sjmm
|
Evo naš mali pančka, je imel fajn malco...200g sadja in en mufins....sem se včeraj mal v razsuto kuhno ušunjala in sem jih na hitro naredila...tale z jogurtovim biskvitom, koščki čokolade in janežom...so mulčki čist nori....tistih iz škatel mešanic ne marajo... urša....ja lepo lepo da sta tvoja sončka bolje , vau ti pa skoz neki stanvanje pedenaš...kok si pridna ...glede ...kuhne...je v delu...upam, da bo čez vikend že počas bolje, sem pa hotla približek takim mal podeželskim kuhnam , sej je blo že zdej, no pa bo še mal bol...........mmmmm, upam, da bo tko k sm si zamislila črticaa...če imaš mogoče kaj od Justa....mojemu pomaga Tea tree krema ali pa Pedibon...ki je prvotno za noge, a lepo pocajta vse živo...tudi razpokane ustnice...naš jan je nogometaš in v jeseni še dolgo igrajo zunaj, ko je že mraz, pa ga s to kremo namažem po obrazu in ustnicah, ko ima vse razpokano ..par dni pa je gut ali pa ognjičeva...tudi dela čudeže,no, to so moje izkušnje...upam da bo ritka kmalu bolje!! No, moj je teku po mal materiala, da nadaljuje, jz morm pa zdej mal papirje poštimat, pa Proklik prečekirat, pol pa itak že moji petkovi utrujenčki pridejo domov... aja...tole morm podelit...včasih sem jim zmeri sobe poštimala dopoldan, ko so bili v šoli...sej vem ...zelo vzgojno, a oni to pač počnejo pol v soboto...v glavnem..zdej pa imam bol mal cajta, seveda , včeraj pa sem si ga vzela in sem jim postelje preoblekla, vse lepo zložila na poličke, pa vse životinsko carstvo na postle...so me kr objemal, ko so prišli domov...