Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 25.11.2009 21:28:15
|
|
|
|
mediuhec
|
IZVIRNO SPOROČILO: trezika polento obožuje z banano, gres pa ali s kakavom ali s cimetom aha, bom še to probala!!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 25.11.2009 21:28:53
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Če sedaj pri priči ne bo nobene debate, jaz GREM! gospa, ne se tako jezit. Raje povej, kje sta mizo nabavila? Ikea? Ne, Murales..sva jo čakala več kot mesec dni, ko vse po naročilu delajo..stole pa še dlje... pa za kam sta to naročila? če pa mate v jedilnici že.... mi mamo tudi murales. pa smo zadovolnji. zdaj bo tri leta da jih mamo pa zaenkrat ni nobenih pripomb.... MČ- pa si ti sploh dobro pogledala kaj imamo v jedilnici...mizo in stole že ampak kakšne??? Stare kot midve skupaj, te sva dala noter od D. staršev, ker nikoli nisva imela gnara, da bi kupila..No, sedaj pa te končno!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 25.11.2009 21:29:00
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica v soboto. če bo kaki potres v mb, te vete kaj je blo ha ha ha izberita si drug datum in dan, jaz nočem še umret ti itak ne boš nič čutla v soboto, ko te bojo vlili
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 25.11.2009 21:30:13
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica pa za kam sta to naročila? če pa mate v jedilnici že.... mi mamo tudi murales. pa smo zadovolnji. zdaj bo tri leta da jih mamo pa zaenkrat ni nobenih pripomb.... ja za v spalnici, ki pa ti misliš da bosta na mizi ne..pa stol za pripomoček...miza je prave dimenzije 95x210cm
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 25.11.2009 21:32:02
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica v soboto. če bo kaki potres v mb, te vete kaj je blo ha ha ha izberita si drug datum in dan, jaz nočem še umret ti itak ne boš nič čutla v soboto, ko te bojo vlili
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 25.11.2009 21:32:03
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica pa za kam sta to naročila? če pa mate v jedilnici že.... mi mamo tudi murales. pa smo zadovolnji. zdaj bo tri leta da jih mamo pa zaenkrat ni nobenih pripomb.... ja za v spalnici, ki pa ti misliš da bosta ja vsepovsod - je treba krstit
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 25.11.2009 21:32:43
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica pa za kam sta to naročila? če pa mate v jedilnici že.... mi mamo tudi murales. pa smo zadovolnji. zdaj bo tri leta da jih mamo pa zaenkrat ni nobenih pripomb.... ja za v spalnici, ki pa ti misliš da bosta ja vsepovsod - je treba krstit zaj pa nehajte....
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 25.11.2009 21:34:11
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Če sedaj pri priči ne bo nobene debate, jaz GREM! gospa, ne se tako jezit. Raje povej, kje sta mizo nabavila? Ikea? Ne, Murales..sva jo čakala več kot mesec dni, ko vse po naročilu delajo..stole pa še dlje... pa za kam sta to naročila? če pa mate v jedilnici že.... mi mamo tudi murales. pa smo zadovolnji. zdaj bo tri leta da jih mamo pa zaenkrat ni nobenih pripomb.... MČ- pa si ti sploh dobro pogledala kaj imamo v jedilnici...mizo in stole že ampak kakšne??? Stare kot midve skupaj, te sva dala noter od D. staršev, ker nikoli nisva imela gnara, da bi kupila..No, sedaj pa te končno! eh to pa ni blo opazit. jaz sem čisto v redu gor sedela pa bravo za nakup
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 25.11.2009 21:35:39
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica pa za kam sta to naročila? če pa mate v jedilnici že.... mi mamo tudi murales. pa smo zadovolnji. zdaj bo tri leta da jih mamo pa zaenkrat ni nobenih pripomb.... ja za v spalnici, ki pa ti misliš da bosta na mizi ne..pa stol za pripomoček...miza je prave dimenzije 95x210cm no vidiš
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 25.11.2009 21:35:40
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica v soboto. če bo kaki potres v mb, te vete kaj je blo ha ha ha izberita si drug datum in dan, jaz nočem še umret ti itak ne boš nič čutla v soboto, ko te bojo vlili noben me nebo vlil. V petek gremo pa res samo na eno ali pa 2 pijački.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 25.11.2009 21:36:18
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica pa za kam sta to naročila? če pa mate v jedilnici že.... mi mamo tudi murales. pa smo zadovolnji. zdaj bo tri leta da jih mamo pa zaenkrat ni nobenih pripomb.... ja za v spalnici, ki pa ti misliš da bosta na mizi ne..pa stol za pripomoček...miza je prave dimenzije 95x210cm te bomo drugič pr mizi jedli tist kruh
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 25.11.2009 21:36:50
|
|
|
|
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica v soboto. če bo kaki potres v mb, te vete kaj je blo ha ha ha izberita si drug datum in dan, jaz nočem še umret ti itak ne boš nič čutla v soboto, ko te bojo vlili noben me nebo vlil. V petek gremo pa res samo na eno ali pa 2 pijački. Tasa zdele sem se pa nasmejala sej bosta dva vmes pa ne boš štela
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 25.11.2009 21:37:01
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica v soboto. če bo kaki potres v mb, te vete kaj je blo ha ha ha izberita si drug datum in dan, jaz nočem še umret ti itak ne boš nič čutla v soboto, ko te bojo vlili noben me nebo vlil. V petek gremo pa res samo na eno ali pa 2 pijački. Bomo vidli ja..kaj to greste zvečer ven al kak? Brez LIje?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 25.11.2009 21:37:27
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica eh to pa ni blo opazit. jaz sem čisto v redu gor sedela pa bravo za nakup jaz tudi sem OK sedela. Nič se ni videlom,da je kaj staro. Ja, bravo bravo..Lija pa bi zaploskala pa rekla..bijavo,bijavo
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 25.11.2009 21:37:56
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: cita IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica v soboto. če bo kaki potres v mb, te vete kaj je blo ha ha ha izberita si drug datum in dan, jaz nočem še umret ti itak ne boš nič čutla v soboto, ko te bojo vlili noben me nebo vlil. V petek gremo pa res samo na eno ali pa 2 pijački. Tasa zdele sem se pa nasmejala sej bosta dva vmes pa ne boš štela
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 25.11.2009 21:37:57
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica pa za kam sta to naročila? če pa mate v jedilnici že.... mi mamo tudi murales. pa smo zadovolnji. zdaj bo tri leta da jih mamo pa zaenkrat ni nobenih pripomb.... ja za v spalnici, ki pa ti misliš da bosta ja vsepovsod - je treba krstit zaj pa nehajte.... ha ha. če pa ni nobena še nič pametnejšega danes povedala...
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 25.11.2009 21:39:16
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Bomo vidli ja..kaj to greste zvečer ven al kak? Brez LIje? ne, ne ne zvečer. Ob 17h se še z 2 kolegicama dobimo, pa gremo na kak drinkec. Nič nebomo proslavljali . Lijo pa bo ati pazo, če nebo pozabo prej iz službe it. Drugač pa bo šla ona tud na kak bambus..bo pol spala celo noč kot top
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 25.11.2009 21:39:54
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica v soboto. če bo kaki potres v mb, te vete kaj je blo ha ha ha izberita si drug datum in dan, jaz nočem še umret ti itak ne boš nič čutla v soboto, ko te bojo vlili noben me nebo vlil. V petek gremo pa res samo na eno ali pa 2 pijački. al pa devet
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 25.11.2009 21:39:55
|
|
|
|
tasa_m
|
Aja, jaz tud mam eno slikico..rdečka Lija ..
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 25.11.2009 21:41:04
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica pa za kam sta to naročila? če pa mate v jedilnici že.... mi mamo tudi murales. pa smo zadovolnji. zdaj bo tri leta da jih mamo pa zaenkrat ni nobenih pripomb.... ja za v spalnici, ki pa ti misliš da bosta na mizi ne..pa stol za pripomoček...miza je prave dimenzije 95x210cm te bomo drugič pr mizi jedli tist kruh a misliš da bo še drugič in da bo še kaj kruha
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 25.11.2009 21:41:20
|
|
|
|
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Aja, jaz tud mam eno slikico..rdečka Lija ..
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 25.11.2009 21:41:35
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica ha ha. če pa ni nobena še nič pametnejšega danes povedala... eh, čebela kaj ga zdaj ti serješ. Pr nam pa so stalno samo pametne debate
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 25.11.2009 21:41:40
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Aja, jaz tud mam eno slikico..rdečka Lija .. KAj to je Sara? Ful dobre štunfe ima Lija!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 25.11.2009 21:42:18
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica a misliš da bo še drugič in da bo še kaj kruha ja, upanje umre zadnje. Saj pa te moramo mizo sprobat pa to bomo kruh cuj prnesli
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 25.11.2009 21:42:58
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Bomo vidli ja..kaj to greste zvečer ven al kak? Brez LIje? ne, ne ne zvečer. Ob 17h se še z 2 kolegicama dobimo, pa gremo na kak drinkec. Nič nebomo proslavljali . Lijo pa bo ati pazo, če nebo pozabo prej iz službe it. Drugač pa bo šla ona tud na kak bambus..bo pol spala celo noč kot top ha ha. no probaj. pa pol povej. če se je obneslo, da še mi začnemo prakticirat
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......