Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: December 2009 IVF/ICSI 28.11.2009 20:55:22
|
|
|
|
pika74
|
Mislim, da ne. Sem kar prepričana no. Reš je rekel v sredo in sreda naj pokaže, če je kej za pokazat. Test je sicer doma. Ampak bo počakal. Predvidevam, da bo belina najbrž do konca, saj estrofem tako vpliva na moje telo. Tako se zaenkrat še nič ne veselim, če je belina. Sta me že pretekla dva poskusa tako na finto vrgla . Fargi, fajn bod, pa sva na vezi .
< Sporočilo je popravil pika74 -- 28.11.2009 20:56:44 >
|
|
RE: December 2009 IVF/ICSI 28.11.2009 21:00:35
|
|
|
|
pikovit
|
Pišuka Pika tolk sem danes nate mislila.Držim pesti,fulllllll
|
|
|
|
RE: December 2009 IVF/ICSI 28.11.2009 21:04:09
|
|
|
|
pikovit
|
IZVIRNO SPOROČILO: Fargesia to je lepo slišat! le tako naprej... zdele kak teden me matra...prej me ni...ornk štihne...ampak če to ni nč hudega, pol se ne bom sekirala, a ne? ni pa nič v primerjavi z ostalimi hipercami k sem jih mela... Fargi amisliš da bi bila lahko hiperca v 8 tednu?Ne vem,ne znam ti odgovoriti,sprašujem.Po mojem so to čisti nosečniški znaki.Maternica se širi in se krči ter razteza.Zato krči. Kako pa sicer zgleda hiperca?Me res zanima.
|
|
|
|
RE: December 2009 IVF/ICSI 28.11.2009 21:27:07
|
|
|
|
pika74
|
IZVIRNO SPOROČILO: pikovit Pišuka Pika tolk sem danes nate mislila.Držim pesti,fulllllll Hvala Pikovitka moja Jaz pa močno stiskam pesti zate!!!!!!!
|
|
RE: December 2009 IVF/ICSI 28.11.2009 21:45:49
|
|
|
|
miklarom
|
Zarja , mismis - ma sej ne morem verjet, tolk mi je hudo za vaju , groza no, to res ni prav , vama povem da bo drugo leto naše leto in bomo skupaj trebuščke kazale ena drugi Reby - kako je lepi Tomi, pravi lepotec, in kako ste mi kaj sonček 33 - helo, ma kako ste mi kaj hedviga - kaka cukrčka sta iiiiiiiiii tanja - čestitke mamiiiiiiiiiiiiiii čes 8,5 mesecev pa boš dobila
1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži
|
|
|
|
RE: December 2009 IVF/ICSI 28.11.2009 22:07:49
|
|
|
|
bozza
|
Zarja in mismim, zelo mi je žal, da vama ni uspelo. Pa tako smo navijale. Pogumno naprej! Pika74, navijam za tvojo belino. Moja belina je bila do sedaj vedno merodajna! Samo še kolikokrat spat? Fargesia, mislim, da je normalno, da te špika. Meni se pa zdi, da mi je zadnje dni malo trebušček zrasel. Želim vam lep večer!
|
|
|
|
RE: December 2009 IVF/ICSI 28.11.2009 22:27:52
|
|
|
|
sonček33
|
mikla moja draga, kako si ti? a si pridna? mi smo fajn...rastemo... hodimo...ma ni da ni. Čas pa kar beži.
|
|
RE: December 2009 IVF/ICSI 28.11.2009 22:29:48
|
|
|
|
gloria
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33 IZVIRNO SPOROČILO: gloria Sonček pa ne bere vsega Res je Sem pa zdej šla prebrat. Haha LOvro ima akcijo skoz. ja, c v bistvu hodi, ker gre čez celo sobo. pač kamor želi, gre po dveh...če ne uspe, pa dokonča po štirih,. In je ponosen kot pav. res tko zgledajo
|
|
RE: December 2009 IVF/ICSI 28.11.2009 22:30:57
|
|
|
|
gloria
|
IZVIRNO SPOROČILO: pika74 Mislim, da ne. Sem kar prepričana no. Reš je rekel v sredo in sreda naj pokaže, če je kej za pokazat. Test je sicer doma. Ampak bo počakal. Predvidevam, da bo belina najbrž do konca, saj estrofem tako vpliva na moje telo. Tako se zaenkrat še nič ne veselim, če je belina. Sta me že pretekla dva poskusa tako na finto vrgla . Fargi, fajn bod, pa sva na vezi . ....močno držim pesti za te ....
|
|
RE: December 2009 IVF/ICSI 28.11.2009 22:31:09
|
|
|
|
sonček33
|
gloria, kako je Nik? A ste fajn? A mislite vi kaj pridt na Gorenjsko?
|
|
RE: December 2009 IVF/ICSI 28.11.2009 22:31:44
|
|
|
|
sonček33
|
gloria, a ti si med vikendi fraj?
|
|
RE: December 2009 IVF/ICSI 28.11.2009 22:31:59
|
|
|
|
gloria
|
Gigi kje si danes ...sam za to sem pršla gor da vidim če si se kaj javila
|
|
RE: December 2009 IVF/ICSI 28.11.2009 22:34:01
|
|
|
|
gloria
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33 gloria, kako je Nik? A ste fajn? A mislite vi kaj pridt na Gorenjsko? ...oj...Nik je ok...mal kriza ta teden ker je prvič brez mame zjutraj ....na Gorenjsko mislimo pridit, sam drugo leto nekje na začetku velja....decembra si ne morem privoščit dopusta saj veš ...
|
|
RE: December 2009 IVF/ICSI 28.11.2009 22:35:49
|
|
|
|
sonček33
|
IZVIRNO SPOROČILO: gloria IZVIRNO SPOROČILO: sonček33 gloria, kako je Nik? A ste fajn? A mislite vi kaj pridt na Gorenjsko? ...oj...Nik je ok...mal kriza ta teden ker je prvič brez mame zjutraj verjamem, mamici je pa tudi, a ne ....na Gorenjsko mislimo pridit, sam drugo leto nekje na začetku velja....decembra si ne morem privoščit dopusta saj veš ...prima, se vidmo, komaj čakam
|
|
RE: December 2009 IVF/ICSI 28.11.2009 22:36:55
|
|
|
|
gloria
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33 gloria, a ti si med vikendi fraj? ....vse nedelje sem fraj in praznike....sobote pa delam eno zjutraj,eno popoldne,tretjo fraj...danes sema fraj ker grem ju3 delat za 4 urce....ah veš kok je men grejo šefi ful na roke pa mi ni teško eno nedeljo v 9 letih it na šiht ....
|
|
RE: December 2009 IVF/ICSI 28.11.2009 22:37:45
|
|
|
|
sonček33
|
IZVIRNO SPOROČILO: gloria IZVIRNO SPOROČILO: sonček33 gloria, a ti si med vikendi fraj? ....vse nedelje sem fraj in praznike....sobote pa delam eno zjutraj,eno popoldne,tretjo fraj...danes sema fraj ker grem ju3 delat za 4 urce....ah veš kok je men grejo šefi ful na roke pa mi ni teško eno nedeljo v 9 letih it na šiht .... to je pa super slišat... za šefe
|
|
RE: December 2009 IVF/ICSI 28.11.2009 22:38:12
|
|
|
|
gloria
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33 IZVIRNO SPOROČILO: gloria IZVIRNO SPOROČILO: sonček33 gloria, kako je Nik? A ste fajn? A mislite vi kaj pridt na Gorenjsko? ...oj...Nik je ok...mal kriza ta teden ker je prvič brez mame zjutraj verjamem, mamici je pa tudi, a ne ....na Gorenjsko mislimo pridit, sam drugo leto nekje na začetku velja....decembra si ne morem privoščit dopusta saj veš ...prima, se vidmo, komaj čakam ....mamici je pa grozen hudo...nekaj najtežjega v zadnjem času ...
|
|
RE: December 2009 IVF/ICSI 28.11.2009 22:40:48
|
|
|
|
gloria
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33 IZVIRNO SPOROČILO: gloria IZVIRNO SPOROČILO: sonček33 gloria, a ti si med vikendi fraj? ....vse nedelje sem fraj in praznike....sobote pa delam eno zjutraj,eno popoldne,tretjo fraj...danes sema fraj ker grem ju3 delat za 4 urce....ah veš kok je men grejo šefi ful na roke pa mi ni teško eno nedeljo v 9 letih it na šiht .... to je pa super slišat... za šefe ...ja res je...z šefi se pa redko gdo pohvali a ne ...jaz sem res zadovolja z njimi in oni seveda z menoj...lušten je delat na takem delovnem mestu,čeprav dok nisem imela Nika sem šla bolj z veseljem na šiht ko zdej.... ...kaj pa ti?...a marca še drži?...
|
|
RE: December 2009 IVF/ICSI 28.11.2009 22:43:44
|
|
|
|
gloria
|
...morem se pohvalit da sva z mojim sončkom delala adventni venček ter venček za na vrata ki je iz kokic(ful lepo pride)...bom ju3 poslikala in dala gor.... ...punce lepo nedeljo vama želim.....nočka...
|
|
RE: December 2009 IVF/ICSI 28.11.2009 22:45:35
|
|
|
|
sonček33
|
IZVIRNO SPOROČILO: gloria ...morem se pohvalit da sva z mojim sončkom delala adventni venček ter venček za na vrata ki je iz kokic(ful lepo pride)...bom ju3 poslikala in dala gor.... ...punce lepo nedeljo vama želim.....nočka... ja dej prielpi...a si to na sosdenji temi vdila?... jaz ga bom tut nadrdila, sam jutr je že mal pozno ln
|
|
RE: December 2009 IVF/ICSI 28.11.2009 22:51:00
|
|
|
|
gloria
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33 IZVIRNO SPOROČILO: gloria ...morem se pohvalit da sva z mojim sončkom delala adventni venček ter venček za na vrata ki je iz kokic(ful lepo pride)...bom ju3 poslikala in dala gor.... ...punce lepo nedeljo vama želim.....nočka... ja dej prielpi...a si to na sosdenji temi vdila?... jaz ga bom tut nadrdila, sam jutr je že mal pozno ln ..lani je bilo v eni reviji( ne spomnem se kako se reče)...a je to kje tuki gor da se lahko vidi?....lepo ustvarjajte.... ...nočka....
|
|
RE: December 2009 IVF/ICSI 28.11.2009 22:51:45
|
|
|
|
sonček33
|
gloria v Unikatu je bilo, lahko si pa pogledaš an temi ustvarjajmo skupaj - adventni venčki
|
|
RE: December 2009 IVF/ICSI 28.11.2009 22:53:06
|
|
|
|
gloria
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33 gloria v Unikatu je bilo, lahko si pa pogledaš an temi ustvarjajmo skupaj - adventni venčki ...o hvala,bom ju3 pogledala...me še kuhna čaka za pospravit ...
|
|
RE: December 2009 IVF/ICSI 28.11.2009 22:53:46
|
|
|
|
sonček33
|
mo pejt pospravljat :) se beremo
|
|
RE: December 2009 IVF/ICSI 29.11.2009 0:21:22
|
|
|
|
lana08
|
Zarja , mismis - ne nooooo to res ni prav, sem res verjela da bosta po abraziji šli za mano. tanja -
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Ovulacija in plodni dnevi Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Zadnje s foruma
Teža med nosečnostjo.
пеперутка16
Ste se med porodom kaj zredile? Koliko?