|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  167 168 [169] 170 171   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del
26.11.2009 9:18:33   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: mmmc

IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

IZVIRNO SPOROČILO: mmmc

Hahahaha,
Taša teb pa ta teden dogaja user posted image , le zakaj user posted image
V pozitivnem smislu mislim!!!

mmmc, to je pomanjkanje spanja user posted image

Jaz sem pa mislna, da so to priprave na soboto!
user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image ne,ne.. ah makaki. Se sobote odtepam, čakam na petek user posted image

(odgovor članu mmmc)
Neposredna povezava do sporočila: 4201
26.11.2009 10:11:49   
Najaa

Vse najboljše za 9.mesecev LUCIJI od Grahec

user posted image

Čestitke! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 4202
26.11.2009 10:13:46   
Najaa
Čer...

Sivina tu, sivina tam... pa kaj bom mogla it na Karibe po sonček? user posted image
V glavnem, spala sem slabo, ker so mi drugi kratili spanec, pa ne Nika... Dan se po jutru pozna, zato se smejim, da bo čim lepši dan. user posted image No pa gremo malo na zrak.

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4203
26.11.2009 10:34:09   
KOKICA32
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa

Čer...

Sivina tu, sivina tam... pa kaj bom mogla it na Karibe po sonček? user posted image
V glavnem, spala sem slabo, ker so mi drugi kratili spanec, pa ne Nika... Dan se po jutru pozna, zato se smejim, da bo čim lepši dan. user posted image No pa gremo malo na zrak.

Uživajte! user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4204
26.11.2009 10:34:20   
KOKICA32
IZVIRNO SPOROČILO: cita

IZVIRNO SPOROČILO: mediuhec

IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32

Jutro! Midva sva v nizkjem štartu, da greva v mesto, morava gume zamenjati na avtu. Končno sem nove dobila, ker so vse bile razprodane. 

zdaj pa lahko sneg pade user posted image

ne šeeeeee

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 4205
26.11.2009 10:34:21   
KOKICA32
IZVIRNO SPOROČILO: mediuhec

Jutro! Midva sva v nizkjem štartu, da greva v mesto, morava gume zamenjati na avtu. Končno sem nove dobila, ker so vse bile razprodane. 

zdaj pa lahko sneg pade user posted image

kar naj bo še nekaj časa brez snega..mi kar paše tak kot je..smo bolj mobilni tako user posted image

(odgovor članu mediuhec)
Neposredna povezava do sporočila: 4206
26.11.2009 11:37:57   
Kok sem vesela včeraj ob 03:30 je moja prijateljica iz otroških let povila prvega sineka LIAM LOUIS mi je pa tko žal ker se nič ne vidimo ona se je preselila in trenutno živijo na Dunajo...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sanje nikoli ne zasovraži pa četudi se ne uresničijo...

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 4207
26.11.2009 11:45:50   
tasa_m

Kok sem vesela včeraj ob 03:30 je moja prijateljica iz otroških let povila prvega sineka LIAM LOUIS mi je pa tko žal ker se nič ne vidimo ona se je preselila in trenutno živijo na Dunajo...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image  čestitke

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 4208
26.11.2009 11:46:05   
felix7

kje pa so ostale? mmmc,zorica, pocka, Najaa, yania, trinity,trezika, (feliša pride v pozno večernih urahuser posted image ) in ostale?!

no, jaz sem pa včeraj po dolgem času rr preskočila, Jure pokašljuje, mene pa tudi grlo daje in sva zaspala ob kamilicah. Čeprav mi ni čisto jasno, če dam kamilice k posteljici, kakšen učinek imajo, ko gre itak vse mimo v luft user posted image  tako da sem danes zjutraj še enkrat povrela kamilice, pa Jureta postavila nad lonec in sva skupaj vdihavala.

Postati mama, in to še na materinski dan, je čudovito.

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 4209
26.11.2009 11:46:12   
felix7

Včeraj pa za 8. mini roj.dan vse najboljše (se opravučujem za zamudo user posted image )
  • Matteu od Lejce in
  • Juretu od Felix7 

user posted image

opravičilo sprejeto user posted image  hvala!

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 4210
26.11.2009 11:46:51   
felix7

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 4211
26.11.2009 11:47:51   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: felix7
no, jaz sem pa včeraj po dolgem času rr preskočila, Jure pokašljuje, mene pa tudi grlo daje in sva zaspala ob kamilicah. Čeprav mi ni čisto jasno, če dam kamilice k posteljici, kakšen učinek imajo, ko gre itak vse mimo v luft user posted image  tako da sem danes zjutraj še enkrat povrela kamilice, pa Jureta postavila nad lonec in sva skupaj vdihavala.
tak sva midva delala z Lijo, ko je bila ful prehlajena

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 4212
26.11.2009 12:09:04   
KOKICA32

se pridružujemuser posted image user posted image user posted image

p.s. mi pa imamo še stole!user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 4213
26.11.2009 12:18:09   

kje pa so ostale? mmmc,zorica, pocka, Najaa, yania, trinity,trezika, (feliša pride v pozno večernih urahuser posted image ) in ostale?!

Želim vama da se prehlad in kašelj čim prej poslovita od vaju in da bodo kamilčke pomagale jaz ji dam velikokrat zraven posteljice...user posted image user posted image user posted image user posted image

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 4214
26.11.2009 12:19:12   

se pridružujemuser posted image user posted image user posted image

Hvala punce....če ne drugače naju otroci povezujejo ima sinek in moja mala podobno imeuser posted image user posted image user posted image

Pa sevedauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za stole...

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 4215
26.11.2009 12:44:27   
Lolita23
Bom sam napisala če katera nima avtosedeža, pa se nagiba k nakupuje v spletni akciji baby centra 28.11 Romer ali 30.11 Kiddy, 35 % za oba.

18.3.2009

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 4216
26.11.2009 12:45:11   
Lolita23

Vse najboljše za 9.mesecev LUCIJI od Grahec

user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

18.3.2009

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 4217
26.11.2009 12:50:01   
felix7
IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23

Bom sam napisala če katera nima avtosedeža, pa se nagiba k nakupuje v spletni akciji baby centra 28.11 Romer ali 30.11 Kiddy, 35 % za oba.

o hvala user posted image  a mogoče veš, točno kateri Romer bo?

(odgovor članu Lolita23)
Neposredna povezava do sporočila: 4218
26.11.2009 13:03:25   
tasa_m

danes pa akcijaaa user posted image user posted image user posted image   user posted image

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 4219
26.11.2009 13:04:54   
tasa_m
Mi imamo pa spet štalo s spanjem user posted image user posted image Ma se spet dere, zaspana pa v nulo. Ko sva jedli, je kar dremuckala zraven, ko pa jo dam v posteljo pa oči odprte.
Ma pa tako ipiko v sebi, da verjet ne morem. Ko ni kaj po njenem začne kar z nogami bincat user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 4220
26.11.2009 13:05:34   
KOKICA32

danes pa akcijaaa user posted image user posted image user posted image   user posted image

ja, po moje tudi ja..imamo kopanje na Ptuju pa ne vem, če se še bo komu dalo...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 4221
26.11.2009 13:07:20   
KOKICA32

Mi imamo pa spet štalo s spanjem user posted image user posted image Ma se spet dere, zaspana pa v nulo. Ko sva jedli, je kar dremuckala zraven, ko pa jo dam v posteljo pa oči odprte.
Ma pa tako ipiko v sebi, da verjet ne morem. Ko ni kaj po njenem začne kar z nogami bincat user posted image

Jaz pa ob popoldanskem spancu prakticiram, da ga dam v veliko posteljo, pa se zraven vležem, pa takoj zaspi, potem pa ga prestavim v njegovo posteljo. Ker ima on tudi na široko odprte oči, ko ga ob 12h not položim, drugače pa se mu vidi, da je zaspan. Probaj, ne vem..mogoče bo pomagalo. user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 4222
26.11.2009 13:35:15   
tasa_m

Jaz pa ob popoldanskem spancu prakticiram, da ga dam v veliko posteljo, pa se zraven vležem, pa takoj zaspi, potem pa ga prestavim v njegovo posteljo. Ker ima on tudi na široko odprte oči, ko ga ob 12h not položim, drugače pa se mu vidi, da je zaspan. Probaj, ne vem..mogoče bo pomagalo. user posted image

sem to naredila in spi. Ampak jo bom kar pustila na taveliki. Naj ji bo. Jaz grem pa mal kuhno pospravit pa še enkrat posesat kuhno pa dnevno, te pa šibam k njej user posted image (če nebo prej gor user posted image )

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 4223
26.11.2009 13:43:19   
Lolita23

IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23

o hvala user posted image  a mogoče veš, točno kateri Romer bo?

Romer kidfix,nicki(sem gledala na BB kak jeda bi ti pritrdila kar povezavo, sam mi neka stran šteka)

kiddy comfort pro, antracit

18.3.2009

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 4224
26.11.2009 14:42:41   
tasa_m
Kaj pa to, ko se mislim it k Liji vležt je bila ona že auf user posted image user posted image Sploh noče zaspat. Zaspana pa ful. Sem ji nardila 90ml mleka, ker sem upala, da jo bo vrglo (ker ponavadi zvečer jo to vrže user posted image ) pa je zdaj full aktivna.
Nbo ji druge, koda bo šla danes spet spat ob 18h. Ma saj ni res,da popoldan nebo spala! Nima šans!

(odgovor članu Lolita23)
Neposredna povezava do sporočila: 4225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  167 168 [169] 170 171   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  167 168 [169] 170 171   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

9 lastnosti mamic, rojenih v januarju
Katere lastnosti so skupne mamicam, ki so rojene v januarju?
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......