & mi osebno zelo sede (moj se pa tud ne pritožuje). Sem si na to barvo preštrihala tudi računalniško mizico & na ventilator na luči sva nalepila take "tapete" v barvi češnje, da se ujema. Kuhinja je pa potem v kontrastu - v hladnih, sivkastih tonih.

Anjina sobica je marelična, spalnica: 1 stena smrkec modra (oz. malo bolj rahlo modra), ostale bele, kopalnica bež-sivkasta (totalno neobčutljiva, vredna ZLATA!).

Če bi opremljala/štrihala na novo, bi izbrala ... kaj vem, kaj ... se bova zdaj na morju mal zmišljevala.

flower, daj kakšno slikco temno rdeče spalnice. Me zanima, kako izgleda. Kakšno imata pa potem pohištvo zraven? Svetlo?

(author unknown)

Neposredna povezava do sporočila: 436
28.11.2009 23:30:40   
metuljcek321
Zdej me pa že ni več ....

(author unknown)

Neposredna povezava do sporočila: 437
28.11.2009 23:48:25   
Majuska

Zdej me pa že ni več ....

nočko, metuljčkova, pa še lupčka Anji od Aleksandra user posted image user posted image

08.08.2008

Neposredna povezava do sporočila: 438
29.11.2009 7:29:37   
rascal

rascal, kje si našla svoj začasni nick, to me pa res zanima ... kot anglistka ne morem mimo tega. Explain, please. (Sem hotla že včeraj vprašat, pa se mi ni zdelo glih primerno, da te že prvi dan vesele novice "mučim" s tem ... evo, danes pa le povej, a prav?)

user posted image user posted image
ne boš verjela....sem gledala televizijo in razmišljala kak nik naj si dam, pa je bla glih risanka na sporedu in gospodu rakunu je bilo ime Rascal :)user posted image user posted image
kr neki, ne? user posted image user posted image

aja, pa včeraj sem pozabila komentirat temo o ploščicah. Midva imava oranžno, rumeno, bež, belo kombinacijo. Kupila sva jih v Merkurju, so pa španske firme Marazzi.

Neposredna povezava do sporočila: 439
29.11.2009 7:33:32   
rascal

IZVIRNO SPOROČILO: rovar_ka

IZVIRNO SPOROČILO: rovar_ka

Tale mi je recimo kar všeč http://nakup.merkur.si/nasveti/pic/n-kopalnica-biva-v.jpg

rovarka, glih prejšnji teden sem si jo ogledovala ... tudi meni je všeč. Jaz bi itak celotno stanovanje opremila v toplih barvah user posted image

Mi se počasi (ampak res zellooooo počasi) selimo v drugo stanovanje. Mogli bi se že zdavnaj, pa tota policija tak štrajka s papirji, ker morjo vse dat v LJ potrdit itd. Mislim, da bo že kmalu 1 leto od tega, odkar nama je bilo novo stanovanje dodeljeno, pa še kr nič iz tega.. S tem, da še morajo samo števec za elektriko dat not. In samo to čakama menda že pol letauser posted image

No, kaj sem hotla povedat je to, da si bom mogla omislit barve prostorov, pa nimam nobenih idej. Za dnevno sobo vem, da hočem nekaj v rumeni ali oranžni kombinaciji, za kuhinjo še ne vem, ker imava modro kuhinjo, stekleno mizo in modre stole, pa mi vse tak hladno deluje, in ne vem, v katero barvo bi ruknila stene.. Kopalnica pa me ubija, ker je že narejena in je ne morem po svoje naredit.

user posted image
najina kuhinja je tudi modre barve, stene sva pustila bele, ker je kuhinja, jedilnica in dnevna soba en sam prostor. Sva pa zato zunanje stene pobarvala v rumeno.

(odgovor članu rovar_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 440
29.11.2009 7:39:51   
rascal
Dobro jutro,

očitno se pesem ponavlja....ne morem spat!!
Če bo tko čez celo nosečnost, se mi slabo piše user posted image user posted image

Grem malo pucat, tko bom vsaj kej koristnega naredila, namesto da visim za računalnikom.

Lepo nedeljo!

(odgovor članu rascal)
Neposredna povezava do sporočila: 441
29.11.2009 7:52:56   
rascal
Ko sva se selila v hišo, sva kuhinjo imela že od prej in, ker je kot nova, valda nisva šla v nakup nove. Če bi danes kupovala, nimam pojma kakšno bi izbrala. MOdre zagotovo ne, verjetno spet kakšno bolj močno barvo, ker mi pač klasika ni všeč. Kavč definitivno ne bi bil več koten, ampak samo trosed, takšni kot so zdej moderni.
Pohištvo pa.... mah ne vem...
Meni je full všeč italijanski stil....so mi všeč full veliki prostori, s full svetlobe, z velikimi okni....

NIsem rekla, da grem pucat? evo že grem user posted image user posted image

(odgovor članu rascal)
Neposredna povezava do sporočila: 442
29.11.2009 8:08:46   
nanka
dobro jutro,

o barvah se pogovarjate, jaz sem imela 12 let modro kuhinjo, stene bele, zdaj sem pa dobila novo kuhinja in to rdečo, živo rdečo, pa eno steno v jedilnici sva pobarvala živo rdečo. Ostale stene so ostale bele. Imam pa v dnevni krem sedežno in krem nizke omare ( 45 cm), na steni pa pgromen zemljevid sveta. Pohištvo v otroških je v treh barvah ( bukev, modra, rumena, zelena), Zojina ima modro pohištvo, najina spalnica pa rumene omare, stene so povso bele. Meni les ni všeč, pogojno bukev, nasplošno pa rjave barve ne maram, nobenega odtenka. Aja kopalnica je v belo zelenem .

Mater meni pa mirena nagaj, najbrž, opažam že dlje časa in ta teden sem se osločila da jo odstranim. Vsak mesec pred m dobim take čudne izpuščaje, srbeče in vodne, da se mi meša. Včeraj se mi je pa na očesu ( in povsod drugje) naredil en tak ocvirjk na veki, da danes sploh ne morem gledat. ( grozljiva sem, sploh ne za med ljudi), tako da bom takoj v ponedeljek poklicala g in se zmenila za odtranitev. Nimam pojma kako se bom zaščitila, ampa hormonsko ne več imam preveč težav.

(odgovor članu rascal)
Neposredna povezava do sporočila: 443
   [Brisano sporočilo]
29.11.2009 8:46:34   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 444
29.11.2009 8:49:09   
Netta
jutro:)

se spet švercam na atkovem računalniku...moj je na žalost za na odpad...no dobro mi je pa le služil sedem letuser posted image ...naj počiva v miruuser posted image

kak ste?

ej, pr nas je pa danes sonce in to že sedaj zjutraj...in to po treh tednih oblačnosti, megle in padavin...komaj čakam da se mojadva zbudita da gremo nekamuser posted image

barve - meni je tak všeč, da so stene pobarvane, moj ma pa rad klasično bele..tak da zaenkrat imava pobarvano le anino sobo...marelično...drugo leto bomo pa tud pr nas naredili akcijo in mal oživili stanovanje

sicer pa tudi mene zanima: katere ploščice za v kopalnico so najbolj praktične...da se ne pozna umazanija takoj na njih, pa kapljice ipd... bomo v kratkem prenavljali kopalnico in wc...tak da je to zame ful aktualna temauser posted image

rascal - hihi, kako izvirno ime..rakunka...a slabo ti je že kaj?

venček - je pr nas tud klasika..iz vejic tise mal okraskov in svečke...me zanima zakaj se mu reče venček če potem ni nobenega venca nikjer videt ampak vse druge oblikeuser posted image
sicer ste pa fulllllllll lepe naredile vse po vrsti...moram dat v memory za prihodnje letouser posted image user posted image

populis - super hvala za link...bom danes mal pregledala če kaj prav pride...to se bomo igraliuser posted image user posted image

almera - tud ana noče najbolj pacat z barvami...ampak tudi prste omaka in stalno odvija in privija pokrovček...je pa zadnjič bila totalno navdušena nad plastelinom...sva ga razvaljali in potem z modelčki od piškotov delali "piškotke"...priporočam...pa še manj packarije jeuser posted image

metuljček
- u živali so tudi pr nas zakon...če je sitna kar animal channel prižgem in mam takoj miruser posted image

kam si to nesla drobiž iz šparovčka?? tolimat?? prvič slišim...

na LOST je pa moj mal udarjen in tud že komaj čaka da bo na sporedu...mislim da res februarja prideuser posted image

(odgovor članu nanka)
Neposredna povezava do sporočila: 445
29.11.2009 9:26:37   
lejla969
Dobro jutro

rascal dej pridi še k nam malo popucat. Jaz sem kot buč in ne morem več. Moja dva pa nimata rada sesalca in tudi cunje ne.
Pa kaj si v prvi nosečnosti slabo spala? Pri meni je tudi višja matematika za spat. HB zdaj 2 dni spim ok, razen 5x vstajanje za lulanje in ful mi nagajajo hormoni. Se moram vsaj 2x na noč preoblečt, ker sem vsa mokra.
Če bom popoldan ok gremo na praznik čokolade.

(odgovor članu Netta)
Neposredna povezava do sporočila: 446
   [Brisano sporočilo]
29.11.2009 9:30:16   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Netta)
  Neposredna povezava do sporočila: 447
   [Brisano sporočilo]
29.11.2009 10:11:20   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 448
   [Brisano sporočilo]
29.11.2009 10:11:52   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 449
   [Brisano sporočilo]
29.11.2009 10:14:02   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  16 17 [18] 19 20   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  16 17 [18] 19 20   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To otroci MORAJO slišati od svojih staršev!
Preverite, katera so tista pozitivna sporočila, ki bi jih vsak otrok moral slišati od svojih staršev. Zbrali smo jih kar...
Ideje za družinsko silvestrsko noč
Nikar se ne mučite z dopovedovanjem, da je novoletna zabava šele zvečer, temveč nestrpno energijo otrok uporabite pri pr...

2nd Hand Shop za otroška oblačila in opremo
Tanja74

Ali bi, če bi imele možnost, kupovale otroška oblačila in otroško opremo v t.i. Second Hand Shop-ih (preko interneta, v trgovini)

Da (59%)

Ne (35%)

Drugo (6%)

Število vseh glasov: 266

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!