Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 25.11.2009 21:43:01
|
|
|
|
tasa_m
|
Lia pa je A-testirala tavelike puzzle
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 25.11.2009 21:43:15
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica pa za kam sta to naročila? če pa mate v jedilnici že.... mi mamo tudi murales. pa smo zadovolnji. zdaj bo tri leta da jih mamo pa zaenkrat ni nobenih pripomb.... ja za v spalnici, ki pa ti misliš da bosta na mizi ne..pa stol za pripomoček...miza je prave dimenzije 95x210cm te bomo drugič pr mizi jedli tist kruh a misliš da bo še drugič in da bo še kaj kruha bo sveži...razen če TAsa prinese tiste kose, ki so danes bili meni namenjeni.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 25.11.2009 21:44:10
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 KAj to je Sara? Ful dobre štunfe ima Lija! jop, to je Sarča Tote štunfe sva podedovale ampak so mi ful dobre. Ima lepo križ pokrit pa ko se plazi ni panike, da ji bo kaj dol zlezlo.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 25.11.2009 21:44:18
|
|
|
|
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Lia pa je A-testirala tavelike puzzle njamiii kako je dobro pa tako resen pogled...srčece moje...
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 25.11.2009 21:44:50
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Lia pa je A-testirala tavelike puzzle to moj tudi dela..
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 25.11.2009 21:44:56
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 bo sveži...razen če TAsa prinese tiste kose, ki so danes bili meni namenjeni. ja, jih nisem pol pekla. Imam zapakirane, te čakajo
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 25.11.2009 21:45:37
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica ha ha. če pa ni nobena še nič pametnejšega danes povedala... eh, čebela kaj ga zdaj ti serješ. Pr nam pa so stalno samo pametne debate no oprosti. se iskreno opravičavlem. ki je pa zaj spet Najaa????? pa bravo za Lio in Lijo ful lepi pupici na slikicah
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 25.11.2009 21:45:53
|
|
|
|
tasa_m
|
MČ, ti moraš spit najmanj 5 bambusov in bodi brez skrbi, da bo Klara spala vso noč. Ti tak neboš slišala
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 25.11.2009 21:46:43
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m MČ, ti moraš spit najmanj 5 bambusov in bodi brez skrbi, da bo Klara spala vso noč. Ti tak neboš slišala
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 25.11.2009 21:46:45
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica no oprosti. se iskreno opravičavlem. ki je pa zaj spet Najaa????? pa bravo za Lio in Lijo ful lepi pupici na slikicah mogoče je šla Tijo končno rešit in ji obrnit spalno vrečo, da bo revica lahko končno zaspala
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 25.11.2009 21:47:02
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica no oprosti. se iskreno opravičavlem. ki je pa zaj spet Najaa????? pa bravo za Lio in Lijo ful lepi pupici na slikicah mogoče je šla Tijo končno rešit in ji obrnit spalno vrečo, da bo revica lahko končno zaspala
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 25.11.2009 21:47:41
|
|
|
|
KOKICA32
|
Jaz grem zdaj...Sem ful zmatrana.. LAHKO NOČ!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 25.11.2009 21:48:23
|
|
|
|
|
Danes je pa lahko vidla tasa kako se naša Lia nakremži in potem krokodilje solze ko je mami tko sitna in tečna bi rekla moja Laura...Reče mami pa daj ji pust ko je mala pol pa vidiš ko ji ne dovoliš se pa spet dere joj joj kdo jo bo le poslušal
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 25.11.2009 21:49:19
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Jaz grem zdaj...Sem ful zmatrana.. LAHKO NOČ! lahko noč! Pa kak si zmatrana, a zarad mize pa to?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 25.11.2009 21:49:58
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: cita Danes je pa lahko vidla tasa kako se naša Lia nakremži in potem krokodilje solze ko je mami tko sitna in tečna bi rekla moja Laura...Reče mami pa daj ji pust ko je mala pol pa vidiš ko ji ne dovoliš se pa spet dere joj joj kdo jo bo le poslušal ja, res je smešna. Prvo tak pogleda, pol pa čoba pa v jok
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 25.11.2009 21:50:06
|
|
|
|
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Jaz grem zdaj...Sem ful zmatrana.. LAHKO NOČ! Čim daljšo nočko...lahko noč pa spočij se
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 25.11.2009 21:50:55
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Jaz grem zdaj...Sem ful zmatrana.. LAHKO NOČ! lahko noč! Pa kak si zmatrana, a zarad mize pa to? ja, ja...saj veš..
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 25.11.2009 21:52:34
|
|
|
|
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: cita Danes je pa lahko vidla tasa kako se naša Lia nakremži in potem krokodilje solze ko je mami tko sitna in tečna bi rekla moja Laura...Reče mami pa daj ji pust ko je mala pol pa vidiš ko ji ne dovoliš se pa spet dere joj joj kdo jo bo le poslušal ja, res je smešna. Prvo tak pogleda, pol pa čoba pa v jok Posluš Tasa se slišiva z Lauro pa mi pol reče čuj a je bila Lia pridna sem rekla ja je bila je rekla aja pa je bila Lija bolj pridna od nje jaz pa sej so bile obedvi in ona meni čuj mami pa kdaj pa je naša Lia pridna mislim pa reče ne no sej se sam hecam ko veš da jo mam najraje...
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 25.11.2009 21:52:50
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 ja, ja...saj veš.. itak :-)
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 25.11.2009 21:54:13
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: cita Posluš Tasa se slišiva z Lauro pa mi pol reče čuj a je bila Lia pridna sem rekla ja je bila je rekla aja pa je bila Lija bolj pridna od nje jaz pa sej so bile obedvi in ona meni čuj mami pa kdaj pa je naša Lia pridna mislim pa reče ne no sej se sam hecam ko veš da jo mam najraje... hehe, tota je dobra ja..
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 25.11.2009 21:57:12
|
|
|
|
trinity22
|
Dober večer do zdaj sem vas brala .. zdaj se pa samo toliko javim, da ne bo neopravičenih grem spat, ker dvakrat na dan met telovadbo ni glih mačji kašelj vsem slavljencem čestitke KOKICA super za mizo cita in tasa lepe fotke Najaa škoda da se jutri ne vidimo no se bomo pa drugič, ko bomo vsi zdravi pridne bodite pa lahko noč
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 25.11.2009 22:04:41
|
|
|
|
tasa_m
|
trinity lahko noč Zdaj pa jaz tud grem..ura je cajt, cajt pa je dnar Lahko noč!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 25.11.2009 22:10:26
|
|
|
|
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m trinity lahko noč Zdaj pa jaz tud grem..ura je cajt, cajt pa je dnar Lahko noč! lahko noč...
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 25.11.2009 22:11:32
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica no oprosti. se iskreno opravičavlem. ki je pa zaj spet Najaa????? pa bravo za Lio in Lijo ful lepi pupici na slikicah mogoče je šla Tijo končno rešit in ji obrnit spalno vrečo, da bo revica lahko končno zaspala Ne, Najaa vas je samo brala, ker ste tako lepo padle v debaro, da je bila vsaka moja beseda odveč.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 25.11.2009 22:17:16
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m MČ, ti moraš spit najmanj 5 bambusov in bodi brez skrbi, da bo Klara spala vso noč. Ti tak neboš slišala ha ha, tota je pa najboljša
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......