hel32
|
Dan vsem skupaj Najprej, da povem glede zdravja, Tjaša ima sam majnši prehlad, tako, da je na lekadolu+C in fluimukanu za izkašljevanje, Lukas za enkrat še nič ni fasal, mama je malo šmrkava, ampak si špricam v nos, pa bo že! Mi imamo sonček in, ko se zbudi in napapca, greva vozičkat!!!! Spali do 7:30, zdaj pa spet spančka, upam, da bo še en cajt! Aprilčica, hvala za skrb, in eee, za Tjašo! Aprilčica, držim pesti, da nima dragi pujse gripe, pa pošiljam ti malo sončka iz pohorja! Eee35, a model šotor imaš, kako pa to zgleda? Pa veš da so se meni tudi povečale joške iz koš. B na C!!! So tudi kr velike, glede na to, da sem pred leti imela koš.A!!!!! Sanika, ja v sexi perilo se naj spravim, ne vem, če imajo take velike številke , imam tolk špeha okrog in okrog pasa, da me je kr groza, res čeprav, začuda, mojga to očitno ne moti, ker me kr naprej neki obleguje okoli rite Pa saj, meni je ostalo še +5 in od prej +15kg, se pravi 20kg preveč, oh, gdaj jih bom spravla iz sebe, ko bom v penziji Muca,[/b] pri nas je z enako, bi tudi, pa prej, da mali zaspi že tudi moži spi in potem vse pade v vodo, če bi bilo po najinem, bi vsak dan, gdaj pa bomo če ne zdaj, ko smo mladi, jaz pa itak morem nadoknadit za 2 leti, ko sem bila čisto brez močkega po ločitvi!!!! In bravo, da je Lana tako hitro zaspaa, Lukas je pa nekam prestavo svojo uro nočnega spanja na 24 , bom zgleda spet morla malo ukrepat, ker se mi zdi nekoliko pozno, tolk, da pridem do 21:30, je že boljše. Kerala, 15 stopinj je pa za nas absolutno premrzlo, mi imamo 25-26 cel dan, zjutraj pa pade na 22 in mi je prav mrzlo. za čistilko, midva sva tudi neki razmišljala v tej smeri, ko bomo imeli 2 malčka čez 2 leti, ker dvomim, da bom sama zmogla. Pa se je zredil, vaš Taras, saj je čist lep dojenček! Morem it pripravit za kosilo, pa perilo prat, pa zložit, .......se še vrnem.