|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  78 79 [80] 81 82   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrčki 2009*
27.11.2009 10:00:53   
Mož*
Jasmina in Tadej: le tako dalje, dojenčki imajo zaradi razvijajočega se nevrološkega sistema izjemno sposobnost popravljanja okvar.
JaLuCa: a trije pubertetiniki bodo šli ven, ti boš pa sama z možemuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Potem ti bo pa ena uhajala, pa boš letala za njo po diskačih, ta druga ti bo domov navlekla družbo, ta tretjega pa ne boš mogla odlepit od računalnika, pa bo itak vedno doma... (mogoče bo takrat še četri skozi zizaluser posted image user posted image user posted image ).

Punce: zdajle grem pa definitivno ven kupovat dude. Vseh vrst in oblik. Naš je presegel vse meje, ..., pa sem res ortodoksna dojilja. Pa še flašo bo dobil. Tole je pa too much. Spat gre itak čez polnoč, dokončno vstane ob 7.00; ampak danes je imel vsaj 4 ure ponoči še bradavico v ustih. user posted image user posted image user posted image user posted image Sva se obračala: gor in dol; gor in dol, vzdožno in počez....  Včeraj so mu očitno tiste 3 ure spanja zunaj prav "zavdale", ker je nočno spanje skrajšal pod 7 ur. Zdajle se spet krega na otoku. Ga grem dvignit user posted image user posted image user posted image

No, je že tu...user posted image

Rota virus: po cepljenju se cepilni virus izloča z blatom. Izločanje je največje sedmi dan, vendar osebe, ki so bile v stiku s cepljenimi otroki niso imele bolezenskih znakov. Potrebna je higiena rok. Previdnost je potrebna za osebe z imunsko pomanjkljivostjo, ki so v tesnem stiku s cepljenim otrokom. To pomeni, da ni zaželjeno, da bi cepilni virus prišel v bazen, saj nikoli ne vemo, ali se ne bo prišel kopat tudi kdo z oslabljeno imunostjo. Kaj je oslabljena imunost: HIV, težje prirojene motnje imunosti, bolniki na imunozaviralni terapiji: po presaditvi čvrstih organov, kostnega mozga, kemo in imunorerapije karcinomov, visoki odmerki kortikosteroidov zaradi **** stanj (več kot 16 mg/dan Medrola dlje časa)...

Greva ven PO DUDE

2.9.09 3120g, 52 cm, OG 34cm
8.3.10: 7330g, 70 cm, OG 42 cm
17.10.10:: 9300g, 80 cm

(odgovor članu baby blue)
Neposredna povezava do sporočila: 1976
27.11.2009 10:24:22   
baby blue
Moja starša sta vnukinji že za Miklavža kupla dve dudi od Aventa pa eno stekleničko pa čajčka... Tako da mi ne bo treba skoz sem in tja nosit...

Sem pa ugotovila da si bom mogla začet lase spenjat ko bova kupčka podirali ker že pošteno povleče user posted image user posted image

Lana mi je ime, naj vsak zdaj to ve. 14. septembra 2009 ob 13:37 sem prijokala na svet.

Rojstvo: 14.09.09 - 2910g, 50cm
1.leto: 14.09.10 - 9240g, 76cm

(odgovor članu Mož*)
Neposredna povezava do sporočila: 1977
27.11.2009 11:03:16   
tažana
user posted image

user posted image

user posted image

še malo našh slikc user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1978
27.11.2009 11:09:17   
JaLuca
IZVIRNO SPOROČILO: Mož*

JaLuCa: a trije pubertetiniki bodo šli ven, ti boš pa sama z možemuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Potem ti bo pa ena uhajala, pa boš letala za njo po diskačih, ta druga ti bo domov navlekla družbo, ta tretjega pa ne boš mogla odlepit od računalnika, pa bo itak vedno doma... (mogoče bo takrat še četri skozi zizaluser posted image user posted image user posted image ).

sem se user posted image . upava na najboljše, moj upa, da bo tretjega navado na traktor.

če ne pa bova midva spičila od doma, pa bo mogoče vredu spet katrca user posted image

pa bo spet kot v pesmici, Stara katrca od Ptujskih 5 user posted image

< Sporočilo je popravil JaLuca -- 27.11.2009 11:20:35 >

(odgovor članu Mož*)
Neposredna povezava do sporočila: 1979
27.11.2009 13:12:51   
aromaja
IZVIRNO SPOROČILO: tulpek
Meni je mama pred kratkim rekla, da bi bilo fajn, če bi imela še kakšna dvojčka user posted image user posted image user posted image , da imam možnost, ker jih je imela od stare mame sestra user posted image . Sem jo prav grdo pogledala... Si predstavljate dva taka user posted image kot sta bili Zala (aromaja) in Aurora (veselka) v prvem mesecu.... Dvomim, da bi imela tako srečo kot zdaj, ko bi skoraj res lahko imela brez večjega napora dva taka, kot je Tjaš.

Ahahahahhaha, sem se prav morala nasmehnit ;) Mater, jaz sem vedno mislila, da bom takoj imela še enega in mi je potem tale moja zahtevna češpla hitro prekrižala načrte. Ravno par dni nazaj sem obujala spomine na prvi mesec, šit...ne vem niti kako sem zdržala. Zdaj je neprimerljivo boljše. Sicer še vedno veliko joka, ampak ni za primerjat..sploh! Ravno danes ima enega svojih sitnih dni, ko mi je tulila kar tako, za vajo. Ji nudim flaško, noče, jo nosim na rami, noče, v naročju, noče, otok-noče, ležalnik-noče, kavč leže in jaz frise pokam-noče, na previjalni je bla še kar v redu, ma dobro, ne morem zdaj cel dan preživet ob previjalni mizi ;) Sem jo končno v slingu ukrotila in zdaj spi ko bubica. Ah, merde...zbuja se ;)

Whatever.

(odgovor članu tulpek)
Neposredna povezava do sporočila: 1980
27.11.2009 13:13:47   
veselka
user posted image moj pa verjetno po indiji takoj v ameriko odpotuje, za 2 tedna user posted image user posted image

31.8.09, 9.55 Aurora - 54 cm, 4100 g, og 35 cm.

11.10.11, 15.25 Gabriel - 55 cm, 3930 g, og 36 cm

(odgovor članu JaLuca)
Neposredna povezava do sporočila: 1981
27.11.2009 13:19:50   
barika
IZVIRNO SPOROČILO: aromaja

IZVIRNO SPOROČILO: tulpek
Meni je mama pred kratkim rekla, da bi bilo fajn, če bi imela še kakšna dvojčka user posted image user posted image user posted image , da imam možnost, ker jih je imela od stare mame sestra user posted image . Sem jo prav grdo pogledala... Si predstavljate dva taka user posted image kot sta bili Zala (aromaja) in Aurora (veselka) v prvem mesecu.... Dvomim, da bi imela tako srečo kot zdaj, ko bi skoraj res lahko imela brez večjega napora dva taka, kot je Tjaš.

Ahahahahhaha, sem se prav morala nasmehnit ;) Mater, jaz sem vedno mislila, da bom takoj imela še enega in mi je potem tale moja zahtevna češpla hitro prekrižala načrte. Ravno par dni nazaj sem obujala spomine na prvi mesec, šit...ne vem niti kako sem zdržala. Zdaj je neprimerljivo boljše. Sicer še vedno veliko joka, ampak ni za primerjat..sploh! Ravno danes ima enega svojih sitnih dni, ko mi je tulila kar tako, za vajo. Ji nudim flaško, noče, jo nosim na rami, noče, v naročju, noče, otok-noče, ležalnik-noče, kavč leže in jaz frise pokam-noče, na previjalni je bla še kar v redu, ma dobro, ne morem zdaj cel dan preživet ob previjalni mizi ;) Sem jo končno v slingu ukrotila in zdaj spi ko bubica. Ah, merde...zbuja se ;)

mene pa vsi občudujejo in ne vem kaj še vse ker sem večino dneva sama z dvema. Tavečji ne hodi v vrtec. Pa sploh ni nič takega. pač skočiš v vodo in ...splavaš.user posted image user posted image user posted image

Veselka, dej reč, da je službeno. user posted image user posted image Pa a ne morejo koga drugega poslat, ko ima starejše otroke ali pa jih sploh nima...ali pa nej oni k vam pridejo na obisk. (jaz osebno v taki službi ne bi dolgo zdržala, ker sem "zapečkar", pa še ful se npr. ne vozim rada sama, rajši sem sovoznik)

(odgovor članu aromaja)
Neposredna povezava do sporočila: 1982
27.11.2009 13:30:17   
baby blue
Evo naša se je samo najedla zdej pa spet spi kot polhec... user posted image user posted image

Lana mi je ime, naj vsak zdaj to ve. 14. septembra 2009 ob 13:37 sem prijokala na svet.

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 1983
27.11.2009 13:37:35   
altaja
Veselka: user posted image ... sam nimaš kej...verjamem da bi bil tud on raje doma. Vama bo kej lepega prinesel iz Indije in ZDA user posted image

Čakam da se moj malček bralček zbudi. Sem pripravljena na akcijo, ker bo verjetno huda lakota. Sva mela dopoldne knjižni kotiček, sva brala pravljice in tko uživala! Včeraj sva bla pa gusarja na gusarski ladji user posted image .. se je kapitan preveč belega ruma napil in tako zgubil bitko, je bil 3 ure v komi user posted image

you're so funny, you're so fine, you're so perfect, you're so mine...
-------------------------------

Neposredna povezava do sporočila: 1984
27.11.2009 14:23:33   
eva Ana
Mi smo iz UZ kolkov in smo OK!user posted image

(odgovor članu altaja)
Neposredna povezava do sporočila: 1985
27.11.2009 14:43:04   
dreja79
Ojla,

Veselka, saj bo šlo hitro skoz. Dnevi se itak ful hitro obračajo.

Eva ana user posted image  za dober UZ.

Tažana, ful ste lepe user posted image

Aromaja, ja ja tud jest sem to mislna, dokler nisem rodila prvega user posted image

Mi tud že pravljice beremo, ker ima tavelik v šoli bralno značko, Matic pa mora zraven poslušat.user posted image

Punce, mene pa zanima, a ve hodite s svojimi otročki po nakupovalnih centrih glede na to, da razsaja gripa?

Kakšno je vaše mnenje o tem?

Matic: 05.10.2009- 55cm, 4270g

1.posvet.:18.11.2009-60cm, 5700g
2.posvet.:07.01.2010-63,5cm,7000g
3.posvet.:09.02.2010-65,5cm,7620g
4.posvet.:06.04.2010-?

(odgovor članu eva Ana)
Neposredna povezava do sporočila: 1986
27.11.2009 14:48:24   
dolenjka

IZVIRNO SPOROČILO: dreja79

Punce, mene pa zanima, a ve hodite s svojimi otročki po nakupovalnih centrih glede na to, da razsaja gripa?

Težko se je temu čist izognit, sploh zdaj, ko je treba kaj kupit, pa k smo same doma, vreme bo nikakvo in se nam bo mešalo, ampak na sprevod dedka mraza pa miklavža pa sigurno ne bomo šli ne z Maksom, ne s Taro.
Jaz grem z Maksom najraje v Supernovo na Rudnik, nabavim v Mullerju kar imam, še en krog okrog in domov, tam je vedno bolj ali manj prazno oz malo ljudi. Če bo katera za kakšno kavico tam kje, se mi2 z veseljem kdaj pripeljeva user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu dreja79)
Neposredna povezava do sporočila: 1987
27.11.2009 15:36:06   
dreja79
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka

Težko se je temu čist izognit, sploh zdaj, ko je treba kaj kupit, pa k smo same doma, vreme bo nikakvo in se nam bo mešalo, ampak na sprevod dedka mraza pa miklavža pa sigurno ne bomo šli ne z Maksom, ne s Taro.
Jaz grem z Maksom najraje v Supernovo na Rudnik, nabavim v Mullerju kar imam, še en krog okrog in domov, tam je vedno bolj ali manj prazno oz malo ljudi. Če bo katera za kakšno kavico tam kje, se mi2 z veseljem kdaj pripeljeva user posted image

Hej, tudi mi nabavljamo v Mercatorju v Supernovi na Rudniku user posted image user posted image . Drugam ne zahajam z Maticem. Tud men se zdi, da tam ni tolk ljudi. Tako, da mogoče se pa res lahko kdaj kje vidimo user posted image

Saj, zanimalo me je samo za nakupovalne centre, ker je pač vsaj enkrat na teden nujno, da gremo tja. Na razne sprevode in v kakšno gužvo pa že prej nismo hodili.

Matic: 05.10.2009- 55cm, 4270g

1.posvet.:18.11.2009-60cm, 5700g
2.posvet.:07.01.2010-63,5cm,7000g
3.posvet.:09.02.2010-65,5cm,7620g
4.posvet.:06.04.2010-?

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 1988
27.11.2009 16:10:32   
Mož*

Proti gripam sem sicer cepljena, po trgovskih centrih pa tudi hodim, otroček se tako in tako ničesar ne dotika; jaz pa pazim na razdaljeuser posted image user posted image
Najpogosteje grem v Supernovo.

(odgovor članu dreja79)
Neposredna povezava do sporočila: 1989
27.11.2009 16:12:59   
dolenjka

Proti gripam sem sicer cepljena, po trgovskih centrih pa tudi hodim, otroček se tako in tako ničesar ne dotika; jaz pa pazim na razdaljeuser posted image user posted image

aha, še ena user posted image

Zdej se bomo pa mogoče res lahko še za kakšno kavico zmenile user posted image user posted image user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu Mož*)
Neposredna povezava do sporočila: 1990
27.11.2009 17:34:32   
Tanik
mi smo pa bili na vozičkanju kljub dežju, ker mu manjka spanja in doma zadrema za celih 40 minut ali manj, pol je pa siten k je zaspan. tako da zdaj pa spi, mu je zrak koristil

dreja, jaz trenutno ne hodim po nakupovalnih središčih. če že pa pač ne grem v množico ljudi. nazadnje smo bili pred dvemi tedni ko smo kupovali ležalnik za njega. če ni nujno, se izogibam. se strinjam z dolenjko, tudi jaz grem najraje na rudnik v supernovo, je vse na na kupu pa malo ljudi.
vidim da skoraj vse hodimo na rudnik user posted image

veselka, saj bo, jaz vem da boš zmogla, najboljše da si koga povabiš na obisk, toliko za družbo. je zoprno biti sam, cele dneve in noči, to jaz vem kako je.

Žan
4.10.2009:50 cm, 3050 g
6.11.2009:55 cm, 4320 g (1 mesec)
30.11.2009:58 cm,5080 g (2 mesec)
11.1.2010:63,5 cm,6140 g(3 mesec)

(odgovor članu veselka)
Neposredna povezava do sporočila: 1991
27.11.2009 17:36:23   
kdusic
Hej!
tažana super steuser posted image

Mi hodimo v trgovino ko je treba kaj kupit...drugače pa če ni dežja smo doma kjer je gozd in je fajn...
Imate tudi vi danes doma tečke? Naš je tak tečen kar joka cel dan brezveze...pa neki jamra pa se potem kar meni pa joka...pa ne pomaga ne duda,čaj,nošenje okoli....
Sem ga pa odložila na posteljo in ko sem se obrnila sem se čudila zakaj je tiho...

user posted image

Slika pove vseuser posted image

(slika je malo slabša...)

31.8 09 smo dobili novega člana Svita.

31.9.09; 49cm, 2990g
25.9.09; 1. mesec; 54cm, 3950g
28.10.09; 2. mesec; 57cm, 5760g
1.12.09; 3. mesec; 64cm, 6780g
12.1.10; 4 mesec; 67cm, 7900g

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 1992
27.11.2009 18:43:45   
vila MaLiNa

Zdej se bomo pa mogoče res lahko še za kakšno kavico zmenile user posted image user posted image user posted image

Tuki tud še enauser posted image . Bi se res lahko na kakavu al pa kavi dobileuser posted image .

Drugače pa Sare ne vlečem po nakupovalnih centrih. Ostane doma pri mami in atu (tašči in tastu) v varstvu. Samo kot je rekla mož zakaj pa ne saj držiš distanco in tamal se nič ne dotika... no ampak vseeno... boljši občutek je če je doma. Sem vsaj hitro domauser posted image . Samo z njo se mi pa tudi ne da jet.. preveč dela... oblačenje.. pokanje v lupinico iz nje...v voziček... Joj sem lena. Raje ne grem nikamoruser posted image

Veselkauser posted image user posted image user posted image . Dobra si. Sama se tudi nisem še navadila na moževa službena potovanja. Sej za čez dan so prijateljice pa familija... kaj pa zvečer, ko se sama vležeš v skupno posteljo? Al pa ko je tamala tečna in bi ti pasalo, da jo dragi malo poprime...

Boste ve imele kengerujčke? So sploh uporabni pozimi, ko smo me ful oblečene in tamali tudi?

Katera je pa rekla, da je imela poporodno depresijo? Zanima me kako zgleda! Hvala.user posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 1993
27.11.2009 18:46:13   
vila MaLiNa
Kdusic: ja septemrčki odkrivajo tele palčke. Tudi najini je fajnuser posted image . Ji pustim včasih, da ga cuza, da je malo miruuser posted image

(odgovor članu kdusic)
Neposredna povezava do sporočila: 1994
27.11.2009 18:49:31   
baby blue
Ah jst sem pa predeleč od Rudnika user posted image user posted image Drugače pa ko greva z mojim v trgovino Lano pustiva v varstvu pri babici... Sej po večini drugače po špecerijo hodi moj sam ali pa jst za ostalw stvari pa oba hodva pa moja mami pač popazi... Sej sva tako ali tako hitro doma...user posted image user posted image

Je pa Lana pridna danes samo malo več spi se vidi da je zaspan in deževen dan zunaj user posted image user posted image Je mami ista danes se ji nič ne da user posted image

Bom pa sedaj ko se bo začelo deževno vreme pa počasi ko bo začelo snežiti uporabljala pestunjo pa bova šli naokoli user posted image

Pa še malo najine princeske

user posted image

user posted image

user posted image

< Sporočilo je popravil baby blue -- 27.11.2009 19:02:22 >

(odgovor članu vila MaLiNa)
Neposredna povezava do sporočila: 1995
27.11.2009 19:41:13   
polari
Mene pa zanima, če je za dojenčka dobro, če malo menjava dude? Mislim po obliki. Jaz imam dve od nuka, pa dve od tomee tipee, pa so različnih oblik, pa me zanima, če to otroka fejst zmede.....

Enej: 21.9.2009: 3880g, 53cm

Klara: 21.12.2010: 3480g, 53cm

Neposredna povezava do sporočila: 1996
27.11.2009 20:39:34   
Mož*
IZVIRNO SPOROČILO: vila MaLiNa

Tuki tud še enauser posted image . Bi se res lahko na kakavu al pa kavi dobileuser posted image .

Drugače pa Sare ne vlečem po nakupovalnih centrih. Ostane doma pri mami in atu (tašči in tastu) v varstvu. Samo kot je rekla mož zakaj pa ne saj držiš distanco in tamal se nič ne dotika... no ampak vseeno... boljši občutek je če je doma. Sem vsaj hitro domauser posted image . Samo z njo se mi pa tudi ne da jet.. preveč dela... oblačenje.. pokanje v lupinico iz nje...v voziček... Joj sem lena. Raje ne grem nikamoruser posted image

Veselkauser posted image user posted image user posted image . Dobra si. Sama se tudi nisem še navadila na moževa službena potovanja. Sej za čez dan so prijateljice pa familija... kaj pa zvečer, ko se sama vležeš v skupno posteljo? Al pa ko je tamala tečna in bi ti pasalo, da jo dragi malo poprime...

Boste ve imele kengerujčke? So sploh uporabni pozimi, ko smo me ful oblečene in tamali tudi?

Katera je pa rekla, da je imela poporodno depresijo? Zanima me kako zgleda! Hvala.user posted image

Jaz sem zelo ZA, da se dobimo na kavi, oz. sladoledu (ali pa torticahuser posted image user posted image user posted image ). Ne morem pomagat, same sladkarije mi gredo po glavi.

Tudi mi smo danes vozičkali po dežju in to 2x. Dopoldne je bil neznosno siten, popoldne pa neoliko boljši.

Kengurujčka: nimam in ne bom uporabljala; imam dokaj terenski voziček, otroka vleče v ekstenzijo in ni za nositi pokonci (ko bomo zadevo korigirali, ga bom dala v Vaude, ali nekaj takega)

Poporodne depresije sicer nisem imela, sem pa videla kar nekaj porodnic. Znaki so bili sicer različni, skupni pa huda utrujenost, brezvoljnost, brezup, pomanjkanje zanimanja za okolico, motnje spanja.

Zanimiv članek:
http://www.obzornikzdravstvenenege.si/Celoten_clanek.aspx?ID=09e91cb5-834f-4a12-b717-d581708527f1

Veliko je tudi na MedOverNetu
http://med.over.net/forum5/read.php?123,4200566

(odgovor članu vila MaLiNa)
Neposredna povezava do sporočila: 1997
27.11.2009 20:41:42   
Mož*
IZVIRNO SPOROČILO: polari

Mene pa zanima, če je za dojenčka dobro, če malo menjava dude? Mislim po obliki. Jaz imam dve od nuka, pa dve od tomee tipee, pa so različnih oblik, pa me zanima, če to otroka fejst zmede.....

Ne. če sicer nima težav s sesanjem pri prsih. Če pa npr. zmanjkuje mlea, oz. dojenček slabo sesa, menjavanje cucljev še poveča sesalno zmedo.

(odgovor članu polari)
Neposredna povezava do sporočila: 1998
27.11.2009 20:44:49   
dolenjka

IZVIRNO SPOROČILO: vila MaLiNa

Jaz sem zelo ZA, da se dobimo na kavi, oz. sladoledu (ali pa torticahuser posted image user posted image user posted image ). Ne morem pomagat, same sladkarije mi gredo po glavi.
Tudi mi smo danes vozičkali po dežju in to 2x. Dopoldne je bil neznosno siten, popoldne pa neoliko boljši.

Kengurujčka: nimam in ne bom uporabljala; imam dokaj terenski voziček, otroka vleče v ekstenzijo in ni za nositi pokonci (ko bomo zadevo korigirali, ga bom dala v Vaude, ali nekaj takega)

Poporodne depresije sicer nisem imela, sem pa videla kar nekaj porodnic. Znaki so bili sicer različni, skupni pa huda utrujenost, brezvoljnost, brezup, pomanjkanje zanimanja za okolico, motnje spanja.

Zanimiv članek:
http://www.obzornikzdravstvenenege.si/Celoten_clanek.aspx?ID=09e91cb5-834f-4a12-b717-d581708527f1

Veliko je tudi na MedOverNetu
http://med.over.net/forum5/read.php?123,4200566

Tole je pa meni ZELO všeč, predvsem un del o sladoledu in torticah user posted image user posted image user posted image , zgleda da sem jaz mal ti, ker jaz v glavnem tudi samo od tega živim user posted image Glihkar je padla za svobodo ena riževa gorenjka - tamala user posted image user posted image user posted image
Kar se kg tiče sicer ne bi smela sladkarij jest še vsaj 1 leto, ampak prinam, odvisna sem user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Mož*)
Neposredna povezava do sporočila: 1999
27.11.2009 21:21:30   
barika
Evo me iz joge. oni trije zgleda da že spijo user posted image user posted image user posted image , tudi včeraj je Tomaž zaspal okoli 21, pa spal do sedmih zjutraj. Luksuz vam rečem user posted image user posted image user posted image .

Po trg. centrih, če se le da ne gremo. Gremo pa v lidl, hofer, mercator, nakupimo in gremo. po kavicah pa midva nimama navade hodit.

Polari, ne vem jaz sem mojmu stišala vse dude kar sem jih imela in pogojno sprejme samo nukovo kavčukovo.(samo, če mu dam kapljice goruser posted image )

Kengurujčka niti pod točko razno ne, ni dobro za hrbtenico, rajši sling. komaj čakam, da bo star 6 mesecev (oz. da bo sedel), da ga napokama v deuterja in gremouser posted image user posted image .

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 2000
Stran:   <<   < Prejšnja stran  78 79 [80] 81 82   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  78 79 [80] 81 82   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Skupno spanje - da ali ne?
Kje naj spi otrok? V svoji postelji, v svoji sobi že od rojstva dalje ali v skupni postelji skupaj s starši? Večno vpraš...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.