|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  10 11 [12] 13 14   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: December 2009 IVF/ICSI
28.11.2009 12:41:20   
sonček33
Zarja moja draga. Saj nimam besed. Ni pravično. A želim, da greš pogumno naprej. Tudi tebe čaka sonček.

Mismis moja draga. Ne bi smelo biti tako. Sploh se ne bi smelo dogajati kaj takega. Žal mi je. Vem, da te kmalu čaka nekaj lepega. Pingvinčki vaju čakajo.

OBjem obema.

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu hedviga)
Neposredna povezava do sporočila: 276
28.11.2009 12:43:02   
sonček33
Hedi  Miha in Špela sta prava sončka.

(odgovor članu hedviga)
Neposredna povezava do sporočila: 277
28.11.2009 12:45:22   
loremi
mismis, da bi ti pa dajali stimulacijo ob pingotih, pa nima pomena? no samo sprašujem se ...

jaz pa dosti bolj računam na pingote (nazadnje mi je tud tko uspelo, sam razplet je bil drugačen), ker po ivf postopkih sem mela obakrat hiperco takoj po punkciji in je že to bil en znak, da težko da se pikica prime, tko da bolj na pingote računam ...

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 278
28.11.2009 12:48:09   
Abra
Zarči in Mišmiš user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image kako sem jaz žalostna in jezna skupi. Res ni fer!!!!!!!! Pa tko je ta mesec obetal user posted image ni kaj, zdaj v veseli december, pol pa akcija naprej. tudi vama bo uspelo, če je enkrat na pol, bo tudi zares! Jaz sem dokaz, čeprav je to slaba tolažba.

Kajši user posted image user posted image user posted image ti si nosečka user posted image user posted image JUPIIIIIII!!!!! Tokrat bo vse ok, verjeti moraš v to!

(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 279
28.11.2009 13:05:56   
nellika
mismis - jutri zjutraj bom naredila test pa bomo videli kaj bo, sicer je do zdaj bla skoz belina ampak nikoli se ne ve - kje je še sreda!  pa hvala za informacije!

Tanja - čestitke nova user posted image , saj boš kmalu videla user posted image user posted image !

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 280
28.11.2009 13:24:35   
pikovit
IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_Jes

Men je pa mož včerej rekel da sem drugačna v obraz, pa pravim kako drugačna, pa pravi da sem lepa user posted image Sem takoj preblisk dobila, kupila CB, zjutraj sem mu pa rekla a dons lulam a jutri, pa pravi on danes. In sem nalulala močan +.

Jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Upam,da nas ne boš sedaj zapustila.Z kom bom pa sedaj klepetala v večernih urah,ko že vse spijouser posted image .

BEJBA MOJA ČESTITKEuser posted image

(odgovor članu Tanja_Jes)
Neposredna povezava do sporočila: 281
28.11.2009 13:27:19   
pikovit
MISMIS IN ZARČI fuj in fej in še enkrat bljek,da se je to zgodilo.Naj gre vse skupaj v tri krasne.Matr sem jezna.Punce glavo gor in gremo naprej.Zato smo borke!

(odgovor članu nellika)
Neposredna povezava do sporočila: 282
28.11.2009 13:29:33   
Tanja_Jes
IZVIRNO SPOROČILO: pikovit

Upam,da nas ne boš sedaj zapustila.Z kom bom pa sedaj klepetala v večernih urah,ko že vse spijouser posted image .

BEJBA MOJA ČESTITKEuser posted image

Ja z mano ...se razume user posted image user posted image
ve ste vse moje in vas ne zamenjam za nikogar !!!!!

user posted image

Jutri je nov dan, pa če ustaneš al pa ne!

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 283
28.11.2009 13:50:52   
zarja1
IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_Jes
Sej sem vesela...
Je pa lepo po vse skup 8-9 letih videti +.
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu Tanja_Jes)
Neposredna povezava do sporočila: 284
28.11.2009 13:53:14   
BarbiG
Kaj jaz to berem? Tanja, noroooooooooooooo. Sem tolk vesela zate. Super novica je tole. user posted image user posted image user posted image

No ja, naslednje novice pa nisem prov nič vesela. Mismis, žal mi je, da se ti je ulilo. Sem upala do zadnjega, da bove tuki okol skupi trebuščke razkazvale. user posted image

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 285
28.11.2009 13:53:26   
zarja1
IZVIRNO SPOROČILO: mismis

IZVIRNO SPOROČILO: zarja1

pupe, če katera nuca  ji podarim Utrogestan, mi je ostalo še 2,5 škatle.

počakaj s tem, morda ga boš še potrebovala, mogoče ti ga pa jaz odkupim user posted image
ti mi samo na ZS al pa na FB naslov napiši.user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 286
28.11.2009 13:57:49   
zarja1
IZVIRNO SPOROČILO: mismis
Zarja, ma ja, res je da grem po pingvine, ampak saj veš, kakšno so moje izkušenje s pingvini, po moje me bo čakal kljub vsemu še najmanj en postopek. Drži se srce, zgleda da kljub vsemu tole ni bil najin čas user posted image user posted image

Oj Mismisa moja, jaz tudi dans samo to premlevam, koliko celic, pa koliko zarodkov, pa kr štirje transferi iz postopka-PA NIČ. kRUTO.

Najin čas bo 2010, boš vidla. Mora bit ena taka sexy letnica.user posted image Dans mi je tolk hudo zarad tebe, da tud opisat ne znam. Vse mi je dol padlo. Modrooka moja lepotička rada te mam. Res.

Horny Teddy

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 287
28.11.2009 14:47:54   
Reby
mismisu moj - zdej pa sem razočarana, sem upala na 2 levčka, ki bi ti živčke kravžlala, pa nč ne bo user posted image   No, jaz mislim, da bodo zdej izkušnje s pingvini pa pozitivne.
zarja - na, pa spet ne bo sex in the city podmladka, pa tak sem se veselila in upala, da si spet delala tisti smotan test in da bo čez pol urce pokazal plusek. Kaj pa veš, dokler se ne ulije, je še vedno možnost. Mogoče pa je bila pozna vgnezditev in bo plusek čez 3 dni user posted image
Punce moje, srečno vama želim v letu 2010!
Tanja - čestitke za plusek. Vsaj ena lepa novička danes user posted image  Pa če bo en srček, bo super!
nellika - naj bo jutri plusek user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Zvezdica

Kupil mi je črne visoke UGGice s štumfom.

user posted image  user posted image  user posted image  Sicer ne vem, kako zgledajo. Ja, ja, tale Pujsa Pepa je zadnje dni mal za cajtom. Super in bravo za možeka. Jaz ne pomnim, kdaj mi je moj nazadnje kaj kupil, če mi je sploh kaj user posted image
Boš pokazala, ko prideš na obisk user posted image

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 288
28.11.2009 15:10:09   
KIWI
Dan, punce,

ma Zarja, saj ni za verjet, sem res upala, da bo danes tisti magični +

user posted image user posted image user posted image
Mišmiš...khm, hm, sem kaj spregledala? Kaj si že lulala?

Punce, pa eno vprašanje imam, hm, že par dni opažam, da mi urin smrdi. Vam je to kaj znano, kaj bi bilo? Sicer tega ne zaznavam nikdar.

Sicer pa lep vikend vsem!

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 289
28.11.2009 16:38:06   
gloria
Zarja in Mismis ni pravično res user posted image .....držite se
Reby lepotec naš mali....ha ha papanje rokce je pa tko doberuser posted image ....hvala ker me pogrešešuser posted image  ampak mi res mal časa ostane še za kaj drugega zdej odkar delam,gdaj pa gdaj pa pridem gor....lupčka nazaj....
Tanja čestitke user posted image user posted image user posted image user posted image ....ful sem veselauser posted image
Gigi kak siuser posted image
Sonček pa ne bere vsega user posted image

NIK:mami ti si moja ljubica :)

(odgovor članu KIWI)
Neposredna povezava do sporočila: 290
28.11.2009 16:52:38   
Fargesia
zarja, mismis...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  bila sem prepričana da vama bo zdaj uspelo....

tanja, čestitke!!!user posted image user posted image user posted image

user posted image punce, imam eno vprašanje...a ja možno, da me je šele pred kakim tednom začela hiperca matrat? na trenutke me tko sploh v desnem štihne...
sem pa že belo gospo začela objemat....

Nenehno izgubljam kilograme, pa me vedno najdejo.

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 291
28.11.2009 18:13:08   
Aljonka
ojla punčke hvala za vzpodbudne besede so fejst pomagale!

mismis - sem ostala brez besed, bom pa vsekakor držala pesti da bo leto 2010 tisto tapravo!

zarja - tud zate bom mučo držala pesti, še dobro da smo iz tapravga testa tako da se nikoli ne predamo!

tanjaaaa - supeeer sem full vesela da si zagledala + in boš kmal tud srčekeuser posted image user posted image user posted image . Kako pa je z tvojo mami?

biba - bravo za beto user posted image

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 292
28.11.2009 18:18:49   
sonček33
IZVIRNO SPOROČILO: gloria

Sonček pa ne bere vsega user posted image

Res jeuser posted image
Sem pa zdej šla prebrat. Haha
LOvro ima akcijo skoz. ja, c v bistvu hodi, ker gre čez celo sobo. pač kamor želi, gre po dveh...če ne uspe, pa dokonča po štirih,. In je ponosen kot pav.

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 293
28.11.2009 18:55:03   
Anonimen
biba, super beta!! user posted image user posted image user posted image user posted image Pa upam, da se res česa ne nalezeš!

zarja, žal mi je, da je rezultat še vedno isti.user posted image user posted image user posted image

mismis, tudi zate mi je ful žal! Res si ne zaslužite(mo) tega. user posted image user posted image user posted image

tanja, user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Čestitke za plusek!!!

fargi, vidim, da te matra.. user posted image

(odgovor članu hedviga)
  Neposredna povezava do sporočila: 294
28.11.2009 19:29:54   
pika74
biba77 in tanja user posted image user posted image user posted image  bravo user posted image user posted image user posted image

mismis in zarja...sem kar brez besed...user posted image user posted image user posted image user posted image ...vem, kaj prestajata...user posted image user posted image user posted image . Držita se.

Kako ste ostale trepetalke?

Ne metat puške v koruzo, ker se lahko pokvari kombajn :P

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 295
28.11.2009 19:35:23   
Fargesia
pika, kako si?user posted image

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 296
28.11.2009 19:37:54   
pika74
dobr user posted image
pa ti?
upam, da ni prehudo s hiperco...

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 297
28.11.2009 19:49:33   
Fargesia
to je lepo slišat! le tako naprej...user posted image

zdele kak teden me matra...prej me ni...ornk štihne...ampak če to ni nč hudega, pol se ne bom sekirala, a ne?user posted image  ni pa nič v primerjavi z ostalimi hipercami k sem jih mela...

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 298
28.11.2009 19:57:36   
pika74
Pomoje so to dobri znaki. Saj veš, maternica se razteza in zaradi tega te špika. Jajčniki pa tudi delajo sto na uro, saj baje v tem času oni oskrbujejo zarodek. Mogoče lahko še kaj na netu pobrskaš o tem. Upam, da nisem kaj falila... ma tako imam v spominu.

Meni se pa malo vleče tale čas do srede.... uhhh. Še malo, pa bomo vedeli, pri čem smo.

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 299
28.11.2009 20:38:20   
Fargesia
še malo, še malo...boš kej prej na palčko lulala?

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  10 11 [12] 13 14   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  10 11 [12] 13 14   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?