Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 3. del 29.11.2009 13:38:00
|
|
|
|
tanjusi
|
teni drži se jutri v službi!!! ne rata... odprem okno za odgovore, ko pa kliknem na smeška in ga hočem potegnit v odgovore pa se okno za odgovore skrije in ne morem kam odložit smeška
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 3. del 29.11.2009 13:43:42
|
|
|
|
nadka30
|
tanjusi ja saj je prav, ko zagrabiš svojega smeškota se ti okno zapre, nato pa ti miško vlečeš v spodnji del ekrana na to sporočilo potem se ti bo pa odpro, dam ga moraš dat na sredino tega sporolčila teni želim ti uspešen začetek dela
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 3. del 29.11.2009 13:50:52
|
|
|
|
tanjusi
|
aha hvala nadka.... takole punčko bi pa jaz mela ... oz bodimo pozitivni... bom jaz mela
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 3. del 29.11.2009 13:51:41
|
|
|
|
nadka30
|
TENI, TANJUSI, SONČEK 25 ta bo pa nam letos prinesel pluse
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 3. del 29.11.2009 13:54:05
|
|
|
|
nadka30
|
bravo, bravo, bravo
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 3. del 29.11.2009 13:55:51
|
|
|
|
tanjusi
|
takole sedaj pa se gremo malo potepat... zvečer pa se še oglasim
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 3. del 29.11.2009 14:33:39
|
|
|
|
sonček85
|
iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii kako lepo popestrijo stran te vaše slikice teni:srečno v torek in naj ti hitro mine.un stric bo pa letos radodaren ,boš videla tanjuši ,seveda jo boš imela pa lepo potepanje evo jaz pecivo spekla,Aleks spi drugo rundo že 1.5h,pa atija čakava da pride domov Sem se pogovarjala s kepico ,je dokaj ok.Sem ji rekla da zdaj ni nič druga važno kot in ona
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 3. del 29.11.2009 15:55:49
|
|
|
|
Kepica83
|
Ojla punce moje! Zlate ste. Hvala ti sonček85 za vso podporo. Ma niste me izgubile babike moje, ni šanse. Nisem se nič javljala, ker sma z dragim cel dan uživala z najinim bebijem. Prvo svečko smo tudi že prižgali, pa še slikali smo se. Za take provokacije in laži kot je bilo objavljeno se ne sekirama. Sma se oba pošteno nasmejala . Pa kaj čemo tudi takšni ljudje morejo živeti. Midva živima en za drugega in za najinega otročka in le to je pomembno. Hvala ker ste mislile name. Zlate ste. Sonček85 tebi pa hvala, ker si tako hitro ukrepala in vse postorila namesto mene. Rada vas ima vaša Kepica!
Najin sonček je privekal: 28.3.2010 ob 17:41 uri. Težek 3410g in velik 50cm. 1.Mesec: 4620g in 54.5cm 2.Mesec: 5690g 3.Mesec: 6400g in 63cm 5.Mesec: 7860g
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 3. del 29.11.2009 16:12:34
|
|
|
|
nadka30
|
o moja energie bomba je tukaj, hallo, hallo,
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 3. del 29.11.2009 16:17:22
|
|
|
|
Kepica83
|
IZVIRNO SPOROČILO: nadka30 o moja energie bomba je tukaj, hallo, hallo, hehe zdaj vam je sonček nagodila z temi smeški a?
Najin sonček je privekal: 28.3.2010 ob 17:41 uri. Težek 3410g in velik 50cm. 1.Mesec: 4620g in 54.5cm 2.Mesec: 5690g 3.Mesec: 6400g in 63cm 5.Mesec: 7860g
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 3. del 29.11.2009 16:22:13
|
|
|
|
nadka30
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kepica83 IZVIRNO SPOROČILO: nadka30 o moja energie bomba je tukaj, hallo, hallo, hehe zdaj vam je sonček nagodila z temi smeški a? upam da so ti všeč ja sonček nam je nekaj lepega pokazala, so pa zdaj sporočila še bolj pestra kot so bila se moram pa sporočilam sedaj še nekart bolj nasmejat. še posebej ko človek pogleda smeške
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 3. del 29.11.2009 16:38:15
|
|
|
|
nadka30
|
pa kje so danes moje punce; dane sem pa bolj kot ne sama tukaj in imam pogovor sama z sabo. Se je kateri že javila mariee, in kako je kaj z twiksy
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 3. del 29.11.2009 17:18:04
|
|
|
|
lunica85
|
Pozdravljene! Na žalost sem tudi ena izmed vas in upam da me boste sprejele med sebe. Sem vas kar nekaj časa prebirala, tako da že dodobra poznam vsako posebej . Lp Lunica
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 3. del 29.11.2009 17:23:15
|
|
|
|
nadka30
|
pozdravljena lunica, dobrodošla med nami,
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 3. del 29.11.2009 17:29:43
|
|
|
|
oton
|
večer še malo pa je prva adventna nedelja mimo, joj kako sem vesela, december je že tu kepica naša ne vem za kaj se gre ( me niti ne zanima ) ampak bodi močna in naj te malenkosti, kot so ta ne dotaknejo. Uživaj v čarih nosečnosti in božaj svojega bušija joj Lunica 85 dobrodošla med nami, boš vidla hitro boš zagledala plusek želim vam lep preostanek nedelje
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 3. del 29.11.2009 17:43:00
|
|
|
|
lunica85
|
IZVIRNO SPOROČILO: nadka30 pozdravljena lunica, dobrodošla med nami, Hvala nadka30 za dobrodošlico. Pa tudi tebi oton hvala
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 3. del 29.11.2009 18:20:27
|
|
|
|
sonček85
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kepica83 Ojla punce moje! Zlate ste. Hvala ti sonček85 za vso podporo. Ma niste me izgubile babike moje, ni šanse. Nisem se nič javljala, ker sma z dragim cel dan uživala z najinim bebijem. Prvo svečko smo tudi že prižgali, pa še slikali smo se. Za take provokacije in laži kot je bilo objavljeno se ne sekirama. Sma se oba pošteno nasmejala . Pa kaj čemo tudi takšni ljudje morejo živeti. Midva živima en za drugega in za najinega otročka in le to je pomembno. Hvala ker ste mislile name. Zlate ste. Sonček85 tebi pa hvala, ker si tako hitro ukrepala in vse postorila namesto mene. Rada vas ima vaša Kepica! lej kdo se nam je javil,jupiiiiiiiiiiiiiiiii Prav sta naredla ,da se ne zmenita za te čenče. Ja MAL sem jim daal popestritve a ni lepo lunica:welcome in se že veselimo čvekanja s tabo
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 3. del 29.11.2009 18:21:33
|
|
|
|
lunica85
|
Hvala sonček tudi tebi za dobrodošlico
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 3. del 29.11.2009 19:19:03
|
|
|
|
tanjusi
|
lunica Kako pa je s tabo? upam da si ok in da gremo v boj na +! Preživela sem lep popoldan v družbi tistih ki jih imam rada, jutri pa spet na delo saj bomo preživeli! vesela sem zate kepica, da si ok! Drži se!!
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 3. del 29.11.2009 19:27:59
|
|
|
|
nadka30
|
tanjusi bravo za novo slikico, boš videla kmalu boš v naročju držala takšno pupo
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 3. del 29.11.2009 19:30:59
|
|
|
|
tanjusi
|
tanjusi bravo za novo slikico, boš videla kmalu boš v naročju držala takšno pupouser posted image ja seveda! A mi pa lahko kdo pove kaj naj naredim da bo ta pupa ,,migala,, ker pri smeških miga zdaj pa ne znam, saj vem da nisem tehnični tip , ampak sem pa vztrajna
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 3. del 29.11.2009 19:44:35
|
|
|
|
nadka30
|
to pa najboljš da sončka85 vprašaš, mislim da ona to obvlada lepo da si se popoldan imela fajn, želim ti lep začetek tedna in čimprejšni plus. Sedaj sem pa že prav decembersko razpoložena in komaj čakam na akcijo za slončaknje. Ampak danes se mi pa zdi da so naše punce zimsko zaspančkale, ker nobene razen naju dveh ni nikjer
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 3. del 29.11.2009 19:53:40
|
|
|
|
tanjusi
|
Ampak danes se mi pa zdi da so naše punce zimsko zaspančkale, ker nobene razen naju dveh ni nikjeruser posted image očitno- tudi mene že otroci kličejo, bi se rada spomin igrala... itak bom spet zgubila, pa naj mata veselje
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 3. del 29.11.2009 21:05:53
|
|
|
|
nadka30
|
punce lahko noč in eno bolgo za pomoč
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Zadnje s foruma
drugi porodbabyboooomali je bil drugi porod lažji od prvega?da (
39%)
ne (
22%)
isto (
6%)
se ne spomnim (
4%)
drugo (
29%)
Število vseh glasov: 51Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!