|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  5 6 [7] 8 9   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: December 2009 IVF/ICSI
26.11.2009 15:10:24   
Shuka
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33

Shuka, kuku, a ste fajn?
MA kaj pa vem, neki nam dogaja, spet je od včeraj na danes 2x bruhal, ful je jokav, ne vem kaj mu dogaja, čakam večer da vidm, če bomo spet dežural kot prejšnjo noč k ga je neki trgal. Upam, da ne!

Kako ste vi? Lovro je pa tak cukrček user posted image

Pot ni vedno rožnata, je pa cilj zato toliko lepši.

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 151
26.11.2009 15:19:11   
jonči
Klavirka - glavo pokonci, bolje še že počutiš še optimistično naprej tudi majhen odstotek je odstotek to ne pomeni nič

Uspelo bo boš videla!!!

Pa še tole mi je danes moja v tretje noseča prijateljica rekla:
Vsaka oseba ima svojega angela tudi ti ga imaš prosi ga naj ti pomaga in stoji ob strani in če ne danes jutri ti bo sigurno pomagal.

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 152
26.11.2009 15:24:30   
Rakica_80
IZVIRNO SPOROČILO: jonči

Klavirka - glavo pokonci, bolje še že počutiš še optimistično naprej tudi majhen odstotek je odstotek to ne pomeni nič

Uspelo bo boš videla!!!

Pa še tole mi je danes moja v tretje noseča prijateljica rekla:
Vsaka oseba ima svojega angela tudi ti ga imaš prosi ga naj ti pomaga in stoji ob strani in če ne danes jutri ti bo sigurno pomagal.

Pod to se pa moram podpisat, kr verjamite temu!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Držim pesti za vse vas drage moje, res ste vse zlate, mislim, res smo nekaj posebnegauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image RVIuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Enkrat bo uspelo.........šibamo v 4 postopek!

(odgovor članu jonči)
Neposredna povezava do sporočila: 153
26.11.2009 15:27:33   
sonček33
IZVIRNO SPOROČILO: Shuka

Shuka, kuku, a ste fajn?
MA kaj pa vem, neki nam dogaja, spet je od včeraj na danes 2x bruhal, ful je jokav, ne vem kaj mu dogaja, čakam večer da vidm, če bomo spet dežural kot prejšnjo noč k ga je neki trgal. Upam, da ne!

Šuki, veliko mislim na vas. Upam, da to kar ga muči hitro mine. user posted image  za fletekota.

Mi smo ok. Lovro raste sto na uro..pa saj veš, kako čas beži.

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 154
26.11.2009 16:14:33   
zarja1
rada vas mam user posted image

oooo Shuki moj......
user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 155
26.11.2009 16:22:09   
gigi1
Šuki zlato moje user posted image user posted image user posted image . Upm, da bo naš nečakec bolje. Lupčke obema.

Klavirka le mirno. Saj ni čudno, da ti je tebuh uplahnil, ko nič ne ješ boga reva.  Za odstotek pri morulcah pa nisem čist ziher, da drži. Nekje sem brala, da so v nekaterih centrih v tujin spet začeli ustavljati morulce, ker se lažje ugnezdijo. Saj veš...kar pozitivno user posted image

Buska user posted image  user posted image  user posted image  no pa je le prišla packa. Zdaj pa v boj user posted image

Jonči lepa misel user posted image

Zelje in pivo...pa sem že 2 uri na WC user posted image  user posted image  user posted image

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 156
26.11.2009 16:35:19   
zarja1
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1
Zelje in pivo...pa sem že 2 uri na WC user posted image  user posted image  user posted image
user posted image zdaj pa si malo oddahni.... user posted image

< Sporočilo je popravil zarja1 -- 26.11.2009 16:37:06 >

Horny Teddy

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 157
26.11.2009 20:05:41   
hedviga
Oh jaz sem tooolk butasta... Šele prejle sem opazila da je naša Kajši srečka nosečka!!

Kajšiiiiiii!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

Špelca in Mihec 9.2.2009

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 158
26.11.2009 21:11:19   
lara light
IZVIRNO SPOROČILO: hedviga

Oh jaz sem tooolk butasta... Šele prejle sem opazila da je naša Kajši srečka nosečka!!

Kajšiiiiiii!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

Hedi, kaj ne poveš, juhuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu!!
Kajsica, vse dobro, zelo sem vesela zate!!!!user posted image user posted image user posted image

Strah sega do tja, kjer se začne neizbežno; od tam naprej izgubi ves smisel.
Coelho

(odgovor članu hedviga)
Neposredna povezava do sporočila: 159
26.11.2009 21:13:17   
lara light

Shuka, kuku, a ste fajn?

Šuki,  ma bošček naš, upam, da mu hitro mine, poljubček in objemček od nas.
Tisti video je pa megamaximalen, smo se vsi narežali zraven, cuker, cukrastiuser posted image user posted image user posted image

Strah sega do tja, kjer se začne neizbežno; od tam naprej izgubi ves smisel.
Coelho

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 160
26.11.2009 21:21:44   
nokes
moje trepetalke, nosečkice "to be". evo vam ognja, da pogreje vas in vaše pikice. da vas zebe je MEGA znak, ker sem tudi jaz lani drgetala od mraza, potem pa .... beta 3810, al kolk? user posted image user posted image  in dva razgrajačka, ki sta v fazi "ranjenci s sutjeske", tako namreč puzata po diagonali čez sobo user posted image

user posted image

in kako je opravila pija? in kozica, kravica al kwa je že? user posted image

kajši, kdaj maš krvnega?

hedi, si okej?

zarja, imej še upanje, ti testi glih niso čist zanesljivi, držim pesti.user posted image

vsem mojim dragim borkam želim najlepšega miklavžka in močne pluske! VEM, DA BO! user posted image

hmmmm, danes je četrtek, pa nobenega piva? okej, no, bom pa jaz, ker nisem glih noseča! na deco, babike!!
user posted image

nokes

(odgovor članu hedviga)
Neposredna povezava do sporočila: 161
26.11.2009 21:31:09   
Tanja_Jes
Skuštranka...sej res...sem se zdej spomnila, da si že pisala o tem user posted image sem pozabljivka

Pikovit...naj živi ilegala user posted image user posted image user posted image user posted image

Atina1...ja naša Mišmiš je zgrešla poklic...bi mogla  bit sodelavka od dr. D. user posted image user posted image user posted image user posted image

Gigi... kdaj pa ti lulaš?

Jest sem čist neučakana, pa mož pravi, da pred soboto nič user posted image user posted image
Aja...poj je CB najboljši?!

Jutri je nov dan, pa če ustaneš al pa ne!

(odgovor članu hedviga)
Neposredna povezava do sporočila: 162
26.11.2009 21:52:45   
nokes
IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_Jes

Jest sem čist neučakana, pa mož pravi, da pred soboto nič user posted image user posted image
Aja...poj je CB najboljši?!

no, saj je že četrtek, jutri je petek, to je samo en dan, pol pa v soboto AUF ob 03.18 user posted image , pa lulat mimo prvega CBja, no, na drugega pa nalulat +++++!!!! in seveda povedat tule na RRju, da si lahko "en mau" oddahnemo!!!user posted image

da se popravim, se mi zdi, da ima CB user posted image /user posted image , hmmmm......user posted image  sej vseen, sam da lulamo uspešno! 

< Sporočilo je popravil nokes -- 26.11.2009 21:54:09 >

nokes

(odgovor članu Tanja_Jes)
Neposredna povezava do sporočila: 163
26.11.2009 22:02:25   
gloria
....čer....navijam punce user posted image user posted image user posted image
Barbi čestitke user posted image user posted image user posted image user posted image
Mismis super za tri pingote user posted image user posted image user posted image user posted image
Zarja user posted image

....se še skoz šlepam tak da bolj na kratko od mene...nočka...

NIK:mami ti si moja ljubica :)

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 164
26.11.2009 22:03:07   
gloria

Shuka, kuku, a ste fajn?

...mislim na vas user posted image user posted image user posted image user posted image ....

NIK:mami ti si moja ljubica :)

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 165
26.11.2009 23:19:29   
Zvezdica

Shuka, kuku, a ste fajn?

ojla šuki

sem lih nekaj dni mislila nate. Da te mpram mal pobarat. Kako ste? Vidim da vaši znaki nakazujejo virozico? Mi smo se zdej dajali s to šesto boleznijo. Zdaj je bolje, sam tečen je pa še zmerajuser posted image

javi se kaj.

papa

i belive i can fly....

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 166
26.11.2009 23:27:28   
Tanja_Jes
Še mal navijanja za jutri:

Petek, 28.11.
Aljonka - ET
jonči - punkcija

Aljonka....želim ti prelepe blastociste, ki se bodo od jutri naprej grele 8,5 mesecev user posted image user posted image user posted image

Jonči...čimmanj bolečo punkcijo pa veliko celic...

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Jutri je nov dan, pa če ustaneš al pa ne!

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 167
27.11.2009 6:20:12   
loremi
Dobro jutro!

user posted image

Petek je, ponavad do tega dne že mal cuker pade user posted image .

Se pridružujem navijanju!!
Petek, 28.11.
Aljonka - ET
jonči - punkcija

Aljonka....želim ti prelepe blastociste, ki se bodo od jutri naprej grele 8,5 mesecev user posted image user posted image user posted image
Jonči...čimmanj bolečo punkcijo pa veliko celic!!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 168
27.11.2009 7:21:28   
kajsica
IZVIRNO SPOROČILO: loremi

Dobro jutro!

Petek, 28.11.
Aljonka - ET
jonči - punkcija

Dobro jutro vsem skupaj.

Se pridružujem navijanju!

Babike vsem res hvala za vso navijanje in krvni test imam šele v torek 1.12, kar je 17 dan po ET. Nočem se še preveč veselit vsega, ker me je strah prvega UZ.....če bo ta pokazal da je vse OK potem pa bomo mi začeli upat in uživat.

Ostale trepetalke...kako ste mi kaj? Mišmiš in Tanja...vidve bosta pa lulai počasi na palčko....navijam navijam!!!!

Lep dan vam želim vsem skupaj!

Živiš lahko na 2 načina. Lahko se pretvarjaš, da ni nič čudežno. Lahko pa imaš vse za čudež. (Albert Einstein)

(odgovor članu loremi)
Neposredna povezava do sporočila: 169
27.11.2009 7:52:01   
BarbiG

IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_Jes

Še mal navijanja za jutri:

Petek, 28.11.
Aljonka - ET
jonči - punkcija

Jonči...čimmanj bolečo punkcijo pa veliko celic...

Se bom kr pršlepala k temu navijanju. user posted image  Dobr opravta dons.

Sicer sem pa jaz danes povožena, za znort. Ponoč se zbujam na vsako uro in skor eno uro traja, da zaspim nazaj. Pa kokr me je prej zebl, mi je zdej pa non stop vroče. user posted image

Kajši jst se tud še ne upam ne vem kolk veselit, ker tud mene stiska še zarad UZ-ja.

Neposredna povezava do sporočila: 170
27.11.2009 8:00:46   
metuljci
dobro jutro!

tudi jaz navijem za vaju, da danes dobro opravita user posted image

punce res ste zlate, ker nam novinkam pomagate z vašimi izkušnjami in znanjem. vsaka vam čast, da nekatere tako vztrajate in se borite, ter ne izgubite upanja. jaz sem na začetku, pa bi včasih najrajši dvignila roke od vsega. bravo punce in držim pesti, da bo vsako izmed nas enkrat doletela največja sreča v življenju in seveda naše zakladke, ker mislim, da bomo najboljši starši user posted image

(odgovor članu BarbiG)
Neposredna povezava do sporočila: 171
27.11.2009 8:06:43   
Buska
danes zjutraj sem prevzela zdravila in v cetrtek 3.12. mam UZ

mam pa vprasanje:
a ko si dajes enekcije v trebuh - ali moras vedno dajat na isto stran, ali lahko strani menjas? (npr. prvo v L in drugo v D, drugi dan pa obratno) sm pozabla vprasat
Hvala !

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 172
27.11.2009 8:07:32   
metuljci
Buska MORAŠ si menjat strani.

(odgovor članu Buska)
Neposredna povezava do sporočila: 173
27.11.2009 8:13:48   
mismis
Dobro jutro vsem skupaj...

Se pridružujem navijanju!!
Petek, 28.11.
Aljonka - ET
jonči - punkcija

No mi pa se počasi pripravljamo na konec, že včeraj se je spet nakazal izcedek, torej me moj famozni 8. dani ni izneveril, tako da samo čakamo, da se ulije. user posted image user posted image user posted image  Ni kaj, gremo naprej

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu metuljci)
Neposredna povezava do sporočila: 174
27.11.2009 8:19:04   
metuljci
mismis optimist bodi do konca. kaj pa če ni nič nevarnega. držim pesti, da je vse ok.

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  5 6 [7] 8 9   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  5 6 [7] 8 9   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?