Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 26.11.2009 9:18:33
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: mmmc IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: mmmc Hahahaha, Taša teb pa ta teden dogaja , le zakaj V pozitivnem smislu mislim!!! mmmc, to je pomanjkanje spanja Jaz sem pa mislna, da so to priprave na soboto! ne,ne.. ah makaki. Se sobote odtepam, čakam na petek
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 26.11.2009 10:13:46
|
|
|
|
Najaa
|
Čer... Sivina tu, sivina tam... pa kaj bom mogla it na Karibe po sonček? V glavnem, spala sem slabo, ker so mi drugi kratili spanec, pa ne Nika... Dan se po jutru pozna, zato se smejim, da bo čim lepši dan. No pa gremo malo na zrak.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 26.11.2009 10:34:09
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Čer... Sivina tu, sivina tam... pa kaj bom mogla it na Karibe po sonček? V glavnem, spala sem slabo, ker so mi drugi kratili spanec, pa ne Nika... Dan se po jutru pozna, zato se smejim, da bo čim lepši dan. No pa gremo malo na zrak. Uživajte!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 26.11.2009 10:34:20
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: cita IZVIRNO SPOROČILO: mediuhec IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Jutro! Midva sva v nizkjem štartu, da greva v mesto, morava gume zamenjati na avtu. Končno sem nove dobila, ker so vse bile razprodane. zdaj pa lahko sneg pade ne šeeeeee
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 26.11.2009 10:34:21
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: mediuhec IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Jutro! Midva sva v nizkjem štartu, da greva v mesto, morava gume zamenjati na avtu. Končno sem nove dobila, ker so vse bile razprodane. zdaj pa lahko sneg pade kar naj bo še nekaj časa brez snega..mi kar paše tak kot je..smo bolj mobilni tako
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 26.11.2009 11:37:57
|
|
|
|
|
Kok sem vesela včeraj ob 03:30 je moja prijateljica iz otroških let povila prvega sineka LIAM LOUIS mi je pa tko žal ker se nič ne vidimo ona se je preselila in trenutno živijo na Dunajo...
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 26.11.2009 11:45:50
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: cita Kok sem vesela včeraj ob 03:30 je moja prijateljica iz otroških let povila prvega sineka LIAM LOUIS mi je pa tko žal ker se nič ne vidimo ona se je preselila in trenutno živijo na Dunajo... čestitke
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 26.11.2009 11:46:05
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m kje pa so ostale? mmmc,zorica, pocka, Najaa, yania, trinity,trezika, (feliša pride v pozno večernih urah ) in ostale?! no, jaz sem pa včeraj po dolgem času rr preskočila, Jure pokašljuje, mene pa tudi grlo daje in sva zaspala ob kamilicah. Čeprav mi ni čisto jasno, če dam kamilice k posteljici, kakšen učinek imajo, ko gre itak vse mimo v luft tako da sem danes zjutraj še enkrat povrela kamilice, pa Jureta postavila nad lonec in sva skupaj vdihavala.
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 26.11.2009 11:46:51
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: cita Kok sem vesela včeraj ob 03:30 je moja prijateljica iz otroških let povila prvega sineka LIAM LOUIS mi je pa tko žal ker se nič ne vidimo ona se je preselila in trenutno živijo na Dunajo... čestitke
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 26.11.2009 11:47:51
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 no, jaz sem pa včeraj po dolgem času rr preskočila, Jure pokašljuje, mene pa tudi grlo daje in sva zaspala ob kamilicah. Čeprav mi ni čisto jasno, če dam kamilice k posteljici, kakšen učinek imajo, ko gre itak vse mimo v luft tako da sem danes zjutraj še enkrat povrela kamilice, pa Jureta postavila nad lonec in sva skupaj vdihavala. tak sva midva delala z Lijo, ko je bila ful prehlajena
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 26.11.2009 12:09:04
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: cita Kok sem vesela včeraj ob 03:30 je moja prijateljica iz otroških let povila prvega sineka LIAM LOUIS mi je pa tko žal ker se nič ne vidimo ona se je preselila in trenutno živijo na Dunajo... čestitke se pridružujem p.s. mi pa imamo še stole!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 26.11.2009 12:18:09
|
|
|
|
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m kje pa so ostale? mmmc,zorica, pocka, Najaa, yania, trinity,trezika, (feliša pride v pozno večernih urah ) in ostale?! no, jaz sem pa včeraj po dolgem času rr preskočila, Jure pokašljuje, mene pa tudi grlo daje in sva zaspala ob kamilicah. Čeprav mi ni čisto jasno, če dam kamilice k posteljici, kakšen učinek imajo, ko gre itak vse mimo v luft tako da sem danes zjutraj še enkrat povrela kamilice, pa Jureta postavila nad lonec in sva skupaj vdihavala. Želim vama da se prehlad in kašelj čim prej poslovita od vaju in da bodo kamilčke pomagale jaz ji dam velikokrat zraven posteljice...
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 26.11.2009 12:19:12
|
|
|
|
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: cita Kok sem vesela včeraj ob 03:30 je moja prijateljica iz otroških let povila prvega sineka LIAM LOUIS mi je pa tko žal ker se nič ne vidimo ona se je preselila in trenutno živijo na Dunajo... čestitke se pridružujem p.s. mi pa imamo še stole! Hvala punce....če ne drugače naju otroci povezujejo ima sinek in moja mala podobno ime Pa seveda za stole...
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 26.11.2009 12:44:27
|
|
|
|
Lolita23
|
Bom sam napisala če katera nima avtosedeža, pa se nagiba k nakupuje v spletni akciji baby centra 28.11 Romer ali 30.11 Kiddy, 35 % za oba.
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 26.11.2009 12:50:01
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23 Bom sam napisala če katera nima avtosedeža, pa se nagiba k nakupuje v spletni akciji baby centra 28.11 Romer ali 30.11 Kiddy, 35 % za oba. o hvala a mogoče veš, točno kateri Romer bo?
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 26.11.2009 13:03:25
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 p.s. mi pa imamo še stole! danes pa akcijaaa
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 26.11.2009 13:04:54
|
|
|
|
tasa_m
|
Mi imamo pa spet štalo s spanjem Ma se spet dere, zaspana pa v nulo. Ko sva jedli, je kar dremuckala zraven, ko pa jo dam v posteljo pa oči odprte. Ma pa tako ipiko v sebi, da verjet ne morem. Ko ni kaj po njenem začne kar z nogami bincat
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 26.11.2009 13:05:34
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 p.s. mi pa imamo še stole! danes pa akcijaaa ja, po moje tudi ja..imamo kopanje na Ptuju pa ne vem, če se še bo komu dalo...
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 26.11.2009 13:07:20
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Mi imamo pa spet štalo s spanjem Ma se spet dere, zaspana pa v nulo. Ko sva jedli, je kar dremuckala zraven, ko pa jo dam v posteljo pa oči odprte. Ma pa tako ipiko v sebi, da verjet ne morem. Ko ni kaj po njenem začne kar z nogami bincat Jaz pa ob popoldanskem spancu prakticiram, da ga dam v veliko posteljo, pa se zraven vležem, pa takoj zaspi, potem pa ga prestavim v njegovo posteljo. Ker ima on tudi na široko odprte oči, ko ga ob 12h not položim, drugače pa se mu vidi, da je zaspan. Probaj, ne vem..mogoče bo pomagalo.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 26.11.2009 13:35:15
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Mi imamo pa spet štalo s spanjem Ma se spet dere, zaspana pa v nulo. Ko sva jedli, je kar dremuckala zraven, ko pa jo dam v posteljo pa oči odprte. Ma pa tako ipiko v sebi, da verjet ne morem. Ko ni kaj po njenem začne kar z nogami bincat Jaz pa ob popoldanskem spancu prakticiram, da ga dam v veliko posteljo, pa se zraven vležem, pa takoj zaspi, potem pa ga prestavim v njegovo posteljo. Ker ima on tudi na široko odprte oči, ko ga ob 12h not položim, drugače pa se mu vidi, da je zaspan. Probaj, ne vem..mogoče bo pomagalo. sem to naredila in spi. Ampak jo bom kar pustila na taveliki. Naj ji bo. Jaz grem pa mal kuhno pospravit pa še enkrat posesat kuhno pa dnevno, te pa šibam k njej (če nebo prej gor )
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 26.11.2009 13:43:19
|
|
|
|
Lolita23
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23 Bom sam napisala če katera nima avtosedeža, pa se nagiba k nakupuje v spletni akciji baby centra 28.11 Romer ali 30.11 Kiddy, 35 % za oba. o hvala a mogoče veš, točno kateri Romer bo? Romer kidfix,nicki(sem gledala na BB kak jeda bi ti pritrdila kar povezavo, sam mi neka stran šteka) kiddy comfort pro, antracit
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 26.11.2009 14:42:41
|
|
|
|
tasa_m
|
Kaj pa to, ko se mislim it k Liji vležt je bila ona že auf Sploh noče zaspat. Zaspana pa ful. Sem ji nardila 90ml mleka, ker sem upala, da jo bo vrglo (ker ponavadi zvečer jo to vrže ) pa je zdaj full aktivna. Nbo ji druge, koda bo šla danes spet spat ob 18h. Ma saj ni res,da popoldan nebo spala! Nima šans!
|
|
|
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......