|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  138 139 [140] 141 142   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Z-majčki 2009 - 6. del
26.11.2009 17:39:56   
Dudica1
IZVIRNO SPOROČILO: ajetam*

men deluje, kako se jih pa znebiš?

ne vem men je samo nehalouser posted image

(odgovor članu ajetam*)
Neposredna povezava do sporočila: 3476
26.11.2009 17:40:48   
Dudica1
IZVIRNO SPOROČILO: KatMat

Pita učiteljica djecu što je to herojstvo? Javi se Ivica i kaže: - Herojstvo je kad nekom spasiš život. - Bravo Ivice! - kaže učiteljica - A jesi li ti nekom spasio život? - Jesam, svom nećaku! - A kako Ivice? - znatiželjna je učiteljica. - Pa lijepo, sakrio sam sestrine antibebi pilule.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 3477
26.11.2009 17:42:07   
KatMat
gres nekam drugam...npr vabila gledat al pa kej druzga sam da preklopis

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 3478
26.11.2009 17:42:13   
Tanja_

IZVIRNO SPOROČILO: lake

Tanja Zanč je infektologgovoru po TV dače sediš dva metra narazen, in nimaš kapljičnega kontakta, ne moreš zbolet.

Ja telih stranskih učinkov se bojim.V Nemčiji so 4-je ljudje umrl zaradstrankih učinkov.

No,tok narazen pa upam,da sta bla....
A stranskih učinkov po cepljenju?Men se zdi,da je vsega kriva medijska gonja in da so po marsikakem cepivu str.učinki, pa se o tem ne poroča.Odloči se pa itak vsak zase.Me pa zanima,kok bi enga izmed teh novinarjev brigalo s kakimi zdravili ga zdravijo in kolk imajo str.učinkov,če bi se znajdu na intenzivi zaradi gripe.Mislim,da bi mu blo čist vseeno,samo da ga rešijo.

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 3479
26.11.2009 17:51:51   
KatMat
sej tud lekadol ma stranski ucinek pa noben ne razpravlja o tem

(odgovor članu Tanja_)
Neposredna povezava do sporočila: 3480
26.11.2009 17:54:16   
KatMat
Došla Sanaderova žena na pregled kod ginekologa, skine se i legne na stol, a na to će ginekolog: - Kako je danas naša pičkica? Na to će žena: - Eno ga kod kuće, piskara nešto!

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 3481
26.11.2009 17:55:03   
KatMat
Vratila se Zagrepčanka s odmora iz Bosne. Priča ona koleginicama kako je vidjela ****. Pitaju je one: - A kaj ti je to? - Ma to vam je k'o 3-4 pimpeka...

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 3482
26.11.2009 18:01:29   
Dudica1
KATI  a maš dober dan user posted image

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 3483
26.11.2009 18:02:16   
KatMat

IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ze par dni

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 3484
26.11.2009 18:04:23   
Dudica1

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ze par dni

ker tvojega ni...ali ker se vračauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 3485
26.11.2009 18:09:43   
KatMat

ker tvojega ni...ali ker se vračauser posted image user posted image user posted image

jah...no coment...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 3486
26.11.2009 18:11:06   
Dudica1
Aja sej res sej si enega drugega sanjala user posted image

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 3487
26.11.2009 18:12:25   
KatMat

khm khm khm..... dudi pejd brat....o tem sploh ni blo govora....kdo je bil pa kdo ni biluser posted image user posted image

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 3488
26.11.2009 18:13:20   
Dudica1

khm khm khm..... dudi pejd brat....o tem sploh ni blo govora....kdo je bil pa kdo ni biluser posted image user posted image

ma ja jaz berem misli user posted image

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 3489
26.11.2009 18:15:59   
KatMat

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ja..dudi....je bil moj dragi sam ne ves casuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 3490
26.11.2009 18:16:21   
pokica_
vidm, da ste pr vicihuser posted image ,...kaj, pa ne da manjka danes čvekic, da je treba it na drugo taktiko?! user posted image

Pa smo dočakali najino največjo srečo...sinka Aneja

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 3491
26.11.2009 18:18:12   
Dudica1

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ja..dudi....je bil moj dragi sam ne ves casuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

hmm kako misliš čas user posted image

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 3492
26.11.2009 18:20:56   
Dudica1
poki no daj kaj lepega povej...kako ste danes??

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 3493
26.11.2009 18:28:53   
KatMat

ma kr spreminjal se je....mal je bil moj srcek pol ga je blo sam se pol mojga srcka pol ze ni bil vec moj srcekuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 3494
26.11.2009 18:29:58   
KatMat
no grem kr v posteljo cakat da se moja pikica zbudi nocko!

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 3495
26.11.2009 18:41:56   
Dudica1
ŽE SPAT 

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 3496
26.11.2009 18:56:42   
lake
Kati Sumljivo zgodej hodš spat.Bom šla jst tud, če bom mela pol take sanje. user posted image

Grem dons po dolgem cajtu na eno vajo, če sploh še znam note brat. Tajo bo dal pa moj spat. Bomo vidl učinek.

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 3497
26.11.2009 19:01:05   
ledenka
čvekulje user posted image od danes ob 8h ste načvekale 12 strani!!! kdo bo to čital user posted image

mi gremo pa jutri na lepše user posted image malo predpraznični Dunaj pogledat user posted image mam pa eno vprašanje... kaj hudiča naj vzamem zraven za jest za M??? mislila sem mu po 2 kašici na dan, upam, da bo jedel, plus mlečno kašico za zvečer. upam, da bom lahko nekako pogrela in pripravila te kašice... ajoj, je blo lažje okoli hodit, ko je rabu sam siso user posted image v hotelu imamo sicer samo zajtrk, ostalo jemo pa zunaj. to bo še veselo user posted image sicer bi bilo najbrž najlažje, da mu pač ne dam kosila, ampak dobi samo jutranjo malico (pri zajtrku) in večerjo. eh, bomo že nekako user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 3498
26.11.2009 19:02:20   
ledenka

ma kr spreminjal se je....mal je bil moj srcek pol ga je blo sam se pol mojga srcka pol ze ni bil vec moj srcekuser posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image

jaz še sanjam ne več o seksu... a je ena vodovodarja čakala? pr men je treba cevi ometat, so že pajki user posted image user posted image user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 3499
26.11.2009 19:18:09   
pokica_

poki no daj kaj lepega povej...kako ste danes??

Super, če odvzamem začetek Anejeve trme...kaže, da bo dec na mestu...z trmo povrhu. user posted image Danes že cel dan rjove kot tiger!!!! Grrrrrrrrrrrr.....grrrrrrrr.....grrr...ni konca ne kraja. user posted image  

Drgač je pa dan kr minil, spala sma do pol osmih, jedla...pol igranje, spanje, kosilo, sprehod, spanje, igranje, hranjenje,..itd. Do zdaj, do kopanja in hranjenja.
Zdaj pa že skorajda spi. Rjove ne več...menda bo kmal zaspal. user posted image

Pa smo dočakali najino največjo srečo...sinka Aneja

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 3500
Stran:   <<   < Prejšnja stran  138 139 [140] 141 142   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  138 139 [140] 141 142   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako je v resnici imeti dva otroka, mlajša...
Pripnite ta dvojni voziček in se pripravite na divjo vožnjo. Dobra je.
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?