špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: kasso IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Čer jaz kar ne morem in ne morem do RR-je. Mi smo set bolni - drugi večer že imamo vročino, iz nosa konkretno teče... Mah saj ni čudno - sem tako jezna na nekatere starše, ki ozijo res BOLNE!!! otroke v vrtec. In to taki, ki imajo varstvo doma. Ne razumem, da se jim lastni otroci ne smilijo, ko komaj dihajo in jedo zaradi prehlada in vročine. Ja in seveda v vrtec pripeljejo otroka brez vročine, ker mu jo zjutraj lepo zbijejo, potem pa nam itak čez nekaj ur zakuhajo, mi seveda kličemo, oni pa začudeni - a res??? Ja kako pa to??? Mislim halo!!!!!! Eh ne mi zamerit sem mogla dati malo ven iz sebe. In kako ste kaj ve in vaši majski hroščeki? Berem, da vas je kar nekaj bolnih in želim vam, da se čimprej vsi pozdravite. In za Gala. Absolutno otrok z vročino ne sodi ne v vrtec, ne v šolo! Viruse si pa samo podajajo, ja, sem včeraj šla v vrtec povedat za Gregorja in je vzgojiteljica rekla, da čisto vsi po malem že cel mesec kašljajo in kihajo, tako da bi v bistvu lahko bili vsi odsotni, ker 100% zdrav ni noben od njih. Jaz sem imela danes 12 otrok od 19 -ih. Od teh 12-ih jih polovica ne sodi v vrtec, ker kašljajo kot stari kadilci, z nosa jim pa teče tako, da jih ne folgaš brisat. Vsi so bolj ali manj na meji, z mano vred. Ali dobijo starši sploh bolniško v takih primerih? Ja ne vem, Petja je šmrkava že celo jesen, a hodi v vrtec, a naj zaradi tega imam slabo ves t Pa Gašper kašlja par dni, pa je brez vročine, a naj ne gre v šolo? Varja je tudi malo šmrkava, kar pomeni, da bi jih mogla imet vse doma Naša P vedno ponudi bolniško. Samo vprašanje je, kako bi delodajalec gledal, če bi imela delavca 3/4 časa na bolniški Zato mi je kristalno jasno, da otroci v vrtce in šole pač hodijo nahodni, prehlajeni ipd, pač na meji bolni brez vročine. Saj če smo pošteni, priznajmo, kolikokrat sami hodimo v službo in med ljudi krepko bolni.
|