|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  100 101 [102] 103 104   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del
26.11.2009 21:36:15   
črticaa
IZVIRNO SPOROČILO: piskot

črtica ne nisem se zatipkala. tisto je bil res stroj, na elektriko, visok kaksen meter.

aja,..ok ,..kristalno jasno user posted image user posted image

dominik ima močnoooooooooo vneto rito,..predvidevam da od antibiotika,..ampak jih je že skoraj cel tteden,..še jutri ga popije in je konec,....ima take mehurčke kot ko te kopriva opeče,...zdj sm mu dala 3 kg kreme gor da bio lahko spal,..ampak joka tok je hudo,..sploh ko ga obrišem in mažemuser posted image user posted image user posted image
a mi zna katera kej pomagat,..KAJ NAJ NAREDIM??????????????

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 2526
26.11.2009 21:37:59   
Onasiss

črtica ne nisem se zatipkala. tisto je bil res stroj, na elektriko, visok kaksen meter.

Ja takega imajo tudi pri mojih doma...

So what....

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 2527
26.11.2009 21:40:01   
Onasiss
IZVIRNO SPOROČILO: črticaa

dominik ima močnoooooooooo vneto rito,..predvidevam da od antibiotika,..ampak jih je že skoraj cel tteden,..še jutri ga popije in je konec,....ima take mehurčke kot ko te kopriva opeče,...zdj sm mu dala 3 kg kreme gor da bio lahko spal,..ampak joka tok je hudo,..sploh ko ga obrišem in mažemuser posted image user posted image user posted image

Grdo... če imaš namaži s cinkovim oljem, to takoj pomaga, drugače pa bepanten....

So what....

(odgovor članu črticaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2528
26.11.2009 21:41:33   
piskot
črtica praška pasta skupaj z bepantenom ali sudocrem. revček.

Martin se je odlocil za petek trinajstega, Ana pa za Valentinovo.

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 2529
26.11.2009 21:45:05   
sjmm
Evo, pa se je mal poleglo pri nas, ta star še mala..al je pridn...se je ustrašu, da bo mogu v dnevni spat..pa kavč glih ni najbl udobenuser posted image user posted image user posted image user posted image

Tko jz sm vse mogoče prijatlčke nafilala, pa jih čez pol urce zašaltamuser posted image user posted image

urša...super, da gre na bolje, tko bolezen kot spanje!!kljub temu vam pošiljam še maluser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

tamika...super za kilometre s ta novo makino!!Vau si pa res pogumna, sicer nama pa pri 4 ne preostane nič druzga, a ne!!??

milči...še ne poznam, ampak živjo, ta mala je prava lepotička!!!user posted image user posted image

simonakr...bravo za Dedka mrazauser posted image user posted image user posted image

shuka....upam, da tole bruhanje kmalu mine, iz mojih izkušenj..če je imel kdo prehlad in s tem sluz....vedno smo bruhali, posebej mlečne zadeve, sem jih ponujala nekaj dni le zjutraj in potem je bilo boljeuser posted image user posted image user posted image user posted image
pa še glede hrane...naš že kar pestro je, se pa izogibava prepovedanim zadevam, sva pa poskusila mandarino, ki jo obožuje, drugače pa še vedno po večini vse na Am, tko mu ful odgovarja, kar se kosil tiče pa poskušam nekako našo hrano pripravit, da še on lahko je, ne dajem pa še fižola, zelja ipd..pri nas itak vegetarijanci, tko da pa že dobiva ribice...en fajn recept sestre Vendeline....se jih skuha v mleku z vejico peteršilja, so tko mehke in slastne, da Maj velik kos poje lepo na koščke narezan.

čebel@...svetovna fotka...seveda tko kot model!!user posted image user posted image user posted image

jutta...naj Vid čimhitreje okreva...pošiljamo zdravilne user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

mihailo.....želim, da kmalu srečata kako prespano nočko...vem, kako to gre, Maj je po nekaj lušnih nočeh spet na starih tirih in vstanem ene 20x sigurn, če je pri nama, ga morm pa skoz guncat, pa duda, pa mleko, pa čaj....v glavnem neverending storyuser posted image user posted image

Tok za zdej!!!!!!

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 2530
26.11.2009 22:23:14   
sjmm
zgleda, da so vas neprespane noči čist uničle...

NOČKO!!!!!!!

user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 2531
26.11.2009 22:34:11   
birdy
Helov bejbe. Se že dolg nisem javla, mam mal preveč dela. Sem se učila za današnji izpit pa ene likovne izdelke sem delala ker jih nisem sproti. Pa še neki jih mam za narest. Včer smo bli cepljeni tko da pri 9.mesecih ma 8950g in 73cm. No stvari bi bile pa seveda prelepe če bi šlo tok lepo to mimouser posted image  Sva šle zvečer k dežurnemu in naprej na infekcijsko ker je tamala dubla 39,5 stopinj vročine, paiz noska je lil pa svašta. Sem koj pomisnla na reakcijo in smo šli. No, ugotovl so da ni bla reakcija ampak da je verjetn viroza tko da so ji tud bris za pujskovo gripo naredl. Moram jutr poklicat za izvide.

Črtica, če ma ritko hudo vneto probi navadno kuhinjsko olje gor namazat. Pr nas paliuser posted image  Pa seveda zrači (rito sevedauser posted image ) in previjaj čim več.

Razvlažilci, ko bo denar bova kupla enelktričnega. Tile škatlice k majo polnila pomagajo pri malce preveč vlažnih prostorih, pri najini spalnici kjer je pa taka vlaga da padeš dol pa ne pomaga. Mava pa dva una ceresit razvlažilca pa enga od Uhuja.

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 2532
26.11.2009 22:48:24   
boma2
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo

Črtica z Uršo neki švercavauser posted image user posted image user posted image , ko bo kavica te obvestivauser posted image

če vama ni preveč še men povejta ko bo kavicauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

boma2 :)

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2533
26.11.2009 22:49:47   
boma2
IZVIRNO SPOROČILO: črticaa

pri nas pomaga listo navadno hladilno mazilo...

(odgovor članu črticaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2534
26.11.2009 22:54:25   
boma2

čer....

kako ste kaj? Vidim, da so same pridne polne elana... :)

Ćebel@...user posted image user posted image k hodiš še na predavanje... Dej še povej kako je kaj s tvojo Hanči.. :) Upam, da dobro... :) Dobra fotka...

Shuka.. Zate je pa tole najbolj rabiš user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , pri tebi pa res kapo dol.... Dobra.si...

Tamika
... Kakšen avto ste kupili, kako si kej ti in tvoji sončki?

Kolumbo... Jaz bi prišla gloncat, pa še pri sebi se mi ne da.. bi pa prišla na kavico.. tam v tisto gostilno? ...pri jezeru.. Čakam tvoj odgovor če je odprta zdele takle čas.. dopoldne? hvala... :)

Jutta... boga si... kako se je to zgodilo? user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu črticaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2535
27.11.2009 7:00:19   
Čebel@
user posted image

(odgovor članu boma2)
Neposredna povezava do sporočila: 2536
27.11.2009 7:02:38   
Čebel@
user posted image

user posted image

user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2537
27.11.2009 7:05:47   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: boma2

Ćebel@...user posted image user posted image k hodiš še na predavanje... Dej še povej kako je kaj s tvojo Hanči.. :) Upam, da dobro... :) Dobra fotka... 

ubistvu imam samo še 2 predavanja in sem končala z njimi-potem me čakajo pa še 4je izpiti.......Hanči je super,pridna(no sej hvalit jo ne smem prevečuser posted image ),pridno je,spančka,zdrava(trkam)-najina maza uglavnemuser posted image ......hvala za pohvale za fotkouser posted image

(odgovor članu boma2)
Neposredna povezava do sporočila: 2538
27.11.2009 8:13:28   
Urša08
jutro

Čebela hvala za zajtrk in kavicouser posted image fotka je pa superuser posted image user posted image user posted image user posted image

Mi smo že nazaj od zdravnice. Sem kr oba peljala pokazat. Žigu gre na boljše, Nejc ma tud eno virozico ampak naj bi bila oba do četrtka čist zdrava drugače se mormo it pokazat.

Žiga se v dnevni igra, Nejc je zajktrk. Mene je včeraj popoldan obiskalauser posted image in sem čist adijo. No sej bo, ponavadi mi dva dni lije potem je pa kul. Grem še jaz mal pojest.user posted image

potem vas pa mal preberem

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2539
27.11.2009 8:23:05   
Urša08
Rebeka vidm teuser posted image Kako ste? 

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2540
27.11.2009 9:04:32   
Čebel@
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
kaj imajo vaši user posted image doma na nogicah-nogavičke z bremzicami,kakšne copatke...???

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2541
27.11.2009 9:05:37   
Urša08
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
kaj imajo vaši user posted image doma na nogicah-nogavičke z bremzicami,kakšne copatke...???

Žiga ima štumfke z bremzicami v stanovanjuuser posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2542
27.11.2009 9:05:46   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08

jutro

Čebela hvala za zajtrk in kavicouser posted image fotka je pa superuser posted image user posted image user posted image user posted image

Mi smo že nazaj od zdravnice. Sem kr oba peljala pokazat. Žigu gre na boljše, Nejc ma tud eno virozico ampak naj bi bila oba do četrtka čist zdrava drugače se mormo it pokazat.

Žiga se v dnevni igra, Nejc je zajktrk. Mene je včeraj popoldan obiskalauser posted image in sem čist adijo. No sej bo, ponavadi mi dva dni lije potem je pa kul. Grem še jaz mal pojest.user posted image

samo da gre na boljšeuser posted image ....vseeno vam pošiljam še malo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2543
27.11.2009 9:06:08   
Urša08
Grem stanovanje popedenčkat pa se potem še kaj javimuser posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2544
27.11.2009 9:07:03   
Urša08

jutro

samo da gre na boljšeuser posted image ....vseeno vam pošiljam še malo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Čebel@ hvala ti user posted image user posted image user posted image Tudi jaz sem vesela da smo iz ta hujšega vn in da ponoči spet spimo user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2545
27.11.2009 9:07:33   
Onasiss

Mi ne nosimo copatk. Običajno ima obuto: navadne nogavičke in čez obvezno nogavičke z bremzicami. Tiste ta bolj debele, ker se mi zdi, da dojenčke malo bolj zebe v nogice.

< Sporočilo je popravil Onasiss -- 27.11.2009 9:08:27 >

So what....

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2546
27.11.2009 9:11:02   
Urša08
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Aljažu in Zarji vse naj naj za obmesečnicouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 2547
27.11.2009 9:11:54   
Urša08
No sedaj pa res šibam dokler se me še volja drži user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2548
27.11.2009 9:13:28   
sjmm

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Aljažu in Zarji vse naj naj za obmesečnicouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image

Se podpišem !!!!!!!!!Vse naj naj in veliko zdravih in nasmejanih dni!!!!!!!!!! Mi2 z Majemuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2549
27.11.2009 9:15:02   
sjmm
Aja, pa dobro jutro vsem!!!!!!!!!!

user posted image user posted image user posted image DOBRO JUTRO Event.observe($('fullSizedImage'), 'load', function(event) { pageTags.addTagListToImg('fullSizedImage', [ { tag_id: 1503566, tag:'DOBRO JUTRO', url:'', p1x: 0.353191, p1y: 0.311111, p2x: 0.642553, p2y: 0.688889, boxId: '353_311_642_688' } ]); });

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 2550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  100 101 [102] 103 104   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  100 101 [102] 103 104   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako je v resnici imeti dva otroka, mlajša...
Pripnite ta dvojni voziček in se pripravite na divjo vožnjo. Dobra je.
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?