|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  51 52 [53] 54 55   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: **** V pričakovanju + **** - 3. del
26.11.2009 17:39:09   
nadka30
Ja res je zanimivo, ker v porodnišnici sva ju skupaj slikale, obe sma imeli CR in sva bili v isti sobi skupaj in to kar celih 7 dni in sma se vmes res super zabavali, res bo zanimivo videt najine bejbije takrat še male štručke dane že skoraj prvošolciuser posted image user posted image user posted image user posted image . Ko sem odložila telefon skoraj nisem mogla verjet da sem se z njo pogovarjala, res me je prijetno presenetila.
Kliki kako si pa ti danes, upam da si ok.user posted image user posted image

(odgovor članu Kliki)
Neposredna povezava do sporočila: 1301
26.11.2009 17:41:11   
Kliki
Ja ful dobre volje sem danes, pa sploh ne vem zakaj ampak prekipevam od enrgije. Komaj čakam da moj pride domov.

(odgovor članu nadka30)
Neposredna povezava do sporočila: 1302
26.11.2009 17:43:24   
nadka30
pol bo pa danes slončaknje na vrsti.user posted image user posted image user posted image
povej kdaj ne pričakuješ user posted image da bomo mal navijale ter pesti močno skup držaleuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Kliki)
Neposredna povezava do sporočila: 1303
26.11.2009 17:45:23   
Kliki
Če me ne bo nič hecala jo ne pričakujem 18.12.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu nadka30)
Neposredna povezava do sporočila: 1304
26.11.2009 17:47:18   
nadka30
sončke verjamem da bo bolš biti z aleksom ob nedeljah in praznikihuser posted image user posted image user posted image
Pri nas je pa letos silno zanimivo leto že najprej je bilo čudno ker smo delali 2.5, nato tisto soboto pred 1. novembrom sedaj pa še to takoj po božiču in novem letu.Nikoli nismo delali za praznik, letos so si pa nekaj oni v glavi zmislili in nam nić drugega ne ostae kot da bomo delaliuser posted image user posted image

(odgovor članu nadka30)
Neposredna povezava do sporočila: 1305
26.11.2009 17:49:03   
nadka30
super torej boš na letošnjo smerečko obešala male nogavičkeuser posted image user posted image user posted image , jaz pa še kar čakam svojo drugouser posted image , prva je prišla po 26 dnevih, ta se pa ne drži istega načela,user posted image

(odgovor članu nadka30)
Neposredna povezava do sporočila: 1306
26.11.2009 17:54:59   
sonček85
kliki:hvala že malo brksam kolikor mi Aleks dovoli ,čene bom pa potem ko bo šel spat ob 20h
nadka:joj to bo pa res lepo srečanje.A ti si tudi iz okolice CE al kako?
mm:joj to pa res lepo napreduje,še malo pa bo Aleks prehiteluser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Bravo Luca le tako naprej

HVALA VSEM ZA GLASKE,A STE VIDELE KOLIKO LIAM LEPO VODI-JUPIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII
nadka.ja res bi bilo lepo,glede na to da delamo petke in svetke.
Ja kako si kr nekaj zmislijo im morete delat,uni pa lepo ritke doma glancajouser posted image

go go go go go ogo go go go go nadka,sonček ,kliki,tanjuši,.........

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Kliki)
Neposredna povezava do sporočila: 1307
26.11.2009 17:55:19   
tanjusi
super torej boš na letošnjo smerečko obešala male nogavičkeuser posted image user posted image user posted image , jaz pa še kar čakam svojo drugouser posted image , prva je prišla po 26 dnevih, ta se pa ne drži istega načela,user posted image

jaz tudi upam da bo prišla kolikor toliko v mejah normale, do sedaj je bla vedno tam okrog 28 dni .
Pa še nekaj me zanima oz. opažam, po abrazije sem še kar krvavela ene 5 dni potem ene 2 dni nič potem pa spet en tak krvavkast izcedek (danes je 10 dan po.... ) upam a se bo tudi v enem času končalouser posted image

ne hodi pred menoj, morda ne bom sledil,
ne hodi za menoj , morda ne bom vodil.
hodi ob meni in mi bodi prijatelj.
(a camus)

(odgovor članu nadka30)
Neposredna povezava do sporočila: 1308
26.11.2009 18:01:56   
nadka30
[IIIII
nadka.ja res bi bilo lepo,glede na to da delamo petke in svetke.
Ja kako si kr nekaj zmislijo im morete delat,uni pa lepo ritke doma glancajouser posted image

[/quote]

pod to se pa podpišanuser posted image user posted image user posted image user posted image
drugače sem doma pa iz slovenskih konjic, tako da celje ni daleč stran.

tanjusi poznam to, najprej nekaj dni vsak dna krvavitve, pol misliš da je že konec, pa si spet na začetku., seveda se bo končalouser posted image
Kot sem napisala prva me je presenetila je prišla v 26 dnevih, ta druga me pa mal jezi, razen če sma midva kaj ušpičila in je zato ne bo, obstaja majhna skoraj neverjetna možnostuser posted image

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 1309
26.11.2009 18:02:06   
sonček85
EVO sem pisala kar na sindikat Slovenije in sedaj čakam na odgovor
nadka-potem pa lahko prideš na srečanje.

Jaz imam pa mami doma v Sp.Stranicah

KEPICAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA kje si

< Sporočilo je popravil sonček85 -- 26.11.2009 18:05:15 >

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 1310
26.11.2009 18:04:42   
nadka30
na to se se še pa spomnila nisem sonček, ko boš kaj zvedela nam pa povej verjetno bo še za katero to zanimivo vprašanje oz. odgovoruser posted image user posted image user posted image
Povej se že kaj službe veselišuser posted image user posted image user posted image oz. jo že kaj pogrešašuser posted image

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 1311
26.11.2009 18:07:12   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: nadka30

na to se se še pa spomnila nisem sonček, ko boš kaj zvedela nam pa povej verjetno bo še za katero to zanimivo vprašanje oz. odgovoruser posted image user posted image user posted image
Povej se že kaj službe veselišuser posted image user posted image user posted image oz. jo že kaj pogrešašuser posted image

Ja sem malo brskala in naletela nan jihuser posted image user posted image kaj vse jaz ne najdem

Ja nekako se veselim,še posebaj če bom šla delat kjer je sedaj moj bivši šef.dRUGAČE pa tudi  če ostanem kjer sem bom vesela ,saj bom delala s starimi sodelavci  še posebaj z eno ki mi je full pomagala med nosečnsotjo in pred njo
pogrešam-to je pa vprašanje.Ja včasih pa res ko sem že kr malo tečna ko sem že tko dolgo doma,ssamo sem pa vesela ker imam Aleks in se je vse srečno končalo

< Sporočilo je popravil sonček85 -- 26.11.2009 18:08:23 >

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu nadka30)
Neposredna povezava do sporočila: 1312
26.11.2009 18:11:45   
nadka30
jaz tako pravim nadja je ena sama in za nič na svetu ne bi zamenjala časa ko sem bila z njo, sem pa res tako kot si ti rekla mal pogrešala družbo ampak doma je bilo pa prav fajnuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 1313
26.11.2009 18:18:32   
malaMravljica
user posted image

punce, kaj bi morala tako dat bejbija v sling

in rizkooooooo, kaj ti posljem sling nazaj, sedaj ga bos rabila!!!!!!

(odgovor članu nadka30)
Neposredna povezava do sporočila: 1314
26.11.2009 18:21:40   
nadka30
sonček sedaj ti bom pa nekaj zaupala
Jaz sem po rodu s stranic doma in sem se pred šestimi leti preselila v konjice, imam pa starše in brata doma na stranicah. Mogoče se pa midve že poznamauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu malaMravljica)
Neposredna povezava do sporočila: 1315
26.11.2009 18:22:12   
sonček85

jaz tako pravim nadja je ena sama in za nič na svetu ne bi zamenjala časa ko sem bila z njo, sem pa res tako kot si ti rekla mal pogrešala družbo ampak doma je bilo pa prav fajnuser posted image user posted image user posted image user posted image
Se strinjam

mm:joj rade volje bi pomagala pa ne vem.Upam da ti bo katera lahko ki ga uporablja,čene pa vprašaj pri nas aprilkah vem da jih ima nekaj punc.

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu nadka30)
Neposredna povezava do sporočila: 1316
26.11.2009 18:22:54   
nadka30
mm nimam pojma, takrat ko sem nadjo rodila sploh nisem vedla da kaj takega obstaja, tako da tukaj ti pa jaz ne morem pomagatuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu nadka30)
Neposredna povezava do sporočila: 1317
26.11.2009 18:23:00   
sonček85

sonček sedaj ti bom pa nekaj zaupala
Jaz sem po rodu s stranic doma in sem se pred šestimi leti preselila v konjice, imam pa starše in brata doma na stranicah. Mogoče se pa midve že poznamauser posted image user posted image user posted image

ne vem če ,ker se je mami preselila tja okoli6let nazaj,mogoče pa poznaš mojega očima ti napišem na zs

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu nadka30)
Neposredna povezava do sporočila: 1318
26.11.2009 18:29:51   
sonček85
mm.malo tukaj pokukaj če ti bo odprlo.Vpišeš model in ti pokaže opis

http://si.diplodocs.com/zearch_3163.php

evo tukaj boš pa sedaj našla več o tem

Srečno

http://www.youtube.com/watch?v=Ufq_QLjHbFk
http://www.youtube.com/watch?v=q3tCR_eFOpM
http://www.youtube.com/watch?v=azy6D0VYRs8
http://www.youtube.com/watch?v=x87UWk_iKxA
http://www.youtube.com/watch?v=yd_wgV3TDJo

http://altermama.com/html/nosilke.html

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu nadka30)
Neposredna povezava do sporočila: 1319
26.11.2009 19:12:04   
sonček85
To morate vidit,koko zgleda buši ko je noseča s 6orčkiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image
voziček njihovuser posted image
pred porodomuser posted image user posted image
user posted image
ko jejo za mizouser posted image

user posted image
bratec njihovuser posted image user posted image

user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 1320
26.11.2009 19:16:11   
nadka30
o may gad, po mojem bi me tist moment ko bi mi rekli da nosim šest otrok zadela kapuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 1321
26.11.2009 19:20:46   
nadka30
IZVIRNO SPOROČILO: Kratka

Pozdravljene,
žal sem padla v to situacijo, ko moram za dobro mojega otročka prekinit nosečnost. Prosim, vse ki ste to dale skos in vam ni pretežko o tem govorit, da mi povete kako to sploh zgleda. Dolgo rojevaš? Delajo to tudi v SG ali CE bolnišnici? Moraš bit tešč? Kaj potem naredijo z otrokom glede na to, da je še tako majhen in se šteje kot splav? Zelo mi je hudo, da moram spraševati te stvari in sprejemati tako žalostno odločitev .

punce zna katera tej punci pomagat, user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu nadka30)
Neposredna povezava do sporočila: 1322
26.11.2009 19:21:56   
nadka30
sem pozabla pripisat je nekje v 18 tednu

(odgovor članu nadka30)
Neposredna povezava do sporočila: 1323
26.11.2009 19:24:41   
Kepica83
Sonček85 si tu???? Hvala za sms. Vse je vredu. user posted image  Sma danes do 12 poležavala z mojim. Pol me je Rižkooo natirala po sveže žemljice in sma ob 14ih imela zajtrkuser posted image user posted image . zdaj pa si grem počasi lase prat. Joj to bo zdaj. To prepogibanje v kad z mojim airbagom.user posted image Joj kak lepo da mislite name in me pogrešate.

Nadka vidim da ti je uspelo. Čudovita slikcauser posted image user posted image
Tanjuši, kliki kako kaj?
Pilotinca moja. Jihaaaaaaaaaaaauser posted image user posted image user posted image user posted image  Sedaj pa uživanje 100 an uro z malim pilotinkom.

Rižkoooo oprosti mi, mojo odsotnost danes. Res so jutra za mene neka grozno težka. Res lepo da si me poklicala. Še te ju3 kaj pokličem pa bove nadoknadle.
Sonček sem vidla da si me ti tudi včeraj klicala. Ampak moj telefon je bil v avtu. Se opravičujem.

Komaj čakam ju3. Imamo spet materinsko šolo.user posted image

Punce dajte mi nekaj povedat. A vsaka mamica dobi paketek + enkratno socialno pomoč?? Kako je kaj s tem. V kateri občini pa uveljavljam? Stalni naslov imam V Gornji Radgoni, začasnega pa v Ormožu. Prosim za kakšen nasvet.

Najin sonček je privekal:
28.3.2010 ob 17:41 uri. Težek 3410g in velik 50cm.

1.Mesec: 4620g in 54.5cm
2.Mesec: 5690g
3.Mesec: 6400g in 63cm
5.Mesec: 7860g

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 1324
26.11.2009 19:24:52   
sonček85

o may gad, po mojem bi me tist moment ko bi mi rekli da nosim šest otrok zadela kapuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu nadka30)
Neposredna povezava do sporočila: 1325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  51 52 [53] 54 55   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  51 52 [53] 54 55   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Česa očetje ne bi smeli nikoli reči?
Malce za šalo, malce zares: Preberite si, česa očetje nikoli ne smete reči svoji partnerici, materi vašega otroka. Če že...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......