malaMravljica
|
bejbike moje, nase mravljisce se sveti sam se sipe, ma en drug dan, ko se mi bo dalo. jaz sem glancala, mali je bil pa na balkonu v vozku zadekcan, ma je bil soncek in je bil zunaj skor 3 ure, pa sem hodila gledat, celo obrazek topel. vceraj pa smo sli na vecerjo, nov klub od mojga in smo sli k hrvatom jest, kok njami, defitivno gremo se. mali niti enkrat ni zajokal, ceprav je blo kar mal glasno za take malcke.ma se je pa pol doma se mal dlje pri mami cartal in sva nadoknadla. joj soncek, sama si, jaz pa imam en redkih vikendov, ko smo tako veliko skupaj. sedaj sem mojega poslala sportat, pol sem pa rekla, da danes ne gremo spat preden ustimamo jogi malemu. sva smotana, se vedno mu nisva ustimala, sam jaz sama ne upam, ker imam obcutek da za bejbija je ta tehnika mal drugacna. ej kepica in nosecke, nekaj vam morem svetovat, ne prevec oblacilc za male nakupit ze sedaj. to sem jaz naredila, sedaj ne rabi cist nic vec, jaz bi pa tko kaj z malim skupaj sla kupit. prvo kar rabim bo kaksen body in se kaksne udobne hlace za doma v st 68. detektivke, ze ve katera kako je mami mariee, je ze mami sam me ne vemo, mene pa firbc matra. in twixy, se 2v1 upam. o pa se nekaj, punce ki glasujete za liama in aleksa. tam na tisti strani je sedaj prvi na drugi strani en tak lustkan fantek luka, ima bjondaste kodrcke, ce se kateri da naj mu da kaksen glasek, si jih zasluzi vec kot jih ima.
|