Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 25.11.2009 21:07:00
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica ja to je pa res. jaz sem nujno potrebna debate - bolj kot sahara vode bi rekla ja poudarek je blo na debati, ne na onih stvareh, ki si jih ti poudarila. no, ampak če dobro premislim, pa niti nisi zelo zgrešila kdaj pride tvoj nazaj?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 25.11.2009 21:07:06
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Če sedaj pri priči ne bo nobene debate, jaz GREM! ja pa me na vlko debatiramo, če bota dvakrat al bota raje na stole čakala. ti pa nič
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 25.11.2009 21:07:29
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Tasa, obljubim ti, da se me naslednjič ne znebiš zlahka. se že veselim!! le pazi se me... že bežim,že bežim ....
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 25.11.2009 21:07:47
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Če sedaj pri priči ne bo nobene debate, jaz GREM! ja pa me na vlko debatiramo, če bota dvakrat al bota raje na stole čakala. ti pa nič se dela, da ni vidla tega posta
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 25.11.2009 21:07:52
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Če sedaj pri priči ne bo nobene debate, jaz GREM! gospa, ne se tako jezit. Raje povej, kje sta mizo nabavila? Ikea? Ne, Murales..sva jo čakala več kot mesec dni, ko vse po naročilu delajo..stole pa še dlje...
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 25.11.2009 21:09:02
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Če sedaj pri priči ne bo nobene debate, jaz GREM! ja pa me na vlko debatiramo, če bota dvakrat al bota raje na stole čakala. ti pa nič se dela, da ni vidla tega posta pa če delam dve stvari naenkrat..MČ povej ji!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 25.11.2009 21:09:08
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Če sedaj pri priči ne bo nobene debate, jaz GREM! gospa, ne se tako jezit. Raje povej, kje sta mizo nabavila? Ikea? ona ni gospa ampak gospodična
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 25.11.2009 21:09:09
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Ne, Murales..sva jo čakala več kot mesec dni, ko vse po naročilu delajo..stole pa še dlje... Aja? Pol pa mata neko fenci šmenci mizo, da sta tak dugo čakala..
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 25.11.2009 21:09:31
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Če sedaj pri priči ne bo nobene debate, jaz GREM! ja pa me na vlko debatiramo, če bota dvakrat al bota raje na stole čakala. ti pa nič se dela, da ni vidla tega posta pa če delam dve stvari naenkrat..MČ povej ji! ja, MČ povej mi
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 25.11.2009 21:09:54
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m kje pa so ostale? mmmc,zorica, pocka, Najaa, yania, trinity,trezika, (feliša pride v pozno večernih urah ) in ostale?! ne bi vedla. zvezke vun pa neopravičene
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 25.11.2009 21:10:02
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica ona ni gospa ampak gospodična i'm sorry, da sem se zmotila
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 25.11.2009 21:10:11
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Če sedaj pri priči ne bo nobene debate, jaz GREM! gospa, ne se tako jezit. Raje povej, kje sta mizo nabavila? Ikea? ona ni gospa ampak gospodična
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 25.11.2009 21:10:14
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m kje pa so ostale? mmmc,zorica, pocka, Najaa, yania, trinity,trezika, (feliša pride v pozno večernih urah ) in ostale?! ne bi vedla. zvezke vun pa neopravičene
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 25.11.2009 21:10:53
|
|
|
|
tasa_m
|
evo, zvezek+kuli je tu. Začnimo. Kdo vse manjka??
< Sporočilo je popravil tasa_m -- 25.11.2009 21:11:18 >
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 25.11.2009 21:11:27
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica ja to je pa res. jaz sem nujno potrebna debate - bolj kot sahara vode bi rekla ja poudarek je blo na debati, ne na onih stvareh, ki si jih ti poudarila. no, ampak če dobro premislim, pa niti nisi zelo zgrešila kdaj pride tvoj nazaj? v soboto. če bo kaki potres v mb, te vete kaj je blo ha ha ha
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 25.11.2009 21:11:41
|
|
|
|
|
No pa da najino srečanje danes tudi malo posladkam z vami... Moja lubica na kavici Princeska Lija kot ponavadi z nasmeškom na ustnicah... Tle je pa dokaz moje male porednice kako bi se ona pretepala kar Lijo za uho bi potegnila ti ti Lia...
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 25.11.2009 21:12:41
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Ne, Murales..sva jo čakala več kot mesec dni, ko vse po naročilu delajo..stole pa še dlje... Aja? Pol pa mata neko fenci šmenci mizo, da sta tak dugo čakala.. eh niti ne...samo tam so gospodje...pa same izgovore iščejo..
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 25.11.2009 21:13:37
|
|
|
|
trezika
|
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica dober veče. zdaj pa konec tega s.r.a.n.j.a - al bo danes kaka debata al ja?? nekdo se je raz......
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 25.11.2009 21:13:39
|
|
|
|
mediuhec
|
leo-tia: med naj ne bi do 1 leta (uradna verzija). se strinjam, tamali se bodo v življenju še najedli pečenih jajc, tako da ni treba že zdaj dat :-) MB: jutri se z jasmino dobiva v mestu cca. 11:30. a pride še katera???? upam da bo vreme štimalo MB srečanje 2. teden: tasa, MČ mi je rekla, da bo pri tebi? sej vem da sem se mal vrinila, he he, še nisem na vrsti, a ne. z matevžem vaju z veseljem gostiva tudi kak teden kasneje polenta, gres: naš požeruhec tega noče!!! pa dam še sadje mal not, pa AM. očitno se je preveč navadil na kupljene žitne kašice (lino, milupa). kaj naj naredim
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 25.11.2009 21:13:48
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Če sedaj pri priči ne bo nobene debate, jaz GREM! ja pa me na vlko debatiramo, če bota dvakrat al bota raje na stole čakala. ti pa nič se dela, da ni vidla tega posta sem pobarvala, da ne bo kakih izgovorov
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 25.11.2009 21:14:25
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m evo, zvezek+kuli je tu. Začnimo. Kdo vse manjka?? Najaa, je nekaj bila prej tu..pa je zginila...
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 25.11.2009 21:15:30
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica v soboto. če bo kaki potres v mb, te vete kaj je blo ha ha ha izberita si drug datum in dan, jaz nočem še umret
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 25.11.2009 21:16:16
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Najaa ja kam a si ti zdaj zginla?? Ja nobene ni blo in je postal nepravi čas. Je blo treba otroke zrihtat. Ne me zapisat prosim.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 25.11.2009 21:16:19
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Ne, Murales..sva jo čakala več kot mesec dni, ko vse po naročilu delajo..stole pa še dlje... Aja? Pol pa mata neko fenci šmenci mizo, da sta tak dugo čakala.. eh niti ne...samo tam so gospodje...pa same izgovore iščejo.. gospodje so za gospodo delali
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 25.11.2009 21:17:46
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: mediuhec leo-tia: med naj ne bi do 1 leta (uradna verzija). se strinjam, tamali se bodo v življenju še najedli pečenih jajc, tako da ni treba že zdaj dat :-) MB: jutri se z jasmino dobiva v mestu cca. 11:30. a pride še katera???? upam da bo vreme štimalo MB srečanje 2. teden: tasa, MČ mi je rekla, da bo pri tebi? sej vem da sem se mal vrinila, he he, še nisem na vrsti, a ne. z matevžem vaju z veseljem gostiva tudi kak teden kasneje polenta, gres: naš požeruhec tega noče!!! pa dam še sadje mal not, pa AM. očitno se je preveč navadil na kupljene žitne kašice (lino, milupa). kaj naj naredim Jutri se lepo imejta z Treziko... Ne vem ti svetovati, ker pri nas vse jemo..kupljeno in domače...zaenkrat,...že trkam.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Imena za fantke in deklice, ki pomenijo lj...Veliko staršev ime za otroka izbira glede na njihov pomen in med lepšimi je zagotovo ime, ki v svojem pomenu nosi ljubez...
Ko malček zboli, mu zapojteBritanski strokovnjaki trdijo, da bi morali starši svojim dojenčkom in malčkom, kadar ti zbolijo, peti pesmice, saj to z...
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......