|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  130 131 [132] 133 134   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Z-majčki 2009 - 6. del
26.11.2009 11:12:25   
FLASK_A
IZVIRNO SPOROČILO: KatMat
IZVIRNO SPOROČILO: tubby
jaz sem pa tok dobre volje...nasa mala piska se plazi ko nora...sam smejcka in spi....obe sve dobre volje -najraje bi jo kar pojedla....aja...morm se pohvalit nasa hodi...sicer gre bolj dva koraka in cof ampak je...vstrajno isce opore da se prime in ustane nato pa caplja...miiiiiiiissssskkkaaa moja!

pa ti se hecaš e ne? kako hodi???
ja hodi...
prime se ograje deke kar kol sam da se lahko prime in se dvigne in hodi....HODI!!!se sest mesecev nima!!!!!!!!!!!

Ja šit no! Ta je pa res ekspresna!

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 3276
26.11.2009 11:13:02   
ajetam*
Tanja trenutno me nič ne vleče v službo. Sploh, ker bom dobila novo sestro, pa jo bo treba uvajat kako naj mi asisitira, pa na rač.program navadit. Mi je prejšnja pobegnila privat, je rekla, da pride nazaj, ko se vrnem, sam se ima zdaj preveč luštn. Že vidim, da bom vsa živčna, ker časa za to v polni ambulanti ne bom imela.  Bo za začetek treba nazaj za polni delovni čas. Ko bova imela pa še enega, bomo pa videli.
K.tja midva vztrajno iščeva večje stanovanje ali pa manjšo hiško. Trenutno smo vsi 4 v eni spalnici.user posted image  Sem že ta teden mislila, da se bomo kmalu selili, ker se je v Šiški ena luštna vrstna hiška prodajala, pa so naju drugi ponudniki nesli za 2.000eurov. Kolk sem bla jezna.user posted image

(odgovor članu Tanja_)
Neposredna povezava do sporočila: 3277
26.11.2009 11:13:26   
Dudica1
kati uživala si pol user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3278
26.11.2009 11:14:34   
ajetam*
Katmat to je pa res hitro. Sam ne ji preveč pustit, ker je še prezgodaj.

Flaska, tubby , tanja in ostale kdaj se potem dobimo???

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 3279
26.11.2009 11:14:48   
Tanja_

IZVIRNO SPOROČILO: ajetam*

Tanja trenutno me nič ne vleče v službo. Sploh, ker bom dobila novo sestro, pa jo bo treba uvajat kako naj mi asisitira, pa na rač.program navadit. Mi je prejšnja pobegnila privat, je rekla, da pride nazaj, ko se vrnem, sam se ima zdaj preveč luštn. Že vidim, da bom vsa živčna, ker časa za to v polni ambulanti ne bom imela.  Bo za začetek treba nazaj za polni delovni čas. Ko bova imela pa še enega, bomo pa videli.
K.tja midva vztrajno iščeva večje stanovanje ali pa manjšo hiško. Trenutno smo vsi 4 v eni spalnici.user posted image  Sem že ta teden mislila, da se bomo kmalu selili, ker se je v Šiški ena luštna vrstna hiška prodajala, pa so naju drugi ponudniki nesli za 2.000eurov. Kolk sem bla jezna.user posted image

A šit no...
Ja,če imaš pa tri,pa je res za razmislit o polovičnem delovnem času...

(odgovor članu ajetam*)
Neposredna povezava do sporočila: 3280
26.11.2009 11:14:57   
FLASK_A

user posted image

(odgovor članu ajetam*)
Neposredna povezava do sporočila: 3281
26.11.2009 11:15:20   
Tanja_

Naslednji teden,ko bo lepo vreme?

(odgovor članu ajetam*)
Neposredna povezava do sporočila: 3282
26.11.2009 11:16:06   
Dudica1
IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_

Naslednji teden,ko bo lepo vreme?

No super naslednji teden bom pa še jaz prišla

(odgovor članu Tanja_)
Neposredna povezava do sporočila: 3283
26.11.2009 11:16:37   
Anonimen
ajetam, škoda za hiško! pa v Šiški je kar luštno! je blizu Mostec, bajer, zoo,...
mi smo tudi štirje v eni spalnici, če se ne preselimo hitro v večje stanovanje, se bova midva preselila v dnevno sobo, da bosta mulčka imela svojo sobo... samo da Urban začne spati čez noč.
če priznam, mi tole stiskanje ni nič več všečno, ker sem bila vedno navajena, da sem imela svoj prostor, svojo sobo...
ah, saj bo.

(odgovor članu ajetam*)
  Neposredna povezava do sporočila: 3284
26.11.2009 11:16:58   
FLASK_A
Ve se kar zmenite, jaz povem če bom lahko. Delam še za službo in upam da mi uspe čimprej oddat to reč.

(odgovor članu Tanja_)
Neposredna povezava do sporočila: 3285
26.11.2009 11:17:07   
majana79
Katiiiiii, smo te pogrešale user posted image user posted image

OMG spet se dere user posted image

(odgovor članu Tanja_)
Neposredna povezava do sporočila: 3286
26.11.2009 11:18:20   
FLASK_A
IZVIRNO SPOROČILO: majana79
Katiiiiii, smo te pogrešale user posted image user posted image
OMG spet se dere user posted image

user posted image user posted image

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 3287
26.11.2009 11:18:24   
OliveOyl
Naša spi zunaj pod smreko..jaz sem pa obaro skuhala,pa mal posesala.
Me nekam čudno mišice bolijo danes,upam da nebo kakšen user posted image .

L.in oči sta uredu odrihtala,ni nič nevarnega bo prerasla,za pozimi ji lahko dajemo Singulair(pomoje,je pozabil)

kati a kar hodi,hitro..user posted image user posted image

Tudi jaz nameravam sam ža 4 ure it delat,sam ne vem kako bo zgledalo.Si nimajo dost kej pomagat z mano,če sem sam 4 ure tam,se bom zmenila da bom cela dan pol pa fraj.Pa vrtca nisem dobila,pa tudi ne vem kaj bom.

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 3288
26.11.2009 11:18:51   
Anonimen
drugače pa... ajetam me spominjaš na mojo zobozdravnico... super je popravljala zobe, mi je prav žal za njo... štiri leta je bila na porodniškem (so se otroci rojevali en za drugim), potem pa se je odločila, da bo ostala doma.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3289
26.11.2009 11:19:18   
ajetam*
No, kar se službe tiče, po prvem nisem tako razmišljala. Takrat je bilo obratno, sem komaj čakala , da grem nazaj delat.user posted image

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 3290
26.11.2009 11:20:48   
OliveOyl
Mene tudi nič ne vleče nazaj,čeprav mi tudi zdaj ni luštno.Pol bo pa vse na kupu.

S.gre v prvi razred,T.brez vrtca,gospodinjstvo..ajaja..user posted image

(odgovor članu ajetam*)
Neposredna povezava do sporočila: 3291
26.11.2009 11:21:50   
Anonimen
jaz rajši ne pomislim, kako bo... puščam za potem.user posted image

(odgovor članu OliveOyl)
  Neposredna povezava do sporočila: 3292
26.11.2009 11:22:04   
tubby

jaz sem pa tok dobre volje...nasa mala piska se plazi ko nora...sam smejcka in spi....obe sve dobre volje -najraje bi jo kar pojedla....aja...morm se pohvalit nasa hodi...sicer gre bolj dva koraka in cof ampak je...vstrajno isce opore da se prime in ustane nato pa caplja...miiiiiiiissssskkkaaa moja!

ja hodi...
prime se ograje deke kar kol sam da se lahko prime in se dvigne in hodi....HODI!!!se sest mesecev nima!!!!!!!!!!!

Pa to je noro!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 3293
26.11.2009 11:22:54   
petrazg
o babike... pa kaj je v zraku... Jaz imam tudi danes vsega dovolj... Spet smo začeli nov krog bolezni... Anže ima spet plenico, ker skoz driska in nikakor ne uspeva pravočasno do wc... meni se bo pa zmešalooooooooouser posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image za vse bolančke...

Ajetam... škoda za hiško...

(odgovor članu ajetam*)
Neposredna povezava do sporočila: 3294
26.11.2009 11:23:34   
FLASK_A
user posted image Punce, kako naj ji pokažem kako se usest? Se tolk matra, pa ne zna. Jaz pa sploh ne vem, kako ji pokazat?? A katera zna?

(odgovor članu tubby)
Neposredna povezava do sporočila: 3295
26.11.2009 11:24:12   
OliveOyl
user posted image user posted image user posted image  ja petrazg šit no...pa kaj ne more enkrat ovinka narest okrog vas ?

(odgovor članu petrazg)
Neposredna povezava do sporočila: 3296
26.11.2009 11:24:23   
Dudica1
petrazg joj bogi revček....da vam kmalu mine tole user posted image sranje user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petrazg)
Neposredna povezava do sporočila: 3297
26.11.2009 11:24:28   
FLASK_A
IZVIRNO SPOROČILO: petrazg
o babike... pa kaj je v zraku... Jaz imam tudi danes vsega dovolj... Spet smo začeli nov krog bolezni... Anže ima spet plenico, ker skoz driska in nikakor ne uspeva pravočasno do wc... meni se bo pa zmešalooooooooouser posted image user posted image user posted image

user posted image Joj no... user posted image

(odgovor članu petrazg)
Neposredna povezava do sporočila: 3298
26.11.2009 11:24:59   
OliveOyl
IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A

user posted image Punce, kako naj ji pokažem kako se usest? Se tolk matra, pa ne zna. Jaz pa sploh ne vem, kako ji pokazat?? A katera zna?

Ne vem,naša se tudi ne zna.Kar obvlada je puzanje v rikverc in jokanje.user posted image

< Sporočilo je popravil OliveOyl -- 26.11.2009 11:25:28 >

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 3299
26.11.2009 11:25:35   
petrazg

ja hodi...

Pa to je noro!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Tija super si...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tubby)
Neposredna povezava do sporočila: 3300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  130 131 [132] 133 134   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  130 131 [132] 133 134   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako je v resnici imeti dva otroka, mlajša...
Pripnite ta dvojni voziček in se pripravite na divjo vožnjo. Dobra je.
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?