Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 25.11.2009 22:19:18
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica no oprosti. se iskreno opravičavlem. ki je pa zaj spet Najaa????? pa bravo za Lio in Lijo ful lepi pupici na slikicah mogoče je šla Tijo končno rešit in ji obrnit spalno vrečo, da bo revica lahko končno zaspala Ne, Najaa vas je samo brala, ker ste tako lepo padle v debaro, da je bila vsaka moja beseda odveč. Pa Najaa, ti kar vsari kako vmes. Vidiš da nam itak grejo same beradije po glavi
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 25.11.2009 22:20:07
|
|
|
|
MalaČebelica
|
tak zdaj pa grem jaz tudi, ker je treba še jest pa tuširat pa spat. pa ki te mam vse to čas
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 25.11.2009 22:36:25
|
|
|
|
mmmc
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m kokica, kje si? Za ostale vem, da še ni prava ura.. Huda...
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 25.11.2009 22:42:09
|
|
|
|
mmmc
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m kje pa so ostale? mmmc,zorica, pocka, Najaa, yania, trinity,trezika, (feliša pride v pozno večernih urah ) in ostale?! Jaz sem imela obiske do skoraj zdele. Rabim opravičilo dostavt?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 25.11.2009 22:48:39
|
|
|
|
mmmc
|
IZVIRNO SPOROČILO: mediuhec leo-tia: med naj ne bi do 1 leta (uradna verzija). se strinjam, tamali se bodo v življenju še najedli pečenih jajc, tako da ni treba že zdaj dat :-) MB: jutri se z jasmino dobiva v mestu cca. 11:30. a pride še katera???? upam da bo vreme štimalo MB srečanje 2. teden: tasa, MČ mi je rekla, da bo pri tebi? sej vem da sem se mal vrinila, he he, še nisem na vrsti, a ne. z matevžem vaju z veseljem gostiva tudi kak teden kasneje polenta, gres: naš požeruhec tega noče!!! pa dam še sadje mal not, pa AM. očitno se je preveč navadil na kupljene žitne kašice (lino, milupa). kaj naj naredim Joj, ne vem pr nam vse to z veseljem je, pa nima veze kako je narejeno! Mogoče poskusi brez sadja za začetek AM pa gres, al pa polento pa AM. Pri nas sicer jemo že z vsem živim, pa nikoli ni bilo problemov.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 26.11.2009 7:09:58
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: mmmc IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m kje pa so ostale? mmmc,zorica, pocka, Najaa, yania, trinity,trezika, (feliša pride v pozno večernih urah ) in ostale?! Jaz sem imela obiske do skoraj zdele. Rabim opravičilo dostavt? itak. Saj si pa videla tist zvezek a ne?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 26.11.2009 8:07:40
|
|
|
|
|
JUtro, naša nočka kar nekaj ..ampak ko bo šla gospodična spat mislim da se ji bom pridružila vreme za kozlat ma ja kaj mi pa sploh danes paše njamiii dobra zajterka pa ne bo ker nisem šla včeraj v trgovino in kruha sej prav je treba kaj dol dat ampak ne vem kako joj kileeeee bljek... Uživajte punce...
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 26.11.2009 8:07:47
|
|
|
|
Lolita23
|
Jutro!!! ma upam, da ne bo dežja, bi šla malo na sprehod.Beda
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 26.11.2009 8:32:23
|
|
|
|
KOKICA32
|
Jutro! Midva sva v nizkjem štartu, da greva v mesto, morava gume zamenjati na avtu. Končno sem nove dobila, ker so vse bile razprodane. Ja, kaj pa čisto na konec čakam.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 26.11.2009 8:37:16
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Jutro! Midva sva v nizkjem štartu, da greva v mesto, morava gume zamenjati na avtu. Končno sem nove dobila, ker so vse bile razprodane. Ja, kaj pa čisto na konec čakam. super, glavno da si jih dobila..
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 26.11.2009 8:39:33
|
|
|
|
mediuhec
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Jutro! Midva sva v nizkjem štartu, da greva v mesto, morava gume zamenjati na avtu. Končno sem nove dobila, ker so vse bile razprodane. zdaj pa lahko sneg pade
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 26.11.2009 8:39:39
|
|
|
|
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Jutro! Midva sva v nizkjem štartu, da greva v mesto, morava gume zamenjati na avtu. Končno sem nove dobila, ker so vse bile razprodane. Ja, kaj pa čisto na konec čakam. samo da si jih dobila uživajta
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 26.11.2009 8:57:19
|
|
|
|
|
IZVIRNO SPOROČILO: mediuhec IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Jutro! Midva sva v nizkjem štartu, da greva v mesto, morava gume zamenjati na avtu. Končno sem nove dobila, ker so vse bile razprodane. zdaj pa lahko sneg pade ne šeeeeee
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 26.11.2009 8:58:24
|
|
|
|
mmmc
|
IZVIRNO SPOROČILO: cita JUtro, naša nočka kar nekaj ..ampak ko bo šla gospodična spat mislim da se ji bom pridružila vreme za kozlat ma ja kaj mi pa sploh danes paše njamiii dobra zajterka pa ne bo ker nisem šla včeraj v trgovino in kruha sej prav je treba kaj dol dat ampak ne vem kako joj kileeeee bljek... Uživajte punce... Čaki, čaki, vreme še bo!!!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 26.11.2009 9:06:25
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: mmmc Hahahaha, Taša teb pa ta teden dogaja , le zakaj V pozitivnem smislu mislim!!! mmmc, to je pomanjkanje spanja
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 26.11.2009 9:16:45
|
|
|
|
mmmc
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: mmmc Hahahaha, Taša teb pa ta teden dogaja , le zakaj V pozitivnem smislu mislim!!! mmmc, to je pomanjkanje spanja Jaz sem pa mislna, da so to priprave na soboto!
|
|
|
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......