glugluglu
|
oj, no naporen vikend praznovanj je za nami, sedaj vsi spijo, dragi je zbolel, ima vročino, ostali pa upam, da so ok . vse najboljše ksenci, (btw na isti dan imaš RD kot moj ) lepi venčki, ste zelo pridne metuljcek, ploščice so zelo fajn, ne vidi se neobrisanih kapelj, praha. Drugače na splošno je pri tem tako, če želiš, da stalno ne čistiš (po mojih izkušnjah): talne ploščice ne smejo biti svetleče - te so najhujše, vsak prah in umazanija se pozna pa ni važno kakšna je barva ploščic, morajo biti mat ali malo bolj hrapave. Glede stenskih je pa tako: svetlejše kot so, manj neobrisanih kapelj se pozna . flower, mi imamo modro kuhinjo (omarice, kombinacija modra-bukev), sem se jo zelo hitro naveličala in komaj čakam, da zberem denar za neko novo moderno kuhinjo. rovarka, mi imamo stene rumene v naši modri kuhinji (tudi z modrimi stoli) in mi je fajn, prej smo imeli bele, pa so rumene boljše. majuska: pohištvo na novo: omarice v dnevni bi dala z belimi frontami in temen les, lahko pa tudi čisto bele oz. umazano bele, take moderne linije, kot jih vidiš sedaj v trgovinah s pohištvom, mogoče bi lahko bilo v kombinaciji s svetlim lesom (javor), če bi lepo izgledalo, sedežna :umazano bela, mogoče oranžna, stene imam pa že po mojem okusu. Kuhinjo še ne vem čisto ziher, ampak vsekakor nekaj svetlega in moderni stil. V spalnice mi pa pašejo natur barve, oziroma les, lahko je bukev, oreh, javor, samo, da ni vse belo. Ne maram belih spalnic, lahko je kombinacija umazano bele fronte z lesom, ampak ne pa, da je vse belo. neboglasnica, misliš, da bi res pomagal 10000x? Ja, če v sebi nekaj čutiš, potem to poslušaj. nanka, sterilizacija je itak najbolj ziher, baje pa se da tudi tako narediti, da ni za stalno, če se premisliš, mi je sodelavka zadnjič govorila, samo ne verjamem, ker povsod piše, da je za stalno. evo, odmora je konec, moram še perilo zložit iz sušilca, pa Tian se je začel oglašati
|