tulpek
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: tulpek Tjaš se ravnokar sam (s pomočjo vrtiljaka) uspava v kinderpetu, nam zadnje čase to kar fajn uspeva. Mislim, da že spi. Sladkarije... raje ne omenjajte, js sem zadnje dni čisto izgubila kontrolo . Še dobro, da nisem iz Lj, ker bi bila prva na Rudniku . Se bo treba malo v roke vzet. Saj danes je že bilo boljše, sem pojedla samo dve rebrci 100g čokolade, ostalo čaka na jutri. Js res ne vem, kaj je to, da so me po 2,5 mesecih začele bradavice bolet . Niti prve dni me niso, sedaj pa je rdeče okrog bradavice in boli . Pa nič kaj več časa ne prebije na zizi kot prej. Da si mali slučajno dlesni ne brusi na meni? Upam, da se to kmalu konča, ker ni nič kaj fajn. 2 rebrci Tolk jaz pojem še preden dobr odprem čokolado Mal poglej tele zize, a je na obeh tko Da ne bo kak mastitis....jaz sem to dala pri Tari čez in ni fajn Aja, pa nič hudga če nisi iz LJ, sej pelje avtocesta do LJ 2 rebrci sta bili danes, prejšnje dni je to izginilo, preden sem jo odprla. Pa sem se včeraj odločila, da se moram malo kontrolirat. Samo bradavice so čist znucane in malo na kolobarju, kjer se bradavice držijo kolobarja, sicer pa nimam nič bolečin ali zatrdlin in tudi mali jih pridno prazni. Ker je včeraj stavkal na desni, sem si jo celo črpala. Sem pozabila napisat eno malenkost, ki mogoče vpliva - dobila sem obisk od , sem ga imela že nekaj časa na sumu, zdaj je pa res tu M. In glede na to, da sem imela takrat bolj občutljive, bi lahko bila to posledica ? Ena je napisala, kako imava z blue baby pridna otročka: to je zato, ker vejo, da ima mami PMS, med MS, po MS, ovulacijski S itd... in vejo, da morajo biti pridni, ker je drugače mami tečna in svojo tečnobo miri na tak način , ki jim lahko prinese konkurenco... Joj, če greva čez kakšnih 14 dni v akcijo lahko pridelava še enega septembrčka, tokrat 2010.
< Sporočilo je popravil tulpek -- 27.11.2009 23:21:49 >
|