Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 3. del 28.11.2009 20:07:07
|
|
|
|
sonček85
|
SeIZVIRNO SPOROČILO: Kliki Tako bi bilo trba takoj izbrisati. sem jaz kar pisala moderatorki in so zbrisali,upam,da sem kepici vsaj malo umilila situacijo in da ne bojena name ker sem namesto nje ukrepala.
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 3. del 28.11.2009 20:07:47
|
|
|
|
sonček85
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kliki Sonče hvala za informacije o smeškotih. ni zakaj,meni so noro dobri kepica:mislim nate ,javi se ko boš lahko ,čeprav mislim da mso te zgubile
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 3. del 28.11.2009 20:16:07
|
|
|
|
oton
|
večer ja punce kaj pa je bilo s kepico...ne razumem? upam da nisem preveč radovedna
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 3. del 28.11.2009 20:24:01
|
|
|
|
tanjusi
|
večer ja punce kaj pa je bilo s kepico...ne razumem? upam da nisem preveč radovedna bolje da ne veš, nekdo , ki nima tolko jajc , da bi se z njo pomenil, če ga že res tako zanima in moti , govori o njej neunosti tu po forumih take stvari so zame nične, če nimaš tolk korajže da bi se predstavil in povedal kaj te moti, bolje da si tiho!!!
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 3. del 28.11.2009 20:27:46
|
|
|
|
sonček85
|
rIZVIRNO SPOROČILO: tanjusi večer ja punce kaj pa je bilo s kepico...ne razumem? upam da nisem preveč radovedna bolje da ne veš, nekdo , ki nima tolko jajc , da bi se z njo pomenil, če ga že res tako zanima in moti , govori o njej neunosti tu po forumih take stvari so zame nične, če nimaš tolk korajže da bi se predstavil in povedal kaj te moti, bolje da si tiho!!! res je bolje da ne veš.Kepica:
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 3. del 28.11.2009 21:43:22
|
|
|
|
Kliki
|
Kepica
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 3. del 28.11.2009 21:44:06
|
|
|
|
a.biba
|
Ok, očitno sem tudi jaz na srečo nekaj zamudila. Kepica upam, da si ok in ni nič hujšega.
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 3. del 29.11.2009 7:49:50
|
|
|
|
sonček85
|
Jutro lepotičke kot prvo kepica mislim nate in bebija .Bodi močna in ne pusti da bi zaradi tega trpel bebi,saj ni nič kriv pri vsej tej zadevi. No pa da vam povem me je to vrglo čist iz tira,kot bi se šlo zame.Namreč spat sem šla šele ob 00.30 ker prej nisem mogla zaspat,pa še to je trajalo da sem sploh zaspala.Res nevem kako so lahko nekateri tko nesramni da drugim škodujejo,pomislijo pa ne kaj bojo s tem naredili ,kakšne bojo posledice in da lahko ima ta oseba potem kasneje probleme ves čas zaradi tega. Jezna ,žalostna in zaskrbljena sem. Joj pa da ji vse kosti polamam če bi vedela katera je. Kako ste ostale.Jaz komaj čakam da pride moj dragi domov Juhica se že kuha zdaj grem pa pecivo pečt,se mi je nekaj zluštalo
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 3. del 29.11.2009 9:17:10
|
|
|
|
sonček85
|
Punce naj danes prva adventna svečka pomeni mir in jo namenjam Kepici Lepo nedeljo še naprej
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 3. del 29.11.2009 9:18:19
|
|
|
|
tanjusi
|
Punce naj danes prva adventna svečka pomeni mir in jo namenjam Kepici ali mogoče kaj veš kako je z njo
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 3. del 29.11.2009 9:28:30
|
|
|
|
sonček85
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanjusi Punce naj danes prva adventna svečka pomeni mir in jo namenjam Kepici ali mogoče kaj veš kako je z njo malo mi je pisala,samo več pa zvem ko me pokliče.
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 3. del 29.11.2009 10:07:39
|
|
|
|
tassika
|
Jutro punce, jaz sem pa že malo bolje, zoja spančka, midva pa kuhava, govejo juhico, potem pa omakca iz mesa iz juhice in pečen krompirček. Joj tukaj poslušam uspavanke, zojo ful pomirijo, pa mene tudi kar zeham zraven . No pa da vam povem, kako sem veselo mislila, ko vse pišejo, da njihovi novembrčki spijo skoraj celo noč in sem rekla, da se ob 23,30 zadnjič podojiva, potem pa je ne bom več zbujala (na začetku sem jo mogla zaradi teže in zlatence) in glej ga vraga, mala je točna ko švicarska ura, na 3 urce lačna, sicer mi ni bilo težko, ampak pri nas zgleda še ne bo prespala večje količine noči, pa kaj pol, itak se moramo še malo zredit, da ji bo vsaj kaj prav Vsem želim lepo nedeljo, jaz čakam, da posije sonček, da gremo malo vn, se mi zdi, d aji manjka zraka in je posledično potem bolj sitka ritka
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 3. del 29.11.2009 10:22:09
|
|
|
|
a.biba
|
Tassika močno sočustvujem s tabo in upam, da se res kmalu k sebi spraviš. Ker tudi mene ta prehlad ubija, sem že v četrtek čutila, da se nekaj kuha, v petek je še šlo, včeraj pa katastrofa, ki se nadaljuje danes. Groza, pa pri nas so vsi prehlajeni in bi rekla, da sem se samo nalezla. No, moj se še drži, pa Sara je že ok in upam, da ne dobi kaj nazaj. Je ponoči jokala, da jo danes roka boli (ne vem od česa bi jo) in je prišla k nama spat (čeprav mi ni bilo do tega, ker sem prehlajena, ampak sploh ni mogla zaspat v svoji sobi), pa to kr miglja, brca, krili... sem se jaz ponoči v njeno sobo preselila, ker sem bila že čisto nora. Dober, da si je zjutraj risanke naredila, jaz sem pa malo dlje spala. Kepica daj se ne sekiraj zaradi drugih, predvidevam, da gre za obrekovanje. Takšni se vedno najdejo in ima vsak koga, ki bi znal kaj povedat, kar nam ne bi bilo všeč. Ti samo uživaj s svojim dragim in skupaj pazita na vajnega otročeka. Javi se kako si kaj, pa čeprav v enem stavku. GLASOVAT! Tassika tisti Lukec s čupo je pa res pravi lepotec.
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 3. del 29.11.2009 10:25:32
|
|
|
|
tassika
|
A.biba to da jo rokica boli je čisto možno, od moje svakinje mali je tudi enkrat jokal, da ga bolijo rokice in tudi od kolegice mali, mu je prehlad udaril na to mesto. Je pa bilo pri meni tako kot vedno, najprej boleče grlo, ki se je stopnjevalo v grozno smrkanje in zabit nos in hudo kašljanje. Sem vzela 2 lekadola in je danes bolje, se že izkašljujem, ni več suh kašelj in tudi smrkam malo manj. Sem si pa včeraj ko je bilo tako hudo nos mazala kar z zojinim hladilnim mazilom . Upam, da se tudi vi pozdravite.
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 3. del 29.11.2009 10:54:41
|
|
|
|
nadka30
|
hallo, hallo, malo sem vas prebrala, vendar ne vem kaj je z kepico kepica javi se kje je moj kepček punce kaj se je zgodilo vsem lep prvi advent
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 3. del 29.11.2009 11:12:37
|
|
|
|
nadka30
|
IZVIRNO SPOROČILO: a.biba Kepica daj se ne sekiraj zaradi drugih, predvidevam, da gre za obrekovanje. Takšni se vedno najdejo in ima vsak koga, ki bi znal kaj povedat, kar nam ne bi bilo všeč. Ti samo uživaj s svojim dragim in skupaj pazita na vajnega otročeka. Javi se kako si kaj, kepica drži se, ne vem točno zakaj se gre, ampak po sledečem gre verjetno za obrekovanje, kepica drži se in se ne sekiraj, očitno je nekaterim dolgcajt , in so hinavci, ki sranje nad sranjem pišejo na netu. kot sem že rekla ne vem zakaj se gre ampak kepica ne se sekirat, ne si jemat k srcu, misli na bejbija v trebuščku. pogrešam te moja energie bejba javi se pa če tudi samo z smeškotom
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 3. del 29.11.2009 11:27:10
|
|
|
|
nadka30
|
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 3. del 29.11.2009 11:28:55
|
|
|
|
nadka30
|
jaz tudi ne znam smeškotov pripenjat, rabim shnell kurz na lahek način
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 3. del 29.11.2009 11:49:52
|
|
|
|
nadka30
|
kepica samo zate so zgorje slikice punce te so pa za vas lp
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 3. del 29.11.2009 12:51:10
|
|
|
|
sonček85
|
IZVIRNO SPOROČILO: nadka30 kepica samo zate so zgorje slikice punce te so pa za vas lp no vidiš da znaš ,hvala grem naprej pečt pecivo
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 3. del 29.11.2009 13:12:54
|
|
|
|
tanjusi
|
nadka in kako ti je uspelo, ker meni ne gre pa konec?
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 3. del 29.11.2009 13:22:30
|
|
|
|
tanjusi
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 3. del 29.11.2009 13:28:30
|
|
|
|
nadka30
|
sonček glede knjigic, poglej predzadjo stran revije mama( v tisto, kjer je tvoja porodna zgodba), tam ko je naročilnica, tam sta tisti dve reviji naslikani(jaz imam tisti dve reviji- KUHARICA in PAPARICA), upam da boš najdla tanjusi, upam da tibom znala razložit; najprej sem na tej strani odprla okenček za odgovor( to je to okno), nato pa sem šla še na ono stran, prijela izbrano slikco ter jo povlekla v to okence za sporočilo in to je to to pa vse nas čaka puce en lep dan
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 3. del 29.11.2009 13:29:29
|
|
|
|
Teni_
|
Pozdravček, punce. Danes in jutri še uživam doma, potem pa veselo na delo. Upam, da bo ta stric drugi mesec kaj priden
|
|
|
Prvi razredAdminKdaj je najboljše za otroka, da gre v prvi razred?še pred 6. letom (
15%)
pri dopolnjenih 6 letih (
43%)
pri dopolnjenih 7 letih (
42%)
Število vseh glasov: 144Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!