Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 26.11.2009 19:22:08
|
|
|
|
Dudica1
|
Tud maj je začel uveljavljat svoje...se tud jezi kot hudiček in cel rdeč postane ...pa nazaj se zvije!Joj kaj še bo...al bo pa boljše ko bo mal večji lake pa fajn bobnaj danes ledenka kar na Dunaj ...uživajte
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 26.11.2009 19:22:23
|
|
|
|
Tanja_
|
lake kaj pa igraš? Pri nas je bil pa mizar, da smo dokončno dorekli vse glede kuhinje. Jutri jo začne delat in če bo vse okej z dobavo materialov, jo do novega leta dobiiiiimooooo
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 26.11.2009 19:37:11
|
|
|
|
majana79
|
J. spi... Ni spal celo popoldne nič, tako da me zanima do kdaj bo zdržal. ledenka, uživaj še namesto mene . Moj je šel na košarko, zdej se pa ne morem odločit kaj bi počela...
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 26.11.2009 19:44:32
|
|
|
|
Dudica1
|
Midva greva na plesne
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 26.11.2009 19:45:13
|
|
|
|
majana79
|
dudi, lepo se imejta
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 26.11.2009 20:01:47
|
|
|
|
pokica_
|
http://www.youtube.com/watch?v=fJUej51VM1Q Tale posnetk pa prav lepo pokaže, kako se mali tajček usede. Pr nas pa majo v sosednji dvorani fešto...kmeti zaruk***...jst nevem, ta narod ima kar med tednom vaško veselico, al kaj je danes tem ljudem??!! Nihče ne hodi več na šiht al koga?! Anej se mi neki zbuja vmes, pa nazaj zaspi. Pa majo tam novozgrajeno dvorano, ampak očitno so preleni se prošetat do tam,..itk je bolj izložbi podobna kot kaki dvorani. Bi najrajš župana poklicala ..kreten zagaman. Joj sn jezna na te ljudi tle...že itk mi grejo vsi tle na živce..ta narod,..pol pa še to poslušat vsake tolko. Brrrrrrr Upam da čimprej spokajo domov in delat nekaj,..ko se kr tla tresejo, tk razbijajo .
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 26.11.2009 20:54:40
|
|
|
|
BBAJA
|
Čer...da se vam še jst mal oglasim.Pr nas ni nč novega,ponoč se še zmeraj zbujamo...čez dan pa mal okol hodmo(babi servis:)).Drgač se pa odločamo,da bi kupil nahrbtnik za nošenje otroka(ne kengurujčka,ampak prav orng nahrbtnik,v katerem lahko nosimo tud mal večje otroke),pa me zanima,če ga ktera že ma...kje bi se ga splačal kupit...a ve tud kej razmišljate v tej smeri...se mi zdi,da si precej bolj mobilen,če si recimo želiš kam v gozd..hribe.... Kaj je pa drgač kej novega...nism nč na tekočem...sej se bom popravla,oblubm:) Grem mal čekirat za nazaj.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 26.11.2009 21:00:04
|
|
|
|
Leela
|
se vidi, da je bil danes dež papuaNG , res grozno za svakinjo. k.tja zame je spalnica v malih stanovanjih "neizkoriščen" plac. Samo spiš tam, saj čez dan si v kuhinji ali dnevni.Po moje je boljš, da imata fanta svojo sobo. saj kaj češ pa nardit? edino fajn je da imaš postlo v dnevni, ker se bolje spi kot na kavču. Jaz bi tudi hiško samo finančno ne znese, ravno zaradi kredita ne znese tudi 4-urni delavnik. Flaska si overload? Jaz sem zvečer dolg pokonc in dam vse štir od sebe. Popoldne grem s tamalim spat, kar se pa kuhanja tiče si pa čimbolj olajšam stvari. Ne rabi bit vse tipitopi, človek si mora standarde znižat da ne pregori. jaz sem doskrat pri prvem in tudi zdaj dala tamalega k tašči in šla sama kam, ali s . Ko je bil star 1,5 sva šla pa v pariz čez vikend, malo je čudno ker noben ne brenči okoli tebe . katmat a sem rekla da bo Tija pri šestih m hodila a? ajetam škoda za hiško, ampak glejte naprej hiše se zdaj bolj slabo prodajajo pa je več možnosti da kaj dobite. ne gre pa iz dons na jutri. Mi je zadnjič RE agent povedal, da v enih blokih (šiška ali bežigrad) živijo 4 ljudje na 16 kvadratih, skupaj s kopalnico (s kosova) in to z otrokom. Je namreč bil na ogledu stanovanja. Si ne predstavljam. petrazg in oliva miljon pikipokic Gaja pa tako luštno sedi in bere . Filip bi vse časopise pojedel.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 26.11.2009 21:39:27
|
|
|
|
majana79
|
A delate kej pametnega punce? Jaz samo bluzim...
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 26.11.2009 21:43:13
|
|
|
|
Leela
|
Jaz Nietzsche-ja berem seveda.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 26.11.2009 21:44:40
|
|
|
|
majana79
|
Uf... Tega pa ne vem če bi se lotila. Mogoče enkrat.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 26.11.2009 21:56:45
|
|
|
|
BBAJA
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_ bbaja mi že komej čakamo, da bo H. sedela, da jo bomo lahko v ornk ruzak dali in šli v hribe. Kupili bomo pa tole: http://www.deuter.com/products/36527_KidComfortIII_07_DEU.php . Sva ga ravno zadnjič v Intersportu gledala. [/quote Smem vprašat,kaj vaju je najbolj prepričalo pri tem modelu...pa seveda,kakšna je cena:)
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 26.11.2009 21:57:23
|
|
|
|
Leela
|
Pa saj smo se samo hecali , nisem jaz za take štose. k.tja poglej si tele rešitve za dnevno sobo (Living sistem), pri nas menda to prodaja mizarstvo tekavčič. http://www.clei.it/prodotti.php
< Sporočilo je popravil Leela -- 26.11.2009 21:58:15 >
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 26.11.2009 22:06:04
|
|
|
|
PapuaNG
|
dober večer, končno gre tale grozni dan h koncu...še mali je mel cel dan vročino,tečen pa ko , nič mu ni pasalo, spat pa nikakor. Smo šli pol kar na sprehod, sej od svežega zraka ga ne bo pobralo. Seveda smo ga fino zabundali. Je pa vsaj malo zaspal...tut pol je bil čist brez energije pa skos po malem javkal. Sva šla potem še k mami malo na obisk,da se malo pogovorimo...ni nikomur fino danes...očeta je pa itak čist potrlo Pa jst tut še kar jočem. Sem zvedla samo, da je bila svakinja že tok noseča, da se splav obravnava kot porod in gre detece na sodno medicino. Potem bo pa v parku zvončkov na žalah...oh...že tako mi je bilo vedno težko, ko sem šla tam mimo, zdej pa...upam, da se hitro pobereta...pa na en način mi je tako hudo, ker bosta vedno našega malčka videla, ko se bomo srečali, in jih bo spomnil na njunega srčka Mah, najbolje, da si pogledam kaj bolj razvedrilnega, pol pa spat...
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 26.11.2009 22:08:41
|
|
|
|
majana79
|
IZVIRNO SPOROČILO: Leela Pa saj smo se samo hecali , nisem jaz za take štose. Kaj jaz vem, jaz ti vse verjamem
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 26.11.2009 22:10:54
|
|
|
|
ledenka
|
papua, moje sožalje upam, da bosta brat in njegova žena prebolela
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 26.11.2009 22:23:25
|
|
|
|
lake
|
No pa sm nazaj. Še kr znam palce v roki držat, samo mal več vaje bom rabla kot prej. Tanja Igram vse vrste tolkal. Dejmo še mi priredit baby racing , samo Taja bi verjetno mal zašla s poti, ker bi jo bolj okolica zanimala
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 26.11.2009 22:24:30
|
|
|
|
majana79
|
papua, sožalje si ne predstavljam take bolečine... Lahko noč punce
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 26.11.2009 22:25:15
|
|
|
|
majana79
|
IZVIRNO SPOROČILO: lake No pa sm nazaj. Še kr znam palce v roki držat, samo mal več vaje bom rabla kot prej. Tanja Igram vse vrste tolkal. Dejmo še mi priredit baby racing , samo Taja bi verjetno mal zašla s poti, ker bi jo bolj okolica zanimala Zakon! Enkrat boš nardila koncert za nas Zdej pa res grem...
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 26.11.2009 22:41:37
|
|
|
|
eelyy
|
Sem vam prišla zaželet lahko noč pa seveda našim zmajčkom..upam da bo noč mirna! papunga; se bosta že pobrala zaradi otročka...si nemorem predstavljat,kako bi se počutila če bi se mi to zgodilo.Res krizzaaa ...Zmeraj,ko sem imela ultrazvok ko sem bila noseča me je bilo strah iti,ker sem imela zmeraj v mislih,da kaj če mi pa reče,da mu srček več nebije......bi kar v nezavest padla! Sej nimaš kej pomagat,bosta pozabla in bo vse vredu. ledenka; sem jst mela vodovodarja,sam ni nič zrihtal kao da pride drug teden!Ga lahko k tebi pošljem ni problema,sam je star in ima brado..podoben dedku mrazu papa
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 26.11.2009 22:57:55
|
|
|
|
lake
|
grem še mal na FB, pa spat. Lahko noč!
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 27.11.2009 6:49:29
|
|
|
|
Anonimen
|
končno sem mal peletela dobro jutro Mi še ne dajemo niki hrane s hoščki ima premalo zob da bi razgrizla tako da vse miksam spali super, nika se je zbudila ob pol šestih ne vem kaj jo je pičel, T. pa še spi, danes ponoč ga ni tojk kašelj muču in je lažje spal in tako sem se tud jaz naspala nč grem se preoblečt in cujne obest
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Najlepše ime za fantka po vašem izboruVsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?