|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  6 7 [8] 9 10   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: December 2009 IVF/ICSI
27.11.2009 8:21:37   
mlinčka
IZVIRNO SPOROČILO: mismis

No mi pa se počasi pripravljamo na konec, že včeraj se je spet nakazal izcedek, torej me moj famozni 8. dani ni izneveril, tako da samo čakamo, da se ulije. user posted image user posted image user posted image  Ni kaj, gremo naprej

user posted image

Veš kako je bilo pri meni na 8. dan, ne?

In vendarle so bile štorklje...

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 176
27.11.2009 8:31:17   
mismis
IZVIRNO SPOROČILO: mlinčka

No mi pa se počasi pripravljamo na konec, že včeraj se je spet nakazal izcedek, torej me moj famozni 8. dani ni izneveril, tako da samo čakamo, da se ulije. user posted image user posted image user posted image  Ni kaj, gremo naprej

user posted image

Veš kako je bilo pri meni na 8. dan, ne?

vem Mlinčka moja, vem se dobro spomnim, tudi tiste košarke in Vranskega user posted image user posted image user posted image
pa vendar, to še ne pomeni, da sem jaz isti primer, še sploh ker se ne počutim čisto nič user posted image , ampak me tepe pms z vseh strani.

No da te potolažim, utropizderaj si še vedno vstavljam in si ga bom, dokler ne bo test povedal resnice

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu mlinčka)
Neposredna povezava do sporočila: 177
27.11.2009 8:37:21   
Buska
metuljci: hvala :)

(odgovor članu metuljci)
Neposredna povezava do sporočila: 178
27.11.2009 8:58:13   
gigi1
Jutrčka

Mišmišu moj ne daj se!!!!! Jaz imam zate še vedno dober občutek in ne odstopam od tega.

Buska jaz sem vedno menjala strani. Eni pravijo, da ni nujno. Meni se je zdelo tako boljše sploh na začetku, ko še nisem bila zverzirana in me je včasih kar bolelo na mestu uboda.

Tanja kar še malo počakaj s testom. Meni je Reš napisal za Miklavža test (je rekel, da se mu zdi tolk fajn datum user posted image ). No pol me je potolažil, da lahko probam že 4.12. Ne vem. Upam, da bom zdržala vsaj do srede (jaz sem imela ET 3. dan po punkciji in je res bolje čimdlje čakat)
Petek, 28.11.
Aljonka - ET
jonči - punkcija

user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image
Lep dan vsem

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu Buska)
Neposredna povezava do sporočila: 179
27.11.2009 9:08:23   
zarja1
Jutro pupe moje.......
v Mb je sonček in jaz odhajam na lepotičenje. Frizer+manikura+pedikura. Pol bo še verjetno padla kaka kava in HB bo tega mojega 14 dnevnega domovanja konec.

Pridne bit. Cmoka vsem.

Horny Teddy

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 180
27.11.2009 9:08:43   
Anonimen
gigi, jaz mace najbrž med postopkom itak ne bom jemala. Ker foliklov imam ponavadi itak več kot preveč. user posted image

mismis, ne ga sračkat.. Jaz vem, čutim, da si ti naša naslednja user posted image !!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

shuka, upam, da Maj ne bo zbolel!! user posted image

aljonka, držim pesti danes!!!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu gigi1)
  Neposredna povezava do sporočila: 181
27.11.2009 9:10:41   
zarja1

pa ne no. Pametovala ne bom. Tega ne maram niti sama. Navijala bom pa zate kot zmešana do konca...al kak ti temu praviš-DOKLER DEBELA BABA NE ZAPOJE......Drži se.

Horny Teddy

(odgovor članu mlinčka)
Neposredna povezava do sporočila: 182
27.11.2009 9:12:00   
zarja1
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1
Petek, 28.11.
Aljonka - ET
jonči - punkcija

user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image
aha pa še dve akterki po tem tednu zatišja....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 183
27.11.2009 9:20:18   
Tanja_Jes

Mismis, če se pri meni ne pojavi user posted image sem se odločila da brez tebe SPLOH NE GREM NA KRVNEGA !!!!
Tudi jaz nimam dobrega občutka, ampak se prepričujem da je vse ok. user posted image
Pliz, pliz, pliz....merkej se in drži se, čeprav glih vplivat ne moreš user posted image RTI user posted image ful ful ful

Jutri je nov dan, pa če ustaneš al pa ne!

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 184
27.11.2009 9:22:16   
mismis
IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_Jes

Mismis, če se pri meni ne pojavi user posted image sem se odločila da brez tebe SPLOH NE GREM NA KRVNEGA !!!!
Tudi jaz nimam dobrega občutka, ampak se prepričujem da je vse ok. user posted image
Pliz, pliz, pliz....merkej se in drži se, čeprav glih vplivat ne moreš user posted image RTI user posted image ful ful ful

ja no, res ti bo dolgčas na krvnem, če mene ne bo tam user posted image user posted image user posted image , kdo te bo pa v smeh spravljal.

Za občutke pa ne seri, če imaš še belino imaš dobre možnosti, da vama uspe, pa še take lepe sanje si imela.
Ko sem jaz v prejšnjem postopku sanjala, da sem noseča in potem pred prvim UZ-jem, da imamo dvojčke, so se uresničile.

< Sporočilo je popravil mismis -- 27.11.2009 9:23:34 >

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu Tanja_Jes)
Neposredna povezava do sporočila: 185
27.11.2009 9:30:40   
nokes
jutro!

trepetalke, borke največje in prijateljice najlepše! gremo do konca in PMS = zanositi, znaki so isti, zakaj mislite, da porabimo v enem tednu 2 šteki tadebelega WC papirja??? ker hodimo gledat, kdaj bo user posted image  pritekla!!! izcedki so itak, ja kaj pa, da bi bilo nam, ivf-jevkam, lažje pričakat plus? ne, ne, ne... to tukaj ne gre, mora bit DRAMA skoz! user posted image

mišmišič, tanja, gigi, zarja, barbi, S*, nelli, pika, klavirka, kiwi... NAVIJAM IN TREPETAM ZA VAS! user posted image

nokes

Neposredna povezava do sporočila: 186
27.11.2009 9:34:52   
Tanja_Jes

IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_Jes

ja no, res ti bo dolgčas na krvnem, če mene ne bo tam user posted image user posted image user posted image , kdo te bo pa v smeh spravljal.

Za občutke pa ne seri, če imaš še belino imaš dobre možnosti, da vama uspe, pa še take lepe sanje si imela.
Ko sem jaz v prejšnjem postopku sanjala, da sem noseča in potem pred prvim UZ-jem, da imamo dvojčke, so se uresničile.

K*rc pa belina...prejšnjič je bila tut belina user posted image , jest sem pričakovala da bo kakšen izcedek (vgnezditvena).
Drugač pa ni zarad smeha (no mal), ti si taka... ljudina user posted image user posted image
Res držim pesti da bo ok s tabo...da bo kuža imel družbo...

Jutri je nov dan, pa če ustaneš al pa ne!

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 187
27.11.2009 9:38:05   
BarbiG
Mismis, jst še nisem obupala. Mene tale filing glede tebe še ni zapustu, naju še zmeri vidm, kako skupi vozičkava. Drgač pa pridna, da si še na utropizderaju. In ni čudn, da si dons mal down, ker če mene vprašaš je dons iskat nekoga, ki je super počutja kot da bi iskal iglo v senu. Bo jutri bolje. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 188
27.11.2009 9:51:42   
mismis
IZVIRNO SPOROČILO: nokes

jutro!

trepetalke, borke največje in prijateljice najlepše! gremo do konca in PMS = zanositi, znaki so isti, zakaj mislite, da porabimo v enem tednu 2 šteki tadebelega WC papirja??? ker hodimo gledat, kdaj bo user posted image  pritekla!!! izcedki so itak, ja kaj pa, da bi bilo nam, ivf-jevkam, lažje pričakat plus? ne, ne, ne... to tukaj ne gre, mora bit DRAMA skoz! user posted image

mišmišič, tanja, gigi, zarja, barbi, S*, nelli, pika, klavirka, kiwi... NAVIJAM IN TREPETAM ZA VAS! user posted image

Nokica moja user posted image user posted image , potem pa še dobro, da sem v alužbi, da gre vsa ta poraba WC papirja na službene stroške.
Ampak res, jaz sem vsake pol ure na WC, no dobro saj tudi veliko spijem, ali ipak user posted image user posted image

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu nokes)
Neposredna povezava do sporočila: 189
27.11.2009 9:53:24   
gasilka
Dobro jutro!

Biba kako je šlo?

mismis neobupaj prehitro,počakaj do konca user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sobota 28.11.
Aljonka - ET
jonči - punkcija 
veliko sreče obema!!!!!

< Sporočilo je popravil gasilka -- 27.11.2009 9:55:51 >

(odgovor članu BarbiG)
Neposredna povezava do sporočila: 190
27.11.2009 9:54:30   
loremi
mismis, ne predaj se še, jaz še navijam zate user posted image !! Dokler ni packeuser posted image , je še upanje!

(odgovor članu BarbiG)
Neposredna povezava do sporočila: 191
27.11.2009 10:14:50   
lana70

Dej ne seri!!!! Kaj pa vsa tvoja tolažba in besede drugim:" Dokler se ne ulije......." a, kaj pa je s tem, zato ne seri!!! Pa vlih pr teb, ja si ena trma no!! Torej dokler se ne ULIJE ne pomeni še nič, ok!

< Sporočilo je popravil lana70 -- 27.11.2009 10:15:13 >

.....in prišla je Živa....

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 192
27.11.2009 10:21:13   
mismis
IZVIRNO SPOROČILO: lana70

Dej ne seri!!!! Kaj pa vsa tvoja tolažba in besede drugim:" Dokler se ne ulije......." a, kaj pa je s tem, zato ne seri!!! Pa vlih pr teb, ja si ena trma no!! Torej dokler se ne ULIJE ne pomeni še nič, ok!

tečka tečna user posted image user posted image user posted image  saj nisem rekla, da bom obupala, samo en malček sem žalostna, a sem lahko?

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 193
27.11.2009 10:21:57   
gigi1
Suzi kot sem že rekla med postopkom je tiste, ki imajo veliko foliklov ali PCO sploh ne smejo jemati.

Mamice naše drage user posted image  kolk vas je lepo videti user posted image  

(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 194
27.11.2009 10:22:50   
gigi1

IZVIRNO SPOROČILO: lana70

tečka tečna user posted image user posted image user posted image  saj nisem rekla, da bom obupala, samo en malček sem žalostna, a sem lahko?

Ne smeš bit!!! Ne, dokler jaz tako ne rečem user posted image

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 195
27.11.2009 10:24:46   
sonček33
Mismis jaz bom čiest do konca in vedno navijala zate. Ne bom te nč štrapcirala, vidim, da sta že lana in žižek svoje narediliuser posted image

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 196
27.11.2009 10:24:52   
nokes
hja, pol pa nujno ena stimulacija, da malo polepša deževen petek:

tole je afnek

user posted image

tole pa afnica

user posted image

takole zdaj poziramo in se pačimo, ko poskušam narest kakšno "spontano" fotko! user posted image

nokes

(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 197
27.11.2009 10:32:59   
Zvezdica
No mi pa se počasi pripravljamo na konec, že včeraj se je spet nakazal izcedek, torej me moj famozni 8. dani ni izneveril, tako da samo čakamo, da se ulije. user posted image user posted image user posted image Ni kaj, gremo naprej

Pismo no, kaj naj rečem. Upam, da to ni to. Res, upam, da je samo izcedek. Če mam prav me pelješ na kofe in kebabuser posted image
Bom še mal navijala zate, če dovoliš.

i belive i can fly....

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 198
27.11.2009 10:35:57   
Zvezdica
Nokica, ma kaka dva cukra maš.

Glej našga indijanca, najprej sploh ni maral kape, zdaj smo mu pa drugo kupil  je pa ne da doluser posted image

user posted image

i belive i can fly....

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 199
27.11.2009 10:39:02   
cukica
Mismis ne obupaj vse bo v redu,....

Operacija za mano,počutje mešano mal jokam mal se smejem sej bo,bo bolš,...včeraj videla še zarodek,ki nažalost se ni imel kam razvijat,so poslali vse na analizo in dobim po pošti izvide,...hvala za vse,...RADA VAS MAM
Zarja1 drži se,...

(odgovor članu mlinčka)
Neposredna povezava do sporočila: 200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  6 7 [8] 9 10   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  6 7 [8] 9 10   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?