Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: December 2009 IVF/ICSI 28.11.2009 12:41:20
|
|
|
|
sonček33
|
Zarja moja draga. Saj nimam besed. Ni pravično. A želim, da greš pogumno naprej. Tudi tebe čaka sonček. Mismis moja draga. Ne bi smelo biti tako. Sploh se ne bi smelo dogajati kaj takega. Žal mi je. Vem, da te kmalu čaka nekaj lepega. Pingvinčki vaju čakajo. OBjem obema.
|
|
RE: December 2009 IVF/ICSI 28.11.2009 12:43:02
|
|
|
|
sonček33
|
Hedi Miha in Špela sta prava sončka.
|
|
RE: December 2009 IVF/ICSI 28.11.2009 12:45:22
|
|
|
|
loremi
|
mismis, da bi ti pa dajali stimulacijo ob pingotih, pa nima pomena? no samo sprašujem se ... jaz pa dosti bolj računam na pingote (nazadnje mi je tud tko uspelo, sam razplet je bil drugačen), ker po ivf postopkih sem mela obakrat hiperco takoj po punkciji in je že to bil en znak, da težko da se pikica prime, tko da bolj na pingote računam ...
|
|
|
|
RE: December 2009 IVF/ICSI 28.11.2009 12:48:09
|
|
|
|
Abra
|
Zarči in Mišmiš kako sem jaz žalostna in jezna skupi. Res ni fer!!!!!!!! Pa tko je ta mesec obetal ni kaj, zdaj v veseli december, pol pa akcija naprej. tudi vama bo uspelo, če je enkrat na pol, bo tudi zares! Jaz sem dokaz, čeprav je to slaba tolažba. Kajši ti si nosečka JUPIIIIIII!!!!! Tokrat bo vse ok, verjeti moraš v to!
|
|
|
|
RE: December 2009 IVF/ICSI 28.11.2009 13:05:56
|
|
|
|
nellika
|
mismis - jutri zjutraj bom naredila test pa bomo videli kaj bo, sicer je do zdaj bla skoz belina ampak nikoli se ne ve - kje je še sreda! pa hvala za informacije! Tanja - čestitke nova , saj boš kmalu videla !
|
|
|
|
RE: December 2009 IVF/ICSI 28.11.2009 13:24:35
|
|
|
|
pikovit
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_Jes Men je pa mož včerej rekel da sem drugačna v obraz, pa pravim kako drugačna, pa pravi da sem lepa Sem takoj preblisk dobila, kupila CB, zjutraj sem mu pa rekla a dons lulam a jutri, pa pravi on danes. In sem nalulala močan +. Jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Upam,da nas ne boš sedaj zapustila.Z kom bom pa sedaj klepetala v večernih urah,ko že vse spijo . BEJBA MOJA ČESTITKE
|
|
|
|
RE: December 2009 IVF/ICSI 28.11.2009 13:27:19
|
|
|
|
pikovit
|
MISMIS IN ZARČI fuj in fej in še enkrat bljek,da se je to zgodilo.Naj gre vse skupaj v tri krasne.Matr sem jezna.Punce glavo gor in gremo naprej.Zato smo borke!
|
|
|
|
RE: December 2009 IVF/ICSI 28.11.2009 13:29:33
|
|
|
|
Tanja_Jes
|
IZVIRNO SPOROČILO: pikovit Upam,da nas ne boš sedaj zapustila.Z kom bom pa sedaj klepetala v večernih urah,ko že vse spijo . BEJBA MOJA ČESTITKE Ja z mano ...se razume ve ste vse moje in vas ne zamenjam za nikogar !!!!!
|
|
RE: December 2009 IVF/ICSI 28.11.2009 13:50:52
|
|
|
|
zarja1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_Jes Sej sem vesela... Je pa lepo po vse skup 8-9 letih videti +.
|
|
RE: December 2009 IVF/ICSI 28.11.2009 13:53:14
|
|
|
|
BarbiG
|
Kaj jaz to berem? Tanja, noroooooooooooooo. Sem tolk vesela zate. Super novica je tole. No ja, naslednje novice pa nisem prov nič vesela. Mismis, žal mi je, da se ti je ulilo. Sem upala do zadnjega, da bove tuki okol skupi trebuščke razkazvale.
|
|
|
|
RE: December 2009 IVF/ICSI 28.11.2009 13:53:26
|
|
|
|
zarja1
|
IZVIRNO SPOROČILO: mismis IZVIRNO SPOROČILO: zarja1 pupe, če katera nuca ji podarim Utrogestan, mi je ostalo še 2,5 škatle. počakaj s tem, morda ga boš še potrebovala, mogoče ti ga pa jaz odkupim ti mi samo na ZS al pa na FB naslov napiši.
|
|
RE: December 2009 IVF/ICSI 28.11.2009 13:57:49
|
|
|
|
zarja1
|
IZVIRNO SPOROČILO: mismis Zarja, ma ja, res je da grem po pingvine, ampak saj veš, kakšno so moje izkušenje s pingvini, po moje me bo čakal kljub vsemu še najmanj en postopek. Drži se srce, zgleda da kljub vsemu tole ni bil najin čas Oj Mismisa moja, jaz tudi dans samo to premlevam, koliko celic, pa koliko zarodkov, pa kr štirje transferi iz postopka-PA NIČ. kRUTO. Najin čas bo 2010, boš vidla. Mora bit ena taka sexy letnica. Dans mi je tolk hudo zarad tebe, da tud opisat ne znam. Vse mi je dol padlo. Modrooka moja lepotička rada te mam. Res.
|
|
RE: December 2009 IVF/ICSI 28.11.2009 14:47:54
|
|
|
|
Reby
|
mismisu moj - zdej pa sem razočarana, sem upala na 2 levčka, ki bi ti živčke kravžlala, pa nč ne bo No, jaz mislim, da bodo zdej izkušnje s pingvini pa pozitivne. zarja - na, pa spet ne bo sex in the city podmladka, pa tak sem se veselila in upala, da si spet delala tisti smotan test in da bo čez pol urce pokazal plusek. Kaj pa veš, dokler se ne ulije, je še vedno možnost. Mogoče pa je bila pozna vgnezditev in bo plusek čez 3 dni Punce moje, srečno vama želim v letu 2010! Tanja - čestitke za plusek. Vsaj ena lepa novička danes Pa če bo en srček, bo super! nellika - naj bo jutri plusek IZVIRNO SPOROČILO: Zvezdica Kupil mi je črne visoke UGGice s štumfom. Sicer ne vem, kako zgledajo. Ja, ja, tale Pujsa Pepa je zadnje dni mal za cajtom. Super in bravo za možeka. Jaz ne pomnim, kdaj mi je moj nazadnje kaj kupil, če mi je sploh kaj Boš pokazala, ko prideš na obisk
|
|
|
|
RE: December 2009 IVF/ICSI 28.11.2009 15:10:09
|
|
|
|
KIWI
|
Dan, punce, ma Zarja, saj ni za verjet, sem res upala, da bo danes tisti magični + Mišmiš...khm, hm, sem kaj spregledala? Kaj si že lulala? Punce, pa eno vprašanje imam, hm, že par dni opažam, da mi urin smrdi. Vam je to kaj znano, kaj bi bilo? Sicer tega ne zaznavam nikdar. Sicer pa lep vikend vsem!
|
|
|
|
RE: December 2009 IVF/ICSI 28.11.2009 16:38:06
|
|
|
|
gloria
|
Zarja in Mismis ni pravično res .....držite se Reby lepotec naš mali....ha ha papanje rokce je pa tko dober ....hvala ker me pogrešeš ampak mi res mal časa ostane še za kaj drugega zdej odkar delam,gdaj pa gdaj pa pridem gor....lupčka nazaj.... Tanja čestitke ....ful sem vesela Gigi kak si Sonček pa ne bere vsega
|
|
RE: December 2009 IVF/ICSI 28.11.2009 16:52:38
|
|
|
|
Fargesia
|
zarja, mismis... bila sem prepričana da vama bo zdaj uspelo.... tanja, čestitke!!! punce, imam eno vprašanje...a ja možno, da me je šele pred kakim tednom začela hiperca matrat? na trenutke me tko sploh v desnem štihne... sem pa že belo gospo začela objemat....
|
|
RE: December 2009 IVF/ICSI 28.11.2009 18:13:08
|
|
|
|
Aljonka
|
ojla punčke hvala za vzpodbudne besede so fejst pomagale! mismis - sem ostala brez besed, bom pa vsekakor držala pesti da bo leto 2010 tisto tapravo! zarja - tud zate bom mučo držala pesti, še dobro da smo iz tapravga testa tako da se nikoli ne predamo! tanjaaaa - supeeer sem full vesela da si zagledala + in boš kmal tud srčeke . Kako pa je z tvojo mami? biba - bravo za beto
|
|
|
|
RE: December 2009 IVF/ICSI 28.11.2009 18:18:49
|
|
|
|
sonček33
|
IZVIRNO SPOROČILO: gloria Sonček pa ne bere vsega Res je Sem pa zdej šla prebrat. Haha LOvro ima akcijo skoz. ja, c v bistvu hodi, ker gre čez celo sobo. pač kamor želi, gre po dveh...če ne uspe, pa dokonča po štirih,. In je ponosen kot pav.
|
|
RE: December 2009 IVF/ICSI 28.11.2009 18:55:03
|
|
|
|
Anonimen
|
biba, super beta!! Pa upam, da se res česa ne nalezeš! zarja, žal mi je, da je rezultat še vedno isti. mismis, tudi zate mi je ful žal! Res si ne zaslužite(mo) tega. tanja, Čestitke za plusek!!! fargi, vidim, da te matra..
|
|
|
|
RE: December 2009 IVF/ICSI 28.11.2009 19:29:54
|
|
|
|
pika74
|
biba77 in tanja bravo mismis in zarja...sem kar brez besed... ...vem, kaj prestajata... . Držita se. Kako ste ostale trepetalke?
|
|
RE: December 2009 IVF/ICSI 28.11.2009 19:35:23
|
|
|
|
Fargesia
|
pika, kako si?
|
|
RE: December 2009 IVF/ICSI 28.11.2009 19:37:54
|
|
|
|
pika74
|
dobr pa ti? upam, da ni prehudo s hiperco...
|
|
RE: December 2009 IVF/ICSI 28.11.2009 19:49:33
|
|
|
|
Fargesia
|
to je lepo slišat! le tako naprej... zdele kak teden me matra...prej me ni...ornk štihne...ampak če to ni nč hudega, pol se ne bom sekirala, a ne? ni pa nič v primerjavi z ostalimi hipercami k sem jih mela...
|
|
RE: December 2009 IVF/ICSI 28.11.2009 19:57:36
|
|
|
|
pika74
|
Pomoje so to dobri znaki. Saj veš, maternica se razteza in zaradi tega te špika. Jajčniki pa tudi delajo sto na uro, saj baje v tem času oni oskrbujejo zarodek. Mogoče lahko še kaj na netu pobrskaš o tem. Upam, da nisem kaj falila... ma tako imam v spominu. Meni se pa malo vleče tale čas do srede.... uhhh. Še malo, pa bomo vedeli, pri čem smo.
|
|
RE: December 2009 IVF/ICSI 28.11.2009 20:38:20
|
|
|
|
Fargesia
|
še malo, še malo...boš kej prej na palčko lulala?
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kako čim prej zanositi?Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
7 nenavadnih dejstev o spermiPoleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Zadnje s foruma
Teža med nosečnostjo.
пеперутка16
Ste se med porodom kaj zredile? Koliko?