|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  79 80 [81] 82 83   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrčki 2009*
27.11.2009 21:50:16   
dreja79
Evo mene, še ena ODVISNICA OD SLADKARIJ!!!!!

Jest bi samo še sladko jedla. Prej lahko pojem celo kosilo, ampak se bom potem napokala še sladkarij. Zadnje čase se spravljam na riževo Milko user posted image .Mmmmm je dobra, njami!

Ja, res ne bi bilo slabo če bi se res kdaj dobile na kakšni kavici in sladkarijah.

Dons mi Matic neki štrajka s hranjenjem. Upam, da ni kaj narobe. Če ga hočem dat na zizo se dere vanjo, pa potem glih tako zgleda, kot da mu silim tist jošk v usta user posted image user posted image .

Upam, da bo jutri že bolje. Sicer pa tudi kaka danes zelo slabo. Pa sem jedla tako kot ponavadi.

Grem počas spat. Moram izkoristit urice, ki so mi namenjene za spanje.

Lahko in čimdaljšo noč želim vsem user posted image

Matic: 05.10.2009- 55cm, 4270g

1.posvet.:18.11.2009-60cm, 5700g
2.posvet.:07.01.2010-63,5cm,7000g
3.posvet.:09.02.2010-65,5cm,7620g
4.posvet.:06.04.2010-?

(odgovor članu Mož*)
Neposredna povezava do sporočila: 2001
27.11.2009 22:39:12   
dolenjka
OK odvisnice, zdaj nas je pa že tolk, da je res čas da v skupni družbi kaj dobrega pojemo, bo manj občutka krivde, ker si bomo lahko govorile "sej je ona tut 2 pojedla, pa kaj če še jaz " user posted image user posted image user posted image

Grem spat in upam, da bom čim dlje spala brez prekinitev user posted image Tzdi vam želim eno mirno in dolgo nočko user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu dreja79)
Neposredna povezava do sporočila: 2002
27.11.2009 22:56:41   
Mož*
Pri nas še ne bo nič s spanjem. Klemen je še buden kot partija, do polnoči še manjkauser posted image user posted image user posted image . Pravkar prihaja tudi naša smučarka z Norveške, o, joj, s kupi prtljage... To bo spet pranje, pri šestih ljudeh, od tega treh aktivnih športnikih, se kar utapljam(o) v cunjah.
Meni so v Supernovi najboljši sladoledi in sicer grški jogurt, pa jogurt eksotik, pa črna čokolada, pa pistacija s slivo... u, jej, jutri grem na sladoled

2.9.09 3120g, 52 cm, OG 34cm
8.3.10: 7330g, 70 cm, OG 42 cm
17.10.10:: 9300g, 80 cm

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 2003
27.11.2009 23:03:40   
tulpek
Tjaš se ravnokar sam (s pomočjo vrtiljaka) uspava v kinderpetu, nam zadnje čase to kar fajn uspeva. Mislim, da že spi.

Sladkarije
... raje ne omenjajte, js sem zadnje dni čisto izgubila kontrolo user posted image . Še dobro, da nisem iz Lj, ker bi bila prva na Rudniku user posted image . Se bo treba malo v roke vzet. Saj danes je že bilo boljše, sem pojedla samo dve rebrci 100g čokolade, ostalo čaka na jutri.

Js res ne vem, kaj je to, da so me po 2,5 mesecih začele bradavice bolet user posted image user posted image user posted image . Niti prve dni me niso, sedaj pa je rdeče okrog bradavice in boli user posted image . Pa nič kaj več časa ne prebije user posted image na zizi kot prej. Da si mali slučajno dlesni ne brusi na meni? Upam, da se to kmalu konča, ker ni nič kaj fajn.

(odgovor članu Mož*)
Neposredna povezava do sporočila: 2004
27.11.2009 23:03:40   
dolenjka

IZVIRNO SPOROČILO: Mož*

Pri nas še ne bo nič s spanjem. Klemen je še buden kot partija, do polnoči še manjkauser posted image user posted image user posted image . Pravkar prihaja tudi naša smučarka z Norveške, o, joj, s kupi prtljage... To bo spet pranje, pri šestih ljudeh, od tega treh aktivnih športnikih, se kar utapljam(o) v cunjah.
Meni so v Supernovi najboljši sladoledi in sicer grški jogurt, pa jogurt eksotik, pa črna čokolada, pa pistacija s slivo... u, jej, jutri grem na sladoled

Jaz sem tut še tle,čeprav Maks spi user posted image user posted image user posted image user posted image

Sam res ne vem kako ti sfolgaš tole pranje, pa kuhanje....a si z dojenjem že tko zverzirana da kar vse hkrati počneš user posted image Mal heca, sam res no, če je tolk priklopljen sta samo 2 varianti:

a) imate veliko cunj in jeste zunaj
b) bolj mal cunje perete user posted image in ste lačni in zato ti samo sladkarije ješ, ker ni treba skuhat user posted image user posted image user posted image

Aja, pa jaz grem tut ju3 v Supernovo, ker nimam 0 za oblečt, zvečer grem pa za 2 uri na Gibonnija pa naga ne morem it, v žametkah št 44 me pa on vidu bo ne sploh user posted image user posted image user posted image user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu Mož*)
Neposredna povezava do sporočila: 2005
27.11.2009 23:05:53   
dolenjka

IZVIRNO SPOROČILO: tulpek

Tjaš se ravnokar sam (s pomočjo vrtiljaka) uspava v kinderpetu, nam zadnje čase to kar fajn uspeva. Mislim, da že spi.

Sladkarije
... raje ne omenjajte, js sem zadnje dni čisto izgubila kontrolo user posted image . Še dobro, da nisem iz Lj, ker bi bila prva na Rudniku user posted image . Se bo treba malo v roke vzet. Saj danes je že bilo boljše, sem pojedla samo dve rebrci 100g čokolade, ostalo čaka na jutri.

Js res ne vem, kaj je to, da so me po 2,5 mesecih začele bradavice bolet user posted image user posted image user posted image . Niti prve dni me niso, sedaj pa je rdeče okrog bradavice in boli user posted image . Pa nič kaj več časa ne prebije user posted image na zizi kot prej. Da si mali slučajno dlesni ne brusi na meni? Upam, da se to kmalu konča, ker ni nič kaj fajn.

2 rebrci user posted image Tolk jaz pojem še preden dobr odprem čokolado user posted image user posted image user posted image user posted image

Mal poglej tele zize, a je na obeh tko user posted image Da ne bo kak mastitis....jaz sem to dala pri Tari čez in ni fajn user posted image

Aja, pa nič hudga če nisi iz LJ, sej pelje avtocesta do LJ user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tulpek)
Neposredna povezava do sporočila: 2006
27.11.2009 23:10:42   
tulpek
Jasmina in tadej, me veseli, da vam gre boljše user posted image .

Tažana, ste luštne vse tri.

Nakupovalni centri
: čim manj, ker se mi sploh ne da. Zrihtat malega, pa sebe in potem voziček iz avta in voziček vozit po trgovinah, pa skoz čakat, kdaj se bo zbudil, jokal, bil lačen, se pokakal, pazit, da slučajno vozička ne pozabim (se še ni zgodilo, ampak nikoli se ne ve)... meni to ni ravno najbolj zabavno. Pa šem vsi virusi, ki so na pohodu...Moj se pa čudi, kaj mi je to tak problem, on bi kar skoz nekam hodil.

(odgovor članu Mož*)
Neposredna povezava do sporočila: 2007
27.11.2009 23:16:35   
dolenjka
Nič, zdej grem pa jaz res rajš spat, drugač bom še kej pojedla user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tulpek)
Neposredna povezava do sporočila: 2008
27.11.2009 23:20:12   
tulpek
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka

Sladkarije

2 rebrci user posted image Tolk jaz pojem še preden dobr odprem čokolado user posted image user posted image user posted image user posted image

Mal poglej tele zize, a je na obeh tko user posted image Da ne bo kak mastitis....jaz sem to dala pri Tari čez in ni fajn user posted image

Aja, pa nič hudga če nisi iz LJ, sej pelje avtocesta do LJ user posted image user posted image user posted image user posted image

2 rebrci sta bili danes, prejšnje dni je to izginilo, preden sem jo odprla. Pa sem se včeraj odločila, da se moram malo kontrolirat.

Samo bradavice so čist znucane in malo na kolobarju, kjer se bradavice držijo kolobarja, sicer pa nimam nič bolečin ali zatrdlin in tudi mali jih pridno prazni. Ker je včeraj stavkal na desni, sem si jo celo črpala. Sem pozabila napisat eno malenkost, ki mogoče vpliva - dobila sem obisk od user posted image user posted image user posted image , sem ga imela že nekaj časa na sumu, zdaj je pa res tu M. In glede na to, da sem imela takrat bolj občutljive, bi lahko bila to posledica user posted image ?

Ena je napisala, kako imava z blue baby pridna otročka: to je zato, ker vejo, da ima mami PMS, med MS, po MS, ovulacijski S itd... in vejo, da morajo biti pridni, ker je drugače mami tečna in svojo tečnobo miri na tak način user posted image , ki jim lahko prinese konkurenco... Joj, če greva čez kakšnih 14 dni v akcijo lahko pridelava še enega septembrčka, tokrat 2010.

< Sporočilo je popravil tulpek -- 27.11.2009 23:21:49 >

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 2009
27.11.2009 23:21:30   
tulpek
Glede AC do lj.... sem prelena za to, še celje mi je predaleč in verjemi, da sploh ni daleč user posted image . Se že cel mesec spravljam na obisk k sodelavcem, pa mi kar ni...

(odgovor članu tulpek)
Neposredna povezava do sporočila: 2010
27.11.2009 23:22:28   
barika
Tomaž se je zbudil v groznem joku (a se jim že kej sanja, ker tole ni prvič), zdej je pa cel vesel v dnevni user posted image user posted image user posted image

a čokolada...če spustite mojga zraven, vam garantiram, da boste shujšale, ker on pa poje celo 300g čokolado v parih minutah, suh pa ko poper...mater mu, jaz grem pa samo mim čokolade pa imam 2 kg gor.user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 2011
27.11.2009 23:23:45   
barika
tulpika, a ti si iz Šentjuja ali še naprej??

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 2012
27.11.2009 23:26:07   
tulpek
Sem danes brala malo Septembrke 2009, prvi del (kot da nimam nič drugega za počet) in sem se prav nasmejala enim objavam... Barika, sploh ti si imela fajne, sem mislila eno objavo kar sem citirat, zdaj sem pozabla, na kaj se je nanašala. Pa altaja, zanima me, kdo je potem določil ime za vajinega fantka.

(odgovor članu tulpek)
Neposredna povezava do sporočila: 2013
27.11.2009 23:27:34   
tulpek
Jp, tam nekje.

A, že vem... razmišljala si (barika), da bi bližnjim rekla, da imaš rok konec septembra... kako sta se potem odločila? Kdaj si imela rok za druge user posted image

Baje mali user posted image ponoči premlevajo dogodke, ki so se jim zgodili čez dan... mogoče se mu sanja, da mu je ziza pobegnila user posted image . To midva za svojega rečeva, če se kar naenkrat začne jokat sredi spanja.

< Sporočilo je popravil tulpek -- 27.11.2009 23:29:23 >

(odgovor članu tulpek)
Neposredna povezava do sporočila: 2014
27.11.2009 23:31:55   
barika
Moj se je zagovoril, da bo verjetno na bratov ali očetov RD 8od mojga), ko sta ga imela v začetku meseca, bil je pa 2 dni za njegovim Rd-jemuser posted image user posted image

(odgovor članu tulpek)
Neposredna povezava do sporočila: 2015
27.11.2009 23:44:20   
tulpek
Ja, bi bilo boljše rečit, da bo kar nekje proti koncu meseca user posted image . Tako bom naredila js naslednjič, kar 10 dni bom dodala.

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 2016
27.11.2009 23:51:22   
tulpek
Tjaš se je med spanjem verjetno pokakal user posted image user posted image user posted image . Ga grem ovohavat... Zdaj pa samo upam, da bo po previjanju zaspal, če je res pokakan...

(odgovor članu tulpek)
Neposredna povezava do sporočila: 2017
27.11.2009 23:57:07   
tulpek
Plenička nič pokakana, samo prda na veliko. Pa zaspal je tudi takoj, še med kontrolo je na pol spal user posted image .

Lahko noč.

(odgovor članu tulpek)
Neposredna povezava do sporočila: 2018
28.11.2009 0:09:50   
anitka7

IZVIRNO SPOROČILO: vila MaLiNa

IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka

IZVIRNO SPOROČILO: dreja79

Punce, mene pa zanima, a ve hodite s svojimi otročki po nakupovalnih centrih glede na to, da razsaja gripa?

Kakšno je vaše mnenje o tem?

Proti gripam sem sicer cepljena, po trgovskih centrih pa tudi hodim, otroček se tako in tako ničesar ne dotika; jaz pa pazim na razdaljeuser posted image user posted image
Najpogosteje grem v Supernovo.

aha, še ena user posted image

Zdej se bomo pa mogoče res lahko še za kakšno kavico zmenile user posted image user posted image user posted image

Tuki tud še enauser posted image . Bi se res lahko na kakavu al pa kavi dobileuser posted image .

Drugače pa Sare ne vlečem po nakupovalnih centrih. Ostane doma pri mami in atu (tašči in tastu) v varstvu. Samo kot je rekla mož zakaj pa ne saj držiš distanco in tamal se nič ne dotika... no ampak vseeno... boljši občutek je če je doma. Sem vsaj hitro domauser posted image . Samo z njo se mi pa tudi ne da jet.. preveč dela... oblačenje.. pokanje v lupinico iz nje...v voziček... Joj sem lena. Raje ne grem nikamoruser posted image

Veselkauser posted image user posted image user posted image . Dobra si. Sama se tudi nisem še navadila na moževa službena potovanja. Sej za čez dan so prijateljice pa familija... kaj pa zvečer, ko se sama vležeš v skupno posteljo? Al pa ko je tamala tečna in bi ti pasalo, da jo dragi malo poprime...

Boste ve imele kengerujčke? So sploh uporabni pozimi, ko smo me ful oblečene in tamali tudi?

Katera je pa rekla, da je imela poporodno depresijo? Zanima me kako zgleda! Hvala.user posted image

Jaz sem zelo ZA, da se dobimo na kavi, oz. sladoledu (ali pa torticahuser posted image user posted image user posted image ). Ne morem pomagat, same sladkarije mi gredo po glavi.

Tudi mi smo danes vozičkali po dežju in to 2x. Dopoldne je bil neznosno siten, popoldne pa neoliko boljši.

Kengurujčka: nimam in ne bom uporabljala; imam dokaj terenski voziček, otroka vleče v ekstenzijo in ni za nositi pokonci (ko bomo zadevo korigirali, ga bom dala v Vaude, ali nekaj takega)

Poporodne depresije sicer nisem imela, sem pa videla kar nekaj porodnic. Znaki so bili sicer različni, skupni pa huda utrujenost, brezvoljnost, brezup, pomanjkanje zanimanja za okolico, motnje spanja.

Zanimiv članek:
http://www.obzornikzdravstvenenege.si/Celoten_clanek.aspx?ID=09e91cb5-834f-4a12-b717-d581708527f1

Veliko je tudi na MedOverNetu
http://med.over.net/forum5/read.php?123,4200566

tud jaz bi bla za kakšen čaj da se dobimo user posted image men je čist vseen v kerga muelerja zavijem...user posted image

Everything will be OK in the end.If it"s not OK,it"s not the end yet.

30.1.2006 - Nik
17.9.2009 - Neli

(odgovor članu Mož*)
Neposredna povezava do sporočila: 2019
28.11.2009 0:20:05   
anitka7

Samo bradavice so čist znucane in malo na kolobarju, kjer se bradavice držijo kolobarja, sicer pa nimam nič bolečin ali zatrdlin in tudi mali jih pridno prazni. Ker je včeraj stavkal na desni, sem si jo celo črpala. Sem pozabila napisat eno malenkost, ki mogoče vpliva - dobila sem obisk od user posted image user posted image user posted image , sem ga imela že nekaj časa na sumu, zdaj je pa res tu M. In glede na to, da sem imela takrat bolj občutljive, bi lahko bila to posledica user posted image ?

Ena je napisala, kako imava z blue baby pridna otročka: to je zato, ker vejo, da ima mami PMS, med MS, po MS, ovulacijski S itd... in vejo, da morajo biti pridni, ker je drugače mami tečna in svojo tečnobo miri na tak način user posted image , ki jim lahko prinese konkurenco... Joj, če greva čez kakšnih 14 dni v akcijo lahko pridelava še enega septembrčka, tokrat 2010.

tud mene je tko bolela bradavica pa sem jo pol namazala z Bepanthenom ,sam ne pol pozabit preden začneš dojit jo umit....k pol ti ne bo jedu z nobene joške user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil anitka7 -- 28.11.2009 0:21:19 >

Everything will be OK in the end.If it"s not OK,it"s not the end yet.

30.1.2006 - Nik
17.9.2009 - Neli

(odgovor članu tulpek)
Neposredna povezava do sporočila: 2020
28.11.2009 8:42:13   
baby blue
Jutro

Evo mi smo pokonci... No Lana se zdej trudi zaspat nazaj ampak ji duda nenehno pada iz ust ker se jo gospodični ne ljubi držat v ustih in pol je jok in stok user posted image user posted image

Bradavice si pa jst na vsake tri do štiri dni namažem z Bepanthen kremo pa je boljše pa tudi suhe pol niso... Si jih pa nič ne umijem preden jo začnem dojit ker jo to pri lakoti sploh ne ovira

Še to pozabila napisat... Tista ki ureja seznamček naj prosim zamenja sliko in naj doda tisto prvo od Lane user posted image Če ni preveč dela user posted image

< Sporočilo je popravil baby blue -- 28.11.2009 8:52:22 >

Lana mi je ime, naj vsak zdaj to ve. 14. septembra 2009 ob 13:37 sem prijokala na svet.

Rojstvo: 14.09.09 - 2910g, 50cm
1.leto: 14.09.10 - 9240g, 76cm

(odgovor članu anitka7)
Neposredna povezava do sporočila: 2021
28.11.2009 8:43:35   
draja
Jutro!

Ni čudno, da še vse spite, ko ste pa včeraj tako pozno čvekale tu goruser posted image . In to o sladkarijah. Jaz nisem bila nikoli sladkosneda, od trenutka, ko so pa malega vzeli iz trebuha bi pa jedla same sladke stvari. Posebno obsedenost pa imam s Paris piškotiuser posted image . Ni čudno, da mali vzhaja kot buhteljček, ko pa je toliko kalorij v mleku user posted image user posted image user posted image .

Jasmina in Tadej kako lepo je brati tako lepe novičke. Držite se še naprej. Nevrofizioterapija je pa zakon in dela čudeže!

Tulpek jaz mislim, da so boleče bradavice res lahko povezane z M. Dobro si jih maži,pa upam, da kmalu mine.

Lepo soboto vam želim!

(odgovor članu anitka7)
Neposredna povezava do sporočila: 2022
28.11.2009 8:56:16   
altaja
Jutro..

včeraj smo meli poker night pri nas in sem šla pozno spat. Zdej je mali čist naspideran, jst pa s tabelim gledam...oči pa valda še spi, ker je šel še pozneje spat kot jst. Ajajaj...pač...bo tokrat ena lena sobota.

V šoping centre odkar mam malega ne hodim, ampak če se boste dobile na Rudniku, pridem. user posted image Že 3 mesece sanjam kako bi šla v HM.

Mož*: trije aktivni športniki, praviš? Ojoj, jst mam enga pa vem kolk cunj je za prat, za tri si raje ne predstavljam. Dobra si! user posted image

kako sva izbrala ime? Hja, res je že kazalo, da bo naš mali brez imena, ko sem se spomnila imena Vid. In mi moj navihano odvrne DaVid  user posted image ...takoj mi je blo všeč in sem vedla da je to to. Oči je namreč David.

Nič... grem čebljat... da se zbudim user posted image

you're so funny, you're so fine, you're so perfect, you're so mine...
-------------------------------

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 2023
28.11.2009 8:58:25   
draja

IZVIRNO SPOROČILO: altaja

kako sva izbrala ime? Hja, res je že kazalo, da bo naš mali brez imena, ko sem se spomnila imena Vid. In mi moj navihano odvrne DaVid  user posted image ...takoj mi je blo všeč in sem vedla da je to to. Oči je namreč David.

ful lepo user posted image

(odgovor članu altaja)
Neposredna povezava do sporočila: 2024
28.11.2009 9:50:58   
Tanik
dobro jutro,

noč je bila OK, se je zbudil ob 4 in jedel pa nazaj zaspal, jaz sem pa kar en stroj dala prat, zdaj pa že drugega pa še en me čaka.
mož, koliko strojev pa opereš ker vas je toliko? dobra si, da vse zrihtaš.user posted image mi smo zdaj trije pa imam sigurno 3 stroje če ne 4, je pa res da perem bolj čez vikend.

kengurujčka imam in to tri, sem vse dobila, samo ne vem če ga bom uporabljala, mogoče. če bo potrebno.

Žan
4.10.2009:50 cm, 3050 g
6.11.2009:55 cm, 4320 g (1 mesec)
30.11.2009:58 cm,5080 g (2 mesec)
11.1.2010:63,5 cm,6140 g(3 mesec)

(odgovor članu Mož*)
Neposredna povezava do sporočila: 2025
Stran:   <<   < Prejšnja stran  79 80 [81] 82 83   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  79 80 [81] 82 83   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.