Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 27.11.2009 11:46:56
|
|
|
|
sjmm
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanci29 pri nas se igrač ne nosi v vrtec...če kdo hoče lahko kaj prinese samo ti že vnaprej povejo da ni nujno da jo bo tudi domov prinesel suhe slive-jest jih ne lupim....sicer jih pa tud že kar nekaj časa ni jedla vse najnaj obmesečnici zarji in aljažu urša-tud men ni jasno kako poštimat 4 otroke sjmm-kaj pa ti delaš drugač ko nisi na porodniški aja pa še zadnč ste se menle o tem a ostat doma z otrokom al it v službo...jest sem defenitivno za to da ne ostanem doma...in če bi imela šanso zbiranja ostati doma ali služba bi defenitivno izbrala drugo varjanto...super pa za vas ki imate to željo in še bolje je to da jo lahko izkoristite Helov! ja, jz sem pa kr doma, drugače pa možu vodim računovodske zadeva za s.p., vmes seveda ko najdem čas, drugače pa je po ta velkem en sam gospodinjski del pa mulčki ...tko, da imam ta privilegij, da mi zjutraj ni treba od doma, ker tud mož otroke pelje v šolo spotoma k gre na stavbo, sicer pa so potem itak cel dan povečini z mano, on jih pa zjutraj napoka, ampak to je pač zdej ko imamo malega , prej sem jih pač jz ....to je to
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 27.11.2009 12:00:03
|
|
|
|
sjmm
|
Evo naš mali pančka, je imel fajn malco...200g sadja in en mufins....sem se včeraj mal v razsuto kuhno ušunjala in sem jih na hitro naredila...tale z jogurtovim biskvitom, koščki čokolade in janežom...so mulčki čist nori....tistih iz škatel mešanic ne marajo... urša....ja lepo lepo da sta tvoja sončka bolje , vau ti pa skoz neki stanvanje pedenaš...kok si pridna ...glede ...kuhne...je v delu...upam, da bo čez vikend že počas bolje, sem pa hotla približek takim mal podeželskim kuhnam , sej je blo že zdej, no pa bo še mal bol...........mmmmm, upam, da bo tko k sm si zamislila črticaa...če imaš mogoče kaj od Justa....mojemu pomaga Tea tree krema ali pa Pedibon...ki je prvotno za noge, a lepo pocajta vse živo...tudi razpokane ustnice...naš jan je nogometaš in v jeseni še dolgo igrajo zunaj, ko je že mraz, pa ga s to kremo namažem po obrazu in ustnicah, ko ima vse razpokano ..par dni pa je gut ali pa ognjičeva...tudi dela čudeže,no, to so moje izkušnje...upam da bo ritka kmalu bolje!! No, moj je teku po mal materiala, da nadaljuje, jz morm pa zdej mal papirje poštimat, pa Proklik prečekirat, pol pa itak že moji petkovi utrujenčki pridejo domov... aja...tole morm podelit...včasih sem jim zmeri sobe poštimala dopoldan, ko so bili v šoli...sej vem ...zelo vzgojno, a oni to pač počnejo pol v soboto...v glavnem..zdej pa imam bol mal cajta, seveda , včeraj pa sem si ga vzela in sem jim postelje preoblekla, vse lepo zložila na poličke, pa vse životinsko carstvo na postle...so me kr objemal, ko so prišli domov...
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 27.11.2009 12:09:53
|
|
|
|
Ajvy
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Aljažu in Zarji vse naj naj za obmesečnico tudi od nas
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 27.11.2009 12:52:31
|
|
|
|
MIHAILO
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 no zdej sem pa zašuštrala Mihailo sem ti hotla reči da kadar imamo mi takle jokec so al zobki al je pa bolančkan. Poskušaj ugotoviti zakaj joka. A joka tudi če med vama spi ponoči. A joka ker mu duda vn pade, pa ko jo popraviš je ok,...? mah 100 variant. Lej če so zobki in mu namažeš s calgelom se otroček ponavadi čisto umiri in zaspančka.Probaj Jaz mu pa na tvojem mestu ne bi vsako noč dajala calpola ker to ni rešitev. Če ga karkoli drugega boli ga pa pelji kar do p. naj ga pogleda da se neha tole nočno jokanje ja duda pomaga ampak je treba skoz vstajat in jo dajat...sej zajoka ze vedno se ni blo nocke da ni sam zdaj pa po 30x vstanem ker zajoka al kaj sanja,al so zobeki...ne vem...enkrat ga je umiril gengigel,enkrat sem dala calpol ker je res veliko jokal ,vceraj pa skoz dudo dajala in ga ob 5h dala k nam da ni bilo treba vstajat,drugace lepo spi v svoji postelji in mu 2,3 dam dudo za celo noc...upam,da kamlu mine v sredo imamo p in bom omenila,drugac pa ne bi rekla da je bolanckan...prebavo smo tudi uredili tko da tudi zvija ga ne ,ker kaka lepo veckrat na dan...kaj pa vem ,sam upam da kmalu mine...zdaj sem ga dala ajat jaz grem pa kosilat...se se javim ...hvala punce za nasvete
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 27.11.2009 12:53:57
|
|
|
|
MIHAILO
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ hvala vam za odgovore .......jaz sem pa Hani tipitopi pospravila sobico(še po tleh moram pomiti),sedaj ji grem pa dati kuhat kosilo,mala je šla pa pančkat urša.......čist si pridna s pospravljanjem aljažu in zarji......tudi od naju vse naj naj za mini RD onasiss....... za tako nočko......zakaj pa sem pridna? .......prav je da se tukaj malo spihaš in normalno da je potrebno da se otrok dobro počuti v vrcu mihailo.....držim pestke da bojo noči kmalu prespane tko kot je treba ....jaz ji sliv še nisem dala,jih pa imam namen dati birdy.....dobro opravi na izpitu ......joj revčki-pocajtejte se claud......upam da boš lahko ti tudi še kakšno kitico odspala .....Hana še ni dobila čeveljčkov na noge tko da ti ne znam svetovati....mogoče bo onasiss več vedela o tem posodo pomiti in skuhat kosilo za malo hvala kdaj imas zdaj izpite?da bomo pestke stiskale..
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 27.11.2009 13:15:43
|
|
|
|
MIHAILO
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Aljažu in Zarji vse naj naj za obmesečnico tudi od nas [/quote in se od nas...
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 27.11.2009 13:19:55
|
|
|
|
Shuka
|
Ojla pupe, evo neprespana noč za nami, ja vem mal pozno se javljam , očino, no vse kaže na to, da mu dva al pa trije zobki zgornji ven rinejo kar skupaj, zdele in včeraj tudi je bil čez dan znosen, še tu pa tam jamra, zvečer je pa žurka in na vsake 2 ure z mojim dežurava in umirjava 15-30 minutni jok, predno mazilo prime za dlesni še traja. Se mu pa vidi zgornji kočnik k je že bel pa 1 in 2 zgoraj k od spodaj pogledam neki belga.Pa ne dovoli tipanja ustec in mazanja, takrat se vklopi sirena. Še vedno upam, da je samo to! Hvala za objemčke in pikepoke, zlate ste.
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 27.11.2009 13:23:17
|
|
|
|
Onasiss
|
Pavza.... od učenja.... Črtica...kaj pa cinkvo olje? 2x namažeš in je tipi top.... naši drugače tudi ni nič pomagalo... tanci....potemtakem morate dat delat tako posteljo, da bo imel daddy zase 50 cm ti pa preostalih 150 cm.... pa boš ti na svoji polovici on pa na svoji.... sjmm....mani je tudi všeč podeželski stil, tak bolj kmečki. Imam sedaj celo sklednik in sem čist hepi. pa čist si pridna...vau...
< Sporočilo je popravil Onasiss -- 27.11.2009 13:24:32 >
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 27.11.2009 13:34:53
|
|
|
|
sjmm
|
evo moja sanjska kuhna, sam obstoječi pa še mal manka do tja...sej bo, sam da bejbiji še mal zrastejo
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 27.11.2009 13:39:08
|
|
|
|
MIHAILO
|
IZVIRNO SPOROČILO: sjmm evo moja sanjska kuhna, sam obstoječi pa še mal manka do tja...sej bo, sam da bejbiji še mal zrastejo lepa kuhinja
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 27.11.2009 13:39:55
|
|
|
|
MIHAILO
|
grem mala llezat dokler se Mihailo spi...se slisimo...
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 27.11.2009 13:41:46
|
|
|
|
Onasiss
|
sjmm...full lepa kuhinja Claud...glede na to, da naša že sama hodi sem ji dala do sedaj le 2x čevlje. Se mi zdi, da je kar potrebovala, da se navadi na njih, glede na to, da je že osvojila tehniko hoje in lovljenja ravnotežja. Noter je v bremzicah, za ven je itak v vozičku in v vreči tako, da čevljev ne potrebuje. Če pa kam gremo kjer naj bi lahko hodila (tudi ne pada več na roke) vzamem čevlje s seboj in ji šele tam obujem.
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 27.11.2009 14:06:18
|
|
|
|
lilcha
|
Oj Da se še jst javm pa poročam kaj je z našo punco... Dons smo mel kontrolo pri P ker je v torek dobila iz lepga vročino 39.6...Ta vročina je pol vztrajala da četrtka zjutri oz. je že ponoč izzvenela...druzga nč kej tazga razn da ji zgornja enka ven hodi in ma že čist belo in bolečo dlesen...Je pa rekla P da to od zobka ne more bit tko visoka vročina in da je imela očitno neko virozico... Komi čakam jutr k bomo šli končno lohk mal ven na luft... upam da ne bo glih skoz dežval... Ker nam je v sredo odpadel sistematski zaradi bolezni ga imamo zdej 15.12. Aja pa zdej se je kao začela neki plazit oz. kobacat naenkrat tko da bi lohk dobila kr obe živalci naenkrat - 9 mesecev No tko to je zaenkrat to, vi pa bodte še naprej tko faj kot ste. Lep pozdrav
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 27.11.2009 14:20:29
|
|
|
|
simonakr
|
Dan punce! VIKEND!!!!! Ravno zdele sm brala da imaš člahko ta novo gripo, ne da bi vedel zanjo. Fajn pol pa tko preboliš, teb ni nič, vsi ostali okrog tebe pa zbolijo. Črtica - naši pomaga sucoderm al pa praška pasta z bepantenom. A kaj je to? To je ena nagravžna rjava pasta ki ne gre stran iz oblek če po možnosti napackaš, dobi se jo pa v lekarni. Sjmm - sej je lepa kuhna sam tolk je za pucat. Moja nasledna bo čist ravna pa po možnosti nobenih prevelikih okraskov in okrasnih polic! KAJ BI VE NAREDLE: Vrtec za Lariso dobim skoraj 100 % , je pa nastal drug problem. Moj je ne bi dal že januarja oz februarja v vrtec ker je premejhna in glavni razlog - zakaj bi plačeval vrtec če je pa mama - moja tašča, ki jo sedaj pazi, zastonj! DA, MOJ MOŽ JE ŠKRT! Tašča je sicer rekla da ji ni problema pazit tamale samo jest je ne bi preveč obremenjevala pa še zdi se mi da tamali ful od vrtca odnesejo. Moja mami mi je tud svetovala da naj jo dam v vrtec. ZDEJ PA KAJ NARDIT? Že 2x k sva se pogovarjala o tem sva se na fertik skregala, pa še vedno je vsak svojga mnenja. Je pa še drug problem - tud če zdej zavrnem mi noben živ bog ne bo garantirov da bom pa septembra dobila vrtec; še rajš me bodo odbil (se je že naredlo pa ne samo enkrat!). Bodo pa septembra 2 enoti ukinili ker imajo toliko prvošolcev. Prosim nasvet!! No zdej grem pa pospravlat, dokler mala še spi in imam jest elan!
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 27.11.2009 14:25:07
|
|
|
|
Onasiss
|
sIMONA... SIMPL KO PASULJ...daš jo v vrtec pa magar samo za polovični čas, da se navadi na okoliš in vrstnike.... torej magar samo od 8 do 12 al kako že to gre....
|
|
[Brisano sporočilo] 27.11.2009 14:26:42
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 27.11.2009 14:27:30
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 27.11.2009 14:27:39
|
|
|
|
simonakr
|
IZVIRNO SPOROČILO: Onasiss sIMONA... SIMPL KO PASULJ...daš jo v vrtec pa magar samo za polovični čas, da se navadi na okoliš in vrstnike.... torej magar samo od 8 do 12 al kako že to gre.... Ja sej jest sm tud tko mislna, zdej samo mojga morm še prepričat!
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 27.11.2009 14:32:04
|
|
|
|
Onasiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo ONASIS en lep dober dan sm se mogla najprej skašlat, ker je bil glih dons pr nas en fajt zarad igrač Punca... ssi me narobe interpetirala.... NE MARAM, DA SE IGRAČE NOSIJO V VRTEC. Ja in sem popolnoma istega mišljenja kot ti. Sem te pa vesela, da poveš ker si si delala z mulci in veš kako je s tem.
|
|
[Brisano sporočilo] 27.11.2009 14:32:19
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 27.11.2009 14:32:50
|
|
|
|
Onasiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: simonakr IZVIRNO SPOROČILO: Onasiss sIMONA... SIMPL KO PASULJ...daš jo v vrtec pa magar samo za polovični čas, da se navadi na okoliš in vrstnike.... torej magar samo od 8 do 12 al kako že to gre.... Ja sej jest sm tud tko mislna, zdej samo mojga morm še prepričat! Nč prepričevat... takoj ga poklič na govorilne ure!!!!!!!!!!!
|
|
[Brisano sporočilo] 27.11.2009 14:33:18
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 27.11.2009 14:34:23
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 27.11.2009 14:34:38
|
|
|
|
Urša08
|
ojla i am back
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 27.11.2009 14:35:09
|
|
|
|
Onasiss
|
aja pa še ena fora je bla... Je v sredo zjutraj prinesu nek meč iz Meca, popoldne ga ni blo več...v četrtek pa ga je prinesu en drug fantek, pa je Vito reku, da je to njegov meč in .... no skratka... bil je fajt....
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?