Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 26.11.2009 11:12:25
|
|
|
|
FLASK_A
|
IZVIRNO SPOROČILO: KatMat IZVIRNO SPOROČILO: tubby IZVIRNO SPOROČILO: KatMat jaz sem pa tok dobre volje...nasa mala piska se plazi ko nora...sam smejcka in spi....obe sve dobre volje -najraje bi jo kar pojedla....aja...morm se pohvalit nasa hodi...sicer gre bolj dva koraka in cof ampak je...vstrajno isce opore da se prime in ustane nato pa caplja...miiiiiiiissssskkkaaa moja! pa ti se hecaš e ne? kako hodi??? ja hodi... prime se ograje deke kar kol sam da se lahko prime in se dvigne in hodi....HODI!!!se sest mesecev nima!!!!!!!!!!! Ja šit no! Ta je pa res ekspresna!
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 26.11.2009 11:13:02
|
|
|
|
ajetam*
|
Tanja trenutno me nič ne vleče v službo. Sploh, ker bom dobila novo sestro, pa jo bo treba uvajat kako naj mi asisitira, pa na rač.program navadit. Mi je prejšnja pobegnila privat, je rekla, da pride nazaj, ko se vrnem, sam se ima zdaj preveč luštn. Že vidim, da bom vsa živčna, ker časa za to v polni ambulanti ne bom imela. Bo za začetek treba nazaj za polni delovni čas. Ko bova imela pa še enega, bomo pa videli. K.tja midva vztrajno iščeva večje stanovanje ali pa manjšo hiško. Trenutno smo vsi 4 v eni spalnici. Sem že ta teden mislila, da se bomo kmalu selili, ker se je v Šiški ena luštna vrstna hiška prodajala, pa so naju drugi ponudniki nesli za 2.000eurov. Kolk sem bla jezna.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 26.11.2009 11:13:26
|
|
|
|
Dudica1
|
kati uživala si pol
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 26.11.2009 11:14:34
|
|
|
|
ajetam*
|
Katmat to je pa res hitro. Sam ne ji preveč pustit, ker je še prezgodaj. Flaska, tubby , tanja in ostale kdaj se potem dobimo???
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 26.11.2009 11:14:48
|
|
|
|
Tanja_
|
IZVIRNO SPOROČILO: ajetam* Tanja trenutno me nič ne vleče v službo. Sploh, ker bom dobila novo sestro, pa jo bo treba uvajat kako naj mi asisitira, pa na rač.program navadit. Mi je prejšnja pobegnila privat, je rekla, da pride nazaj, ko se vrnem, sam se ima zdaj preveč luštn. Že vidim, da bom vsa živčna, ker časa za to v polni ambulanti ne bom imela. Bo za začetek treba nazaj za polni delovni čas. Ko bova imela pa še enega, bomo pa videli. K.tja midva vztrajno iščeva večje stanovanje ali pa manjšo hiško. Trenutno smo vsi 4 v eni spalnici. Sem že ta teden mislila, da se bomo kmalu selili, ker se je v Šiški ena luštna vrstna hiška prodajala, pa so naju drugi ponudniki nesli za 2.000eurov. Kolk sem bla jezna. A šit no... Ja,če imaš pa tri,pa je res za razmislit o polovičnem delovnem času...
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 26.11.2009 11:14:57
|
|
|
|
FLASK_A
|
IZVIRNO SPOROČILO: ajetam* K.tja midva vztrajno iščeva večje stanovanje ali pa manjšo hiško. Trenutno smo vsi 4 v eni spalnici. Sem že ta teden mislila, da se bomo kmalu selili, ker se je v Šiški ena luštna vrstna hiška prodajala, pa so naju drugi ponudniki nesli za 2.000eurov. Kolk sem bla jezna.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 26.11.2009 11:15:20
|
|
|
|
Tanja_
|
IZVIRNO SPOROČILO: ajetam* Katmat to je pa res hitro. Sam ne ji preveč pustit, ker je še prezgodaj. Flaska, tubby , tanja in ostale kdaj se potem dobimo??? Naslednji teden,ko bo lepo vreme?
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 26.11.2009 11:16:06
|
|
|
|
Dudica1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_ IZVIRNO SPOROČILO: ajetam* Katmat to je pa res hitro. Sam ne ji preveč pustit, ker je še prezgodaj. Flaska, tubby , tanja in ostale kdaj se potem dobimo??? Naslednji teden,ko bo lepo vreme? No super naslednji teden bom pa še jaz prišla
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 26.11.2009 11:16:37
|
|
|
|
Anonimen
|
ajetam, škoda za hiško! pa v Šiški je kar luštno! je blizu Mostec, bajer, zoo,... mi smo tudi štirje v eni spalnici, če se ne preselimo hitro v večje stanovanje, se bova midva preselila v dnevno sobo, da bosta mulčka imela svojo sobo... samo da Urban začne spati čez noč. če priznam, mi tole stiskanje ni nič več všečno, ker sem bila vedno navajena, da sem imela svoj prostor, svojo sobo... ah, saj bo.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 26.11.2009 11:16:58
|
|
|
|
FLASK_A
|
Ve se kar zmenite, jaz povem če bom lahko. Delam še za službo in upam da mi uspe čimprej oddat to reč.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 26.11.2009 11:17:07
|
|
|
|
majana79
|
Katiiiiii, smo te pogrešale OMG spet se dere
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 26.11.2009 11:18:20
|
|
|
|
FLASK_A
|
IZVIRNO SPOROČILO: majana79 Katiiiiii, smo te pogrešale OMG spet se dere
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 26.11.2009 11:18:24
|
|
|
|
OliveOyl
|
Naša spi zunaj pod smreko..jaz sem pa obaro skuhala,pa mal posesala. Me nekam čudno mišice bolijo danes,upam da nebo kakšen . L.in oči sta uredu odrihtala,ni nič nevarnega bo prerasla,za pozimi ji lahko dajemo Singulair(pomoje,je pozabil) kati a kar hodi,hitro.. Tudi jaz nameravam sam ža 4 ure it delat,sam ne vem kako bo zgledalo.Si nimajo dost kej pomagat z mano,če sem sam 4 ure tam,se bom zmenila da bom cela dan pol pa fraj.Pa vrtca nisem dobila,pa tudi ne vem kaj bom.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 26.11.2009 11:18:51
|
|
|
|
Anonimen
|
drugače pa... ajetam me spominjaš na mojo zobozdravnico... super je popravljala zobe, mi je prav žal za njo... štiri leta je bila na porodniškem (so se otroci rojevali en za drugim), potem pa se je odločila, da bo ostala doma.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 26.11.2009 11:19:18
|
|
|
|
ajetam*
|
No, kar se službe tiče, po prvem nisem tako razmišljala. Takrat je bilo obratno, sem komaj čakala , da grem nazaj delat.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 26.11.2009 11:20:48
|
|
|
|
OliveOyl
|
Mene tudi nič ne vleče nazaj,čeprav mi tudi zdaj ni luštno.Pol bo pa vse na kupu. S.gre v prvi razred,T.brez vrtca,gospodinjstvo..ajaja..
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 26.11.2009 11:21:50
|
|
|
|
Anonimen
|
jaz rajši ne pomislim, kako bo... puščam za potem.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 26.11.2009 11:22:04
|
|
|
|
tubby
|
IZVIRNO SPOROČILO: KatMat IZVIRNO SPOROČILO: tubby IZVIRNO SPOROČILO: KatMat jaz sem pa tok dobre volje...nasa mala piska se plazi ko nora...sam smejcka in spi....obe sve dobre volje -najraje bi jo kar pojedla....aja...morm se pohvalit nasa hodi...sicer gre bolj dva koraka in cof ampak je...vstrajno isce opore da se prime in ustane nato pa caplja...miiiiiiiissssskkkaaa moja! pa ti se hecaš e ne? kako hodi??? ja hodi... prime se ograje deke kar kol sam da se lahko prime in se dvigne in hodi....HODI!!!se sest mesecev nima!!!!!!!!!!! Pa to je noro!!!!
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 26.11.2009 11:22:54
|
|
|
|
petrazg
|
o babike... pa kaj je v zraku... Jaz imam tudi danes vsega dovolj... Spet smo začeli nov krog bolezni... Anže ima spet plenico, ker skoz driska in nikakor ne uspeva pravočasno do wc... meni se bo pa zmešalooooooooo za vse bolančke... Ajetam... škoda za hiško...
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 26.11.2009 11:23:34
|
|
|
|
FLASK_A
|
Punce, kako naj ji pokažem kako se usest? Se tolk matra, pa ne zna. Jaz pa sploh ne vem, kako ji pokazat?? A katera zna?
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 26.11.2009 11:24:12
|
|
|
|
OliveOyl
|
ja petrazg šit no...pa kaj ne more enkrat ovinka narest okrog vas ?
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 26.11.2009 11:24:23
|
|
|
|
Dudica1
|
petrazg joj bogi revček....da vam kmalu mine tole sranje
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 26.11.2009 11:24:28
|
|
|
|
FLASK_A
|
IZVIRNO SPOROČILO: petrazg o babike... pa kaj je v zraku... Jaz imam tudi danes vsega dovolj... Spet smo začeli nov krog bolezni... Anže ima spet plenico, ker skoz driska in nikakor ne uspeva pravočasno do wc... meni se bo pa zmešalooooooooo Joj no...
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 26.11.2009 11:24:59
|
|
|
|
OliveOyl
|
IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A Punce, kako naj ji pokažem kako se usest? Se tolk matra, pa ne zna. Jaz pa sploh ne vem, kako ji pokazat?? A katera zna? Ne vem,naša se tudi ne zna.Kar obvlada je puzanje v rikverc in jokanje.
< Sporočilo je popravil OliveOyl -- 26.11.2009 11:25:28 >
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 26.11.2009 11:25:35
|
|
|
|
petrazg
|
IZVIRNO SPOROČILO: tubby IZVIRNO SPOROČILO: KatMat IZVIRNO SPOROČILO: tubby IZVIRNO SPOROČILO: KatMat jaz sem pa tok dobre volje...nasa mala piska se plazi ko nora...sam smejcka in spi....obe sve dobre volje -najraje bi jo kar pojedla....aja...morm se pohvalit nasa hodi...sicer gre bolj dva koraka in cof ampak je...vstrajno isce opore da se prime in ustane nato pa caplja...miiiiiiiissssskkkaaa moja! pa ti se hecaš e ne? kako hodi??? ja hodi... prime se ograje deke kar kol sam da se lahko prime in se dvigne in hodi....HODI!!!se sest mesecev nima!!!!!!!!!!! Pa to je noro!!!! Tija super si...
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?