sjmm
|
helov, bejbe!!!!!!! dans šoping day, sem že čist fuč...je bla noč katastrofalna ....najprej je mene no bolel zarad.... , sem Cruisija gledala, vmes vsaj 10x vstala s kavča in duda, čaj, mleko zgodba, pol je še Miha ful kašljat začel..je imel zgleda alergičen napad...ima alergijo na pršice in prah, pa smo sesal in je bil noter , pa zvečr tud zdravila niso pomagala , sem mu mal sobo navlažila, ampak je tok krehal...da je potem bruhal, vso večerjo in še kej...pol je bil pa zrak v sobi že tok navlažen, da je lažje zaspal...in je bil kr mir. ko so men tableti zagrabli sem šla spat...in je spet začel Majči , sem ene 2x vstala..pol pa sem ga kr k nama prestavla...se me je tiščal kot klop...spal do 4h...spet mleko in pol še do pol osmih...vmes pa se je sloz premetaval, tko da noben od naju ni dobro spal, sem bla k avion zjutri...zdej že mal bol Sem pomila hladilnik , vse na frišno not zložila, evo zdej sem možku mal papirje pošlihtala, še kosilo...bučkina juhca in kus-kus z zelenjavico, pesa..upam, da bodo zadovoljni ,čeprav bo bol na brzake. urša....pošiljamo zdravilne pozdravčke in , naj HITRO mine!!!!!!!!!!!!! cita...vse najboljše, predvsem zdravja in lepih trenutkov v krogu družine!!!!!!!!! Tamika....superca za avto...hja, mi se tud ne natlačmo več kr v vsak avto, še posebej z našo 60kilsko pasjo mrcino k tud rada gre z nami tanči...čeprav se bol malo poznamo....lepo, da si nazaj na čvekalnem krožku!!!! čebel@...tud mi2 se kr oropana počutva k greva iz Muelerja, a imajo fajn stvari, ni kej...plenice, robčki, aptamil, prašek, milo, šamponi, misliji...vse to nabaviva kr tam, no, sej pol je zmer okol 100-120e, vendar se kr splača, sej nas je 6, je pa pol pr sosedu takoj mal manj BYE ZA ZDAJ!!!