Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 25.11.2009 9:59:14
|
|
|
|
Blueeyes
|
dober dan tudi tebi k.tja
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 25.11.2009 10:03:46
|
|
|
|
Anonimen
|
jz sem bila pa že včeraj pridna in sem pospravla nikine cotke in sorterala kaj je premajhno sem dala v škatlo, kar pa je preveliko ali pa glih prav pa zložila v omaro zdaj me pa čaka še timova omara, k ima polno cujn, tudi takih ki so premajhne pa potegnit moram škatlo vn k vem da imam še eno škatlo ki mu bi mogle bit zdej prov nč grem delat
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 25.11.2009 10:14:45
|
|
|
|
meduzica
|
ni bilo nič s telovadbo ... sem ga mogla spet na joško dat in je zaspal .. bomo ko se zbudi telovadili eellyy jaz poznam 2 fanta, ki sicer nimata oči različnih barv ampak imata en uček na pol rjav na pol moder ... pa jih nikoli niso v šoli zafrkavali .. sploh otroci to čist normalno sprejmejo se mi zdi odrasli velik več pomena temu dajemo ... tako da se nimaš kaj sikirat čist res ... oči so zrcalo človeka jaz mislim da je tukaj "vse dovoljeno" aha ... sem šla mal pobrskat po netu in se temu reče angleško Heterochromia http://en.wikipedia.org/wiki/Heterochromia In sem ravnokar ugotovila da imam tudi jaz eno vrsto tega in sicer Central_heterochromia pa nikol sploh vedela da imam karkooli takega .. skratka jaz imam v vsakem uču dve barvi ampak tako da imam krogec rjave barve okoli zenice oči pa so v osnovi plave ...
< Sporočilo je popravil meduzica -- 25.11.2009 10:15:43 >
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 25.11.2009 10:16:35
|
|
|
|
Blueeyes
|
IZVIRNO SPOROČILO: meduzica aha ... sem šla mal pobrskat po netu in se temu reče angleško Heterochromia http://en.wikipedia.org/wiki/Heterochromia In sem ravnokar ugotovila da imam tudi jaz eno vrsto tega in sicer Central_heterochromia pa nikol sploh vedela da imam karkooli takega .. skratka jaz imam v vsakem uču dve barvi ampak tako da imam krogec rjave barve okoli zenice oči pa so v osnovi plave ... gaja ma iste oči.... ma sicer nekje sivo plave, ampak ima okoli rjav krogec
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 25.11.2009 10:21:37
|
|
|
|
lake
|
Meduzica S Tanjo sva naročile knjigo igriva vadba dojenčka, pomoje bi blo to tud za tvojga dobra knjiga. Do dons maš še eno uro vadbe zastonj pri njej če naročiš prek spletne strani. Maš v knjigi take vaje, kot jih tud fizioterapevtka kaže.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 25.11.2009 10:24:55
|
|
|
|
petrazg
|
Dobro jutro punce... Najprej hvala za vse pikapoke in dobre želje... so pomagale, da sva z Lukcem lahko doma. Miškec mali je danes že bolje, je oz. ziza, vendar zelo malo. Kot da se mu bi želodček skrčil... Jeva na uro in malo. Ker kakor poje malo več, bruhne ven... ampak to je najmanj in bova že spravila v red. Drugače nima več vročine, bruha tudi ne več, drisko oz. tekoće odvajanje se je tudi zmanjšala, prehlajeni nismo več... malo samo še pokašljujemo. Zdravil nismo dobili nobenih in bi že lahko šli na sončka... Je bil pa pravi bošček, ki je samo stokal, niti se ni mogel jokat, cel čisto oslabel, da mu je sedenje predstavljalo problem, nasmeška nismo videli 3 dni, bruhali smo v loku... Grozno je bilo in prav grozno se počutiš, ko ne moreš pomagati... Smo šli k pediatrinji, ta nas je pa poslala na infekcijsko... Tam so ga priklopili na infuzijo. In k sreči mu je to takoj pomagalo, spet je dobil apetit, tudi bruhanje se je ustavilo. Imeli smo trebušni virus, ki nam ga je domov prinesel Anže... On je imel enake znake v petek in soboto, po mojem mnenju hujšo verzijo, ampak on se je držal brez problemov... edino malo bolj pri miru je bil No, zdej smo vsi doma na čelu z očijem, ki je doma preventivno, če bi se stanje Lukcu slučajno poslabšalo... Virusi majo, da se nas izogibajo v bodoče... Zdej grem pa brat malo za nazaj...
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 25.11.2009 10:28:53
|
|
|
|
meduzica
|
IZVIRNO SPOROČILO: lake Meduzica S Tanjo sva naročile knjigo igriva vadba dojenčka, pomoje bi blo to tud za tvojga dobra knjiga. Do dons maš še eno uro vadbe zastonj pri njej če naročiš prek spletne strani. Maš v knjigi take vaje, kot jih tud fizioterapevtka kaže. ooo super hvala sem prav iskala že kako tako knjigico že kupujem (jooooj kok jaz obožujem kupovanje prek interneta .. čist preveč )
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 25.11.2009 10:28:54
|
|
|
|
Tanja_
|
petrazg Samo, da je najhuje mimo in da ste doma.Še kak dan, pa bo spet stari Luka, ki se ves čas smeji
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 25.11.2009 10:33:17
|
|
|
|
lake
|
Končno je omagala. Tanja Se mi ne oglasi, upam da bo nazaj poklicala. Zdej pa grem mal knjigo prebrat, dokler je mir v bajti.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 25.11.2009 10:44:21
|
|
|
|
Blueeyes
|
petra zg za oba, Lukata in Anžeta
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 25.11.2009 10:44:52
|
|
|
|
Blueeyes
|
IZVIRNO SPOROČILO: lake Končno je omagala.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 25.11.2009 11:07:25
|
|
|
|
eelyy
|
evo sem vse pospravila......samo še kopalnico moram. Tian se je spet pokakal pa lih prej sem ga oblekla. Prej smo jedli millupa 7 žit s sokcom od jabolk in hrušk(sem doma sama naredila v mešalniku). ktja- malčki kar nagajajo....plenico ti je vrgel v glavo,si kar predstavljam kako ti je bilo ,zaradi učke se pa sploh nebomo sami sebi smilili...naš T. ima tudi znamenje na levi nogici je prav luštno..... petrazg- bo spet stari živahni malček,samo da k sebi pride.. grem ga preoblečt potem pa greva ven ker je sonček papa
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 25.11.2009 11:11:48
|
|
|
|
petra a
|
ledenka-če boš kdaj pri grmekovi in boš v čakalnici vidla kkšen limeta barve voziček me za rokav pocuki, da se spoznava...če si se že v dravljah na stran držala
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 25.11.2009 11:17:09
|
|
|
|
ledenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: petra a ledenka-če boš kdaj pri grmekovi in boš v čakalnici vidla kkšen limeta barve voziček me za rokav pocuki, da se spoznava...če si se že v dravljah na stran držala a ti si tudi hodla k Babnikovi?
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 25.11.2009 11:17:20
|
|
|
|
Leela
|
petrazg za Lukca. Blue Gajo sigurno nekaj muči, najbrž res zobek. V lekarni dobiš Gengigel baby ali Calgel in namažeš dlesni. Jaz sem drugače L. kadar se je tako zbujal dala Calpol. Danes imam tavelikega doma na počitnicah. Ja res je luna, bi kar dva pira ruknla . Včer je tisti kar pasal. Papua čestitke za obletnico. Danes je klicala gospa z vrtca in je rekla, da bo napisala nazaj dopis, da bo vloga obravnavana in da se bo nekak opravičla.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 25.11.2009 11:18:33
|
|
|
|
petra a
|
petra zg-a si bla kaj na 07, veš za Juniorko? in ostale ala Rožica,...?
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 25.11.2009 11:20:12
|
|
|
|
ledenka
|
sicer pa dobro jutro... tudi pri nas smo slabo spali. M. niti ne, zato pa jaz toliko bolj, šele po 2. sem šla v posteljo, prej sem bila preveč budna. ob 7h je bil popolnoma polulan, ga je bilo treba preoblečt, potem pa je plazil po postelji. lepega dne mi bo padel na tla, če bo šlo tako naprej. eh...
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 25.11.2009 11:21:08
|
|
|
|
petra a
|
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka IZVIRNO SPOROČILO: petra a ledenka-če boš kdaj pri grmekovi in boš v čakalnici vidla kkšen limeta barve voziček me za rokav pocuki, da se spoznava...če si se že v dravljah na stran držala a ti si tudi hodla k Babnikovi? ne, k goluhovi z hčero, zdaj imam oba pri grmekovi...če pa misliš dravlje sem pa bila samo na ns pri tulovi, drugače je moj g drobnič
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 25.11.2009 11:21:32
|
|
|
|
ledenka
|
pa petrazg, držite se!
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 25.11.2009 11:23:10
|
|
|
|
ledenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: petra a IZVIRNO SPOROČILO: ledenka IZVIRNO SPOROČILO: petra a ledenka-če boš kdaj pri grmekovi in boš v čakalnici vidla kkšen limeta barve voziček me za rokav pocuki, da se spoznava...če si se že v dravljah na stran držala a ti si tudi hodla k Babnikovi? ne, k goluhovi z hčero, zdaj imam oba pri grmekovi...če pa misliš dravlje sem pa bila samo na ns pri tulovi, drugače je moj g drobnič kako pa potem misliš, da sem se v Dravljah na stran držala? greva pa na Metelkovo naslednji teden, morava k okulistu, še zmeraj škili
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 25.11.2009 11:27:12
|
|
|
|
PapuaNG
|
Mi smo prejeli še tretjo pikico, je hrabro prenesel Pa nove mere: 8630g, 72cm, OG 44cm. Sem imela občutek,da je bolj zrasel, ker mu je kar nekaj cunj že na knap, ampak očitno se zdaj rast malo ustavlja. No sej, skos pa tut ne more rast ko konoplja. Zdej pa že kuham korenček z bučko, upam, da bo šlo kaj bolje kot koleraba včeraj (se je po parih žlicah tko drl, da sem kar odnehala).
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 25.11.2009 11:27:12
|
|
|
|
petrazg
|
IZVIRNO SPOROČILO: petra a petra zg-a si bla kaj na 07, veš za Juniorko? in ostale ala Rožica,...? Ja, z Juniorko sva že govorili. Je mala full cuker veš... pa velika babnca je. Samo trenutno ima obsedeno stanje, ker je Nel na antibiotikih, pa jo je strah za malo. Drugače pa Anglija in porod - je šla domov po 24 urah, vse stvari je morala imeti s sabo - spalno srajco , vložke, brisače, vsa oblačila za dojenčka, plenice, kremo za rito... Drugače berem malo, ampak zdaj pa že res dolgo nisem... Me Ajda kar dobro obvešča
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 25.11.2009 11:28:38
|
|
|
|
petrazg
|
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka IZVIRNO SPOROČILO: petra a IZVIRNO SPOROČILO: ledenka IZVIRNO SPOROČILO: petra a ledenka-če boš kdaj pri grmekovi in boš v čakalnici vidla kkšen limeta barve voziček me za rokav pocuki, da se spoznava...če si se že v dravljah na stran držala a ti si tudi hodla k Babnikovi? ne, k goluhovi z hčero, zdaj imam oba pri grmekovi...če pa misliš dravlje sem pa bila samo na ns pri tulovi, drugače je moj g drobnič kako pa potem misliš, da sem se v Dravljah na stran držala? greva pa na Metelkovo naslednji teden, morava k okulistu, še zmeraj škili Ledenka hvala za lepe želje... Kdo je ugotovil, da škili? A ti je Grmekova dala napotnico? Ker meni se zdi, da Lukec tudi malo z levo učko....
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 25.11.2009 11:29:17
|
|
|
|
lake
|
Konc miru v bajti, cele pol urce je spala. Zdej sva pa že eno kašico pojedle, in greva v banko, pa v trgovino.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 25.11.2009 11:32:06
|
|
|
|
Anonimen
|
mi smo se pa najedli, spet imam dve škatli fantovskih cujn viška, jih bom kar oddala, zdej pa rit previt in nasprej delat
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?