Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: December 2009 IVF/ICSI 26.11.2009 15:10:24
|
|
|
|
Shuka
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33 Shuka, kuku, a ste fajn? MA kaj pa vem, neki nam dogaja, spet je od včeraj na danes 2x bruhal, ful je jokav, ne vem kaj mu dogaja, čakam večer da vidm, če bomo spet dežural kot prejšnjo noč k ga je neki trgal. Upam, da ne! Kako ste vi? Lovro je pa tak cukrček
|
|
RE: December 2009 IVF/ICSI 26.11.2009 15:19:11
|
|
|
|
jonči
|
Klavirka - glavo pokonci, bolje še že počutiš še optimistično naprej tudi majhen odstotek je odstotek to ne pomeni nič Uspelo bo boš videla!!! Pa še tole mi je danes moja v tretje noseča prijateljica rekla: Vsaka oseba ima svojega angela tudi ti ga imaš prosi ga naj ti pomaga in stoji ob strani in če ne danes jutri ti bo sigurno pomagal.
|
|
|
|
RE: December 2009 IVF/ICSI 26.11.2009 15:24:30
|
|
|
|
Rakica_80
|
IZVIRNO SPOROČILO: jonči Klavirka - glavo pokonci, bolje še že počutiš še optimistično naprej tudi majhen odstotek je odstotek to ne pomeni nič Uspelo bo boš videla!!! Pa še tole mi je danes moja v tretje noseča prijateljica rekla: Vsaka oseba ima svojega angela tudi ti ga imaš prosi ga naj ti pomaga in stoji ob strani in če ne danes jutri ti bo sigurno pomagal. Pod to se pa moram podpisat, kr verjamite temu!!! Držim pesti za vse vas drage moje, res ste vse zlate, mislim, res smo nekaj posebnega RVI
|
|
RE: December 2009 IVF/ICSI 26.11.2009 15:27:33
|
|
|
|
sonček33
|
IZVIRNO SPOROČILO: Shuka IZVIRNO SPOROČILO: sonček33 Shuka, kuku, a ste fajn? MA kaj pa vem, neki nam dogaja, spet je od včeraj na danes 2x bruhal, ful je jokav, ne vem kaj mu dogaja, čakam večer da vidm, če bomo spet dežural kot prejšnjo noč k ga je neki trgal. Upam, da ne! Kako ste vi? Lovro je pa tak cukrček Šuki, veliko mislim na vas. Upam, da to kar ga muči hitro mine. za fletekota. Mi smo ok. Lovro raste sto na uro..pa saj veš, kako čas beži.
|
|
RE: December 2009 IVF/ICSI 26.11.2009 16:14:33
|
|
|
|
zarja1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Shuka rada vas mam oooo Shuki moj......
|
|
RE: December 2009 IVF/ICSI 26.11.2009 16:22:09
|
|
|
|
gigi1
|
Šuki zlato moje . Upm, da bo naš nečakec bolje. Lupčke obema. Klavirka le mirno. Saj ni čudno, da ti je tebuh uplahnil, ko nič ne ješ boga reva. Za odstotek pri morulcah pa nisem čist ziher, da drži. Nekje sem brala, da so v nekaterih centrih v tujin spet začeli ustavljati morulce, ker se lažje ugnezdijo. Saj veš...kar pozitivno Buska no pa je le prišla packa. Zdaj pa v boj Jonči lepa misel Zelje in pivo...pa sem že 2 uri na WC
|
|
RE: December 2009 IVF/ICSI 26.11.2009 16:35:19
|
|
|
|
zarja1
|
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Zelje in pivo...pa sem že 2 uri na WC zdaj pa si malo oddahni....
< Sporočilo je popravil zarja1 -- 26.11.2009 16:37:06 >
|
|
RE: December 2009 IVF/ICSI 26.11.2009 20:05:41
|
|
|
|
hedviga
|
Oh jaz sem tooolk butasta... Šele prejle sem opazila da je naša Kajši srečka nosečka!! Kajšiiiiiii!!!!!!
|
|
RE: December 2009 IVF/ICSI 26.11.2009 21:11:19
|
|
|
|
lara light
|
IZVIRNO SPOROČILO: hedviga Oh jaz sem tooolk butasta... Šele prejle sem opazila da je naša Kajši srečka nosečka!! Kajšiiiiiii!!!!!! Hedi, kaj ne poveš, juhuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu!! Kajsica, vse dobro, zelo sem vesela zate!!!!
|
|
RE: December 2009 IVF/ICSI 26.11.2009 21:13:17
|
|
|
|
lara light
|
IZVIRNO SPOROČILO: Shuka IZVIRNO SPOROČILO: sonček33 Shuka, kuku, a ste fajn? MA kaj pa vem, neki nam dogaja, spet je od včeraj na danes 2x bruhal, ful je jokav, ne vem kaj mu dogaja, čakam večer da vidm, če bomo spet dežural kot prejšnjo noč k ga je neki trgal. Upam, da ne! Kako ste vi? Lovro je pa tak cukrček Šuki, ma bošček naš, upam, da mu hitro mine, poljubček in objemček od nas. Tisti video je pa megamaximalen, smo se vsi narežali zraven, cuker, cukrasti
|
|
RE: December 2009 IVF/ICSI 26.11.2009 21:21:44
|
|
|
|
nokes
|
moje trepetalke, nosečkice "to be". evo vam ognja, da pogreje vas in vaše pikice. da vas zebe je MEGA znak, ker sem tudi jaz lani drgetala od mraza, potem pa .... beta 3810, al kolk? in dva razgrajačka, ki sta v fazi "ranjenci s sutjeske", tako namreč puzata po diagonali čez sobo in kako je opravila pija? in kozica, kravica al kwa je že? kajši, kdaj maš krvnega? hedi, si okej? zarja, imej še upanje, ti testi glih niso čist zanesljivi, držim pesti. vsem mojim dragim borkam želim najlepšega miklavžka in močne pluske! VEM, DA BO! hmmmm, danes je četrtek, pa nobenega piva? okej, no, bom pa jaz, ker nisem glih noseča! na deco, babike!!
|
|
RE: December 2009 IVF/ICSI 26.11.2009 21:31:09
|
|
|
|
Tanja_Jes
|
Skuštranka...sej res...sem se zdej spomnila, da si že pisala o tem sem pozabljivka Pikovit...naj živi ilegala Atina1...ja naša Mišmiš je zgrešla poklic...bi mogla bit sodelavka od dr. D. Gigi... kdaj pa ti lulaš? Jest sem čist neučakana, pa mož pravi, da pred soboto nič Aja...poj je CB najboljši?!
|
|
RE: December 2009 IVF/ICSI 26.11.2009 21:52:45
|
|
|
|
nokes
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_Jes Jest sem čist neučakana, pa mož pravi, da pred soboto nič Aja...poj je CB najboljši?! no, saj je že četrtek, jutri je petek, to je samo en dan, pol pa v soboto AUF ob 03.18 , pa lulat mimo prvega CBja, no, na drugega pa nalulat +++++!!!! in seveda povedat tule na RRju, da si lahko "en mau" oddahnemo!!! da se popravim, se mi zdi, da ima CB / , hmmmm...... sej vseen, sam da lulamo uspešno!
< Sporočilo je popravil nokes -- 26.11.2009 21:54:09 >
|
|
RE: December 2009 IVF/ICSI 26.11.2009 22:02:25
|
|
|
|
gloria
|
....čer....navijam punce Barbi čestitke Mismis super za tri pingote Zarja ....se še skoz šlepam tak da bolj na kratko od mene...nočka...
|
|
RE: December 2009 IVF/ICSI 26.11.2009 22:03:07
|
|
|
|
gloria
|
IZVIRNO SPOROČILO: Shuka IZVIRNO SPOROČILO: sonček33 Shuka, kuku, a ste fajn? MA kaj pa vem, neki nam dogaja, spet je od včeraj na danes 2x bruhal, ful je jokav, ne vem kaj mu dogaja, čakam večer da vidm, če bomo spet dežural kot prejšnjo noč k ga je neki trgal. Upam, da ne! Kako ste vi? Lovro je pa tak cukrček ...mislim na vas ....
|
|
RE: December 2009 IVF/ICSI 26.11.2009 23:19:29
|
|
|
|
Zvezdica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Shuka IZVIRNO SPOROČILO: sonček33 Shuka, kuku, a ste fajn? MA kaj pa vem, neki nam dogaja, spet je od včeraj na danes 2x bruhal, ful je jokav, ne vem kaj mu dogaja, čakam večer da vidm, če bomo spet dežural kot prejšnjo noč k ga je neki trgal. Upam, da ne! Kako ste vi? Lovro je pa tak cukrček ojla šuki sem lih nekaj dni mislila nate. Da te mpram mal pobarat. Kako ste? Vidim da vaši znaki nakazujejo virozico? Mi smo se zdej dajali s to šesto boleznijo. Zdaj je bolje, sam tečen je pa še zmeraj javi se kaj. papa
|
|
RE: December 2009 IVF/ICSI 27.11.2009 7:21:28
|
|
|
|
kajsica
|
IZVIRNO SPOROČILO: loremi Dobro jutro! Aljonka - ET jonči - punkcija Dobro jutro vsem skupaj. Se pridružujem navijanju! Babike vsem res hvala za vso navijanje in krvni test imam šele v torek 1.12, kar je 17 dan po ET. Nočem se še preveč veselit vsega, ker me je strah prvega UZ.....če bo ta pokazal da je vse OK potem pa bomo mi začeli upat in uživat. Ostale trepetalke...kako ste mi kaj? Mišmiš in Tanja...vidve bosta pa lulai počasi na palčko....navijam navijam!!!! Lep dan vam želim vsem skupaj!
|
|
RE: December 2009 IVF/ICSI 27.11.2009 8:00:46
|
|
|
|
metuljci
|
dobro jutro! tudi jaz navijem za vaju, da danes dobro opravita punce res ste zlate, ker nam novinkam pomagate z vašimi izkušnjami in znanjem. vsaka vam čast, da nekatere tako vztrajate in se borite, ter ne izgubite upanja. jaz sem na začetku, pa bi včasih najrajši dvignila roke od vsega. bravo punce in držim pesti, da bo vsako izmed nas enkrat doletela največja sreča v življenju in seveda naše zakladke, ker mislim, da bomo najboljši starši
|
|
|
|
RE: December 2009 IVF/ICSI 27.11.2009 8:06:43
|
|
|
|
Buska
|
danes zjutraj sem prevzela zdravila in v cetrtek 3.12. mam UZ mam pa vprasanje: a ko si dajes enekcije v trebuh - ali moras vedno dajat na isto stran, ali lahko strani menjas? (npr. prvo v L in drugo v D, drugi dan pa obratno) sm pozabla vprasat Hvala !
|
|
|
|
RE: December 2009 IVF/ICSI 27.11.2009 8:07:32
|
|
|
|
metuljci
|
Buska MORAŠ si menjat strani.
|
|
|
|
RE: December 2009 IVF/ICSI 27.11.2009 8:13:48
|
|
|
|
mismis
|
Dobro jutro vsem skupaj... Se pridružujem navijanju!! Aljonka - ET jonči - punkcija No mi pa se počasi pripravljamo na konec, že včeraj se je spet nakazal izcedek, torej me moj famozni 8. dani ni izneveril, tako da samo čakamo, da se ulije. Ni kaj, gremo naprej
|
|
RE: December 2009 IVF/ICSI 27.11.2009 8:19:04
|
|
|
|
metuljci
|
mismis optimist bodi do konca. kaj pa če ni nič nevarnega. držim pesti, da je vse ok.
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?