pokica_
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_ Hana pa danes praznuje polletnico!!!! Čestitke!!! Večer babuške! Kaj kj dogaja? Nekam mrtvo je danes tle, ali se mi samo zdi? Anej spi že od 19h,..ker ni imel pop. spanca, pa smo ga dali kar prej spat, kot ponavadi, ...no sj sam pol ure prej, je bil že tolk zmučen da ni mogu gledat. Smo se danes malo potepali popoldan, po Aut,...pa pr nas v trgovinah, pa je minil dan. Jutri mam napovedane obiske, pride sestrična z družino in malim tolk starim kot naš mišek,...to bo spet zabavno gledat, kako se gledata in božata in govorita en drugmu. Pa bom naredla obložene kruhke v pečici, pa šunka-sir-zelenjavno solato z majonezo, pa še kaj zravn...in kokosove lunice pecivo. Tk da za dopoldan mi dela ne zmanjka,...se bo pa lubi igral z Anejem ta cajt,..pa šel na kak sprehod, če nebo dežja seveda. Drgač, pa sumim da bojo kmalu zobki zunaj, ker vse tako rine v usta, kar zdaj en cajt ni delal, pa zdaj spet,..pa tečko je bolj kot običajno, občutljiv, jokcast. Čist nenavadno zanj, res. Jst sem nama pa danes kupla šampanjec, mama sladko, slano za jest....bo treba narest lep večer. Ko se mi zdi, da kar dnevi letijo ob teh nadobudnežih in je treba izkoristit cajt, kakor se le da,...konec koncev sma včasih bla le mi2,...zdaj smo pa 3je.