|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  103 104 [105] 106 107   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
27.11.2009 14:37:34   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Onasiss)
  Neposredna povezava do sporočila: 2601
   RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del
27.11.2009 14:38:16   
Onasiss
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo

IZVIRNO SPOROČILO: Onasiss

ONASIS en lep dober dan sm se mogla najprej skašlat, ker je bil glih dons pr nas en fajt zarad igračuser posted image

Punca... ssi me narobe interpetirala.... NE MARAM, DA SE IGRAČE NOSIJO V VRTEC. Ja in sem popolnoma istega mišljenja kot ti.

Sem te pa vesela, da poveš ker si si delala z mulci in veš kako je s tem.

sm zgleda furjasto brala, sorčy k sm te napadla k sneta sekerauser posted image

Ej ni panike mi je pa všeč kako si napisala, ker res ne razumem zakaj lahko nosijo igrače v vrtec...mislim al niso dovolj vrtčevske al kva, al jih ne znajo drugače zamotit..... Pa vsak jutr poslušam od kakega otroka k prlaufa u garderobo LEJ JAZ MAM PA TO NOVO TI PA NIMAŠ... MISLIM HALOOOOO  user posted image A že 4 leta stari otroc tekmujejo kaj ma kdo boljš... so še premajhni...

So what....

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2602
27.11.2009 14:38:46   
Urša08
Simonakr jaz bi na tvojem mestu jo mela do septembra v babi varstvu, da ji prišparam bolezni. Saj ji ni treba še tako miceni vse pobrat. S septembrom bi jo dala pa v vrtec. Ampak lej to je samo moje mišljenje. Sem pa drugače jaz tudi mišljenja da se babic ne obremenjuje z čuvanjem otrok in tudi sama ne nameravam obremenjevat babic. 

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2603
27.11.2009 14:38:56   
Onasiss

Pri Simoni polovični čas ne pride v poštev ker je dec škrtuser posted image , pa mislm d pri njih v vrtcu sploh ni te opcije

user posted image user posted image user posted image

So what....

Neposredna povezava do sporočila: 2604
27.11.2009 14:40:51   
Čebel@
buuser posted image

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 2605
27.11.2009 14:41:26   
Onasiss
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@

buuser posted image

So what....

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2606
27.11.2009 14:41:55   
Čebel@
kolumbo.......a nisi ti iskala eno igračo k se obročki gor natikajo???(joj kako se tole čudno bereuser posted image )

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2607
27.11.2009 14:42:20   
Čebel@

buuser posted image

a si se kej ustrašla?user posted image

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 2608
27.11.2009 14:42:53   
Urša08
Simona pa tvojmu predlagej da isto vsoto evrčkov vsak mesec tašči nakažeta, potem bo pa mogoče bolj za vrtecuser posted image user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 2609
27.11.2009 14:43:13   
Urša08
Kolumbo a se bajta že šajnauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2610
27.11.2009 14:44:35   
Čebel@
eno zanima za rdečo ritko:

http://www.ringaraja.net/forum/rde%C4%8Da_ritka/m_4683854/tm.htm

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2611
27.11.2009 14:44:41   
Urša08
Men otročka še spita, stanovanje skoraj popedenano. Prejle je še bratranec na eno kavico prletu da sva mal počvekala. Sedaj se mi pa prov prileže tukile mal zabušavatuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2612
27.11.2009 14:44:48   
baki
evo mene.a ste me kaj pogrešale?sva bla z nikom v bolnici.nik je bil pozitiven h1n1.mi je v sredo tk zakuhal da mu tudi vročine nisem mirla sam svečko sem mu dala,sam vročima ni padla.pa sem ga pelala k dežurnemu pa kr v bolnico.so mu vzeli bris iz noska pa je blo potrjeno.skoraj 100% je da sva jo s katjo meli in da je nik pol od mene fasal.pol so mu pa dali svečko voltarena pol pa je vročina padla.tk da je mel tri dni vročino.nazade so mu dali svečkoob 1.00 ponoči je mel 38.9.pa je do zdej še ni mel.upam da je ne bo več.na pljučih pa ni zaenkrat nič čut.

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 2613
27.11.2009 14:45:08   
Onasiss
Kolumbo...evo samo zate... user posted image user posted image user posted image
http://www.youtube.com/watch?v=mu6f29zV3kM

So what....

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2614
   [Brisano sporočilo]
27.11.2009 14:45:31   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Čebel@)
  Neposredna povezava do sporočila: 2615
27.11.2009 14:45:35   
Urša08
sjmm lep kuhinja, me prov firbec matra kako jo bosta zrihtalauser posted image  

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2616
27.11.2009 14:46:03   
Urša08

kolumbo.......a nisi ti iskala eno igračo k se obročki gor natikajo???(joj kako se tole čudno bereuser posted image )

ja jst hočm sam une zvezdice od Fisher price, pa jih nikjer ne najdem razen na Sončku, a si jih kje drugje vidla?

Zakaj pa pr sončku ni dobr?

Neposredna povezava do sporočila: 2617
27.11.2009 14:46:32   
Urša08

Kolumbo...evo samo zate... user posted image user posted image user posted image
http://www.youtube.com/watch?v=mu6f29zV3kM

kaj pa zameuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 2618
27.11.2009 14:46:37   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: baki

evo mene.a ste me kaj pogrešale?sva bla z nikom v bolnici.nik je bil pozitiven h1n1.mi je v sredo tk zakuhal da mu tudi vročine nisem mirla sam svečko sem mu dala,sam vročima ni padla.pa sem ga pelala k dežurnemu pa kr v bolnico.so mu vzeli bris iz noska pa je blo potrjeno.skoraj 100% je da sva jo s katjo meli in da je nik pol od mene fasal.pol so mu pa dali svečko voltarena pol pa je vročina padla.tk da je mel tri dni vročino.nazade so mu dali svečkoob 1.00 ponoči je mel 38.9.pa je do zdej še ni mel.upam da je ne bo več.na pljučih pa ni zaenkrat nič čut.
revčkiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za Nika in zate........se bojim da bo tega vedno večuser posted image

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 2619
   [Brisano sporočilo]
27.11.2009 14:47:18   
Brisani uporabnik

(odgovor članu baki)
  Neposredna povezava do sporočila: 2620
27.11.2009 14:47:28   
Čebel@

ja jst hočm sam une zvezdice od Fisher price, pa jih nikjer ne najdem razen na Sončku, a si jih kje drugje vidla?
ne glih pri sončku sem jo videlauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2621
27.11.2009 14:47:33   
Urša08
IZVIRNO SPOROČILO: baki

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 2622
   [Brisano sporočilo]
27.11.2009 14:49:51   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Urša08)
  Neposredna povezava do sporočila: 2623
27.11.2009 14:50:59   
Čebel@

IZVIRNO SPOROČILO: Urša08

Sej je čist ok, sam ne spravm se naročit, oz bi verjetno še kej najdla.
Danes greva v BTC se je tašča ponudila za varstvo pa še kuverto ma prštimanouser posted image , tko d če jih ne bom tm dobila bom pol na Sončku naročala.
meni je sonček kul ker so res točni pa po povzeju lahko plačašuser posted image user posted image user posted image .......u super za taščino kovertouser posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2624
27.11.2009 14:51:25   
Urša08

IZVIRNO SPOROČILO: Urša08

Sej je čist ok, sam ne spravm se naročit, oz bi verjetno še kej najdla.
Danes greva v BTC se je tašča ponudila za varstvo pa še kuverto ma prštimanouser posted image , tko d če jih ne bom tm dobila bom pol na Sončku naročala.

Super za varstvo user posted image user posted image user posted image user posted image Men bi tud tok sedl it mal po štacunah.

Neposredna povezava do sporočila: 2625
Stran:   <<   < Prejšnja stran  103 104 [105] 106 107   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  103 104 [105] 106 107   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako je v resnici imeti dva otroka, mlajša...
Pripnite ta dvojni voziček in se pripravite na divjo vožnjo. Dobra je.
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?