|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  145 146 [147] 148 149   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Z-majčki 2009 - 6. del
27.11.2009 21:59:15   
majana79
Pupke, vas zapuščam. Malo poslušam muziko in se spominjam, kako je bilo, ko še nismo imeli našega miška. user posted image

Lepo spite!

Nočko

(odgovor članu pokica_)
Neposredna povezava do sporočila: 3651
27.11.2009 22:20:26   
Anonimen
nočko!

jaz imam pa še kakšno urico dela, potem pa pošljem mentorju "končni" izdelek... saj, verjetno mi bo naslednji teden dal še kaj za popravit, a glavno mi je, da se končno stvari premikajo proti točki D! user posted image

jeee,... priznam, da se mi malček rola, a imam razloge za touser posted image user posted image user posted image ...
takole: otroka spita, imeli smo krasno popoldne (smo šli k mojim, kjer sem za kuhinjsko mizo delala popravke in končno ugotovila kako narest noge in glavo samo na določenih straneh... to narediš tako, da napotke računalničarjev, informatikov, hekerjev daš v en koš, malce zmešaš in par žlic odstraniš... pa jeuser posted image ... zraven sem s tretjim učem opazovala Oja kako se je igral z bratrančkom in sestričnico ter zadovoljnega Uja, ki se je nosil v naročju svojih starih staršev... ma, luštno... tako bi vso diplomo naredila v dveh tednih, le zakaj se nisem spomnila na tole kuhinjsko mizo že prej = vedno je dala pozitivno energijo! (tudi za hranjenjeuser posted image ), z mojim sva opravila "obred" (user posted image user posted image ),... sem sicer utrujena do konca in bom vsak čas začela zehati (user posted image ), hkrati pa bi lahko pretekla še kakšen maraton (user posted image )... ampak se verjetno ne bi mogla ustaviti.

ne, nobenih amfitaminov,... le lastno proizvedeni adrenalin!
a sem povedala, da me je danes en pred vrtcem zaparkiral? saj, s starim avtočkom bi šla ven en dva tri... zdaj pa nikakor ni šlo. in sem čakala... pride en tip z otročkom, jaz pa sem ga samo pozdravila... zraven se je slišalo Urbana, ki se je drl iz avta, ker se ni premikal... mislim, da je bilo to dovolj,... kaj menite?

naslednji teden bo v vrtcu ustvarjalno popoldne. se ga bova z Ojem udeležila. mislim, da bo kar luštno.
nič, grem tipkat še kaj bolj "koristnega"(user posted image )

LP;

< Sporočilo je popravil k.tja -- 27.11.2009 22:21:19 >

(odgovor članu majana79)
  Neposredna povezava do sporočila: 3652
27.11.2009 22:25:39   
Anonimen
uuuuuu, lake, bobnarka!!! sigurno ti Taja že zraven pomaga, kaj?

user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3653
27.11.2009 22:30:01   
lake
Pozdravljene.

Moj je šel na hokej, medtem je bla tašča pr men, sva jedle nacho cips z sirom, njami.

Majuška Taja spi na trebuščku že ene tri mesece, jo dam spat na bok, ampak se zlo hitr obrne na trebuščka, in pol tko spi celo noč.

Popoldan sm šla pa v bauhaus in nabrala robo za venček, samo kaj ko ga morm zdej narest. Bom se jutr ukvarjala s tem, pa verjetno z limom zažgala in zlepla vse prste.

Grem še mal kmetijo zrihtat, pa v pojstlo.

Lahko noč!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3654
27.11.2009 22:31:11   
lake
IZVIRNO SPOROČILO: k.tja

uuuuuu, lake, bobnarka!!! sigurno ti Taja že zraven pomaga, kaj?

user posted image

Ja sm jo že naučila da palčka ni za v usta, ampak za tolčt po bobnu. user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3655
28.11.2009 1:00:46   
Anonimen
user posted image user posted image user posted image

ja, ritem si ji pa že s kosilnico poleti priljubilauser posted image
luštno se imata!

lansko leto je Oskar dobil za novo leto tamburinček z opno... pa ga je uporabljal kot boben in ker ni imel palčke, je uporabil kuhovnico... no, zdaj je samo še tamburinčekuser posted image

ja, kje pa ste vse?user posted image user posted image user posted image

tako, sem oddala predkončno verzijo... upam, da mi ne bo odgovoril z veliko popravki,... da bi jo le v sredo dala vezatiuser posted image (user posted image ... sem ga morala pripopati, ker mi je tako hecen...user posted image )

ups, zdaj pa le moram spat, da... zakaj že? tako ali tako se bo Urban čez pol urce spet zbudil....user posted image user posted image

vseeno: želim vam lepo in spečo noč... upam, da T A  T R E N U T E K vse(i) spite... in da sanjate tisto, kar vam riše nasmehe na obraze!

nočko!user posted image

(odgovor članu lake)
  Neposredna povezava do sporočila: 3656
28.11.2009 7:23:57   
Dudica1
dobro jutro

Smo spali vsi do 7h user posted image ...zdej pa T gleda risanke,no edino Maj še spi.

ktja ti pa dooologo bediš...no vse čestitke za oddano nalogo user posted image user posted image user posted image

lake ti pa slikaj svoj izdelek danes in nam ga pokaži...bom tudi jaz svojega samo ne vem kdaj bo nastauuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3657
28.11.2009 7:53:08   
majana79
Jutro!

Kero trapasto vreme...

k.tja, vidim da si bila pridna user posted image upam da bo čim manj popravkov

dudi, sta se mela fajn?

Jaz bi tudi rada naredila venček za na mizo pa za na vrata, ampak ne vem če mi bo uspelo... Mogoče gremo danes k mojim, jutri pa na Vransko, na dan varne vožnje s Triglavom. Bomo videli kako bo, če ne bo J. preveč siten tam user posted image

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 3658
28.11.2009 7:55:13   
KatMat
ooo keti....bi se ti lahko pridruzila pri cveku...nase sonce je mal prezgodi ustalo...ob enih!!!!!!user posted image user posted image

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 3659
28.11.2009 7:55:38   
Dudica1
majana sej nisva bla dolgo...se mi ni dalo.

Venček pa le naredi boš vidla sigurno ti bo uspel sej nimaš kaj falituser posted image

user posted image

Letos baje ni smernic barv in tega...

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 3660
28.11.2009 8:00:26   
KatMat

IZVIRNO SPOROČILO: pokica_

IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1

poki user posted image user posted image user posted image čim lepši večer user posted image
A maš za tele lunice kak recept?

Hvala! user posted image

Kokosove lunice so čist enostavne za narest. Rabiš Jaffa piškote, ki jih prerežeš na polovičke. Pol pa skuhaš puding iz 1/2 l mleka, 2 vanilna pudinga, mal ruma-po želji, vanilni sladkor, 4 žlice sladkorja. Pol pa samo polovičke namažeš s to pudingovo maso in pokriješ z drugo polovičko Jaffa keksa in vse skup-stranice lunic povaljaš v kokosovi moki.
Enkratno za videt in slastno za ugriznit!!! user posted image user posted image user posted image  Pa še enostavno za narest, aneda? user posted image

majuška10, mi zadnji teden spimo na trebuščku, se kr obrne in mu tako najbolj paše. Ne pa čist skos, kakor kdaj. Če pa noče spat, pa pase kravice,..pol pa ni luštno. user posted image  Ga je treba pa it obrnit.
????????a lahko kaksno fotkico vidm kako to zgleda??'slisi se super...

papua....ni problema!!!!

IZVIRNO SPOROČILO: meduzica

katmat .. sem vse filmčke pogledala sej ne vem ... en bolj grozljiv ko drug !!!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pokica_)
Neposredna povezava do sporočila: 3661
28.11.2009 8:01:59   
KatMat
uuu kak lep vencek

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 3662
28.11.2009 8:05:05   
majana79

majana sej nisva bla dolgo...se mi ni dalo.

Venček pa le naredi boš vidla sigurno ti bo uspel sej nimaš kaj falituser posted image

user posted image

Letos baje ni smernic barv in tega...

Aja, sej to se sploh ne sekiram, naredim vedno po navdihu, ampak če mi bo časovno uspelo user posted image Moram mojemu zatežit da vzame J. tisti čas...

Tale je zelo lep!

A je tvoj?

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 3663
28.11.2009 8:10:55   
Dudica1
ne moj je lepši...user posted image ...sej še ni narjen user posted image ...ga bom popoldne user posted image

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 3664
28.11.2009 8:12:02   
KatMat
jaz sem pa kupila modelir maso in si bom naredila unikatne jaslice...

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 3665
28.11.2009 8:15:04   
Anonimen
jutro

no mi smo tud spali do 7h, možek je pa že v službi user posted image   tako da sem spet sama z otrokoma domauser posted image   kaj bomo delal,  nimam pojma, naredila bom venček,
kaj bomo kuhal za kosilo, bbbbbbbb pojma nimam

zdej pa grem k je tavelik tečen, pridem nazaj

(odgovor članu Dudica1)
  Neposredna povezava do sporočila: 3666
28.11.2009 8:16:25   
Dudica1
Jaz pa jaslice imam...bom pa letos kupila nove bunkice druge barve...zdej sm mela modro srebrno...letos pa ne vem a bi rdečo al zlato user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3667
28.11.2009 8:21:18   
christiana21
Dobro jutro!

Kavico smo popili, Gloria je pojedla celih 30 ml, niti 1 ml več noče, zdaj pa spi in vmes jokauser posted image .

Jaz bom danes tudi delala venček, ga bom naredila kar sama itak imam vse rekvizite doma.

Čez petdeset let ne bo več pomembno, kakšen avto ste vozili, v kakšni hiši ste živeli, koliko ste imeli na bančnem računu in kako ste se oblačili. A svet bo morda za odtenek boljši, ker ste bili pomembni v življenju nekega otroka.

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 3668
28.11.2009 8:26:36   
lake
Dobro jutro!

No pa naredmo tekmovanje, kera ma lepši venček user posted image user posted image . Jaslic nimava, ker jih moj ne mara, glih tok da venček prenaša.

Spal smo tko k ponavad- premalo.

Cveka
Moj je sicer doma, ampak itak kot da ga nebi blo. Še eno pojstlo mu bom kupla za v klet.

(odgovor članu christiana21)
Neposredna povezava do sporočila: 3669
28.11.2009 8:27:06   
KatMat

Jaz pa jaslice imam...bom pa letos kupila nove bunkice druge barve...zdej sm mela modro srebrno...letos pa ne vem a bi rdečo al zlato user posted image
jest bom pa letos mela modro srebrno...

joj mam kr cmok v grlu....sem kr ene par solzic potocila k sem gledala tist k mam na FB

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 3670
28.11.2009 8:34:02   
Anonimen
dobro jutro!

user posted image

(odgovor članu KatMat)
  Neposredna povezava do sporočila: 3671
28.11.2009 8:37:00   
majana79
k.tja, ti si pa prešerne volje danes user posted image

Jutro!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3672
28.11.2009 8:37:52   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: lake

Dobro jutro!

No pa naredmo tekmovanje, kera ma lepši venček user posted image user posted image . Jaslic nimava, ker jih moj ne mara, glih tok da venček prenaša.

Spal smo tko k ponavad- premalo.

Cveka
Moj je sicer doma, ampak itak kot da ga nebi blo. Še eno pojstlo mu bom kupla za v klet.

sej pr men je isto, če ni v službi, pa bratrancu pomaga k ima mehanično delavnico, in ker je moj možek mehanik, hod gor mal k njemu fušat, tako da sem po cele dneve sama z mulci, če pa je doma, pa nakvaču spiuser posted image tako da raj vidim da dela kot pa da spi k pol sej vem da je ena korist od tegauser posted image

jz sem tud kavo spila, jaslice s smrekco imamo tudi mi, sam bomo mel vse enako tako kot laniuser posted image postavlal jo bomo pa na božičen večer in to je 24.12. in nič prejuser posted image

venček pa nimam pojma kakšnega naj naredim ker nimam nič doma samo svečke imamuser posted image user posted image   moj možek ni imel časa it v gmajno, tako da upam da bo šel popoldne, da bom lahko naredilauser posted image

(odgovor članu lake)
  Neposredna povezava do sporočila: 3673
28.11.2009 8:38:54   
KatMat
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 3674
28.11.2009 8:43:32   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: KatMat
ooo keti....bi se ti lahko pridruzila pri cveku...nase sonce je mal prezgodi ustalo...ob enih!!!!!!user posted image user posted image

ja, mi je bilo kar malo dolgčasuser posted image user posted image
ampak imam pa občutek, ko da bi preveč popila pa se vsega spomnimuser posted image

majana prijeten dan in predvsem zadovoljnega Jureta ti želim danes!

venček bom, upam, tudi jaz naredila sama... tisti predlog iz kokic, ki sem ga zasledila na RR mi je prav všeč in mislim, da ni preveč zapleten...

jalice imam in so mi luštne, ker se Oskar igra z njimi,... ja, enemu pastirju že manjka noga, se mi zdi,... prva leta sem jih imela kar v košarici, lansko leto sem jim pa hiško privoščilauser posted image .

KatMat kakšen video?

(odgovor članu KatMat)
  Neposredna povezava do sporočila: 3675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  145 146 [147] 148 149   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  145 146 [147] 148 149   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najbolj zgodaj rojen nedonošenček, ki je p...
Guinnessova knjiga rekordov je potrdila, da je Curtis postavil nov svetovni rekord. Standardna nosečnost traja približno...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?