gigi1
|
IZVIRNO SPOROČILO: rojena77 GIGI, ja Diphereline pikam do ponedeljka, takrat moram prit nazaj, da me pogleda. Ni mi pa jasno, a naj bi polip izginil do ponedeljka??!! Nič ni rekla, kje je, ampak je poklicala poleg še eno drugo zdravnico, in nekako sta zmajevali z glavama, kao to pa ni dobro, ko sem se oblačila pa mislim da sem slišala da je boljše da grem skos to ko bo teren pripravljen - nisem ziher al je blo to meni namenjeno, ampak verjetno že. Saj meni je jasno, da če nekaj ni ok, bom počakala da bo, le sprašujem če katera ve, ali se dolgo čaka, ali moram torej pol enkrat kaj vem marca recimo jovo na novo s celim postopkom, zdaj sem mesec dni jemala Femodem, zdaj 2 tedna Diphereline.... Pač se mi zdi da polip kot "ime" nečesa ne pomeni nič posebnega, ko se pa spomnim kako sta zmajevali, se mi pa zdi škoda časa, ker itak ne bo nič ratalo.... Eh, nisem tečna, tako pač mora bit Ne: polip ne bo izginil. Diphlerine ti je dala za naprej, ker imaš zadebeljen endometrij. In dokler ni čisto tanek ti ne dajo stimulacije. Težko je reči kaj je mislila... Škoda, da je nisi bolj zaslišala. Jaz jih vedno sprašujem kaj mislijo, če takole med sabo kaj komentirajo. V ponedeljek jo pa le vprašaj, oz tistega, ki bo delal UZ. Že ko not stopiš povej, da ti je zadnjič odkrila polip in da si imela zadebeljen endometrij in kaj to zdej pomeni za ta postopek oz za naprej? Po operaciji polipa pa mislim, da velja isto kot za vse druge operacije, da 3 M ne moreš v postopek. Ni pa polip nujno nekaj zaradi česar bi ti prekinili postopek. Odvisno kje je.