Anonimen
|
nočko! jaz imam pa še kakšno urico dela, potem pa pošljem mentorju "končni" izdelek... saj, verjetno mi bo naslednji teden dal še kaj za popravit, a glavno mi je, da se končno stvari premikajo proti točki D! jeee,... priznam, da se mi malček rola, a imam razloge za to ... takole: otroka spita, imeli smo krasno popoldne (smo šli k mojim, kjer sem za kuhinjsko mizo delala popravke in končno ugotovila kako narest noge in glavo samo na določenih straneh... to narediš tako, da napotke računalničarjev, informatikov, hekerjev daš v en koš, malce zmešaš in par žlic odstraniš... pa je ... zraven sem s tretjim učem opazovala Oja kako se je igral z bratrančkom in sestričnico ter zadovoljnega Uja, ki se je nosil v naročju svojih starih staršev... ma, luštno... tako bi vso diplomo naredila v dveh tednih, le zakaj se nisem spomnila na tole kuhinjsko mizo že prej = vedno je dala pozitivno energijo! (tudi za hranjenje ), z mojim sva opravila "obred" ( ),... sem sicer utrujena do konca in bom vsak čas začela zehati ( ), hkrati pa bi lahko pretekla še kakšen maraton ( )... ampak se verjetno ne bi mogla ustaviti. ne, nobenih amfitaminov,... le lastno proizvedeni adrenalin! a sem povedala, da me je danes en pred vrtcem zaparkiral? saj, s starim avtočkom bi šla ven en dva tri... zdaj pa nikakor ni šlo. in sem čakala... pride en tip z otročkom, jaz pa sem ga samo pozdravila... zraven se je slišalo Urbana, ki se je drl iz avta, ker se ni premikal... mislim, da je bilo to dovolj,... kaj menite? naslednji teden bo v vrtcu ustvarjalno popoldne. se ga bova z Ojem udeležila. mislim, da bo kar luštno. nič, grem tipkat še kaj bolj "koristnega"( ) LP;
< Sporočilo je popravil k.tja -- 27.11.2009 22:21:19 >
|