|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  172 173 [174] 175 176   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :))
26.11.2009 12:53:51   
jana81

IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika

IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll

Helow!

Evo me. Sm glih s pregleda pršla. Vidla sm svojo pikico, srček tud lepo bije.user posted image Sm dobila slikco. Ju3 bom poklicala in se naročila na NS pri dr. Reš v PO. Kolk je stane kaj NS? Drgač smo pa super.
suzy, SUPER lepa oblekcauser posted image
Tko, zdej grem pa papcatuser posted image

Končno, ne? Česttitke za pregled, za veselje za vse. porodni je pa 3 julij sem bvidla...rakec bo, krasni ljudje!user posted image user posted image user posted image

Nuhalno sem jaz v Mariboru plačala 60 €, po moje so cene kr približne povsod.

pa krasen tickerček si nardila!user posted image user posted image

jst sem pa plačala v domžalah 80€, v LJ pri Pušenjaku je 100€

...21.4.08 sva dobila najlepše darilo,ki naju bo spremljalo skozi življenje...

(odgovor članu Čmrlika)
Neposredna povezava do sporočila: 4326
26.11.2009 13:40:13   
Čmrlika
IZVIRNO SPOROČILO: jana81

Helow!

Evo me. Sm glih s pregleda pršla. Vidla sm svojo pikico, srček tud lepo bije.user posted image Sm dobila slikco. Ju3 bom poklicala in se naročila na NS pri dr. Reš v PO. Kolk je stane kaj NS? Drgač smo pa super.

Končno, ne? Česttitke za pregled, za veselje za vse. porodni je pa 3 julij sem bvidla...rakec bo, krasni ljudje!user posted image user posted image user posted image

Nuhalno sem jaz v Mariboru plačala 60 €, po moje so cene kr približne povsod.

pa krasen tickerček si nardila!user posted image user posted image

jst sem pa plačala v domžalah 80€, v LJ pri Pušenjaku je 100€

U, konkertna razlika...si nisem mislila.user posted image

Sreča je iskanje, je ti in tvoja pot.
Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 4327
26.11.2009 18:31:30   
hijenca
Da nas na prvo stran potegnem.user posted image

Pri nas je tudi danes grozno pihalo, drugače je pa bilo lepo vreme, pa zelo toplo. Zdaj še bodo le virusi letali okrog.

Mi smo drugače ok, Videk je že skoraj zdrav, če odštejem da mu iz nosa teče. PA ni drugega za pričakovat, ko pa meni tudi. No po novem se je Vid odločil, da bo spal pri meni in sedaj spima skupaj. Kajti jaz sem preveč utrujena, da bi se z njim kregala, da mora v kinderpetu spat. Če ni atija doma, pač mora bit drugi moški v mamini postli. user posted image

Zdaj pa zopet šibam.

Pogrešam pa zelo barbaw. A je kdo kaj slišal od nje?

Sonček Vid ( 8.5.2008 ob 10.36)
Sonček Jakob (4.5.2011 ob 10.43)
Sonček Filip (4.5.2011 ob 10.44)

(odgovor članu Čmrlika)
Neposredna povezava do sporočila: 4328
27.11.2009 9:10:45   
jana81
dober dan

pa kaj še vse spite? kje ste jutranje ptice?user posted image

...21.4.08 sva dobila najlepše darilo,ki naju bo spremljalo skozi življenje...

(odgovor članu hijenca)
Neposredna povezava do sporočila: 4329
27.11.2009 9:50:24   
suzy85
IZVIRNO SPOROČILO: jana81

dober dan

pa kaj še vse spite? kje ste jutranje ptice?user posted image

delamo! user posted image  pa dobro jutro tudi tebi!

Pameten človek ne naredi vseh napak sam. Možnost da tudi drugim. (W. Churchill)

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 4330
27.11.2009 12:19:03   
nia5
Hoj user posted image
Toliko da se malo oglasim. Smo šli včeraj v Europark malo v nabavo in smo bili 2 uri v Interšparu user posted image , Nia je tako uživala, ker smo šli med igrače in je kr letala od ene do druge, z metlico pometala, stiskala pliškote.....skratka pestro user posted image user posted image user posted image , mi2 pa seveda nikakor da v miru pogledama za kako darilo, no saj sma tako to pričakovala user posted image
Pri nas pa je zdaj začelo pihat user posted image , zdaj pa res gre lepo vreme proti koncu, komaj čakam spet POLETJE!!!!!!!

21.05.2008 nama je življenje za vedno polepšala najina pikica Nia.

(odgovor članu suzy85)
Neposredna povezava do sporočila: 4331
27.11.2009 12:21:43   
špelin@
Dan user posted image

Saj se niti javit ne utegnem toliko enih reči je za opravit... user posted image

Pri nas smo vsi bolni, no, dva sta že zdrava (velika pika in Gregi), mala pika je že bolje, sva pa danes zjutraj zbolela midva z user posted image Nadomestna dr. na pamet in na daljavo pravi, da ni gripa. Je pa vsekakor nadležna viroza
user posted image

Včerajšnji pogreb stare mame je bil... hmmmmm, ni prave besede oz. ne upam napisat tiste, ki jo imam v mislih. In sram me je povedat, koliko ljudi je sploh prišlo na pogreb user posted image Izkazalo se je, v kakšno osamo se je s svojo zlobo spravila, še na svoj lasten dan pogreba.

Moram pa povedat, kako zelo veliko mi je pomenilo, ker je prišel na pogreb in potem na "sedmino" (tam nas je bilo celih 7) brat mojega pokojnega starega ata (star je 82 let). Bilo mi je res toplo pri srcu in občutki so bili nepopisno lepi, ko sem se po dooolgih letih lahko prvič sproščeno pogovarjala z njim, ima isto barvo glasu, kot jo je imel moj stari ata, enak način govora, obrazne poteze, mimiko,... user posted image Taka zlata, dobra duša. Osrečilo me je.

Prej naša stara mati ni dovolila stikov z žlahto, sploh ne po atovi strani, mah, itak niti tudi po svoji ne...

Stari ata in ta njegov brat sta bila soseda, ampak je naša stara mati vedno znorela, če se je ata samo preko ceste pogovarjal z njim, jaz sem si kot otrok vedno želela iti k ženi atovega brata v hišo, strašno me je zanimalo, kako imata notri, velikokrat me je vabila, spomnim se, da je imela v žepu "firtuha" (predpasnika) vedno vrečko z bonboni in mi je na skrivaj dala kakšnega.  1x sem si le drznila iti k njej, ko me je povabila na štrudl in nikoli ne bom pozabila tistega dne, ker sem jih potem od stare matere dobila s kuhalnico po riti, zraven mi je pa zagrozila, da me bodo ugrabili in kam odpeljali, če bom hodila k njim. In si po tistem niti blizu atovega brata in njegove žene nisem več upala user posted image

Uf, preveč sem se že razpisala, sem čisto notri padla, ampak moram vam povedati, da je zdaj (po smrti stare mama) padel nekakšen Berlinski zid: kot bi se odgrnile stare, težke, zaprašene zavese v svet ljudi, katerih smo se morali po njenih zahtevah in vzgoji izogibati.

Joj, koliko je že ura, hitro kosilo! Kasneje preberem.

(odgovor članu suzy85)
Neposredna povezava do sporočila: 4332
27.11.2009 19:56:16   
nia5
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@

Dan user posted image

Saj se niti javit ne utegnem toliko enih reči je za opravit... user posted image

Pri nas smo vsi bolni, no, dva sta že zdrava (velika pika in Gregi), mala pika je že bolje, sva pa danes zjutraj zbolela midva z user posted image Nadomestna dr. na pamet in na daljavo pravi, da ni gripa. Je pa vsekakor nadležna viroza
user posted image

Včerajšnji pogreb stare mame je bil... hmmmmm, ni prave besede oz. ne upam napisat tiste, ki jo imam v mislih. In sram me je povedat, koliko ljudi je sploh prišlo na pogreb user posted image Izkazalo se je, v kakšno osamo se je s svojo zlobo spravila, še na svoj lasten dan pogreba.

Moram pa povedat, kako zelo veliko mi je pomenilo, ker je prišel na pogreb in potem na "sedmino" (tam nas je bilo celih 7) brat mojega pokojnega starega ata (star je 82 let). Bilo mi je res toplo pri srcu in občutki so bili nepopisno lepi, ko sem se po dooolgih letih lahko prvič sproščeno pogovarjala z njim, ima isto barvo glasu, kot jo je imel moj stari ata, enak način govora, obrazne poteze, mimiko,... user posted image Taka zlata, dobra duša. Osrečilo me je.

Prej naša stara mati ni dovolila stikov z žlahto, sploh ne po atovi strani, mah, itak niti tudi po svoji ne...

Stari ata in ta njegov brat sta bila soseda, ampak je naša stara mati vedno znorela, če se je ata samo preko ceste pogovarjal z njim, jaz sem si kot otrok vedno želela iti k ženi atovega brata v hišo, strašno me je zanimalo, kako imata notri, velikokrat me je vabila, spomnim se, da je imela v žepu "firtuha" (predpasnika) vedno vrečko z bonboni in mi je na skrivaj dala kakšnega.  1x sem si le drznila iti k njej, ko me je povabila na štrudl in nikoli ne bom pozabila tistega dne, ker sem jih potem od stare matere dobila s kuhalnico po riti, zraven mi je pa zagrozila, da me bodo ugrabili in kam odpeljali, če bom hodila k njim. In si po tistem niti blizu atovega brata in njegove žene nisem več upala user posted image

Uf, preveč sem se že razpisala, sem čisto notri padla, ampak moram vam povedati, da je zdaj (po smrti stare mama) padel nekakšen Berlinski zid: kot bi se odgrnile stare, težke, zaprašene zavese v svet ljudi, katerih smo se morali po njenih zahtevah in vzgoji izogibati.

Joj, koliko je že ura, hitro kosilo! Kasneje preberem.

user posted image user posted image user posted image , resnično je težko verjet, da je človek lahko tako zloben, saj se ni rodila taka in tudi kot otrok verjetno ni bila taka. Se vprašaš, kako lahko postane oseba taka user posted image . Res mi je bilo hudo te stavke brat, si lahko le mislim, kaj ste morali kot družina dat skoz user posted image

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 4333
27.11.2009 19:57:54   
nia5
Niča spi, jaz pa šibam gledat zadnji del NCIS user posted image
Nočko user posted image

(odgovor članu nia5)
Neposredna povezava do sporočila: 4334
27.11.2009 21:05:39   
Anitka

IZVIRNO SPOROČILO: hijenca

IZVIRNO SPOROČILO: kasso

IZVIRNO SPOROČILO: Anitka

Čer
jaz kar ne morem in ne morem do RR-je. Mi smo set bolni - drugi večer že imamo vročino, iz nosa konkretno teče... Mah saj ni čudno - sem tako jezna na nekatere starše, ki ozijo res BOLNE!!! otroke v vrtec. In to taki, ki imajo varstvo doma. Ne razumem, da se jim lastni otroci ne smilijo, ko komaj dihajo in jedo zaradi prehlada in vročine. Ja in seveda v vrtec pripeljejo otroka brez vročine, ker mu jo zjutraj lepo zbijejo, potem pa nam itak čez nekaj ur zakuhajo, mi seveda kličemo, oni pa začudeni - a res??? Ja kako pa to??? Mislim halo!!!!!! Eh ne mi zamerit sem mogla dati malo ven iz sebe.

In kako ste kaj ve in vaši majski hroščeki? Berem, da vas je kar nekaj bolnih in želim vam, da se čimprej vsi pozdravite.

user posted image user posted image user posted image In user posted image user posted image user posted image za Gala.
Absolutno otrok z vročino ne sodi ne v vrtec, ne v šolo!
Viruse si pa samo podajajo, ja, sem včeraj šla v vrtec povedat za Gregorja in je vzgojiteljica rekla, da čisto vsi po malem že cel mesec kašljajo in kihajo, tako da bi v bistvu lahko bili vsi odsotni, ker 100% zdrav ni noben od njih.

Jaz sem imela danes 12 otrok od 19 -ih. Od teh 12-ih jih polovica ne sodi v vrtec, ker kašljajo kot stari kadilci, z nosa jim pa teče tako, da jih ne folgaš brisat. Vsi so bolj ali manj na meji, z mano vred.

Ali dobijo starši sploh bolniško v takih primerih?
Ja ne vem, Petja je šmrkava že celo jesen, a hodi v vrtec, a naj zaradi tega imam slabo ves tuser posted image
Pa Gašper kašlja par dni, pa je brez vročine, a naj ne gre v šolo?
Varja je tudi malo šmrkava, kar pomeni, da bi jih mogla imet vse doma user posted image

Če je otrok malo prehlajen, pa smrka ali pokašljuje je nekaj čisto drugega, kot če se otrok že skoraj davi. Pa itak same veste, da te boge otroke zjutraj nafilajo z vsemi možnimi sirupi, samo da ne bi imeli vročine. Jaz imam pa že sedaj kar nekaj kilometrov v vrtcih, pa vidim, kdaj je otrok bolan, kdaj pa je prehlajen. Meni se smilijo revčki, ko ne morejo spat, ker kašljajo, pa se davijo, zraven tega pa še cela skupina ne more počivat, ker jih moti, če jih 5 kašlja, kot da bi se davli.

Se podpišem pod besede, ki jih je napisala Hijenca. Zaradi blagega smrkanja in prehlada res ni treba doma ostat, toda če bi ve videle kakšni nekateri hodijo v vrtec - komaj dihajo, ne morejo jesti, spati, pod nosekom vse ranjeno, pa še konkretno teče iz njega.....

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

http://gal2505.moj-album.com/

(odgovor članu hijenca)
Neposredna povezava do sporočila: 4335
27.11.2009 21:12:02   
Anitka

čer,

na hitro se malce oglasim, potem pa pooočivanje.
Gal je bil spet cel teden doma, ker je imel od nedelje do srede vročino. Sva šla potem itak k zdravnici in je šlo le za virozo. Sva se pogovarjali, da so te viroze zadnje čase kar dolgotrajne in nadležne. Poleg tega, sta mu prikukali vem zgornji trojkici in je bilo verjetno vse skupaj povezano s tem. Z noska pa mu še zdaj malo teče. Bo pa doma še v ponedeljek in torek, ko imamo posvetovalnico, v sredo pa upam, da bomo nared za vrtec.
SUZY - zelo lepa nevesta boš.

ŠPELIN@ drži se. Res ste marsikaj prestali in te popolnoma razumem.

NIA le kdaj se nama bo uspelo dobiti na kakšnem čveku user posted image

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 4336
28.11.2009 14:45:28   
Anonimen
Dan. Joj kje nas najdem, na drugi strani. Kje pa ste vse?
No mi smo vredu, Taj se počas privaja, ponoč se zbudi ponavad 2x, spi tud po 5 ur skupi sam pol je problem nazaj zaspat, včasih rab pol ure včasih pa eno uro al pa še več. Upam, da se bo tud to kmal navaduuser posted image . Drugač je pa priden, včeri smo se že kopal. Jest sm pa tud že čist ok, šivi so me hitr nehal bolet.
Gaja je pa spet doma, ma spet bakterijsko okužbo tko, da ma spet AB. Tko, da takoj ko bo zdrava se gremo cepit pa upam, da bo kej pomagal čeprov to cepivo je sam za eno vrsto pri njej pa ne morjo določit katero ima. Upajmo na najboljše.
No tolk zaenkrat, se še kej javim, odvisno od tega kok mi bojo lohk Gajo pomerkal med tednom, ker moj gre že delat pa bom sama.

(odgovor članu jana81)
  Neposredna povezava do sporočila: 4337
29.11.2009 15:17:06   
tally
dan dan

da se malo oglasim, da ne padem v pozabo user posted image . eno stran nazaj sem prebrala pa vidim, da ste nekateri bubančki zato vam pošiljam user posted image user posted image user posted image user posted image , da boste kmalu zdravi.

Emilija je še kr ok, trenutno. En teden nazaj je bila 14 dni doma, imela je gnojne učke, pa potem malo virozice, zdej ima pa ful zabasan nos skos neki user posted image . prejšnji teden je bila v vrtcu, en dan je sicer imela mal vročinice v vrtcu sam mi je potem vzgojiteljica rekla, da ko se je zbudila je bila brez, tako da sploh ne vem kaj je bilo da je zakuhala.

Nosek ji pa sploh ne moram odmašit, fiziološko ji nalivam na litre pa ni nič bolje.user posted image

Jaz sem šla na cuker test, prvo na 50g in sem imela povišan, potem pa še na 100g in spet povišan tako, da grem jutri na predavanje o hrani potem pa sledi dietauser posted image .
Trenutno še delam, ne vem pa koliko časa še bom, ne vem a dajo bolniško če imaš NS? Pa še pritisk me zgleda matra ker se mi na trenutke zavrti in mi šumi v ušesih.

Lp vsem pa se še kaj oglasim!!

13.5 2008 sva dobila najino miško Emilijo.
26.02.2010 pa še pikeca Aleksa.

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 4338
29.11.2009 15:20:37   
tally

Punce moje, jaz sem pa včeraj ratala kr malo nervozna, ko so dali v javnost priporčiloda se naj gremo user posted image  cepit proti novi gripi. user posted image

kaj bi ve nardile... pa do zdaj sem pustla to za sabo, se nisem obremenjevala, zdaj pa danes kr nel pritisk

Taje nimaš v vrtcu, a ne? Jaz se na tvojem mestu ne bi cepila. Bi pa res strogo pazila na higienske ukrepe in bi čim manj hodila na javne kraje, kjer je velika gneča.

Čmrlika jaz se tudi ne bom cepila, niti pod razno, pa še Emilijo imam v vrtcu in vsak dan hodim v službo, se peljem tudi z vlakom, ampak me nekako ne prepričajo njihovi argumenti naj se gremo user posted image cepit.

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 4339
29.11.2009 15:24:58   
tally

Helow!

SG za pregled in pikicouser posted image user posted image user posted image user posted image . Jaz sem NS pri puškotu s CD-jem vred palačala 75€.

(odgovor članu Srčekgirll)
Neposredna povezava do sporočila: 4340
29.11.2009 15:25:49   
tally

IZVIRNO SPOROČILO: suzy85

hvala vsem! user posted image

evo, špelin@, zate
user posted image
user posted image
user posted image

Zelo dobro si izbrala obleko. Zelo lepo ti paše in zelo lepa si.user posted image user posted image user posted image

zelo lepa si ful ti paše user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu hijenca)
Neposredna povezava do sporočila: 4341
29.11.2009 20:09:19   
Srčekgirll
Hojla!

No, mi smo danes preživeli en lep dan. Bili smo na 50. letnici oz. zlati poroke od moje stare meme in starega ata od moje mami. Lansko leto sta mela pa od očija. Ja bilo je ful lepo, čeprav nismo bili vsi. Žalost...user posted image .
Vid je zaspal napoti do cerkve (tista ura za spanje je bila) in je moj ostal pr njemu v avtu mi pa smo šli za 20 min v cerkev. Pol smo šli pa papcat, njamiiiiiiiiuser posted image . Sm se tok n jedla da sm še zdej k napihnjen balon, preveč je blo.
Tko, zdej grem gledat pa tv pa Vidka probat uspavat.

NOČKO

ponosna mamica treh fantov maj 2008, julij 2010 & oktober 2012

(odgovor članu tally)
Neposredna povezava do sporočila: 4342
30.11.2009 7:44:06   
suzy85
dobro jutro!
tako, mi2 sma spet same. tokrat za malo dlje časa. se user posted image  vrača šele 18.! pa samo, da bo za praznike doma!

špelin@ kako lepo od brata tvojega starega ata, da je prišel na pogreb, kljub vsem neprijetnim stvarem, ki so se zgodile v preteklosti! vi kar lepo obnovite odnose! user posted image user posted image user posted image

anitka, tally upam, da bosta gal in emilija zdaj zdrava! user posted image user posted image user posted image

srčekgirll super za zlato poroko! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Srčekgirll)
Neposredna povezava do sporočila: 4343
30.11.2009 7:45:34   
suzy85
user posted image

(odgovor članu suzy85)
Neposredna povezava do sporočila: 4344
30.11.2009 9:37:57   
tilči
Dobro jutro!

Danes na veliko pospravljam,likam,kuham,ker imam jutri frizerko,v sredo sem pa zjutraj,ker zvečer moja otročka nastopata skupaj z vrtec v kulturnem domuuser posted image .Tako da jih moram v sredo pripeljati že ob 6.45. v vrtecuser posted image .Takrat njunih vzgojiteljic sicer še ni,a sta skupaj združena z ostalimi otroki.Tilnova vzgojiteljica pride ob 7.,Nejc gre pa v drugo skupino,pri kateri je bil že med počitnicami,tako da tudi že pozna vzgojiteljice in ne bo panike do 7.45,ko pride njegova.Saj bi taščo prosila,če bi ju peljala ob 8.,pa ji je tako vse odvečuser posted image .
Pa saj se že zbudita do takrat in se bosta že navsezgodaj igrala s kockami,žogicami,...user posted image

Nuhalna...v Kranju se jaz obakrat imela zastonj
Suzy...user posted image user posted image user posted image ,ne bodi žalostna.Vsaj za praznike boste skupaj

(odgovor članu suzy85)
Neposredna povezava do sporočila: 4345
30.11.2009 18:10:02   
špelin@
Čer.

Pri nas je pestro, ker smo gripači user posted image Dobili diagnozo danes od pediatrinje. Zdaj upam, da bo tudi pri Gregorju šlo na bolje ("kuha" že od petka), mene je cel vikend tako je.balo, da ne moreš verjet user posted image Punci sta že preboleli, kar hitro, kakor je najprej grozno izgledalo. user posted image in jaz nekako simultano prebolevava.

Srčekgirll, user posted image za pregled.

suzy85, prelepa si v obleki, se je ne morem nagledat user posted image

Drugih ne utegnem skomenntirat, ne mi zamerit, niti prebrala nisem vsega, ker sem totalno zbita.

user posted image user posted image user posted image in user posted image user posted image user posted image za vse.

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 4346
30.11.2009 20:32:12   
Anitka
Za znoret, naš Gal je ponoči spet zakuhal. Vročina kar narašča in narašča tudi tekom dneva. Tak da jutri posvetovalnica odpade.
Vsem bubančkom - odraslim in majčkenim pa kup pikapok.

Če boste pokonci pa si danes na HRT1 oglejte ponovitev zelo dobre oddaje o cepivu proti pandemski gripi - šokantno!!! NE GREMO SE CEPIT!!!!

Na rubu znanosti

* Naslov epizode: JANE BURGERMEISTER - TRAGOM SVINJSKE GRIPE

U travnju ove godine austrijska novinarka Jane Burgermeister, nekadašnja dopisnica Guardiana, Observera i British Health Magazina, podastrla je dokaze o tome da su neki laboratoriji u Austriji namjerno oslobodili 72 kilograma aktivnog virusa ptičje gripe. Virus je navodno za šesnaest laboratorija u četiri zemlje isporučila Svjetska zdravstvena organizacija. Iako se kod opasnih tvari, posebno onih klasificiranih kao bio-oružja, primjenjuju primjerene metode osiguranja, ovaj put je taj postupak izostao. Stoga je Jane Burgermeister podnijela kaznenu prijavu protiv nekoliko tvrtki zbog razvijanja, proizvodnje, raspačavanja i oslobađanja biološkog oružja za masovno uništenje u Austriji s namjerom izazivanja globalne pandemije virusa ptičje gripe, te namjerom profitiranja od te pandemije. Potom je uložila kaznenu prijavu američkom FBI-u protiv Svjetske zdravstvene organizacije, Ujedinjenih naroda i nekoliko visokih vladinih i farmaceutskih dužnosnika zaduženih za cjepiva. Lista institucija i pojedinaca optuženih za urotu, bioterorizam i zločin protiv čovječanstva je povelika. O svemu tome Jane Burgermeister govori u emisiji Na rubu znanosti.

* Voditelj: Krešimir Mišak
* Urednik: Krešimir Mišak

Upanje umre zadnje!

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 4347
30.11.2009 21:38:14   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka
Za znoret, naš Gal je ponoči spet zakuhal. Vročina kar narašča in narašča tudi tekom dneva. Tak da jutri posvetovalnica odpade.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Bogi Gal, ful mi je hudo, ker se zavedam, kako je takole težko user posted image

Enako je z Gregorjem user posted image
Jutri morava k P, če bo danes ponoči še tako kuhal (imel je 40,5 st. C). Popoldne je itak spet mimogrede imel preko 39...

Anitka, a vidva z user posted image sta zdrava?

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 4348
30.11.2009 21:41:17   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: tilči

Dobro jutro!

Danes na veliko pospravljam,likam,kuham,ker imam jutri frizerko,v sredo sem pa zjutraj,ker zvečer moja otročka nastopata skupaj z vrtec v kulturnem domuuser posted image .Tako da jih moram v sredo pripeljati že ob 6.45. v vrtecuser posted image .Takrat njunih vzgojiteljic sicer še ni,a sta skupaj združena z ostalimi otroki.Tilnova vzgojiteljica pride ob 7.,Nejc gre pa v drugo skupino,pri kateri je bil že med počitnicami,tako da tudi že pozna vzgojiteljice in ne bo panike do 7.45,ko pride njegova.Saj bi taščo prosila,če bi ju peljala ob 8.,pa ji je tako vse odvečuser posted image .
Pa saj se že zbudita do takrat in se bosta že navsezgodaj igrala s kockami,žogicami,...user posted image

Nič se sekirat, čisto lepo bosta pregurala. Tudi jaz sem bila rahlo v dilemi, ko sem 1x morala Gregorja in malo piko peljati v vrtec že pred pol sedmo, ampak so bile tudi druge vzgojiteljice super user posted image

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 4349
30.11.2009 21:43:09   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85

tako, mi2 sma spet same. tokrat za malo dlje časa. se user posted image  vrača šele 18.! pa samo, da bo za praznike doma!

Ufffffff... user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu suzy85)
Neposredna povezava do sporočila: 4350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  172 173 [174] 175 176   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  172 173 [174] 175 176   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pravice iz naslova krajšega delovnega časa
photo
Eden od staršev, ki neguje in varuje otroka do tretjega leta starosti, ima pravico delati krajši delovni čas, ki pa mora...
Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?