|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  120 121 [122] 123 124   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Z-majčki 2009 - 6. del
25.11.2009 9:59:14   
Blueeyes
dober dan tudi tebi k.tja

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3026
25.11.2009 10:03:46   
Anonimen
jz sem bila pa že včeraj pridna in sem pospravla nikine cotke in sorterala kaj je premajhno sem dala v škatlo, kar pa je preveliko ali pa glih prav pa zložila v omarouser posted image   zdaj me pa čaka še timova omara, k ima polno cujn, tudi takih ki so premajhneuser posted image pa potegnit moram škatlo vn k vem da imam še eno škatlo ki mu bi mogle bit zdej provuser posted image

nč grem delatuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Blueeyes)
  Neposredna povezava do sporočila: 3027
25.11.2009 10:14:45   
meduzica
ni bilo nič s telovadbo ... sem ga mogla spet na joško dat in je zaspal .. bomo ko se zbudi telovadili

eellyy
jaz poznam 2 fanta, ki sicer nimata oči različnih barv ampak imata en uček na pol rjav na pol moder ... pa jih nikoli niso v šoli zafrkavali .. sploh otroci to čist normalno sprejmejo se mi zdi odrasli velik več pomena temu dajemo ... tako da se nimaš kaj sikirat čist res ... oči so zrcalo človeka jaz mislim da je tukaj "vse dovoljeno"

aha ... sem šla mal pobrskat po netu in se temu reče angleško Heterochromia http://en.wikipedia.org/wiki/Heterochromia

In sem ravnokar ugotovila da imam tudi jaz eno vrsto tega in sicer Central_heterochromia user posted image user posted image pa nikol sploh vedela da imam karkooli takega .. skratka jaz imam v vsakem uču dve barvi ampak tako da imam krogec rjave barve okoli zenice oči pa so v osnovi plave ...

< Sporočilo je popravil meduzica -- 25.11.2009 10:15:43 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3028
25.11.2009 10:16:35   
Blueeyes

IZVIRNO SPOROČILO: meduzica
aha ... sem šla mal pobrskat po netu in se temu reče angleško Heterochromia http://en.wikipedia.org/wiki/Heterochromia

In sem ravnokar ugotovila da imam tudi jaz eno vrsto tega in sicer Central_heterochromia user posted image user posted image pa nikol sploh vedela da imam karkooli takega .. skratka jaz imam v vsakem uču dve barvi ampak tako da imam krogec rjave barve okoli zenice oči pa so v osnovi plave ...

gaja ma iste oči.... ma sicer nekje sivo plave, ampak ima okoli rjav krogec

(odgovor članu meduzica)
Neposredna povezava do sporočila: 3029
25.11.2009 10:21:37   
lake
Meduzica  S Tanjo sva naročile knjigo igriva vadba dojenčka, pomoje bi blo to tud za tvojga dobra knjiga. Do dons maš še eno uro vadbe zastonj pri njej če naročiš prek spletne strani. Maš v knjigi take vaje, kot jih tud fizioterapevtka kaže.

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 3030
25.11.2009 10:24:55   
petrazg
Dobro jutro punce...

Najprej hvala za vse pikapoke in dobre želje... so pomagale, da sva z Lukcem lahko doma. Miškec mali je danes že bolje, je oz. ziza, vendar zelo malo. Kot da se mu bi želodček skrčil... Jeva na uro in malo. Ker kakor poje malo več, bruhne ven... ampak to je najmanj in bova že spravila v red. Drugače nima več vročine, bruha tudi ne več, drisko oz. tekoće odvajanje se je tudi zmanjšala, prehlajeni nismo več... malo samo še pokašljujemo. Zdravil nismo dobili nobenih in bi že lahko šli na sončka... Je bil pa pravi bošček, ki je samo stokal, niti se ni mogel jokat, cel čisto oslabel, da mu je sedenje predstavljalo problem, nasmeška nismo videli 3 dni, bruhali smo v loku...user posted image Grozno je bilo in prav grozno se počutiš, ko ne moreš pomagati... Smo šli k pediatrinji, ta nas je pa poslala na infekcijsko... Tam so ga priklopili na infuzijo. In k sreči mu je to takoj pomagalo, spet je dobil apetit, tudi bruhanje se je ustavilo. Imeli smo trebušni virus, ki nam ga je domov prinesel Anže...  On je imel enake znake v petek in soboto, po mojem mnenju hujšo verzijo, ampak on se je držal brez problemov... edino malo bolj pri miru je bil user posted image No, zdej smo vsi doma na čelu z očijem, ki je doma preventivno, če bi se stanje Lukcu slučajno poslabšalo...

Virusi majo, da se nas izogibajo v bodoče...

Zdej grem pa brat malo za nazaj...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3031
25.11.2009 10:28:53   
meduzica
IZVIRNO SPOROČILO: lake

Meduzica  S Tanjo sva naročile knjigo igriva vadba dojenčka, pomoje bi blo to tud za tvojga dobra knjiga. Do dons maš še eno uro vadbe zastonj pri njej če naročiš prek spletne strani. Maš v knjigi take vaje, kot jih tud fizioterapevtka kaže.

ooo super hvala sem prav iskala že kako tako knjigico user posted image user posted image user posted image že kupujem (jooooj kok jaz obožujem kupovanje prek interneta .. čist preveč user posted image user posted image )

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 3032
25.11.2009 10:28:54   
Tanja_
petrazg user posted image user posted image user posted image Samo, da je najhuje mimo in da ste doma.Še kak dan, pa bo spet stari Luka, ki se ves čas smejiuser posted image

(odgovor članu petrazg)
Neposredna povezava do sporočila: 3033
25.11.2009 10:33:17   
lake
Končno je omagala.

Tanja Se mi ne oglasi, upam da bo nazaj poklicala. Zdej pa grem mal knjigo prebrat, dokler je mir v bajti.

(odgovor članu Tanja_)
Neposredna povezava do sporočila: 3034
25.11.2009 10:44:21   
Blueeyes
petra zg user posted image user posted image user posted image user posted image za oba, Lukata in Anžeta

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 3035
25.11.2009 10:44:52   
Blueeyes
IZVIRNO SPOROČILO: lake
Končno je omagala.

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 3036
25.11.2009 11:07:25   
eelyy
evo sem vse pospravila......samo še kopalnico moram. Tian se je spet pokakal pa lih prej sem ga oblekla.
Prej smo jedli millupa 7 žit s sokcom od jabolk in hrušk(sem doma sama naredila v mešalniku).

ktja- malčki kar nagajajo....plenico ti je vrgel v glavo,si kar predstavljam kako ti je bilouser posted image ,zaradi učke se pa sploh nebomo sami sebi smilili...naš T. ima tudi znamenje na levi nogici je prav luštno.....

petrazg-user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image bo spet stari živahni malček,samo da k sebi pride..

grem ga preoblečt potem pa greva ven ker je sonček
papa

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3037
25.11.2009 11:11:48   
petra a
ledenka-če boš kdaj pri grmekovi in boš v čakalnici vidla kkšen limeta barve voziček me za rokav pocuki, da se spoznava...če si se že v dravljah na stran držalauser posted image

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 3038
25.11.2009 11:17:09   
ledenka

IZVIRNO SPOROČILO: petra a

ledenka-če boš kdaj pri grmekovi in boš v čakalnici vidla kkšen limeta barve voziček me za rokav pocuki, da se spoznava...če si se že v dravljah na stran držalauser posted image

user posted image a ti si tudi hodla k Babnikovi?

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu petra a)
Neposredna povezava do sporočila: 3039
25.11.2009 11:17:20   
Leela
petrazg  user posted image user posted image user posted image  za Lukca.

Blue Gajo sigurno nekaj muči, najbrž res zobek. V lekarni dobiš Gengigel baby ali Calgel in namažeš dlesni. Jaz sem drugače L. kadar se je tako zbujal dala Calpol.

Danes imam tavelikega doma na počitnicah. Ja res je luna, bi kar dva pira ruknla user posted image . Včer je tisti kar pasal.

Papua čestitke za obletnico.

Danes je klicala gospa z vrtca in je rekla, da bo napisala nazaj dopis, da bo vloga obravnavana in da se bo nekak opravičla.

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 3040
25.11.2009 11:18:33   
petra a
petra zg-a si bla kaj na 07, veš za Juniorko? in ostale ala Rožica,...?

(odgovor članu petra a)
Neposredna povezava do sporočila: 3041
25.11.2009 11:20:12   
ledenka
sicer pa dobro jutro... tudi pri nas smo slabo spali. M. niti ne, zato pa jaz toliko bolj, šele po 2. sem šla v posteljo, prej sem bila preveč budna. ob 7h je bil popolnoma polulan, ga je bilo treba preoblečt, potem pa je plazil po postelji. lepega dne mi bo padel na tla, če bo šlo tako naprej. eh...

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 3042
25.11.2009 11:21:08   
petra a
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka

ne, k goluhovi z hčero, zdaj imam oba pri grmekovi...če pa misliš dravlje sem pa bila samo na ns pri tulovi, drugače je moj g drobnič

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 3043
25.11.2009 11:21:32   
ledenka
pa petrazg, user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image držite se!

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 3044
25.11.2009 11:23:10   
ledenka

ne, k goluhovi z hčero, zdaj imam oba pri grmekovi...če pa misliš dravlje sem pa bila samo na ns pri tulovi, drugače je moj g drobnič

kako pa potem misliš, da sem se v Dravljah na stran držala? user posted image
greva pa na Metelkovo naslednji teden, morava k okulistu, še zmeraj škili

(odgovor članu petra a)
Neposredna povezava do sporočila: 3045
25.11.2009 11:27:12   
PapuaNG
Mi smo prejeli še tretjo pikico, je hrabro preneseluser posted image Pa nove mere: 8630g, 72cm, OG 44cm.

Sem imela občutek,da je bolj zrasel, ker mu je kar nekaj cunj že na knap, ampak očitno se zdaj rast malo ustavlja. No sej, skos pa tut ne more rast ko konoplja. Zdej pa že kuham korenček z bučko, upam, da bo šlo kaj bolje kot koleraba včeraj (se je po parih žlicah tko drl, da sem kar odnehala).

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 3046
25.11.2009 11:27:12   
petrazg

petra zg-a si bla kaj na 07, veš za Juniorko? in ostale ala Rožica,...?

Ja, z Juniorko sva že govorili. Je mala full cuker veš... pa velika babnca je. Samo trenutno ima obsedeno stanje, ker je Nel na antibiotikih, pa jo je strah za malo. Drugače pa Anglija in porod user posted image - je šla domov po 24 urah, vse stvari je morala imeti s sabo - spalno srajco , vložke, brisače, vsa oblačila za dojenčka, plenice, kremo za rito...

Drugače berem malo, ampak zdaj pa že res dolgo nisem... Me Ajda kar dobro obvešča user posted image

(odgovor članu petra a)
Neposredna povezava do sporočila: 3047
25.11.2009 11:28:38   
petrazg

kako pa potem misliš, da sem se v Dravljah na stran držala? user posted image
greva pa na Metelkovo naslednji teden, morava k okulistu, še zmeraj škili

Ledenka hvala za lepe želje...

Kdo je ugotovil, da škili? A ti je Grmekova dala napotnico? Ker meni se zdi, da Lukec tudi malo z levo učko....

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 3048
25.11.2009 11:29:17   
lake
Konc miru v bajti, cele pol urce je spala. Zdej sva pa že eno kašico pojedle, in greva v banko, pa v trgovino. 

(odgovor članu petra a)
Neposredna povezava do sporočila: 3049
25.11.2009 11:32:06   
Anonimen
mi smo se pa najedli, spet imam dve škatli fantovskih cujn viška, jih bom kar oddala, zdej pa rit previt in nasprej delatuser posted image

(odgovor članu lake)
  Neposredna povezava do sporočila: 3050
Stran:   <<   < Prejšnja stran  120 121 [122] 123 124   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  120 121 [122] 123 124   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Kašelj pri otroku: Kdaj k zdravniku?
Kašelj pri otroku včasih izzveni v nekaj dneh, včasih pa je dolgotrajen in nakazuje na poslabšanje bolezni. Starši se ve...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?