Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevke 2010 - 2.del 26.11.2009 19:01:48
|
|
|
|
lucika
|
3SONCEK3, hihi, lepe slikce. jaz se skor ne upam lotit naših spravljenih škatel. ker se mi bo itak zmešalo od veselja... in bom to potem vlačila sem in tja cele dneve...:) imam pa predlog, če boš še kupovala...meni se zdijo veliko boljši bodiji, ki se odpnejo čez celo. kot benkice, samo da so bodiji. da ne rabiš čez glavo vlačit zadev... flaške...pri prvem smo bili na nuku, kasneje na aventu, zdaj na koncu na babylove, pri drugem računam,da mu je sploh ne pokažem. če se polno dojijo itak ne rabijo nekaj ekstra pit...tak da prvih par mesecev sigurno ne kupim. voziček imam, posteljico in jogi tudi, previjalno na poti, voziček tudi pripravljen, jajčko, cotke, pleničke tudi.....rabim še posteljnino in eno goro zadev iz dm in lekarne. kaj še sploh drugega? pa šele začela sem:)))) sara2007, bravo za potrditev bejbike. je tak hecen filing, itak ne bomo čisto čisto sigurne, dokler ne bodo zunaj.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2010 - 2.del 26.11.2009 19:14:47
|
|
|
|
rožca26
|
IZVIRNO SPOROČILO: lucika sara2007, bravo za potrditev bejbike. je tak hecen filing, itak ne bomo čisto čisto sigurne, dokler ne bodo zunaj. Če ti spolovilo pokaže G, pol ste lahka ziher, da je tistega spola k vam ga je določil.
|
|
RE: Marčevke 2010 - 2.del 26.11.2009 19:18:36
|
|
|
|
rožca26
|
Joj, moj je doma, pa sam neki naklada in se pi.................................zdi čez plače. Včasih mi gre prov na živce. Pol pa se sprašuje zakaj sm besna,kadar gre on na pir. Odkar je Vid pr ns, sm bla jest sam 1x na pijački sama, drgač ga moram vedno vlačt s sabo. Pol mi pa prav, da on se mora zluftat pa vse predelat. Jooooooooooooooooj je dons mi neki tečen - že od zjutrej. Mi niti v miru ne pusti knjige brat!!!!!!!!!! In butlj sploh ne opaz, da ga ne poslušam Joooooooooooooooooooooooj sm jezna. Pa tašča mi gre dons tud na živce
|
|
RE: Marčevke 2010 - 2.del 26.11.2009 19:21:06
|
|
|
|
rožca26
|
Me prov zanima kako je kej lunka upravla Po vsej verjetnosti ga zdej žurira in nazdravlja Ej lunka - oglas se kej na
|
|
RE: Marčevke 2010 - 2.del 26.11.2009 19:25:59
|
|
|
|
Zvezdici
|
rožca - Reci mu, da jutri zvečer greš se pa ti mal luftat ven . Oziroma, malo si pa res lahko privoščiš časa zase! sara - za
< Sporočilo je popravil Zvezdici -- 26.11.2009 19:27:49 >
|
|
RE: Marčevke 2010 - 2.del 26.11.2009 19:28:38
|
|
|
|
rožca26
|
IZVIRNO SPOROČILO: Zvezdici rožca - Reci mu, da jutri zvečer greš se pa ti mal luftat ven . Oziroma, malo si pa res lahko privoščiš časa zase! si ga bom v soboto Pa mi je prov vseen kak si bo zrihtal šiht. Nej tud on za sina poskrbi.
|
|
RE: Marčevke 2010 - 2.del 26.11.2009 19:35:29
|
|
|
|
Zvezdici
|
Rožca ti dam čisto prav!!
|
|
RE: Marčevke 2010 - 2.del 26.11.2009 19:36:53
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: rožca26 IZVIRNO SPOROČILO: lucika sara2007, bravo za potrditev bejbike. je tak hecen filing, itak ne bomo čisto čisto sigurne, dokler ne bodo zunaj. Če ti spolovilo pokaže G, pol ste lahka ziher, da je tistega spola k vam ga je določil. mam dokaz na slikci! zdej ata ne bo mogu rečt da jo je poštar delu
|
|
|
|
RE: Marčevke 2010 - 2.del 26.11.2009 20:05:34
|
|
|
|
mammamia
|
Živjo! Glede spola je včasih lahko veliko presenečenje! Moji sestri so na vsakem ultrazvoku pokazali da je fantek, pa je vse kupila v modrem, se božala po trebuščku in govorila "moj sinček..." Rodila pa se je punčka in njen mož je najprej mislil, da so otroke zamenjali....
|
|
|
|
RE: Marčevke 2010 - 2.del 26.11.2009 20:12:26
|
|
|
|
mammamia
|
Zanima me kako pogosto čutite otročkove brcike v tebuščku. Jaz jih kar pogosto in včasih so že zelo močne! Še posebno zvečer. Včasih pa me tudi ponoči zbudi! Ali vas tudi kaj zbada v trebuhu?-predvidevam da je to zato ker se maternica širi. Vse ste že tako pridne pri nakupu otroške opreme, pa me zanima če mogoče katera ve kateri vozički so po teži najlažji(kajti pri nas imamo ene stopnice)in se najlažje zložijo.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2010 - 2.del 26.11.2009 20:17:17
|
|
|
|
sandrica23
|
Dober večer Moji sodelavki je na NS,tudi rekla da ma fantka pol pa na Morfologiji, da je pupa Sam je pol šla še na en UZ(samoplačniško) tak da je zdaj te pupika Meni je rekla 2x da je fantek pa še 2x se je videl luli Cotike-sem že skoraj vse dobila nazaj kaj sem mela za Lana,tak da to ni panike Voziček-sta ga kupile botra in sestrična od mojega Bunda-še imam eno malo večjo-taki lepi plašč sem imela pa sem ga tašči dala kr ga jaz ne morem več dobit preko prsi Kile-zredila sem se že 9kg.sam v trebuh.Naj bolj pa me ovirajo prsi,ker imam že po naravi malo večje zdaj pa mi rastejo kr nekam Morem še prebrat vse enkrat skozi ,da še lahko kaj napišem Lep večer
|
|
|
|
RE: Marčevke 2010 - 2.del 26.11.2009 20:19:52
|
|
|
|
Zvezdici
|
mammamia - jaz brcike čutim tudi že zelo močno in čez cel dan. Tudi ponoči mi včasih ne pusti spati. Glede pogostosti so pa ubistvu tako, da zjutraj ko se zbudim začne, nato nekje med 10 in 11h je kar aktivna. Se nato malo umiri in ponovno ''oglasi'' nekje popoldan ob 3h (včasih je tudi drugače), potem pa je po malem aktivna vse od 6h, pa do 9h. In ko se uležem, mi še takrat zaželi lahko noč in greva spat . Ubistvu je kar aktivna. Glede zbadanja v trebuhu imam jaz včasih kar močne bolečine, me vse zateguje. Včasih me dajejo taki krči, podobno, kot takrat pred menstruacijo. Veliko punc ti bo reklo, da pomaga piti magnezijeve tablete.
|
|
RE: Marčevke 2010 - 2.del 26.11.2009 20:20:13
|
|
|
|
sandrica23
|
Mene ponoči včasih zbudi in ne morem spat ene pol ure.Obvezno pa moram na wc kr lih na mehur binca Jaz v glavnem čutim zelo pogoste brcike vseh 24 ur....
|
|
|
|
RE: Marčevke 2010 - 2.del 26.11.2009 20:23:14
|
|
|
|
Zvezdici
|
Glede kil, pa tudi mene počasi malo začelo skrbeti. Namreč zredila sem se že za 11kg, ampak mi ni jasno kako je to mogoče ker se ne prenajedam. Po 6h zvečer, pa tudi ne jem. In mi je vse skupaj že kar malo čudno. Saj vem, da je odvisno od vsake , vendar 11kg . sandrica - mene tudi moje prsi ovirajo, da je joj. Vendar jaz prej nisem imela velike. So pa sedaj zrasle za skoraj 2 košarici in mi je prav neprijetno. Še posebej, ko me nekdo po dolgem času vidi in se takoj zabuli v moja dva balona .
|
|
RE: Marčevke 2010 - 2.del 26.11.2009 20:24:38
|
|
|
|
Zvezdici
|
IZVIRNO SPOROČILO: sandrica23 Mene ponoči včasih zbudi in ne morem spat ene pol ure.Obvezno pa moram na wc kr lih na mehur binca Jaz v glavnem čutim zelo pogoste brcike vseh 24 ur.... Joj to tudi mene največkrat matra. Ko sem šla npr. 5 minut nazaj na wc, pa mi tamala toliko razdraži mehur, da moram brez usmiljenja še enkrat .
|
|
RE: Marčevke 2010 - 2.del 26.11.2009 20:37:21
|
|
|
|
sandrica23
|
me veseli da nisem edina s temi problemi Je pa meni tud prav nelagodno ko se vsak piči v prsi...groza A že keri kaj teče ven ?Meni je lih dans se pokazal en velik flek na spodnji majci...sem bla kr malo v šoku,kr pri Lanu mi ni tak hitro začelo. Pa naenkrat dobim trdi trebuh kot kamen...sem brala, da naj bi bili to neke vrste lažni popadki,kao enkrat do dvakrat na dan.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2010 - 2.del 26.11.2009 20:47:51
|
|
|
|
3Sonček3
|
lucika ja vem da so taki bodiji bolši kot si ti rekla, sm te je mami kupla pa bom kr tihu pa se pač potrudla tut s temi, sm lahko samo hvaležna
<center><embed src="http://www.widdlytinks.com/tickers/birthday/birthdayticker.swf" FlashVars="t1=I'm Having a Birthday!&t2=days until my birthday!&t3=Today is the day!&bckimg=17&y=2013&m=2&d=23&colorNumber=1&fonttype=Romantic" quality="high" w
|
|
|
|
RE: Marčevke 2010 - 2.del 26.11.2009 20:54:12
|
|
|
|
rožca26
|
IZVIRNO SPOROČILO: Zvezdici sandrica - mene tudi moje prsi ovirajo, da je joj. Vendar jaz prej nisem imela velike. So pa sedaj zrasle za skoraj 2 košarici in mi je prav neprijetno. Še posebej, ko me nekdo po dolgem času vidi in se takoj zabuli v moja dva balona . Če maš ti dva balona - kuga mam pol jest Mogoče une žoge za aerobiko največje velikosti Drgač pa se men mlek že nabira. K se grem tuširat se mi nabirajo na bradavici kapljice, pa vedno mam občutek, da je tm mokro. Sta pa sam 2 varijanti - al tolk švicam, al pa mlek teče
|
|
RE: Marčevke 2010 - 2.del 26.11.2009 20:57:19
|
|
|
|
Anonimen
|
punce kje dobit kako hudo odejico? trenutno imam nagledano tole: Pa še paše zraven rdeče MC lupinice, edin kar me moti je cena, 40 eur mi je pa malo too much.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2010 - 2.del 26.11.2009 20:58:13
|
|
|
|
rožca26
|
Drgač me je pa moj še bolj razp Mi reče, da sem jest na porodniški in da moram sam jest skrbet za otroka Pa mislim, ta je **** Sm mu sam rekla, da prvič sm na bolniški, kot drugo pa že skor v 3. trimesečju in mi ni jasn, da sm si lahk tazga deca našla. Budalooooooooooooooooooooooooo!!!!! JOJ BI GA PROV PREMLATLA, PA NJEGOVO MT TUD, K GA JE TKO VZGOJILA Mi ga bo jutr pazla, pa bi najraj rekla, da ga ne sme. Sam kaj k je mali buban, pa ni fajn da ga v leglo bacilov vlačim - v ZD. Nej se gre solit moja G, da mi je ukazala, da moram bit vsak teden pri njih na tehtnici. Bi najraj zahtevala povračilo stroškov prevoza
|
|
RE: Marčevke 2010 - 2.del 26.11.2009 20:58:19
|
|
|
|
Anonimen
|
Mama rožca si le prišla gor
|
|
|
|
RE: Marčevke 2010 - 2.del 26.11.2009 20:58:34
|
|
|
|
3Sonček3
|
Mene brcike ponoči zaenkrat ne zbujajo, mam kr mirno noč glede tega, morm pa ustajat zarat pounega mehurja, kr več al manj čaj pijem in pol skos scat hodt . Drgač smo pa aktivni zjutraj okol 10-ih pol okol 12-ih okol 15-ih potem pa kukr je, zvečer pa tut obvezno takrat pa kr trebuh poskakuje, je vrjetno zelo vesel/a da je oči zraven in naju razveseljuje s svojim kobacanjem. Glede spola sm tut že večkrat napisala da mi lahko ves čas govorijo da bo al pa ves čas da bo ne vrjamm dok ne vidm. Sm slišala da večkrat napovejo punčko pa ji med porodom neki zraste med nogami, manjkrat pa se dogaja da napovejo fantka in med porodom kej zgubi in se rodi brez lulčka Ma kar bo bo sm da je fant zdrav ane. Zdej vas pa zapuščam, mi je zagrozil, da mi bo RR blokirou da nebom več mogla gor, kr sm cele dneve sm na tem forumu, hehe je kr mal lubosumn na vas . Tko da če me kak dan nebo na spregled veste kaj se je zgodilo z mano . Lepo ajčkejte pa se tipkamo jutr (upam)
<center><embed src="http://www.widdlytinks.com/tickers/birthday/birthdayticker.swf" FlashVars="t1=I'm Having a Birthday!&t2=days until my birthday!&t3=Today is the day!&bckimg=17&y=2013&m=2&d=23&colorNumber=1&fonttype=Romantic" quality="high" w
|
|
|
|
RE: Marčevke 2010 - 2.del 26.11.2009 21:00:18
|
|
|
|
rožca26
|
IZVIRNO SPOROČILO: sara2007 punce kje dobit kako hudo odejico? trenutno imam nagledano tole: Pejt pogledat v BC ali Pikapolonico. Drgač sm pa tud v Domžalah vidla posteljnino za dojenčke v trgovini s posteljnino, tko da pejt še tja pogledat (v trg. s posteljnino, mislim).
|
|
RE: Marčevke 2010 - 2.del 26.11.2009 21:00:20
|
|
|
|
strumf
|
oj. sem se pravkar izmerila (preko popka kajne?), mera je točno 100cm, v enem tednu pridobila 3 cm . kaj je to velik? sm še nisem dragija dohitela , mam še 5 cm fore . glede brcik pa jaz opažam zadnje čase zatišje, je aktiven samo zvečer ko grem spat- včasih bolj vščasim malo manj. čez dan pa kakor kdaj, ponavadi zaradi gužve v službi, sploh ne vem da kaj brcne jutri pa greva z dragijem čez vikedn v Laško, se malo razvajat. tako da vas berem v nedeljo, razen če bom tam kje našla kak rač, da se vam javim.bodite fajn, pa čim manj nevščenosti čav bav
|
|
|
|
RE: Marčevke 2010 - 2.del 26.11.2009 21:02:28
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: rožca26 Drgač me je pa moj še bolj razp Mi reče, da sem jest na porodniški in da moram sam jest skrbet za otroka Pa mislim, ta je **** Sm mu sam rekla, da prvič sm na bolniški, kot drugo pa že skor v 3. trimesečju in mi ni jasn, da sm si lahk tazga deca našla. Budalooooooooooooooooooooooooo!!!!! JOJ BI GA PROV PREMLATLA, PA NJEGOVO MT TUD, K GA JE TKO VZGOJILA Mi ga bo jutr pazla, pa bi najraj rekla, da ga ne sme. Sam kaj k je mali buban, pa ni fajn da ga v leglo bacilov vlačim - v ZD. Nej se gre solit moja G, da mi je ukazala, da moram bit vsak teden pri njih na tehtnici. Bi najraj zahtevala povračilo stroškov prevoza Ne se sekirat, ker ni vredno. Tut mojega včasih razganja, pa mu je vse treba 100krat rečt, da ne govorim kako je ko kam gremo. Je treba nejpri za ta majhnega otroka poskrbet pol pa še za tavelikega In potem ko sta oba zrihtana, torba pripravljena me pa moj preganja če sem že, prej je pa gospod pol ure risanke gledu, ja prav ste slišale risanke Mu je rekla moja mami da mu bo za božićka kupila dvd z risankami
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?