|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  101 102 [103] 104 105   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del
27.11.2009 9:15:33   
birdy
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
kaj imajo vaši user posted image doma na nogicah-nogavičke z bremzicami,kakšne copatke...???

Kristi ma žabice, pa čez al debele štumfke z bremzicami al pa copatke (naštrikala tašča). Za ven ma pa žabice, štumfke (ta debele, take mam sam z bremzicami) pa ta pletene copatke.

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2551
27.11.2009 9:16:32   
birdy
IZVIRNO SPOROČILO: sjmm

IZVIRNO SPOROČILO: Urša08

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Aljažu in Zarji vse naj naj za obmesečnicouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image

Se podpišem !!!!!!!!!Vse naj naj in veliko zdravih in nasmejanih dni!!!!!!!!!! Mi2 z Majemuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Tudi od nas podpis!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 2552
27.11.2009 9:17:44   
Onasiss
Dobro jutro....

Urša....user posted image user posted image user posted image user posted image  naj se čimprej pozdravijo tile tvoji fantje.

Čebela....ti si pa itak pridna....user posted image user posted image

Naša nočka.....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem pa malo jezna... so Vitu včeraj spet en avto ukradli, no pol me je pa še vzgojiteljica mal spraševala, ker sem pred časom predstavnici staršev omenila, da so nekateri starši nezadovoljni z njo.... Pravzaprav  je bilo govora o tem na kostanjevem pikniku, kjer te predstavnice ni bilo...zato pač to vem in sem njej omenila ona pa vzgojiteljici ta pa je potem danes mene spraševala.... No skratka... ja pri nas v vrtcu je tako, da imajo nekateri starši full za povedat čez vzgojiteljici na sestanek pa nikoli ne pridejo,  mulc je pa nevzgojen do amena in zjebe celo idilo.... Skratka vem, da jima sedaj ni lahko in mi je po eni stani žal da je taka situacija, samo bi pa res rada videla, da se moj otrok dobro počuti v vrtcu.

Sory...sem morala malo pojambrati...user posted image

So what....

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 2553
27.11.2009 9:18:58   
Onasiss
črticaa...kako rit??? Ne tvoja...user posted image user posted image user posted image user posted image  

So what....

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 2554
27.11.2009 9:37:37   
MIHAILO
jutro...nasa nocka spet ni bila ok...skoz jokcauser posted image zakaj nimam pojma-edino kar pomislim so zobeki ampak ni nic videtuser posted image user posted image

Cebel Mihailo je skoz v zabicah in ima obute copatke z bremzicam(iz kika so)majo jih pa tud v hm,bc...

Rebeka kako ste?javi se nam kaj....kako je Uros ?A se je navadil na ocala?upam,da ste vredu...

CRTICA-mi smo enkrat imeli full rdece in nam je p dala canesten v enem tednu je zginilo,pa luftala sem ga...zdj mamo pa hladilno mazilo iz lekarne in ce vidim mecken kaj rdecega sam mal sudocrema in takoj mine...

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 2555
27.11.2009 9:39:36   
MIHAILO
user posted image user posted image user posted image ce skuham suhe slive in jih zmiksam a jih morem prej olupit,za Mihaila mislim??
Hvala...

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 2556
27.11.2009 10:01:48   
Urša08
kratka pavzauser posted image user posted image user posted image user posted image

Eto stanovanje posesano, kuhinja tipi topi, sedaj sem si pa en kapučin privoščilauser posted image Žiga pančka, Nejc se pa igra s traktorji in poje kekčevo pesemuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 2557
27.11.2009 10:02:49   
Urša08
IZVIRNO SPOROČILO: MIHAILO

user posted image user posted image user posted image ce skuham suhe slive in jih zmiksam a jih morem prej olupit,za Mihaila mislim??
Hvala...

Mihailo
jaz sem mu enkrat olupla slive, drugič se mi pa ni dalo. Edino kar je ko boš miksala bo lahko kak mini konček kožice kje. Karkoli se boš odločla bo ok.user posted image

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 2558
27.11.2009 10:03:10   
Urša08
IZVIRNO SPOROČILO: MIHAILO

jutro...nasa nocka spet ni bila ok...skoz jokcauser posted image zakaj nimam pojma-edino kar pomislim so zobeki ampak ni nic videtuser posted image user posted image

Cebel Mihailo je skoz v zabicah in ima obute copatke z bremzicam(iz kika so)majo jih pa tud v hm,bc...

Rebeka kako ste?javi se nam kaj....kako je Uros ?A se je navadil na ocala?upam,da ste vredu...

CRTICA-mi smo enkrat imeli full rdece in nam je p dala canesten v enem tednu je zginilo,pa luftala sem ga...zdj mamo pa hladilno mazilo iz lekarne in ce vidim mecken kaj rdecega sam mal sudocrema in takoj mine...

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 2559
27.11.2009 10:06:16   
Urša08
no zdej sem pa zašuštralauser posted image user posted image user posted image user posted image
Mihailo sem ti hotla reči da kadar imamo mi takle jokec so al zobki al je pa bolančkan. Poskušaj ugotoviti zakaj joka. A joka tudi če med vama spi  ponoči. A joka ker mu duda vn pade, pa ko jo popraviš je ok,...? mah 100 variant. Lej če so zobki in mu namažeš s calgelom se otroček ponavadi čisto umiri in zaspančka.Probajuser posted image Jaz mu pa na tvojem mestu ne bi vsako noč dajala calpola ker to ni rešitev. Če ga karkoli drugega boli ga pa pelji kar do p. naj ga pogledauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image da se neha tole nočno jokanje

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2560
27.11.2009 10:07:56   
Urša08
IZVIRNO SPOROČILO: Onasiss

Dobro jutro....

Urša....user posted image user posted image user posted image user posted image  naj se čimprej pozdravijo tile tvoji fantje.

Čebela....ti si pa itak pridna....user posted image user posted image

Naša nočka.....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem pa malo jezna... so Vitu včeraj spet en avto ukradli, no pol me je pa še vzgojiteljica mal spraševala, ker sem pred časom predstavnici staršev omenila, da so nekateri starši nezadovoljni z njo.... Pravzaprav  je bilo govora o tem na kostanjevem pikniku, kjer te predstavnice ni bilo...zato pač to vem in sem njej omenila ona pa vzgojiteljici ta pa je potem danes mene spraševala.... No skratka... ja pri nas v vrtcu je tako, da imajo nekateri starši full za povedat čez vzgojiteljici na sestanek pa nikoli ne pridejo,  mulc je pa nevzgojen do amena in zjebe celo idilo.... Skratka vem, da jima sedaj ni lahko in mi je po eni stani žal da je taka situacija, samo bi pa res rada videla, da se moj otrok dobro počuti v vrtcu.

Sory...sem morala malo pojambrati...user posted image

Onasiss ti kar pojamraj, sej zato smo pa tukaj user posted image Te pa čist razumem da hočeš da je otrok zadovoljen v vrtcu. A je navada da otroci nosijo svoje igrače v vrtec?

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 2561
27.11.2009 10:10:07   
Urša08
IZVIRNO SPOROČILO: birdy

Helov bejbe. Se že dolg nisem javla, mam mal preveč dela. Sem se učila za današnji izpit pa ene likovne izdelke sem delala ker jih nisem sproti. Pa še neki jih mam za narest. Včer smo bli cepljeni tko da pri 9.mesecih ma 8950g in 73cm. No stvari bi bile pa seveda prelepe če bi šlo tok lepo to mimouser posted image  Sva šle zvečer k dežurnemu in naprej na infekcijsko ker je tamala dubla 39,5 stopinj vročine, paiz noska je lil pa svašta. Sem koj pomisnla na reakcijo in smo šli. No, ugotovl so da ni bla reakcija ampak da je verjetn viroza tko da so ji tud bris za pujskovo gripo naredl. Moram jutr poklicat za izvide.

Črtica, če ma ritko hudo vneto probi navadno kuhinjsko olje gor namazat. Pr nas paliuser posted image  Pa seveda zrači (rito sevedauser posted image ) in previjaj čim več.

Razvlažilci, ko bo denar bova kupla enelktričnega. Tile škatlice k majo polnila pomagajo pri malce preveč vlažnih prostorih, pri najini spalnici kjer je pa taka vlaga da padeš dol pa ne pomaga. Mava pa dva una ceresit razvlažilca pa enga od Uhuja.

Birdy lepo te je bratiuser posted image Super da si si vzela čas in nas malce prišla pokukat, smo te že pogrešaliuser posted image Pozdravite se user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 2562
27.11.2009 10:11:09   
Onasiss

Onasiss ti kar pojamraj, sej zato smo pa tukaj user posted image Te pa čist razumem da hočeš da je otrok zadovoljen v vrtcu. A je navada da otroci nosijo svoje igrače v vrtec?

Ja...čeprav meni to ni všeč... no pač Vito  ne bo nič nesel v vrtec....

So what....

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2563
27.11.2009 10:12:20   
Urša08
IZVIRNO SPOROČILO: sjmm

Aja, pa dobro jutro vsem!!!!!!!!!!

user posted image user posted image user posted image DOBRO JUTRO Event.observe($('fullSizedImage'), 'load', function(event) { pageTags.addTagListToImg('fullSizedImage', [ { tag_id: 1503566, tag:'DOBRO JUTRO', url:'', p1x: 0.353191, p1y: 0.311111, p2x: 0.642553, p2y: 0.688889, boxId: '353_311_642_688' } ]); });

jutrouser posted image

Sem prebrala da ste v polnem zagonu pri rihtanju kuhinje user posted image user posted image user posted image user posted image Superca. Pri šolarjih je pa pestro, dobra si da vse sfolgašuser posted image Jaz mam včasih težavico oba pokombinirat da bosta zadovoljna, si ne predstavljam kako 4 popedenatuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 2564
27.11.2009 10:14:17   
Urša08

Ja...čeprav meni to ni všeč... no pač Vito  ne bo nič nesel v vrtec....

Uf men je pa to mal čudno da svoje igrače nosijo. No je pa res da sistema vrtca še ne poznamuser posted image user posted image user posted image Pa sem kr vesela da ga še do septembra ne bo treba. user posted image

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 2565
27.11.2009 10:15:07   
Urša08
Sedaj greva pa z Nejčkom gledat knjigico o medu jaku - si je to zaželeluser posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2566
27.11.2009 10:16:03   
claud
Jutro.

Nočka primerna prehladu....
Počutje primerno spanju in vremenu,.....
Drugac smo pa superuser posted image user posted image

In očitno greva zdj eno kitico odspatuser posted image

Nism vas kj dost uspela brat....
Neki je blo govora o nogavičkah.....tud mi mamo notr bremze obute.

user posted image user posted image user posted image a ste jim že probale obut copatke ali čevlje z normalnim trdim podplatom...._?
Larissa ko dobi to na noge je to veliko čudo sveta in ne zna več stat in se vsede  in jih na vsak način zvleče doluser posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2567
27.11.2009 10:37:32   
Čebel@
hvala vam za odgovoreuser posted image user posted image user posted image .......jaz sem pa Hani tipitopi pospravila sobico(še po tleh moram pomiti),sedaj ji grem pa dati kuhat kosilo,mala je šla pa pančkatuser posted image user posted image user posted image

urša.......čist si pridna s pospravljanjemuser posted image user posted image user posted image

aljažu in zarji......tudi od naju vse naj naj za mini RDuser posted image user posted image user posted image

onasiss.......user posted image user posted image user posted image za tako nočko......zakaj pa sem pridna?user posted image .......prav je da se tukaj malo spihaš in normalno da je potrebno da se otrok dobro počuti v vrcuuser posted image user posted image user posted image user posted image

mihailo.....držim pestke da bojo noči kmalu prespane tko kot je trebauser posted image ....jaz ji sliv še nisem dala,jih pa imam namen datiuser posted image

birdy.....dobro opravi na izpituuser posted image user posted image user posted image ......joj revčki-pocajtejte seuser posted image user posted image

claud......upam da boš lahko ti tudi še kakšno kitico odspalauser posted image .....Hana še ni dobila čeveljčkov na noge tko da ti ne znam svetovati....mogoče bo onasiss več vedela o temuser posted image

user posted image posodo pomiti in skuhat kosilo za malo

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 2568
27.11.2009 10:38:30   
tanci29
dan

naša nočka tud kar solidna...razen da sem tisočkrat ustala in da smo nakoncu vsi 4je pristali v isti postelji....sam to je pri nas tako da ma daddy svojo polovico jest pa otroka pa svojouser posted image

sem pa čist zmatrana ne vem od česa tko da tud komentirala ne bom

lpžvsem imamo dretje ker hoče erik zraven tipkat
ajde čao

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 2569
27.11.2009 10:46:01   
tanci29
pri nas se igrač ne nosi v vrtec...če kdo hoče lahko kaj prinese samo ti že vnaprej povejo da ni nujno da jo bo tudi domov prinesel

suhe slive-jest jih ne lupim....sicer jih pa tud že kar nekaj časa ni jedla

vse najnaj obmesečnici zarji in aljažu

urša-tud men ni jasno kako poštimat 4 otroke

sjmm-kaj pa ti delaš drugač ko nisi na porodniški

aja pa še zadnč ste se menle o tem a ostat doma z otrokom al it v službo...jest sem defenitivno za to da ne ostanem doma...in če bi imela šanso zbiranja ostati doma ali služba bi defenitivno izbrala drugo varjanto...super pa za vas ki imate to željo in še bolje je to da jo lahko izkoristite

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 2570
27.11.2009 10:57:47   
Urša08
Midva sva pokomentirala knjigico, sedaj je šel pa s taščo dol.

tanci , če pa pri nas pristanemo vsi 4 na taveliki pojstli je pa zadnje čase tako, da oba k možeku rinetauser posted image user posted image user posted image user posted image jima bolj tista stran odgovarja. Tanci spočij si. Je Erik kej boljšiP Pa Hana?

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 2571
27.11.2009 11:00:20   
Urša08
Čebel@ ma enkrat je treba stvari popedenat in sem se odločla da med vikendom zabušavamo in ne delamo nič, no razen da bomo kej v želodčke daliuser posted image user posted image user posted image Bi mi pa pasalo mal it vn in upam da se najdeta kaka babi pa dedi da mal počuvata otroka da midva vsaj na kako kavico skočivauser posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2572
27.11.2009 11:03:38   
Čebel@

Čebel@ ma enkrat je treba stvari popedenat in sem se odločla da med vikendom zabušavamo in ne delamo nič, no razen da bomo kej v želodčke daliuser posted image user posted image user posted image Bi mi pa pasalo mal it vn in upam da se najdeta kaka babi pa dedi da mal počuvata otroka da midva vsaj na kako kavico skočivauser posted image
res si pridnauser posted image user posted image user posted image user posted image jaz vsak dan nekaj naredim(prah,po tleh pomedem...),v nedeljo pa ne delam nič oz.le pomijem posodo od kosilauser posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2573
27.11.2009 11:13:12   
Urša08
Nejc je že nazaj , Žiga se je zbudil tako da šibam

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2574
27.11.2009 11:38:01   
črticaa

črticaa...kako rit??? Ne tvoja...user posted image user posted image user posted image user posted image  

user posted image user posted image aja,...jah mal bol ,..mehurčkov ni več,..redečica in jok ostajata
hvala vsem za nasveteuser posted image user posted image

uršaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa kako kej

hladilno mazilo mu ne pomaga,..ga sploh ne smem uporabljat,.kr je od njega rdeč,.... luftat ga pa ne upam preveč,..ker še ni čist zdrav, da ne bo takoj spet zbolel

claud jaz dajem dominiku vedno ko hodi in se postavlja čevle gor,..ker vleče prste otr in (tako kot oči in bratec) mu nogo postran vleče

piškot kaj je to praska pasta???

boma iz kje si ti?

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 2575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  101 102 [103] 104 105   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  101 102 [103] 104 105   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?