Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 27.11.2009 9:15:33
|
|
|
|
birdy
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ kaj imajo vaši doma na nogicah-nogavičke z bremzicami,kakšne copatke...??? Kristi ma žabice, pa čez al debele štumfke z bremzicami al pa copatke (naštrikala tašča). Za ven ma pa žabice, štumfke (ta debele, take mam sam z bremzicami) pa ta pletene copatke.
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 27.11.2009 9:16:32
|
|
|
|
birdy
|
IZVIRNO SPOROČILO: sjmm IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Aljažu in Zarji vse naj naj za obmesečnico Se podpišem !!!!!!!!!Vse naj naj in veliko zdravih in nasmejanih dni!!!!!!!!!! Mi2 z Majem Tudi od nas podpis!!!!
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 27.11.2009 9:17:44
|
|
|
|
Onasiss
|
Dobro jutro.... Urša.... naj se čimprej pozdravijo tile tvoji fantje. Čebela....ti si pa itak pridna.... Naša nočka..... Sem pa malo jezna... so Vitu včeraj spet en avto ukradli, no pol me je pa še vzgojiteljica mal spraševala, ker sem pred časom predstavnici staršev omenila, da so nekateri starši nezadovoljni z njo.... Pravzaprav je bilo govora o tem na kostanjevem pikniku, kjer te predstavnice ni bilo...zato pač to vem in sem njej omenila ona pa vzgojiteljici ta pa je potem danes mene spraševala.... No skratka... ja pri nas v vrtcu je tako, da imajo nekateri starši full za povedat čez vzgojiteljici na sestanek pa nikoli ne pridejo, mulc je pa nevzgojen do amena in zjebe celo idilo.... Skratka vem, da jima sedaj ni lahko in mi je po eni stani žal da je taka situacija, samo bi pa res rada videla, da se moj otrok dobro počuti v vrtcu. Sory...sem morala malo pojambrati...
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 27.11.2009 9:18:58
|
|
|
|
Onasiss
|
črticaa...kako rit??? Ne tvoja...
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 27.11.2009 9:37:37
|
|
|
|
MIHAILO
|
jutro...nasa nocka spet ni bila ok...skoz jokca zakaj nimam pojma-edino kar pomislim so zobeki ampak ni nic videt Cebel Mihailo je skoz v zabicah in ima obute copatke z bremzicam(iz kika so)majo jih pa tud v hm,bc... Rebeka kako ste?javi se nam kaj....kako je Uros ?A se je navadil na ocala?upam,da ste vredu... CRTICA-mi smo enkrat imeli full rdece in nam je p dala canesten v enem tednu je zginilo,pa luftala sem ga...zdj mamo pa hladilno mazilo iz lekarne in ce vidim mecken kaj rdecega sam mal sudocrema in takoj mine...
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 27.11.2009 9:39:36
|
|
|
|
MIHAILO
|
ce skuham suhe slive in jih zmiksam a jih morem prej olupit,za Mihaila mislim?? Hvala...
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 27.11.2009 10:01:48
|
|
|
|
Urša08
|
kratka pavza Eto stanovanje posesano, kuhinja tipi topi, sedaj sem si pa en kapučin privoščila Žiga pančka, Nejc se pa igra s traktorji in poje kekčevo pesem
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 27.11.2009 10:02:49
|
|
|
|
Urša08
|
IZVIRNO SPOROČILO: MIHAILO ce skuham suhe slive in jih zmiksam a jih morem prej olupit,za Mihaila mislim?? Hvala... Mihailo jaz sem mu enkrat olupla slive, drugič se mi pa ni dalo. Edino kar je ko boš miksala bo lahko kak mini konček kožice kje. Karkoli se boš odločla bo ok.
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 27.11.2009 10:03:10
|
|
|
|
Urša08
|
IZVIRNO SPOROČILO: MIHAILO jutro...nasa nocka spet ni bila ok...skoz jokca zakaj nimam pojma-edino kar pomislim so zobeki ampak ni nic videt Cebel Mihailo je skoz v zabicah in ima obute copatke z bremzicam(iz kika so)majo jih pa tud v hm,bc... Rebeka kako ste?javi se nam kaj....kako je Uros ?A se je navadil na ocala?upam,da ste vredu... CRTICA-mi smo enkrat imeli full rdece in nam je p dala canesten v enem tednu je zginilo,pa luftala sem ga...zdj mamo pa hladilno mazilo iz lekarne in ce vidim mecken kaj rdecega sam mal sudocrema in takoj mine...
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 27.11.2009 10:06:16
|
|
|
|
Urša08
|
no zdej sem pa zašuštrala Mihailo sem ti hotla reči da kadar imamo mi takle jokec so al zobki al je pa bolančkan. Poskušaj ugotoviti zakaj joka. A joka tudi če med vama spi ponoči. A joka ker mu duda vn pade, pa ko jo popraviš je ok,...? mah 100 variant. Lej če so zobki in mu namažeš s calgelom se otroček ponavadi čisto umiri in zaspančka.Probaj Jaz mu pa na tvojem mestu ne bi vsako noč dajala calpola ker to ni rešitev. Če ga karkoli drugega boli ga pa pelji kar do p. naj ga pogleda da se neha tole nočno jokanje
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 27.11.2009 10:07:56
|
|
|
|
Urša08
|
IZVIRNO SPOROČILO: Onasiss Dobro jutro.... Urša.... naj se čimprej pozdravijo tile tvoji fantje. Čebela....ti si pa itak pridna.... Naša nočka..... Sem pa malo jezna... so Vitu včeraj spet en avto ukradli, no pol me je pa še vzgojiteljica mal spraševala, ker sem pred časom predstavnici staršev omenila, da so nekateri starši nezadovoljni z njo.... Pravzaprav je bilo govora o tem na kostanjevem pikniku, kjer te predstavnice ni bilo...zato pač to vem in sem njej omenila ona pa vzgojiteljici ta pa je potem danes mene spraševala.... No skratka... ja pri nas v vrtcu je tako, da imajo nekateri starši full za povedat čez vzgojiteljici na sestanek pa nikoli ne pridejo, mulc je pa nevzgojen do amena in zjebe celo idilo.... Skratka vem, da jima sedaj ni lahko in mi je po eni stani žal da je taka situacija, samo bi pa res rada videla, da se moj otrok dobro počuti v vrtcu. Sory...sem morala malo pojambrati... Onasiss ti kar pojamraj, sej zato smo pa tukaj Te pa čist razumem da hočeš da je otrok zadovoljen v vrtcu. A je navada da otroci nosijo svoje igrače v vrtec?
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 27.11.2009 10:10:07
|
|
|
|
Urša08
|
IZVIRNO SPOROČILO: birdy Helov bejbe. Se že dolg nisem javla, mam mal preveč dela. Sem se učila za današnji izpit pa ene likovne izdelke sem delala ker jih nisem sproti. Pa še neki jih mam za narest. Včer smo bli cepljeni tko da pri 9.mesecih ma 8950g in 73cm. No stvari bi bile pa seveda prelepe če bi šlo tok lepo to mimo Sva šle zvečer k dežurnemu in naprej na infekcijsko ker je tamala dubla 39,5 stopinj vročine, paiz noska je lil pa svašta. Sem koj pomisnla na reakcijo in smo šli. No, ugotovl so da ni bla reakcija ampak da je verjetn viroza tko da so ji tud bris za pujskovo gripo naredl. Moram jutr poklicat za izvide. Črtica, če ma ritko hudo vneto probi navadno kuhinjsko olje gor namazat. Pr nas pali Pa seveda zrači (rito seveda ) in previjaj čim več. Razvlažilci, ko bo denar bova kupla enelktričnega. Tile škatlice k majo polnila pomagajo pri malce preveč vlažnih prostorih, pri najini spalnici kjer je pa taka vlaga da padeš dol pa ne pomaga. Mava pa dva una ceresit razvlažilca pa enga od Uhuja. Birdy lepo te je brati Super da si si vzela čas in nas malce prišla pokukat, smo te že pogrešali Pozdravite se
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 27.11.2009 10:11:09
|
|
|
|
Onasiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Onasiss ti kar pojamraj, sej zato smo pa tukaj Te pa čist razumem da hočeš da je otrok zadovoljen v vrtcu. A je navada da otroci nosijo svoje igrače v vrtec? Ja...čeprav meni to ni všeč... no pač Vito ne bo nič nesel v vrtec....
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 27.11.2009 10:12:20
|
|
|
|
Urša08
|
IZVIRNO SPOROČILO: sjmm Aja, pa dobro jutro vsem!!!!!!!!!! DOBRO JUTRO Event.observe($('fullSizedImage'), 'load', function(event) { pageTags.addTagListToImg('fullSizedImage', [ { tag_id: 1503566, tag:'DOBRO JUTRO', url:'', p1x: 0.353191, p1y: 0.311111, p2x: 0.642553, p2y: 0.688889, boxId: '353_311_642_688' } ]); }); jutro Sem prebrala da ste v polnem zagonu pri rihtanju kuhinje Superca. Pri šolarjih je pa pestro, dobra si da vse sfolgaš Jaz mam včasih težavico oba pokombinirat da bosta zadovoljna, si ne predstavljam kako 4 popedenat
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 27.11.2009 10:14:17
|
|
|
|
Urša08
|
IZVIRNO SPOROČILO: Onasiss IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Onasiss ti kar pojamraj, sej zato smo pa tukaj Te pa čist razumem da hočeš da je otrok zadovoljen v vrtcu. A je navada da otroci nosijo svoje igrače v vrtec? Ja...čeprav meni to ni všeč... no pač Vito ne bo nič nesel v vrtec.... Uf men je pa to mal čudno da svoje igrače nosijo. No je pa res da sistema vrtca še ne poznam Pa sem kr vesela da ga še do septembra ne bo treba.
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 27.11.2009 10:15:07
|
|
|
|
Urša08
|
Sedaj greva pa z Nejčkom gledat knjigico o medu jaku - si je to zaželel
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 27.11.2009 10:16:03
|
|
|
|
claud
|
Jutro. Nočka primerna prehladu.... Počutje primerno spanju in vremenu,..... Drugac smo pa super In očitno greva zdj eno kitico odspat Nism vas kj dost uspela brat.... Neki je blo govora o nogavičkah.....tud mi mamo notr bremze obute. a ste jim že probale obut copatke ali čevlje z normalnim trdim podplatom...._? Larissa ko dobi to na noge je to veliko čudo sveta in ne zna več stat in se vsede in jih na vsak način zvleče dol
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 27.11.2009 10:37:32
|
|
|
|
Čebel@
|
hvala vam za odgovore .......jaz sem pa Hani tipitopi pospravila sobico(še po tleh moram pomiti),sedaj ji grem pa dati kuhat kosilo,mala je šla pa pančkat urša.......čist si pridna s pospravljanjem aljažu in zarji......tudi od naju vse naj naj za mini RD onasiss....... za tako nočko......zakaj pa sem pridna? .......prav je da se tukaj malo spihaš in normalno da je potrebno da se otrok dobro počuti v vrcu mihailo.....držim pestke da bojo noči kmalu prespane tko kot je treba ....jaz ji sliv še nisem dala,jih pa imam namen dati birdy.....dobro opravi na izpitu ......joj revčki-pocajtejte se claud......upam da boš lahko ti tudi še kakšno kitico odspala .....Hana še ni dobila čeveljčkov na noge tko da ti ne znam svetovati....mogoče bo onasiss več vedela o tem posodo pomiti in skuhat kosilo za malo
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 27.11.2009 10:38:30
|
|
|
|
tanci29
|
dan naša nočka tud kar solidna...razen da sem tisočkrat ustala in da smo nakoncu vsi 4je pristali v isti postelji....sam to je pri nas tako da ma daddy svojo polovico jest pa otroka pa svojo sem pa čist zmatrana ne vem od česa tko da tud komentirala ne bom lpžvsem imamo dretje ker hoče erik zraven tipkat ajde čao
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 27.11.2009 10:46:01
|
|
|
|
tanci29
|
pri nas se igrač ne nosi v vrtec...če kdo hoče lahko kaj prinese samo ti že vnaprej povejo da ni nujno da jo bo tudi domov prinesel suhe slive-jest jih ne lupim....sicer jih pa tud že kar nekaj časa ni jedla vse najnaj obmesečnici zarji in aljažu urša-tud men ni jasno kako poštimat 4 otroke sjmm-kaj pa ti delaš drugač ko nisi na porodniški aja pa še zadnč ste se menle o tem a ostat doma z otrokom al it v službo...jest sem defenitivno za to da ne ostanem doma...in če bi imela šanso zbiranja ostati doma ali služba bi defenitivno izbrala drugo varjanto...super pa za vas ki imate to željo in še bolje je to da jo lahko izkoristite
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 27.11.2009 10:57:47
|
|
|
|
Urša08
|
Midva sva pokomentirala knjigico, sedaj je šel pa s taščo dol. tanci , če pa pri nas pristanemo vsi 4 na taveliki pojstli je pa zadnje čase tako, da oba k možeku rineta jima bolj tista stran odgovarja. Tanci spočij si. Je Erik kej boljšiP Pa Hana?
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 27.11.2009 11:00:20
|
|
|
|
Urša08
|
Čebel@ ma enkrat je treba stvari popedenat in sem se odločla da med vikendom zabušavamo in ne delamo nič, no razen da bomo kej v želodčke dali Bi mi pa pasalo mal it vn in upam da se najdeta kaka babi pa dedi da mal počuvata otroka da midva vsaj na kako kavico skočiva
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 27.11.2009 11:03:38
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Čebel@ ma enkrat je treba stvari popedenat in sem se odločla da med vikendom zabušavamo in ne delamo nič, no razen da bomo kej v želodčke dali Bi mi pa pasalo mal it vn in upam da se najdeta kaka babi pa dedi da mal počuvata otroka da midva vsaj na kako kavico skočiva res si pridna jaz vsak dan nekaj naredim(prah,po tleh pomedem...),v nedeljo pa ne delam nič oz.le pomijem posodo od kosila
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 27.11.2009 11:13:12
|
|
|
|
Urša08
|
Nejc je že nazaj , Žiga se je zbudil tako da šibam
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 27.11.2009 11:38:01
|
|
|
|
črticaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Onasiss črticaa...kako rit??? Ne tvoja... aja,...jah mal bol ,..mehurčkov ni več,..redečica in jok ostajata hvala vsem za nasvete uršaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa kako kej hladilno mazilo mu ne pomaga,..ga sploh ne smem uporabljat,.kr je od njega rdeč,.... luftat ga pa ne upam preveč,..ker še ni čist zdrav, da ne bo takoj spet zbolel claud jaz dajem dominiku vedno ko hodi in se postavlja čevle gor,..ker vleče prste otr in (tako kot oči in bratec) mu nogo postran vleče piškot kaj je to praska pasta??? boma iz kje si ti?
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?