|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  17 18 [19] 20 21   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijske čvekice 2008 - 3. del
29.11.2009 10:49:46   
Majuska
'jutro,

al moram rečt že dober dan? Saj ne vem. Danes smo imeli burno noč, 2x vstajanje za flaško, očitno sem tisto ob 7h prespala. Sem bila pa kar malo jezna na moža, namreč kampiram na kavču, da s svojim kašljem ne budim malega, pa mi je prinesel malčka, češ, grem malo počivat. Kot da je meni ful fajn na kavču  user posted image

Evo ...

user posted image

< Sporočilo je popravil Majuska -- 29.11.2009 10:50:38 >

Aleksander "the great" is here :)
08.08.2008

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 451
   [Brisano sporočilo]
29.11.2009 10:50:57   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Neposredna povezava do sporočila: 452
   [Brisano sporočilo]
29.11.2009 10:54:14   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 453
29.11.2009 10:54:42   
Majuska
IZVIRNO SPOROČILO: nanka

dobro jutro,

o barvah se pogovarjate, jaz sem imela 12 let modro kuhinjo, stene bele, zdaj sem pa dobila novo kuhinja in to rdečo, živo rdečo, pa eno steno v jedilnici sva pobarvala živo rdečo. Ostale stene so ostale bele. Imam pa v dnevni krem sedežno in krem nizke omare ( 45 cm), na steni pa pgromen zemljevid sveta. Pohištvo v otroških je v treh barvah ( bukev, modra, rumena, zelena), Zojina ima modro pohištvo, najina spalnica pa rumene omare, stene so povso bele. Meni les ni všeč, pogojno bukev, nasplošno pa rjave barve ne maram, nobenega odtenka. Aja kopalnica je v belo zelenem .

Nanka, a pri vas imajo vsi otroci svojo sobo? user posted image

Mater meni pa mirena nagaj, najbrž, opažam že dlje časa in ta teden sem se osločila da jo odstranim. Vsak mesec pred m dobim take čudne izpuščaje, srbeče in vodne, da se mi meša. Včeraj se mi je pa na očesu ( in povsod drugje) naredil en tak ocvirjk na veki, da danes sploh ne morem gledat. ( grozljiva sem, sploh ne za med ljudi), tako da bom takoj v ponedeljek poklicala g in se zmenila za odtranitev. Nimam pojma kako se bom zaščitila, ampa hormonsko ne več imam preveč težav.

Presneto, zdajle prvič slišim, da mirena povzroči toliko težav user posted image Nanka, upam da boš tole čimprej uredila.

08.08.2008

(odgovor članu nanka)
Neposredna povezava do sporočila: 454
29.11.2009 10:56:11   
Majuska
IZVIRNO SPOROČILO: **mirjam**

kam si to nesla drobiž iz šparovčka?? tolimat?? prvič slišim...

Ja, mislim da je Tolimat od NLB-ja, luštna stvarca ... najbrž bi znala Glu kaj več povedat o tem user posted image

08.08.2008

(odgovor članu Netta)
Neposredna povezava do sporočila: 455
29.11.2009 11:53:12   
metuljcek321
Hej!

Nasvet, please:

kako hitro, efektivno in uspešno čim prej in brez prevelikega kolebanja izbrat top 12 fotkic otročka za na koledar?

Trenutno se mi zdi to čist impossible.

Jaz bi jih dala gor 100+user posted image  user posted image  user posted image

Thanks!

Families are like fudge - mostly sweet with a few nuts.
(author unknown)

(odgovor članu rascal)
Neposredna povezava do sporočila: 456
   [Brisano sporočilo]
29.11.2009 12:03:52   
Brisani uporabnik

(odgovor članu metuljcek321)
  Neposredna povezava do sporočila: 457
   [Brisano sporočilo]
29.11.2009 12:14:44   
Brisani uporabnik

(odgovor članu rovar_ka)
  Neposredna povezava do sporočila: 458
   [Brisano sporočilo]
29.11.2009 12:15:33   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 459
29.11.2009 12:21:21   
metuljcek321
IZVIRNO SPOROČILO: Almera

Uau, Majuška - a tisto zlato so listki iz das mase - se ne razloči čisto. Še malo pa lahko kako skupno delavnico naredino - vsaka prinese nekaj materiala in let the show begin. Ampak to bi res lahko npr. kdaj z mački, ko bodo malo večji.

user posted image  user posted image  user posted image

se strinjam - to bi blo luštno

z malčki, sevedauser posted image

(author unknown)

Neposredna povezava do sporočila: 460
29.11.2009 12:21:38   
metuljcek321
rascal ... hi, hi, dober štos tole z imenom ... pa a veste, kaj pomeni Rascal? Nima glih ravno pozitivnega pomenauser posted image  No, za začasni nick je čist OK, potem pa back to the old one, a ne? Upam, da se spanje povrne v obsegu in kvaliteti kot je blo pred nosečnostjo!

Umpa, vaš "lumpek" pa tko rad drnjoha - mu očitno paše. Naša je tud pred pol urce padla za domovino - prej sva 2 uri na polno šibali po Barju, srečali sva še Anjino prijateljico Tio in njeno mami, ki živita v bližini, smo šli na igrišča, pa sta se zabavali na kvadrat. Kva sta bli cortlih ta mali, ej. Cukra ... totalna!

nanka, dobr zrihtaj mireno. Ah, kaj rabiš zaščito. Brez veze ... boste pa še enega otročiča imeli, saj si že zverziranauser posted image  Hec, hec. Kaj boš uporabila?

flower, aja, jaz sem pa misnla, da imata stene temno rdeče (kakšne pa so sicer?) & me je zato ful zanimal, kako to izpade. Kolegica se je zadnjič odločila, da iz krem hodnika naredi bordo rdečega. Je šla po eno tistih miljavžnt lepih barv, k so že zmešane - samo odpreš in hopla namažeš ... barva je bla odlična, hodnik je pa čist zamorjen ratal - ful pretemno je deloval vse skupaj, vtisnjeno tko, da je glava pekla. Zdaj je back to basics - kar bel & paše ful.

mirjam, ekola, pa ste tud na Primorskem koncu dočakali sonček - jupiiii! A se spomniš, da sem ga zadnjič pihala v vašo smer ... no, zdaj je ratalo. KONČNOuser posted image  user posted image  Sem šla prav čekirat, kdaj i pisala post, k si napisala, da čakaš tvoja 2, da se zbudita & pičite ven ... vau, ob devetih še horizontala ... to pa ni kar tko. Pri nas je auf nekaj pred sedmo. Every single day. No, saj ni panike, ampak tu in tam me pa prime, da bi še mal "zabluzila" v posteljiuser posted image

Lost - joooooj, meni se čist zrola vedno, k pride nova sezona. Tolk enih variant imam zmeraj, kaj se je zgodilo, zakaj, komu, kaj bi se, če bi se .... bla, bla, bla ... a never-ending story. Tu in tam rata že precej konfuzno, k je tolk enih zgodb/povezav, da se lahko mal zgubiš med vsemi podrobnostmi ... še dobr, da so internetne strani, kjer imajo feni teorij za izvoz. Se pa prav sprašujem, kako bodo dejansko VSE pojasnili - upam, da bo veliki finale upravičil renome serije.

plastelin - dobra ideja, bomo sprobali.

populis, too bad, da bolehate, ta vikend sva home alone in bi nama prav pasalo it mal na izlet. Za pop. sem se tko že zmenila s frendico, pride naokoli na čvekec.

lejla - praznik čokolade? Kje?

pohištvo/barve/dom - ma, kolk se vse lepo bere, punce moje. Si kar v mislih rišem vse te možne kombinacije. Tko mi je kul, k ima prav vsak svojo idejo o tem, kaj je lepo, prijetno, udobno & si seveda v tem stilu opremi "house," ki se potem v sožitju z njemu ljubimi osebami spremeni v "home"user posted image  user posted image  user posted image

Majuška, danes ponoči spiš ti na postelji in tvoj na kavču - si mu že omenila?user posted image  Hja, pravica mora bit.

flower, kolk pa pred spanjem spije? Kaj, če bi mu en mal dala prej, pa ga mogoče ne bi potem tko žeja mučla? Preveč pa tud ne, da potem ne bo preveč moker.

Tolimat - NLB-jeva zadevica - račun, kamor lahko polagaš tako bankovce kot tudi kovančke. Več tukajle: TOLIMAT

auroraa, je dobr Lost, a ne? Pa Jack tud kar sexy ... hi, hi ...

Almera, jaz sem imela tud zadnjič Klomifen (+ injekcije), zdaj sem pa samo injekcije dobila, K nič, doza je pa duplo. Hm, to bodo hormoni švigal ... fijuuu, fijuuuuu ...

Da ne pozabim: še moj adventni venček ... sem ga šla kar fotknit prejle:

user posted image

user posted image

(author unknown)

(odgovor članu rascal)
Neposredna povezava do sporočila: 461
29.11.2009 12:24:24   
metuljcek321

Evo, take oranžne stene so v dnevni (v bistvi sta samo 2 steni v L taki, ostalo je belo)
user posted image

P.S. Danes je Bor spal celo do 8:00 zjutraj - alelujauser posted image user posted image user posted image user posted image

Ja, vaše barve so čist nore, to je res. Ampak jaz nisem tak tip, da bi šla v take ekstreme. Mi pa pri drugih ful dobr zgleda, priznam.

Poganjalček - kolk je dober - kje je bil nabavljen???? Do tell. To bi tud naša porivala naokoli, pa poganjala, jo že kar vidim (btw: a parket zlo trpi? Mu pustiš, da šiba z njim po stanovanju sem in tja?)

user posted image  za spanje - tko se to dela!

Metuljček - poglej v svojih albumih na FB, ker imaš tam že kar ozek izbor Anjinih slik

Super ideja, too bad je sam to, da sem večino albumov skenslala, ker se mi je počasi zdelo, da imam gor razprodajo svojega otroka ... sem pošteno skrčila nabor potem.

(author unknown)

Neposredna povezava do sporočila: 462
   [Brisano sporočilo]
29.11.2009 12:24:44   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 463
29.11.2009 12:25:06   
metuljcek321
Pa, pa, kličejo slikce, potem pa kosilo. Lep & SONČEN dan vsem

(author unknown)

Neposredna povezava do sporočila: 464
   [Brisano sporočilo]
29.11.2009 12:30:59   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 465
   [Brisano sporočilo]
29.11.2009 12:36:12   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 466
   [Brisano sporočilo]
29.11.2009 13:39:03   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Netta)
  Neposredna povezava do sporočila: 467
29.11.2009 13:45:12   
Majuska
IZVIRNO SPOROČILO: metuljcek321

Hej!

Nasvet, please:

kako hitro, efektivno in uspešno čim prej in brez prevelikega kolebanja izbrat top 12 fotkic otročka za na koledar?

Trenutno se mi zdi to čist impossible.

Jaz bi jih dala gor 100+user posted image  user posted image  user posted image

Thanks!

simple - pošlji mi jih, pa ti jih jaz izberem user posted image

08.08.2008

Neposredna povezava do sporočila: 468
29.11.2009 13:47:15   
Majuska

Uau, Majuška - a tisto zlato so listki iz das mase - se ne razloči čisto. Še malo pa lahko kako skupno delavnico naredino - vsaka prinese nekaj materiala in let the show begin. Ampak to bi res lahko npr. kdaj z mački, ko bodo malo večji.

ne, ni das masa ... na koncu se je izkazalo, da jo imamo premalo - v bistvu smo kupili en kič od rož, tako da sem samo zlepila vse skupaj. Das masa bi se čist predolgo sušila, bi se morala že ene dva dneva prej spomnit ... user posted image

08.08.2008

Neposredna povezava do sporočila: 469
29.11.2009 13:48:39   
Majuska

Evo, tako imamo pa kuhinjo
user posted image

Všeč mi je, sploh ker modra ne izstopa preveč. Kuhinjo imaš nekako tako, kot bi si jo tudi jaz želela user posted image

Mali junak ti pa tla spuca, a ne? user posted image

08.08.2008

Neposredna povezava do sporočila: 470
29.11.2009 13:53:06   
Majuska
IZVIRNO SPOROČILO: metuljcek321

pohištvo/barve/dom - ma, kolk se vse lepo bere, punce moje. Si kar v mislih rišem vse te možne kombinacije. Tko mi je kul, k ima prav vsak svojo idejo o tem, kaj je lepo, prijetno, udobno & si seveda v tem stilu opremi "house," ki se potem v sožitju z njemu ljubimi osebami spremeni v "home"user posted image  user posted image  user posted image

Tole si pa lepo povedala ... si me mal spomnila na prijateljico, ki je enkrat prav lepo rekla, da sva midva z mojim živ dokaz, da je dom tam, kjer si ga narediš. očitno ji je všeč, da pri nama ni vedno tipi topi in da se z veseljem pokne k nam na kavč, pa da skupaj spijemo en kofetek in pojemo mal piškotov user posted image

Majuška, danes ponoči spiš ti na postelji in tvoj na kavču - si mu že omenila?user posted image  Hja, pravica mora bit.

Ojej ... ne moreš si misliti, kolk bi šele pol jamral, da je polomljen user posted image

user posted image

Lep je! user posted image

08.08.2008

Neposredna povezava do sporočila: 471
   [Brisano sporočilo]
29.11.2009 14:41:52   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Majuska)
  Neposredna povezava do sporočila: 472
   [Brisano sporočilo]
29.11.2009 14:57:10   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Majuska)
  Neposredna povezava do sporočila: 473
29.11.2009 15:10:21   
Majuska
A danes je ta dan? Ksenči, vse naj naj, pa da se bo vse poštimalo tako kot se mora!!! user posted image

user posted image

08.08.2008

Neposredna povezava do sporočila: 474
29.11.2009 15:23:29   
Inigo
jst sm pa včeraj prvič postrigla Birna... pa so šli laseki... user posted image

user posted image user posted image

(odgovor članu Majuska)
Neposredna povezava do sporočila: 475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  17 18 [19] 20 21   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  17 18 [19] 20 21   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ideje za družinsko silvestrsko noč
Nikar se ne mučite z dopovedovanjem, da je novoletna zabava šele zvečer, temveč nestrpno energijo otrok uporabite pri pr...
BLOG: Spomini na božič nekoč
Oblečeni smo bili v topla volnena oblačila, saj kakšnih modernih kombinezonov, kot jih imajo današnji otroci, nismo pozn...

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?