|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  99 100 [101] 102 103   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del
26.11.2009 15:06:19   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: Shuka

Ej a vaši malčki že vse jejo?

pri nas sem jaz full picajzasta glede hrane tko da ,ne,ne je veliko različne hrane

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 2501
26.11.2009 15:15:52   
Čebel@
zdej ni pa nobene tukajuser posted image user posted image user posted image

uglavnem:ujela sva svetovno fotko,videte jo lahko če daste miško na moj nicknameuser posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2502
26.11.2009 15:20:43   
TAMIKA3
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08

eto mojo maziko sem dala spat, ta drug tud še spiuser posted image user posted image user posted image Jaz sem uspela kuhno popedenat, zdej grem pa še dnevno mal.

Punce jaz pogrešam Tamiko, sjmm, Birdy, Balonchy, Rebeka,... pa še neki bi se jih našlouser posted image kje ste /so

dan user posted image   , še živa user posted image
berem, berem, pa ne morem prebrat user posted image pri nas full house, za pouser posted image , če se meni ne bo user posted image ... se skoz neki dogaja. bajta -
včeraj bli na rojstnem dnevu, sem si vsaj malo glavo ohladila user posted image user posted image user posted image user posted image
imam pa v riti prve km z novo makino user posted image user posted image
ursa... user posted image za prespano nočko, mi jo še čakamo user posted image
jutta...user posted image user posted image user posted image user posted image
kolumbo... a imaš kaj viška €? user posted image
katja... user posted image
to sem si zapomnila user posted image
toliko... user posted image fante pogledat

Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo.
22.3.2002 MARIN 3510g,51cm
25.12.2004 TIAN 4190cm,53cm
3.8.2006 MAI 4610g,57cm
15.2.2009 TRISTAN 4790g,54 cm

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2503
26.11.2009 15:22:20   
TAMIKA3
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@

uglavnem:ujela sva svetovno fotko,videte jo lahko če daste miško na moj nicknameuser posted image

user posted image

Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo.
3.8.2006 MAI 4610g,57cm

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2504
26.11.2009 15:23:51   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: TAMIKA3

user posted image

o tamika,hellowuser posted image

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 2505
26.11.2009 15:30:12   
simonakr
Prejle sm zvedla da ima Larisa Dedka mraza! user posted image user posted image user posted image
Majo pa kar dobro - si v pikapolonici zbereš nekaj v vrednosti 30 ojrov kar je pa več pa sam doplačaš. Je moj čist znoru k sm rekla da letos še ne gremo na samo prireditev. user posted image user posted image user posted image user posted image

"Nihče ni nikoli tako visok kot tedaj, ko poklekne k pomoči potrebnemu otroku."

RDEČI NOSKI

19.2.2009 se je rodil naš škorček Larisa

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2506
26.11.2009 15:31:22   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: simonakr

Prejle sm zvedla da ima Larisa Dedka mraza! user posted image user posted image user posted image
Majo pa kar dobro - si v pikapolonici zbereš nekaj v vrednosti 30 ojrov kar je pa več pa sam doplačaš. Je moj čist znoru k sm rekla da letos še ne gremo na samo prireditev. user posted image user posted image user posted image user posted image
to je pa res full fajnuser posted image user posted image user posted image user posted image .....pri nas dobi lumpijev bon

(odgovor članu simonakr)
Neposredna povezava do sporočila: 2507
26.11.2009 15:39:18   
TAMIKA3

user posted image

dan user posted image
fotka je res svetovna user posted image

3.8.2006 MAI 4610g,57cm

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2508
26.11.2009 15:39:47   
TAMIKA3

to je pa res full fajnuser posted image user posted image user posted image user posted image .....pri nas dobi lumpijev bon

user posted image user posted image user posted image user posted image
mi pa nič user posted image

3.8.2006 MAI 4610g,57cm

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2509
26.11.2009 15:42:59   
TAMIKA3
imamo dišečo rito user posted image

pridem nazaj user posted image

03333333333333333333333333333333003303,
,69+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

6+3
69+
TRISTANOV POZDRAV user posted image user posted image user posted image user posted image

3.8.2006 MAI 4610g,57cm

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 2510
26.11.2009 15:46:25   
MIHAILO

kdo ga pa podari ?ne razumem user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2511
26.11.2009 15:49:27   
MIHAILO
TAMIKA super za voznjouser posted image user posted image

SHUKA glede hrane ...je zelenjavo,puranje in piscanje meso,sadje,jogurte skutice,mlecne kasiice,polento,gres...pa vse mu morm spasirat...tko ,da ne je ze vse,ma bolj svojo hrano....upam,da Maj preneha bruhati user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 2512
26.11.2009 15:50:44   
Čebel@
nič punce moje,user posted image v šolo-sicer se mi tooooooooook ne da,ampak moram ituser posted image

se tipkamo zvečer ali pa jutri zjutraj

čaoooooooooo

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 2513
26.11.2009 15:51:14   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: MIHAILO

šefe

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 2514
26.11.2009 15:57:17   
MIHAILO
ČEBEL super slika user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 2515
26.11.2009 16:01:50   
TAMIKA3

user posted image

dan user posted image
fotka je res svetovna user posted image

aja, pa super za - izvid user posted image user posted image user posted image

3.8.2006 MAI 4610g,57cm

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 2516
26.11.2009 16:16:41   
milči
Evo,po dolgem času,se spet malo oglašamuser posted image user posted image user posted image ,vmes je pa dogajalo na fuluser posted image user posted image
Hvala vsem za čestitke ob obmesečnici, naj povem mere za seznamček, ker ne vem katera ga trenutno ureja: Klara- 9 mesec: 9300g, 72 cm, 46 ogl. Imamo pa že 6 zobkov, sedi, če jo dam sedet, malo plazi, včasih se na vseh štirih že malo zagunca, to pa je tud vse, ne vem, a je samo naša tako počasna kar se tega tiče, ali je še kateri otrok kje tak. Včasih me kar malo zaskrbi. Pa jo imam skoz na puzlah na tleh, njej se pa kar nikamor ne dauser posted image user posted image

Vmes smo preboleli vnetje ušes, je bila na Hiconcilu, smo pa kar naprej še kar šmrkavi, takšen zelen prihaja ven, ga imamo za izvozuser posted image user posted image user posted image

Mami je šla v službo, se je priložnost ponudila,ker je bila ena na bolniški, pa se je že vrnila. Tako, da sem delala celih 16 dni, potem pa ugotovila, da sem se pošteno zaribala, ker sem šla delat, ker se ne sedaj ne morem prijavit na javni razpis za pripravništvo.user posted image user posted image user posted image user posted image
Upam res, da po dežju posije sonce!!

Pa jo imamo- princesko Klaro!!!

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2517
26.11.2009 16:22:53   
simonakr

IZVIRNO SPOROČILO: MIHAILO

šefe

Šefe al pa sindikat - neki od tega user posted image

"Nihče ni nikoli tako visok kot tedaj, ko poklekne k pomoči potrebnemu otroku."

RDEČI NOSKI

19.2.2009 se je rodil naš škorček Larisa

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2518
26.11.2009 16:32:45   
milči
Naša Klara, fotke so že mal starejše, tazadnja je novejšauser posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image

Pa jo imamo- princesko Klaro!!!

(odgovor članu simonakr)
Neposredna povezava do sporočila: 2519
26.11.2009 18:01:12   
piskot
ursa, shuka tista masina za odvlazit prostor je bila ful velika. jo ima kolega ker ima lokal v eni stari bajti v mestu. pojma nimam kere firme, samo vem da je bila cena okrog 200 eur. tisto k majo v merkurju je pa drgac tud uredu. mi2 sva imela tisto v prejsnjem stanovanju v kopalnici, pa se je ful vode not nabralo.

grem zdej po martina na ekreacijo.

Martin se je odlocil za petek trinajstega, Ana pa za Valentinovo.

(odgovor članu milči)
Neposredna povezava do sporočila: 2520
26.11.2009 19:38:27   
črticaa

IZVIRNO SPOROČILO: piskot

ursa, shuka tista masina za odvlazit prostor je bila ful velika. jo ima kolega ker ima lokal v eni stari bajti v mestu. pojma nimam kere firme, samo vem da je bila cena okrog 200 eur. tisto k majo v merkurju je pa drgac tud uredu. mi2 sva imela tisto v prejsnjem stanovanju v kopalnici, pa se je ful vode not nabralo.

grem zdej po martina na ekreacijo.

piškot jz ne vem a si se to zatipkala ali kaj,...sam tistega ki mamo mi je 20 eurov sam je čistr ok,...ne vem

http://www.uhu.si/Catalog/Product.asp?ID_Product=65
evo neki takega mamo mi

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 2521
26.11.2009 20:14:15   
piskot
črtica ne nisem se zatipkala. tisto je bil res stroj, na elektriko, visok kaksen meter.

Martin se je odlocil za petek trinajstega, Ana pa za Valentinovo.

(odgovor članu črticaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2522
26.11.2009 20:19:05   
sjmm
HELOV PUNCE!!!!

Joj, sm vas pogrešala...so me odklopl...barabe!!!!!!!!!!!!

Ampak sm bek!!!!!!!!!

Sej sm vs prebrala, ste fuuul čvekale, no, pa vas pol kej pokomentiram!!!user posted image user posted image user posted image

Naš bejbiuser posted image priden, drugač pa ful šolskega dela z ostalimi..1 referat..cankar, pa Miha je imel plakat in še besedilo...o poljubni državi...dobr da je internet deluuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , pa še Jan je imel govorni nastop ..pač obnova neke knjige, sam je moglo bit tko zanimivo in kratko, da je pritegnilo sošolce..v glavnem smo se našvical, pa pravjo, da otroc hodjo v šolo, ja ,ja...
kuhno imamo v razsuluuser posted image user posted image user posted image user posted image , sva se še ful spreklala..k jz sm hotla orning spremembo..on pa sam tko mal...no sva porabla dan več..oziroma sva ga stran vrgla..k bi blo že fuul narjenga..za nov načrt in uskladitev zamisli...no, glih krožniki niso letel, pa je blo skor tok hudouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ..v glavnem je itak obveljala moja ideja oziroma pol sem mu vse narisala..k ponavat...in je okol hodu s tistim pildkom in metrom...no, pa je pršu do zaklučka, da je v bistvu res tko najbol...dddddddddddddduser posted image user posted image user posted image

No, tko, da so zadeve v teku....

Zdej pa morm malega porihtat...večerja že mimo, še pižamca in mleko....pa......user posted image user posted image user posted image user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu črticaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2523
26.11.2009 20:56:39   
tanci29
sjmm-uau dolgčas ti ni....orng del mate s tole šolo...pa superca za kuhno da sta se zedinila in da so stvari v tekuuser posted image user posted image user posted image ...pa še nekaj...a ti si iz loga pri brezovici?...pol sva iz istih koncev doma...jest sem drugač iz vrhnike, zdaj sem pa v ljubljani

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 2524
26.11.2009 21:20:43   
sjmm
IZVIRNO SPOROČILO: tanci29

sjmm-uau dolgčas ti ni....orng del mate s tole šolo...pa superca za kuhno da sta se zedinila in da so stvari v tekuuser posted image user posted image user posted image ...pa še nekaj...a ti si iz loga pri brezovici?...pol sva iz istih koncev doma...jest sem drugač iz vrhnike, zdaj sem pa v ljubljani

jap..to bo ta Log, sem se pa k mojmu preselila iz Litije, sam sm že 15 let tle..

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 2525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  99 100 [101] 102 103   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  99 100 [101] 102 103   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Tabela spanja: koliko spanca potrebuje doj...
Strokovnjaki so pripravili tabelo spanja, ki prikazuje, koliko spanca potrebuje povprečen dojenček. Vendar brez skrbi, t...
Kako je v resnici imeti dva otroka, mlajša...
Pripnite ta dvojni voziček in se pripravite na divjo vožnjo. Dobra je.

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?