|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  169 170 [171] 172 173   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :))
24.11.2009 11:06:55   
Srčekgirll
IZVIRNO SPOROČILO: tilči

Srčekgirl..a lahko pri Tilnu popraviš še težo na 10.650,prosim

ups..evo popravljeno

ponosna mamica treh fantov maj 2008, julij 2010 & oktober 2012

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 4251
24.11.2009 11:07:20   
špelin@
Punce, hvala vsem za izrečena sožalja user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Srčekgirll)
Neposredna povezava do sporočila: 4252
24.11.2009 11:10:47   
špelin@

S Tilnom sva imela danes posvetovalnico.Nove mere:10.650 kg,82,5 cm,OG 47,5 cm
Pikico je uspešno prestal,danes in jutri bo doma,ker je rekla,da ima lahko dva dni vročino.Sem jo vprašala za Bronchomunal,pa ga odsvetuje;priporoča Imunoglukan.Sem ji rekla,da dokler sta ga jemala,je bilo ok,potem pa takoj bolna.Je rekla,da ga lahko jemljemo do spomladi,potem je pa res treba pavzo narediti.
user posted image za pogumnega Tilna. A je Imunoglukan na recept ali se ga dobi brez?

Aja,včerajšnji večer je bil napet.Sem šla v službo z avtom od user posted image ,ga kličem,če števec za vodo vedno pride na kritično mejo.je rekel,da ne.Zvečer se peljem domov,ravno z avtoceste zavijem,je pa crknil,zakuhal.user posted image  je takoj priletel in sva ga šlepala k mehaniku.Čakamo,kakšen strošek bo to.Imamo pa že kupca zanj.
Ufffffffff user posted image

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 4253
24.11.2009 11:11:37   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: kodrana

dan. sem končno prišla na RR vas pogledat.

kako ste?

pri nas po starem. hodim na pevske vaje, ki me osrečujejo. berem veliko. še vedno brez službe, vendra se odpira možnost po novem letu.

s Taro sva imeli že sistematskega, vendar nas je naročila prehitro, tako da še ni bila cepljena. bo pa 3. decembra. stehtali in izmerili smo jo vseeno. in sicer so njene mere: 12,250g in 84cm. og 48cm. upam,da sem si vse mere prav zapomnila.

O, glej, jo user posted image
Super, da se imaš fino, služba pa tudi še bo user posted image
user posted image za Tarine mere.

(odgovor članu kodrana)
Neposredna povezava do sporočila: 4254
24.11.2009 11:12:29   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca
Moj čmrlek ima bronhitisuser posted image user posted image . Je dobil hiconcil, je pa ati šel v bolniško, ker jaz ne morem. Se pa je danes pri nas v vrtcu pojavila prašičja gripa, in otroci so kar začeli manjkat. V moji skupini je zmanjkalo 5 otrok, do sedaj še ni nihče javil gripe, je pa v eni drugi igralnici. Kaj bo iz ttega pojma nimam, se pa tudi jaz že počutim zelo utrujeno, je pa res, da sem zadnje 3 dni spala do 2 uri v enem kosu.

user posted image user posted image user posted image
Jeuser posted image , spet bronhitis?? user posted image user posted image Bogi malček user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu hijenca)
Neposredna povezava do sporočila: 4255
24.11.2009 11:12:42   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: jana81

IZVIRNO SPOROČILO: suzy85

jana je vreme kaj boljše?

ne ni .. zato smo po zajtrku spakirali, šli še na kavo in v mullerja, pa domov, tu nas je pričakalo soooooooonce user posted image

user posted image user posted image

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 4256
24.11.2009 11:12:53   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll

Tko, mi2 sva opravila. Dobil je pikico in ni nč jokal. Revček je biu tko zaspan. Velik je 85 cm, težek 10200g in OG 47 cmuser posted image Uf,..kok je zrastu. Zdej pa moj pikec lepo pančka. Jst grem pa neki za kosilo nardit.

Pogumen fant user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil špelin@ -- 24.11.2009 11:13:13 >

(odgovor članu Srčekgirll)
Neposredna povezava do sporočila: 4257
24.11.2009 11:15:51   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka

Čer
jaz kar ne morem in ne morem do RR-je. Mi smo set bolni - drugi večer že imamo vročino, iz nosa konkretno teče... Mah saj ni čudno - sem tako jezna na nekatere starše, ki ozijo res BOLNE!!! otroke v vrtec. In to taki, ki imajo varstvo doma. Ne razumem, da se jim lastni otroci ne smilijo, ko komaj dihajo in jedo zaradi prehlada in vročine. Ja in seveda v vrtec pripeljejo otroka brez vročine, ker mu jo zjutraj lepo zbijejo, potem pa nam itak čez nekaj ur zakuhajo, mi seveda kličemo, oni pa začudeni - a res??? Ja kako pa to??? Mislim halo!!!!!! Eh ne mi zamerit sem mogla dati malo ven iz sebe.

In kako ste kaj ve in vaši majski hroščeki? Berem, da vas je kar nekaj bolnih in želim vam, da se čimprej vsi pozdravite.

user posted image user posted image user posted image In user posted image user posted image user posted image za Gala.
Absolutno otrok z vročino ne sodi ne v vrtec, ne v šolo!
Viruse si pa samo podajajo, ja, sem včeraj šla v vrtec povedat za Gregorja in je vzgojiteljica rekla, da čisto vsi po malem že cel mesec kašljajo in kihajo, tako da bi v bistvu lahko bili vsi odsotni, ker 100% zdrav ni noben od njih.

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 4258
24.11.2009 11:16:09   
tilči
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@

Pikico je uspešno prestal,danes in jutri bo doma,ker je rekla,da ima lahko dva dni vročino.Sem jo vprašala za Bronchomunal,pa ga odsvetuje;priporoča Imunoglukan.Sem ji rekla,da dokler sta ga jemala,je bilo ok,potem pa takoj bolna.Je rekla,da ga lahko jemljemo do spomladi,potem je pa res treba pavzo narediti.
user posted image za pogumnega Tilna. A je Imunoglukan na recept ali se ga dobi brez?

brez recepta

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 4259
24.11.2009 11:18:24   
tilči
danes sem pri P odkrila tole:

http://www.atopiclair.si/

kakor piše,naj bi bilo ok,ker ne tanjša kože

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 4260
24.11.2009 11:19:54   
špelin@

brez recepta

Hvala user posted image

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 4261
24.11.2009 11:20:54   
špelin@

Sliši se super. Me zanima, če res pomaga, ker za moje roke res ne bi rada preveč uporabljala steroidnih mazil user posted image

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 4262
24.11.2009 11:26:15   
tilči
mojega mucka je pa zvilo pri meni v naročju.Ga grem prestavit v posteljo

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 4263
24.11.2009 12:05:42   
jana81

Sliši se super. Me zanima, če res pomaga, ker za moje roke res ne bi rada preveč uporabljala steroidnih mazil user posted image

a ti imaš tudi dermatitis?

...21.4.08 sva dobila najlepše darilo,ki naju bo spremljalo skozi življenje...

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 4264
24.11.2009 14:55:36   
Čmrlika

Sporočam vam, da je danes v starosti 91 let umrla (mirno zaspala) moja stara mati.

sožalje!

Sreča je iskanje, je ti in tvoja pot.
Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 4265
24.11.2009 14:55:45   
Čmrlika

Dan dan!

Moj čmrlek ima bronhitisuser posted image user posted image . Je dobil hiconcil, je pa ati šel v bolniško, ker jaz ne morem. Se pa je danes pri nas v vrtcu pojavila prašičja gripa, in otroci so kar začeli manjkat. V moji skupini je zmanjkalo 5 otrok, do sedaj še ni nihče javil gripe, je pa v eni drugi igralnici. Kaj bo iz ttega pojma nimam, se pa tudi jaz že počutim zelo utrujeno, je pa res, da sem zadnje 3 dni spala do 2 uri v enem kosu.

ČMRLIKA ne utegnem pisat nič, imam gužvo, da se mi meša. Danes sem šla ob 6.45 od doma, domov sem pa prišla ob 19.15. Bom ti odpisala. Pa ne bit žalostna. user posted image user posted image user posted image

Špelin@ iskrene sožalje. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

joj, pozdravita se hitro...sej ni treba pisat, sej zdaj vidim da se javljša, ko zmoreš...user posted image  v katerem vrtcu delaš ?

Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !

(odgovor članu hijenca)
Neposredna povezava do sporočila: 4266
24.11.2009 14:57:19   
Čmrlika
Punce moje, jaz sem pa včeraj ratala kr malo nervozna, ko so dali v javnost priporčiloda se naj gremo user posted image  cepit proti novi gripi. user posted image

kaj bi ve nardile... pa do zdaj sem pustla to za sabo, se nisem obremenjevala, zdaj pa danes kr nel pritisk

(odgovor članu Čmrlika)
Neposredna povezava do sporočila: 4267
24.11.2009 17:35:59   
hijenca

IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika

Punce moje, jaz sem pa včeraj ratala kr malo nervozna, ko so dali v javnost priporčiloda se naj gremo user posted image  cepit proti novi gripi. user posted image

kaj bi ve nardile... pa do zdaj sem pustla to za sabo, se nisem obremenjevala, zdaj pa danes kr nel pritisk

Jaz bi se na tvojem mestu izogibala krajem, kjer je veliko ljudi, poostrila umivanje rok, obvezno ob prihodu domov. Jaz se cepit ne bi dala, ker pravijo, da so posledice cepljenja možne komaj čez pol leta ali še več. Odločitev je seveda tvoja. Je pa lahko navadna gripa tudi nevarna za nosečniceuser posted image user posted image

Sonček Vid ( 8.5.2008 ob 10.36)
Sonček Jakob (4.5.2011 ob 10.43)
Sonček Filip (4.5.2011 ob 10.44)

(odgovor članu Čmrlika)
Neposredna povezava do sporočila: 4268
24.11.2009 17:38:23   
hijenca

Čer
jaz kar ne morem in ne morem do RR-je. Mi smo set bolni - drugi večer že imamo vročino, iz nosa konkretno teče... Mah saj ni čudno - sem tako jezna na nekatere starše, ki ozijo res BOLNE!!! otroke v vrtec. In to taki, ki imajo varstvo doma. Ne razumem, da se jim lastni otroci ne smilijo, ko komaj dihajo in jedo zaradi prehlada in vročine. Ja in seveda v vrtec pripeljejo otroka brez vročine, ker mu jo zjutraj lepo zbijejo, potem pa nam itak čez nekaj ur zakuhajo, mi seveda kličemo, oni pa začudeni - a res??? Ja kako pa to??? Mislim halo!!!!!! Eh ne mi zamerit sem mogla dati malo ven iz sebe.

In kako ste kaj ve in vaši majski hroščeki? Berem, da vas je kar nekaj bolnih in želim vam, da se čimprej vsi pozdravite.

user posted image user posted image user posted image In user posted image user posted image user posted image za Gala.
Absolutno otrok z vročino ne sodi ne v vrtec, ne v šolo!
Viruse si pa samo podajajo, ja, sem včeraj šla v vrtec povedat za Gregorja in je vzgojiteljica rekla, da čisto vsi po malem že cel mesec kašljajo in kihajo, tako da bi v bistvu lahko bili vsi odsotni, ker 100% zdrav ni noben od njih.

Jaz sem imela danes 12 otrok od 19 -ih. Od teh 12-ih jih polovica ne sodi v vrtec, ker kašljajo kot stari kadilci, z nosa jim pa teče tako, da jih ne folgaš brisat. Vsi so bolj ali manj na meji, z mano vred.

Sonček Vid ( 8.5.2008 ob 10.36)
Sonček Jakob (4.5.2011 ob 10.43)
Sonček Filip (4.5.2011 ob 10.44)

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 4269
24.11.2009 18:18:08   
suzy85

Sporočam vam, da je danes v starosti 91 let umrla (mirno zaspala) moja stara mati.

sožalje user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Pameten človek ne naredi vseh napak sam. Možnost da tudi drugim. (W. Churchill)

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 4270
24.11.2009 18:18:31   
suzy85

Dan dan!

user posted image user posted image user posted image user posted image upam, da se kmalu pozdravi!

(odgovor članu hijenca)
Neposredna povezava do sporočila: 4271
24.11.2009 18:19:57   
suzy85

Čer

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za gala še tu! nekateri starši se res ne zavedajo, da s takim obnašanjem otroku le škodujejo

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 4272
24.11.2009 18:20:48   
suzy85
s kolegicami smo že iz LJ! smo šle oblekco iskat in jo tusi našle! user posted image user posted image user posted image kak bom lepa... user posted image

(odgovor članu suzy85)
Neposredna povezava do sporočila: 4273
24.11.2009 19:15:36   
jana81

s kolegicami smo že iz LJ! smo šle oblekco iskat in jo tusi našle! user posted image user posted image user posted image kak bom lepa... user posted image

bomo vidle slikco pred poroko ??

...21.4.08 sva dobila najlepše darilo,ki naju bo spremljalo skozi življenje...

(odgovor članu suzy85)
Neposredna povezava do sporočila: 4274
25.11.2009 7:48:59   
tilči

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu suzy85)
Neposredna povezava do sporočila: 4275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  169 170 [171] 172 173   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  169 170 [171] 172 173   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je zdrava navezanost otroka in star...
Z dr. Gordonom Neufeldom, svetovno priznanim strokovnjakom na področju zgodnjega razvoja in otroške psihologije smo govo...
Nagajivi, živi in zasanjani: to so otroci ...
Motnja ADHD (v dobesednem prevodu ta kratica pomeni, da gre za motnje pozornosti in nemirnosti) je med ljudmi pogosto na...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?