|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  146 147 [148] 149 150   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Z-majčki 2009 - 6. del
28.11.2009 8:45:01   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: majana79

k.tja, ti si pa prešerne volje danes user posted image

Jutro!

kaj pa mi preostane drugega?user posted image porabi manj energije kot slaba volja.user posted image

(odgovor članu majana79)
  Neposredna povezava do sporočila: 3676
28.11.2009 8:49:28   
KatMat
poglej na fb
daddy song

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3677
28.11.2009 8:52:39   
Dudica1
Tko material mam za venček še po mahec grem v gmajno pa bouser posted image
Moj pa dopoldne dela popoldne je pa z nami in se igramo pa kam gremo...user posted image

Zdej sva šla pa s T k babi na kavo pa sva še pico jedla k jo je spekla user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 3678
28.11.2009 8:56:29   
Anonimen
hhhh, no vse imate materjal za venček sam jz ga nimamuser posted image user posted image user posted image user posted image moram nujno v gmajnouser posted image user posted image user posted image   sej bi šla z otrokoma, sam ne upam tavečjega preveč izpostavlat, ker še ni vreduuser posted image

eh bo že, upam da bo šel možek popoldneuser posted image

(odgovor članu Dudica1)
  Neposredna povezava do sporočila: 3679
28.11.2009 8:57:01   
Anonimen
nč odhajam uživajte!!!!!!!!!!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3680
28.11.2009 9:14:39   
Dudica1
jaz pa grem zlagat cunje user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3681
28.11.2009 9:17:05   
KatMat
cveki uzivi....dudi...ne bit prevec pridna

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 3682
28.11.2009 9:26:27   
Tanja_
Jutro!

H. sem ravnokar odložila spat prvo jutranjo rundo-je spet že ob šestih vstala. Se je pa ob polnoči zbudila v takem grozovitem joku-čist je bla hin, ne vem, a je kej takega sanjala...Sem jo mogla k seb vzet, da se je umirila....

Zdej bom pa perilo obesila, pa najbrž kopalnico pomila. Pol gremo pa po nadomestni voziček, pa k tastu in njegovi prijateljici na obisk, pa kak bodi moram kupit za H.

Kuhala pa ne bom, se mi ne lub. Bomo šli kar ven jest.

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 3683
28.11.2009 9:27:49   
Dudica1
ma sej ne bom preveč pridna,mal cunj mam še za zložit pa sm fertik.

Kuhala pa ne vem kaj bom...neki s piščančkom da bo še za Maja...pa kaj najbrž ga skuham a ne da bo bolj mehekuser posted image

< Sporočilo je popravil Dudica1 -- 28.11.2009 9:28:30 >

(odgovor članu Tanja_)
Neposredna povezava do sporočila: 3684
28.11.2009 9:32:32   
PapuaNG
jutro,

smo spali do pol devetih user posted image Sem se zbudila okol osmih, pa se mi je čudno zdelo, kako to, da ni nič slišat, pa sem šla kar preverit, če je še živuser posted image Sicer se je pa tut ponoči 'samo' vsake 4 al 5 u zbudil, enkrat je bil čist prešvican. Mu je pa kar padla temperatura, upam, da danes ne bo spet zrasla...zaenkrat zgleda ok user posted image

Vidim, da vse neki venčke delate...no, pri nas jih ne bo. Pred božičem bomo smreko postavil (če mi bo do takrat uspelo policijo poklicat, da mi odpečatijo klet), to je pa vse. Smreka bo pa, tako kot vsako leto, super duper kičasta user posted image

(odgovor članu Tanja_)
Neposredna povezava do sporočila: 3685
28.11.2009 9:41:55   
Anonimen
Papua, super, da se je temperatura spustila....user posted image  da bo bolje s Svitom!

zakaj pa so ti zapečatili klet? prejšnji lastnik?

(odgovor članu PapuaNG)
  Neposredna povezava do sporočila: 3686
28.11.2009 9:44:15   
Anonimen
Cveka, jaz tudi še nimam materiala... saj imam čas do naslednje nedelje, ne?

oziroma do torkauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3687
28.11.2009 9:45:14   
majana79
Pri nas je pa začelo spet lit, tako da ne morem niti po material v hosto user posted image

k.tja
, hvala za lepe želje, bomo videli kaj bo, je mami nič kaj prešerne volje... J. od 7 pokonci in spet noče spat, pa komej gleda user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3688
28.11.2009 9:45:56   
majana79
IZVIRNO SPOROČILO: k.tja

Ja prva svečka se jutri prižge, če je prva adventna nedelja. A ni tako? user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3689
28.11.2009 9:48:33   
Dudica1

Ja prva svečka se jutri prižge, če je prva adventna nedelja. A ni tako? user posted image

ja je tako ja...samo jaz dam tudi tko eno svećko ker mi je važno da je venček ne pa da ma glih 4 svečke

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 3690
28.11.2009 9:51:38   
Anonimen
majana, Urban tudi še ni zaspal... zdaj je vedno dlje pokonci... se mi zdi, da bo kmalu samo še 2x dnevno spal...
imam kar srečo, ker se je zadnji teden, dva začel zelo lepo sam igrati (mu je všeč, ker se sam lahko premika in giba... prej je bil pa nesrečen, ker je samo brcal lahko...)
imam po tleh igrače raztrešene... in veš, da se najrajši igra z Oskarjevimi igračami (lego kocke... lego traktor, smetarski avto, hruška,...) zdaj se "igra" s stolom... kar najde si zabavo!

je pa res lažje, ker je še Oskar... nekako smisel za igro pobira od njega.

(odgovor članu majana79)
  Neposredna povezava do sporočila: 3691
28.11.2009 9:52:57   
Anonimen

ups,... pa ne povedat župnikuuser posted image

bomo pa nekaj za silo napravili... saj sva z Oskarjem gledala danes Art attack!user posted image

< Sporočilo je popravil k.tja -- 28.11.2009 9:53:46 >

(odgovor članu majana79)
  Neposredna povezava do sporočila: 3692
28.11.2009 9:59:24   
PapuaNG

zakaj pa so ti zapečatili klet? prejšnji lastnik?

Mah ne, vsem so vlomil, pa je policija vsem zapečatila klet, že kak mesec nazaj, sam se jst kr ne spravim policije poklicat, da mi jo odpečatijo, ker je kao kaznivo dejanje, če jo sam odpreš. Itak nimamo nič vrednega notri, samo staro šaro. Če nam sosedi ne bi povedali, tut vedli ne bi, da so nam vlomili. Je to zdej že drugič, da je bilo vsem vlomljeno, pa so stanovanja šele slabe tri leta stara...Bomo morali neko hudo ključavnico gor dat zgleda user posted image Maš sam strošek s tem...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3693
28.11.2009 10:02:05   
Anonimen
to pa nič ni prijetno.
saj,... verjetno je že policija pozabila, da je dala kakšen pečat na vrata...

no, le pokliči, da boste pravočasno postavili smrekico,... kaj pa veš, koliko časa bodo hodili....user posted image

(odgovor članu PapuaNG)
  Neposredna povezava do sporočila: 3694
28.11.2009 10:05:39   
Anonimen
user posted image user posted image

t'kole sem jaz naredila votlino, ko še nisem imela hiškeuser posted image
zvečer se je zelo lepo videlo, ker so v tej ruti bleščice... fotoaparat pa itak ni tako dober, da bi realno fotografiral....

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3695
28.11.2009 10:06:35   
Anonimen
.... bom danes imela bolj samopisanjeuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3696
28.11.2009 10:09:07   
majana79
Ma J. ma pa še vedno samo zelo redko obdobja, ko se lepo igra, velikokrat je pa siten in začne tulit. Me to prav živcira user posted image , ker moram bit vedno potem zraven da mu pomagam ali pa da ga vzamem, da se umiri... Ah, danes sem res slabe volje user posted image

No zdaj vsaj malo spi, da lahko perilo zložim in podobne traparije...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3697
28.11.2009 10:10:35   
Anonimen
joj, ste me že site(user posted image )

Urban zaspal. upam, da za celo urico. Oskar ugasnil tv... čas je, da se mu posvetim.
lepo bodite danes!user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3698
28.11.2009 10:18:36   
Anonimen
majana user posted image

sem tudi pri Oskarju mislila, da se ne bo nikoli sam zaigral (stalno sem morala ali ležati zraven oz. se z njim ukvarjati, ga nositi po stanovanju, gledati skozi okno na gradbišče, mu prepevati, če ne je izpustil neposlušljive bojne krike in v najslabšem primeru začel bruhati)... še preden je dopolnil eno leto pa se je tako lepo sam zaigral, da so ostale mamice kar gledale, kako je to mogoče... ampak to je bilo zunaj. očitno je tudi Jure bolj zunanji tip človeka. ko ga boš spomladi dala v peskovnik, boš imela en velik nasmeh na obrazu!
ko je osvojil zunanjo igro, se je začel pa še doma igrati... kaj kmalu je začel avtomobilčke postavljati v vrsto, kolono, jih premikati,... ustvarjal si je namišljeno cesto,... s tem, da pa ga moram stalno opazovati, ker se lahko vtakne tja, kamor ga ne pustim (en dva tri se spomni, da je treba avto dati v avtopralnico in seveda igračka ni dovolj... lijak in voda! potem pa se spomni, da bi bilo fino na pipo namontirati cev potapljaške maske, in poplava je tu...user posted image )

zdaj pa hitim... danes se bomo igrali z vlakci.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3699
28.11.2009 10:21:56   
Dudica1
evo sem zložila in pospravila v omare cel kup cunj user posted image ...zdej bom pa dala obema jest pa spat

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  146 147 [148] 149 150   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  146 147 [148] 149 150   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

pirhi
Lelly28 RR

na kakšen način barvate pirhe?

z kupljenimi barvami (31%)

z naravnimi rastlinami (69%)

ne praznujemo velike noči (0%)

kupimo že pobarvane v trgovini (0%)

Število vseh glasov: 13

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!