a.biba
|
Pozdravčke od mene prehlajenke! Saj vas komaj preberem površno, preden pa kaj napišem je pa že tak nova stran . Midva sma včeraj noro uživala v operi, res fenomenalno, moje je bil čist navdušen, čeprav ga drugače nikoli in nikdar ne bi spravila na kaj takega. Ampak je res še povsem drugače, če poznaš kakšnega nastopajočega. Tako, da če še niste poskusili it v opero, vam priporočam, ker te res tako noter potegne in fascionira. Sma imela pa cel večer samih razvajanj in vez - parkirišče pred vhodom, ogled zakolisja, penino, potem na pogostitev (samo za povabljanje), sma spoznala pol mariborske smetane. Mi je bil kar nerodno, toliko pozornosti in posvečanja sma dobila. Res zanimivo, da so po večini to zares preprosti ljudje, ki se znajo prijetno zabavati. Potem smo pa pristali v baru, se še dodatno pic najedli, načvekali, poveselili in je bilo res super. Sma prišla ob pol štirih zjutraj domov . Jaz sem se pa noro fajn počutila v tisti tuniki, pegicah in škornjih, so vsi občudovali mojega bušija, naša zvezda večera (operni pevec) je pa tako ženo (balerino) nagovarjal, da bi že bil čas, da še ona dva enega zrihtata . Je takšne lušte dobil in cel večer pazil name bolj kot moj . Sem se mogla malo pohvaliti, ker je bilo tole res prijetno, da smo se zmenili, da sma zdaj na vsaki premieri. Tudi Sara je preživela prijeten večer in noč pri teti in stricu, čist brez težav. Čeprav je bilo to drugič, da je tam prespala, drugaje pa tak ni šans. Kepica čestitke za 22. tednov, bolečine so pa normalne, vso raztezanje, brcanje in različni položaji otročeka. Tak, da bolj na easy, če te kaj boli, pa bo minilo.
|