|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  4 5 [6] 7 8   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: December 2009 IVF/ICSI
26.11.2009 13:16:36   
gigi1
IZVIRNO SPOROČILO: rojena77

GIGI, ja Diphereline pikam do ponedeljka, takrat moram prit nazaj, da me pogleda. Ni mi pa jasno, a naj bi  polip izginil do ponedeljka??!!
Nič ni rekla, kje je, ampak je poklicala poleg še eno drugo zdravnico, in nekako sta zmajevali z glavama, kao to pa ni dobro, ko sem se oblačila pa mislim da sem slišala da je boljše da grem skos to ko bo teren pripravljen - nisem ziher al je blo to meni namenjeno, ampak verjetno že.

Saj meni je jasno, da če nekaj ni ok, bom počakala da bo, le sprašujem če katera ve, ali se dolgo čaka, ali moram torej pol enkrat kaj vem marca recimo jovo na novo s celim postopkom, zdaj sem mesec dni jemala Femodem, zdaj 2 tedna Diphereline....
Pač se mi zdi da polip kot "ime" nečesa ne pomeni nič posebnega, ko se pa spomnim kako sta zmajevali, se mi pa zdi škoda časa, ker itak ne bo nič ratalo....

Eh, nisem tečna, tako pač mora bit

Ne: polip ne bo izginil. Diphlerine ti je dala za naprej, ker imaš zadebeljen endometrij. In dokler ni čisto tanek ti ne dajo stimulacije.
Težko je reči kaj je mislila... Škoda, da je nisi bolj zaslišala. Jaz jih vedno sprašujem kaj mislijo, če takole med sabo kaj komentirajo. V ponedeljek jo pa le vprašaj, oz tistega, ki bo delal UZ. Že ko not stopiš povej, da ti je zadnjič odkrila polip in da si imela zadebeljen endometrij in kaj to zdej pomeni za ta postopek oz za naprej?

Po operaciji polipa pa mislim, da velja isto kot za vse druge operacije, da 3 M ne moreš v postopek. Ni pa polip nujno nekaj zaradi česar bi ti prekinili postopek. Odvisno kje je.

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu rojena77)
Neposredna povezava do sporočila: 126
26.11.2009 13:20:11   
gigi1
Punce a mislite, da bi jaz lahko eno blajfraj pivo spila čez zelje? Me bo zihr odprlo user posted image . Mislim, a ni prezgodaj v dnevu za pivo, tud če je brezalko?

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 127
26.11.2009 13:21:14   
BarbiG

IZVIRNO SPOROČILO: gigi1

Punce a mislite, da bi jaz lahko eno blajfraj pivo spila čez zelje? Me bo zihr odprlo user posted image . Mislim, a ni prezgodaj v dnevu za pivo, tud če je brezalko?

Gigi komot, ker eno pivce v nosečnosti na dan je dovoljeno, če druzga ne, ti bo mal joškice spodbudilo, da se začnejo pripravljat na proizvodnjo mleka.

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 128
26.11.2009 13:25:42   
gigi1
IZVIRNO SPOROČILO: BarbiG

Gigi komot, ker eno pivce v nosečnosti na dan je dovoljeno, če druzga ne, ti bo mal joškice spodbudilo, da se začnejo pripravljat na proizvodnjo mleka.

Sem mislila, da zato utropizderaj jemljemo user posted image  user posted image  user posted image . Hvala. Sem ga že ofnala user posted image .

Na zdravje pupe moje user posted image

(odgovor članu BarbiG)
Neposredna povezava do sporočila: 129
26.11.2009 13:27:03   
Anonimen
metuljči, meni je sestra, ki ti določi postopek (ne vem kako ji je ime), rekla, da 100% nimam PCO, čeprav sem imela neredne cikluse, ker bi potem to napisali v izvidu laparoskopije. No, na Uz se je pa pokazalo drugače.

mismis, jaz pa voham novo user posted image !!! user posted image user posted image user posted image user posted image

gigi, se bom pozanimala za tole terapijo.. bom klicala v Laško, tam imajo 100%. hmm..tole zaradi mace pa nisem vedela. user posted image Škoda, da nisem prej vedela, ker sem jo nehala jemat nekje na sredini cikla (imam zamašene jajcevode, maternico slabo, tako, da bi lahko jemala cel čas). No, bom pa drugi mesec.

lučka, tamala je tak cuker, da se je sploh ne morem nagledat!! Se bomo mogle spet kaj dobit, da jo malo pocrkljam!! user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mismis)
  Neposredna povezava do sporočila: 130
26.11.2009 13:27:27   
gigi1
Aaaaaa ne me basatuser posted image  A veste, da imamo na desni strani RR oglas. Kuhajmo z Damjanom Murkom...pa še slika je zraven user posted image . Jaooo zdej me bo pa res sr@t pritisnilo user posted image  user posted image  user posted image

< Sporočilo je popravil gigi1 -- 26.11.2009 13:29:04 >

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 131
26.11.2009 13:31:11   
mismis

kaj pa kompliciraš user posted image user posted image user posted image  za pivo ni nikoli prezgodaj, sicer je pa sedaj že taka ura, da lahko po Kebru kar ta prava stisneš user posted image

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 132
26.11.2009 13:32:08   
mismis

Aaaaaa ne me basatuser posted image  A veste, da imamo na desni strani RR oglas. Kuhajmo z Damjanom Murkom...pa še slika je zraven user posted image . Jaooo zdej me bo pa res sr@t pritisnilo user posted image  user posted image  user posted image

prav treba naj je bilo tole vedeti user posted image

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 133
26.11.2009 13:32:33   
gigi1
IZVIRNO SPOROČILO: mismis

kaj pa kompliciraš user posted image user posted image user posted image  za pivo ni nikoli prezgodaj, sicer je pa sedaj že taka ura, da lahko po Kebru kar ta prava stisneš user posted image

Je bilo takorekoč retorično user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 134
26.11.2009 13:32:50   
mismis
IZVIRNO SPOROČILO: lučka 25

evo gigi, še mal stimulacije z moje strani. Danes je moja mavrica stara 5 mesecov, jutri pa bo 1 leto, od kar sva jo pri Rešu prvič videla na UZ. Sem se že danes zjukala od sreče, da mi je dana taka sreča in komaj čakam, da bo še vsem vam.

user posted image    user posted image    user posted image  

lepotička naša, ma Lučka tvoja Nežka je pravi mali cuker user posted image user posted image

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 135
26.11.2009 13:33:45   
protina
rojena77 jaz sem imela podobno izkušnjo kot ti.So mi na uz-jih odkrili polip in vseeno vstavili zamrznjenčka. Ker pa se ni prijel mi je dr. rekel, da nima smisla več vstavljati zaradi polipa.Nato me je čez 2 tedna naročil na operacijo polipa brez narkoze- lokalno sem dobila. Ko začne operirat mi pa še najde pregrado.
Nato vse lepo odstrani in sem šla takoj domov.

Bolniško sem imela 2 tedna in čez 3 mesece šla na zadnja 2zamrznjenčka.

Rezultat- 1 se je prijel in sem sedaj noseča 27 tednovuser posted image .

Upam,da sem ti kaj pomagala.

(odgovor članu BarbiG)
Neposredna povezava do sporočila: 136
26.11.2009 13:33:47   
gigi1

Kaj pa Mišmiš sve vidi, Mišmiš sve zna?? Saj bi tud sama opazila user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 137
26.11.2009 13:36:00   
mismis

Kaj pa Mišmiš sve vidi, Mišmiš sve zna?? Saj bi tud sama opazila user posted image  user posted image  user posted image

za dolečene stvari ali osebe dobim slepoto, mislim da imajo moje oči selekcijsko videnje, za osebe ki jih nočejo vklopijo obrambni mehaizem, ta deluje tako, da jih pokrije s črnimi prevlekami, nekako podobno kot pri fijakerskem konju user posted image user posted image

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 138
26.11.2009 13:40:43   
gigi1
SS tale Maca zna biti tudi dvorezen meč. Jaz celo mislim, da sem tokrat kljub temu, da sem imela le eno celico pridelala hiperco ravno zaradi Mace. V prejšnjih postopkih je nikoli nisem jemala. Sem jo le do M. Tokrat sem jo pa prvič do punkcije in sem imela strašanske bolečine tisto noč po ET.

Na linku za Bownovo, ki sem ga prilepila na prejšnji strani je tudi seznam terapevtopv v Sloveniji. Malo poglej. Verjetno je kateri blizu tebe.

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 139
26.11.2009 13:41:33   
gigi1
No...zdej se bom pa mal odklopla, k moram še kaj narest. Dans pa res visim tle k en smrkelj user posted image

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 140
26.11.2009 13:48:42   
Buska
po crnem jutru se je prejle pojavil soncek in sem zdaj nad oblaki :) moja user posted image je v 5. dnevu pritekla v normalni obliki, kar pomeni, da grem jutr po pikico user posted image user posted image

(odgovor članu BarbiG)
Neposredna povezava do sporočila: 141
26.11.2009 13:54:59   
Reby
Zarjica - ti kar lepo počakaj in ponovi v soboto test. Jaz tut nisem delala z jutranjim urinom. Pa kupi CB user posted image
kajši - jaz sem jemala Rupurut, pa vidiš, da ni blo nobenih stranskih učinkov, le en lep produkt user posted image  Pravijo, da je mogoče Rennie boljši, ker ima manj ene sestavine, sam sem pozabila, katere.
mismisu - tut jaz voham, nese veter tamle iz Goric do sem user posted image
gigi - sej ne rabiš nič delat ti šefica, si se dost nagarala v lajfu, zdej je čas za žur in potem za otročka user posted image  Uživaj srce!

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 142
26.11.2009 14:11:55   
biba77

Pikovitek moj . Hvala, jaz sem OK. Sam mal me zebe, pa dans imam težave z zaprtostjo... Grem kislo zelje jest

Hmmm...
Mene je zeblo v prvi nosečnosti cel teden, preden je bil plusek; zdaj v drugi pa tudi izmenično, še preden je beta potrjena. To je fino, po moje...user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: kajsica

Babike imam pa tud jaz eno vprašanje....ali lahko vzemaš Ruporut...mene tolk želodec boli, pa nič mi ne paše....pa še slabo mi je...ali pa če ve katera kako vsaj malo ublažit te slabosti....prepečenc ne pomaga...ne vem več...čisto sem izmozgana....

Jaz sem imela v prvi nosečnosti skoraj celih 9 mesecev bruhanje in zgago. Dovoljen sem imela Rupurut, a več kot 1-2 na dan nisem vzela. Sem pa včasih imela polovičko ali četrtinko dovolj...user posted image

Mi tudi imamo prekrasno vreme: sonček, nič vetra... Lepa jesen je zunaj...

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 143
26.11.2009 14:15:10   
jonči
Bravo Bučka sdaj pa samo gasa ..........

ta ti le uspe

(odgovor članu biba77)
Neposredna povezava do sporočila: 144
26.11.2009 14:19:59   
zarja1
IZVIRNO SPOROČILO: lučka 25

evo gigi, še mal stimulacije z moje strani. Danes je moja mavrica stara 5 mesecov, jutri pa bo 1 leto, od kar sva jo pri Rešu prvič videla na UZ. Sem se že danes zjukala od sreče, da mi je dana taka sreča in komaj čakam, da bo še vsem vam.

user posted image    user posted image    user posted image  
user posted image user posted image user posted image Lepotička Neža......user posted image user posted image user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 145
26.11.2009 14:33:18   
Klavirka
Punce moje,

danes se počutim veliko boljše, tako da že delam. Le še prehrano imam zelo dietno, minimalno jem.

Drugače sem pa nehala upat, saj trebuh ni več napihnjen, sploh ne verjamem da kaj bo.... Ampak nisem slabe volje, nič skbet zame  user posted image  
Ja, pa še strokovni članek o plodnosti sem brala, kjer piše, da je verjetnost zanositve ob vstavljanju morul le 9% user posted image  No, zato si ne upam upati, saj so mi vstavili dve bogi morulici. 
Ob vstavljanju blastocist je pa možnost 45%!!!! Tako, da kar verjemite da bo! user posted image  Je kar velika možnostl, če so blastice user posted image

Držte se punce! user posted image

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 146
26.11.2009 14:34:17   
sonček33
Zarja, v prihodnosti te čaka neki lepega.

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 147
26.11.2009 15:01:40   
Aljonka
Joj klavirka me veseli da si bolje samo ne še obupat ni še čas za to, kar lepo pozitivno!

lučka - tale tvoja je po ko en sonček

zarja - sej so ti že druge povedale kar lepo ponovi vajo (seveda z CB) pa bo!

buska - ja superuser posted image  ja pol pa lepo sprejmi svojo pikico!

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 148
26.11.2009 15:05:51   
Shuka
Pupike, mislim na vas in navijam prav do zadnjega. user posted image user posted image user posted image

Zarja - upam do koncauser posted image

gigi - tudi zateuser posted image , pa na pirčka greš komot lohk user posted image

Lučka
- srček je Neža user posted image
rada vas mam user posted image

user posted image

Pot ni vedno rožnata, je pa cilj zato toliko lepši.

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 149
26.11.2009 15:06:16   
sonček33
Shuka, kuku, a ste fajn?

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  4 5 [6] 7 8   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  4 5 [6] 7 8   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?